Bankvrij financieren voor het MKB

Aantrekkelijke rentes

Laat je geld renderen met rentes vanaf 4% per jaar.

Kapitaal op Maat fund 555 projecten en doneert aan Giro555 voor slachtoffers aardbeving

Onlangs hebben wij kenbaar gemaakt dat we inmiddels 555 projecten succesvol hebben gefinancierd via ons platform. Deze mijlpaal is niet alleen een bewijs van het vertrouwen van investeerders, maar ook van de groeiende behoefte aan alternatieve financieringsmogelijkheden voor MKB-bedrijven in Nederland. Bekijk hier de actuele Facts & Figures.

Maar het gaat niet alleen om financieel rendement. Bij Kapitaal op Maat zijn we ons zeer bewust van het belang van maatschappelijk rendement van de MKB-ondernemers die via het platform worden gefinancierd. Daarom hebben we besloten om ter ere van onze 555 gefunde projecten een passende donatie te doen aan Giro555. Giro555 voert op dit moment actie om geld in te zamelen voor de hulp van slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Door deze donatie dragen we bij aan de humanitaire inspanningen die nodig zijn om deze gemeenschappen te helpen hun leven weer op te bouwen na deze verwoestende gebeurtenis.

We zullen doorgaan met het bieden van innovatieve financieringsoplossingen voor MKB-bedrijven en bevorderen van maatschappelijk verantwoorde investeringen in Nederland en daarbuiten.

Kapitaal op Maat in actie voor Giro555
Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!