Bankvrij financieren voor het MKB

We zitten er bovenop

De laatste nieuwtjes op het gebied van crowdfunding

Het laatste crowdfunding nieuws

pavel-anoshin-LswI-mIpSrQ-unsplash-scaled-1200x650.jpg

Wie wordt de coronaheld van 2020?

MT/Sprout heeft een leuke award in het leven geroepen en nodigt iedereen uit om kandidaten te nomineren. Welke Kapitaal Op Maat ondernemers toonden zich juist in deze tijd ondernemend? Wij denken aan de onderneemster van Paleis Hotel die een snelle teststraat naast haar hotel in Den Haag -in minder dan twee weken- uit de grond stampte. Lees meer over de challenge via deze link en doe mee! We zullen ook berichten over de bekendmaking na 28 december.

 

SMF_Crowdfunding_Europa-300x209-400-240.jpg

Kapitaal op Maat bereidt zich voor op de Europese Crowdfunding Wetgeving (ECSP) 

We maakten al melding van de nieuwe Europese crowdfunding wetgeving (ECSP), deze wetgeving zal eind 2021 van...

Lees verder

Vinfoil Investors Day 005 LR.jpg

Vinfoil geeft investeerders kijkje in de keuken

Voor investeerders die €2.000 of meer geïnvesteerd hebben heeft Vinfoil een corona proof fabrieksbezoek georganiseerd. Op deze ochtend eind september werd aan een kleine groep investeerders uitleg gegeven over de producten en werd de assemblagehal getoond. Uiteraard werden investeerders tijdens deze rondleiding in de watten gelegd met een hapje en een drankje!

Voor investeerders was het een geweldige kans om Vinfoil en de ondernemers te leren kennen en vragen te stellen over de technische en unieke producten van dit succesvolle bedrijf. Vinfoil loopt vooraan met innovatieve modules in de koudfolie transfer. Door het toepassen van koudfolie transer in het drukproces wordt een luxe uitstraling gerealiseerd op verpakkingen. Vinfoil blijft nieuwe toepassingen bedenken en heeft onlangs een nieuwe techniek gepatenteerd die een in aluminium aangebracht hologram effect kan aanbrengen op een zeer precieze plaats op de verpakking.

Kapitaal Op Maat juicht het contact tussen investeerders en ondernemers toe. We openden het reactieveld weer voor interactie met de ondernemer, maar er kan nog veel meer wat ons betreft! Een bedrijfsbezoek is ontzettend leuk, maar niet altijd mogelijk en vanwege corona nu zeker niet. Er zijn online genoeg alternatieven te bedenken om je investeerders op de hoogte te houden en we denken graag mee. Mail ondernemers@kapitaalopmaat.nl voor je ideeën en vragen.

 

 

SMF_Crowdfunding_Europa-300x209.jpg

Impuls voor non-bancair financieren, crowdfunding gaat de grens over met nieuwe Europese Crowdfunding wetgeving

Bron: www.stichtingmkbfinanciering.nl

Graag delen we het bericht van Stichting MKB Financiering waarin alles over de nieuwe Europese crowdfunding wetgeving (ECSP) heel duidelijk wordt uitgelegd…

Lees verder

logo.png

Hoteleigenaar Marja Hillebrand opent 21 oktober (vandaag) het eerste COVID sneltestpunt in Den Haag.

Binnen 15 minuten testuitslag voor Haagse ondernemers en hun personeel  

Iedereen leeft mee met de ondernemers die opnieuw getroffen worden door de coronamaatregelen. Sommige ondernemers tonen zich erg ondernemend. Marja Hillebrand, die we...

Lees verder

guillaume-perigois-0NRkVddA2fw-unsplash.jpg

Nieuwe Europese wetgeving voor crowdfunding eind 2021 van kracht

Met de nieuwe wet wil het Europees Parlement het voor ondernemers makkelijker maken om geld op te halen via crowdfunding.

Lees verder

unnamed-2.png

Uitkomsten AFM Covid-19-onderzoek Nederlandse crowdfunding-platformen

Als platform hebben wij vanzelfsprekend meegewerkt aan het Covid-19 onderzoek van de Autoriteit Financiële Markten, met dezelfde vanzelfsprekendheid delen wij de belangrijkste uitkomsten hiervan met jullie, onze investeerders, ondernemers en intermediairs. Van alle actieve platformen...

Lees verder

balance-2121323_1920.jpg

Tip! EZK maakt coaching voor ondernemers in coronaprolemen gratis

We willen ondernemers in ons netwerk de volgende tip van sprout niet onthouden: Overheid biedt ondernemers gratis coaching aan tijdens coronacrisis. We lazen verder op de website van de rijksoverheid en het is echt waar, ondernemers kunnen dit jaar gratis professionele coaching krijgen wanneer ze in zwaar weer zitten, bijvoorbeeld wanneer ze door de coronacrisis failliet dreigen te gaan. Ondernemers kunnen hiervoor traditioneel terecht bij Stichting Ondernemersklankbord (OKB), dat mede door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) gefinancierd wordt. Eerder betaalden ondernemers hier een eigen bijdrage van 150 euro voor. Dat is nu gratis! Aanmelden kan via deze link.

 

 

2263-740-311.JPG

56 investeerders bezorgen Hotel aan de Linge binnen 30 minuten een Corona Overbruggingskrediet.

Dit Corona Overbruggingskrediet van € 30.000,- zorgt ervoor dat het Hotel aan de Linge te Kedichem deze periode niet omvalt. De afgelopen periode was erg spannend voor ondernemer Marco Kruger die een maand geleden al een aanvraag voor een krediet deed bij de Rabobank. Na 4 stressvolle weken wachten op de Rabobank was de nood echt hoog. Marco Kruger laat weten heel blij te zijn met de gang van zaken bij Kapitaal Op Maat. " Er was alle begrip voor mijn situatie en er werd heel snel geschakeld door alle betrokkenen". Bovenal is Marco ontzettend dankbaar en onder de indruk van het getoonde vertrouwen door de investeerders. Bekijk de details van het project hier 

Bent u ondernemer en kunt u ook niet langer wachten op het toegezegde overbruggingskrediet? Neem contact op via info@kapitaalopmaat.nl en we bespreken de mogelijkheden via ons platform. 

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19