Bankvrij financieren voor het MKB

We zitten er bovenop

De laatste nieuwtjes op het gebied van crowdfunding

Het laatste crowdfunding nieuws

WhatsApp Image 2018-09-13 at 09.46.15.jpeg

Jan Boer Nieuwe voorzitter van de Stichting Zekerheden

Niet alleen zal er de komende jaren geïnvesteerd worden in de technologische mogelijkheden van het platform, maar ook in het toezicht op investeringsprojecten. Zo wordt Jan Boer voorzitter van de Stichting Zekerheden. Deze Stichting houdt namens de investeerders toeziet op de terugbetaling van de uitstaande leningen. Jan Boer heeft als voormalig teamleider en Sr. Accountmanager van de afdeling bijzonder beheer bij de Rabobank Rotterdam zeer veel ervaring met het financieel toezicht op investeringen. 

Untitled-2.jpg

Crowdfunding naast beleggen? Waarom niet?

De rente staat extreem laag, sparen levert niets meer op. Vermogende particulieren worden naar de beurs gedreven waar de aandelenkoersen op dit moment zeer turbulent zijn. Zo hadden we het hoogste niveau in 7 jaar en zo is de hele winst van de AEX weer verdampt. Is crowdfunding de optie?

Lees verder

nos.jpg

Tientallen miljoenen euro's via crowdfunding geïnvesteerd in bedrijven

Nemen particuliere investeerders de rol van de (stugge) banken over? Gisteravond heeft het actualiteitenprogramma Nieuwsuur (NPO2) een reportage uitgezonden over de ontwikkeling van de crowdfunding markt in Nederland: Crowdfunding steeds populairder bij MKB. Wil je de uitzending...

Lees verder

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!