Bankvrij financieren voor het MKB

Aantrekkelijke rentes

Laat je geld renderen met rentes vanaf 4% per jaar.

Veranderingen in het rentebeleid van de KOM Group

Veranderingen in het rentebeleid van de KOM Group

Tot op heden is het rentebeleid van de KOM Group (KOM) gekoppeld aan de actuele marktrentes. Normaliter werden de minimale rentevergoedingen periodiek per risicoklasse aangepast aan de marktrentes. Deze fungeerden dan als een fixed (vaste) ondergrens voor de vergoeding die de projecteigenaar ter vergoeding voor het te lopen risico aan zijn beleggers moet aanbieden. 

 

Lees verder
Spaarrente anno 2024: De stand van zaken

Spaarrente anno 2024: De stand van zaken

De spaarrentes die men krijgt op de spaarrekening en deposito rekening zitten sinds de zomer van 2022 na lange tijd weer in de lift. Een welkome wending voor spaarders die gedurende lange tijd genoegen moesten nemen met minimale opbrengsten. Waar de rente jarenlang nagenoeg 0% en zelfs negatief is geweest, wijzen recente ontwikkelingen op een positieve koerswijziging.

 

Lees verder
Geld beleggen: Waar te beginnen?

Geld beleggen: Waar te beginnen?

Een introductie tot beleggen voor beginnende beleggers
Voor u als beginnend belegger is de wereld van geld investeren uiteraard fascinerend en vol potentieel, maar het kan ook overweldigend zijn. De mogelijkheden zijn divers en de keuzes zijn talrijk. In deze blog nemen we u mee langs de basisprincipes van beleggen en bieden we waardevolle inzichten om uw financiële reis te beginnen.

 

Lees verder
Bankvrij Financieren

Bankvrij Financieren

Recent moest in de VS weer een bank gedwongen overgenomen worden door een branchegenoot. Dit keer was het de First Republic Bank die onder druk van de toezichthouder door JP Morgen Chase overgenomen moest worden, om te voorkomen dat deze middelgrote bank om zou vallen. De bank komt hiermee in het rijtje van banken die de afgelopen maanden in problemen kwamen en gered moesten: de Silicon Valley Bank, Signature Bank en het Europese Credit Suisse.

Lees verder
Toelichting op uitstel van betaling wegens Corona

Toelichting op uitstel van betaling wegens Corona

Enkele weken geleden legden we uit hoe we bij Kapitaal Op Maat omgaan met de verzoeken om uitstel van betaling wegens Corona. We vroegen Jan Boer, bestuurder van Stichting Zekerheden Kapitaal Op Maat om een toelichting.

Lees verder
Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!