Bankvrij financieren voor het MKB

We zitten er bovenop

De laatste nieuwtjes op het gebied van crowdfunding

Het laatste crowdfunding nieuws

Untitled design.png

Non-bancaire financieringsmarkt groeit door

Stichting MKB financiering heeft haar jaarlijkse onderzoek uitgevoerd over de snel groeiende Europese markt van het non-bancair financieren. In het onderzoek zijn er een aantal belangrijke punten die naar voren zijn gekomen. De MKB financiering markt, waar Kapitaal op Maat ook deel van uitmaakt,...

Lees verder

Posts Q1 Results.jpeg

KOM Group Q1 2024 Resultaten

De KOM Group heeft het beste eerste kwartaal gerealiseeerd vanaf haar start. Met het totaal gefunde geldbedrag van €4.9 miljoen zijn 37 projecten gefinancierd.  Tevens zijn 16 projecten volledig conform afspraak terugbetaald!

Het verzuimpercentage is verder gedaald naar 1,09%,...

Lees verder

Consolidatie.jpeg

Consolidatie in de crowdfundmarkt

De deadline voor de Europese Vergunning van 10 november komt snel dichterbij. Veel partijen, zoals Kapitaal op Maat hebben de vergunning inmiddels verkregen, maar zeker nog niet allemaal. Een heel aantal partijen zullen hun activiteiten moeten staken of zullen samenwerking moeten zoeken met een...

Lees verder

Kaptiaal op Maat x Excelsior.jpeg

Kapitaal op Maat viert succesvol partnerschap met Excelsior Rotterdam na handhaving in Eredivisie

Kapitaal op Maat heeft zich in het seizoen 2022-2023 officieel als partner verbonden aan Excelsior Rotterdam. Afgelopen zondag werd handhaving in de Eredivisie veiliggesteld met een 3-0 overwinning op Fortuna Sittard.

Lees verder

Kapitaal op Maat komt in actie voor Giro555.png

Kapitaal op Maat fund 555 projecten en doneert aan Giro555 voor slachtoffers aardbeving

Onlangs hebben wij kenbaar gemaakt dat we inmiddels 555 projecten succesvol hebben gefinancierd via ons platform. Deze mijlpaal is niet alleen een bewijs van het vertrouwen van investeerders, maar ook van de groeiende behoefte aan alternatieve financieringsmogelijkheden voor MKB-bedrijven in...

Lees verder

Kapitaal op Maat - crowdfundplatform.png

Positieve ontwikkelingen Kapitaal op Maat sinds 2019

In het eerste kwartaal van 2023 hebben wij weer een aantal projecten succesvol afgerond. Het gaat hierbij om maar liefst 19 projecten voor een totaalbedrag van €2.684.600,-.

Dit betekent dat de ondernemers de hoofdsom inclusief rente volledig en tijdig hebben terugbetaald. De...

Lees verder

Kapitaal op Maat x Capital Circle.png

KoM gaat samenwerking met Capital Circle aan

Zoals u wellicht weet is het vanaf 10 november 2023 verplicht om als crowdfundingplatform over een Europese Vergunning te beschikken om nog nieuwe projecten te kunnen aanbieden. Kapitaal op Maat heeft deze vergunning in november 2023 verkregen.

Lees verder

Kerkewijk_GrondVrij.png

Voor wie is GrondVrij een interessante belegging?

‘GrondVrij is een saaie belegging’

“Daar zijn we ook erg trots op en dat koesteren we. Het is namelijk de saaiheid die de rust en het comfort bij de belegger moet realiseren,” aldus Kees van den Bovenkamp.
Is dit het gehele citaat? Dan moet het geheel tussen...

Lees verder

Status Dashboard 1-4-2023.jpg

Verplichting registratieproces geldt vanaf 1 april

Het laatste onderdeel van de implementatie van de randvoorwaarden van de verordening is de verplichte afname van de toelatingskennistest en de rekentool.

Lees verder

Resultaten Kwartaal 3 Kapitaal op Maat.png

Resultaten afgelopen periode

In de laatste twee maanden van het afgelopen jaar hebben wij weer een aantal projecten afgerond. Het gaat hierbij om 2 projecten met een totaalbedrag van € 165.300,- die in november zijn afgerond en 6 projecten in december met een totaalbedrag van €730.400,-

 

Lees verder

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!