Bankvrij financieren voor het MKB

Hallo
ondernemer!

Geld lenen zonder bank? Of op zoek naar investeerders?

Veel plannen komen niet van de grond, omdat banken geen bedrijfsleningen meer verstrekken. Er is echter een goed alternatief: crowdfunding. Bij Kapitaal Op Maat noemen we dat bankvrij financieren, ofwel lenen op maat! Wilt u een crowdfundingcampagne starten? Lees dan verder.

Zo werkt het!

Bij ons vraagt u eenvoudig een financiering aan. In slechts vijf stappen kunt u tot publicatie van uw project komen. Onderdeel hiervan is de toetsing van uw financierbaarheid door een van onze specialisten.

Stap 1: Registratie

Via ons platform kunt u een ondernemersaccount aanmaken. Vanuit dit account kunt u uw financieringsaanvraag indienen. Aan de hand hiervan zullen wij contact met u opnemen.

Stap 2: Financieringsaanvraag indienen

Na een eerste intakegesprek, maken wij een voorlopige inschatting van de haalbaarheid van uw financieringsbehoefte via ons platform. Vervolgens vragen wij u om de documentatie voor de inhoudelijke toetsing van uw project. U betaalt de toetsingsfee van € 395,- ex. btw.

Stap 3: Projectpagina opmaken

Het identificatieproces dient te worden doorlopen bij onze betaaldienstverlener. Daarnaast schrijft u alvast een pitch waarmee u uw project toelicht aan de potentiële investeerders. Wij toetsen uw financierbaarheid en gaan aan de slag met het opmaken van de projectpagina.

Stap 4 & 5: Goedkeuring & Publicatie

Bent u het eens met de projectpagina? Dan bent u alleen nog de publicatiefee verschuldigd. Na betaling van de publicatiefee, publiceren wij het project op ons platform. Elke investeerder kan zich verdiepen in uw project en een bedrag naar keuze beleggen.

Dit heeft u nodig.

  • Bedrijfsprofiel KvK
  • Businessplan
  • Meest recente cijfers
  • Meest recente jaarrekening
  • Gewaarmerkt BKR-rapport
  • Prognose huidig jaar
  • Prognose volgend jaar

Ondernemers aan het woord.

Een kleine greep uit de ondernemers achter de 681 succesvol gefinancierde projecten. Wij hopen dat u hier binnenkort ook te zien bent!

Binnen 5 uur was mijn project volledig gefinancierd!

Marianne van Dijk - Hot Yoga & Beauty Studio Westland

Hartelijk dank allemaal voor jullie positieve reacties en snelle financiële steun voor ons project. Dit geeft ons een extra bevestiging dat we met het doorzetten van de groei van onze firma op de goede weg zitten.

Bram Wijne - TechniQ Energy, Maatwerk in zonneboilers

Crowdfunding biedt, ook jonge ambitieuze, ondernemers grote kansen en mogelijkheden. Welkom in de wereld van het nieuwe financieren! De sky is not the limit.

Willem Faasse - JobManiac
Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!