Bankvrij financieren voor het MKB

Kansrijke ideeën

Laat je geld renderen met rentes vanaf 4% per jaar.

Waarom investeren in crowdfunding projecten?

Elk bedrijf is ergens begonnen. Het was ze gegund, iemand geloofde erin, ze hebben er jaren aan gewerkt of ze kwamen de juiste mensen tegen. Crowdfunding brengt mensen eenvoudig bij elkaar. Crowdfunding geeft mensen de kans om te starten. Maar crowdfunding is meer dan alleen het investeren van geld. Het is een stukje van uzelf financieren.

Investeren in frisse en vernieuwende ideeën

U kunt meedenken met frisse en vernieuwende ideeën die u niet zelf bedacht heeft, maar waar u misschien wel onbewust naar opzoek was. In een project investeren waar u uzelf in kunt herkennen en waarvan u denkt dat het succesvol kan worden. Via Crowdfunding kunt u toch een aandeel hebben in de verwezenlijking van ‘uw’ idee of droom.

Crowdfunding betaalt zich terug

In aandelen en obligaties investeren kost tijd, vereist veel kennis en een redelijke zak geld. Crowdfunding geeft de mogelijkheid uw vermogen (spaargeld) eenvoudig te investeren en snel rendement te zien. Crowdfinanciering projecten lopen van 6 maanden tot maximaal 60 maanden terwijl u er geen omkijken naar heeft. Het levert u tijdswinst op en een rente van 5,5% tot 9,5%!

Risicospreiding van uw investering

Elke investering brengt risico’s met zich mee. Dit risico wordt hoe hoger de investering des te groter en belangrijker voor u. ’s Avonds rustig slapen omdat niet al uw spaargeld op het spel staat is wel zo rustgevend. Crowdfunding biedt daarom risicospreiding. Investeer gemakkelijk in kleinere bedragen in meerdere projecten in plaats van één groot bedrag op één project. Crowdfunding is de bank van de toekomst.

Netwerken door crowdfunding

Crowdfunding is een mooie manier van netwerken. Vertel aan vrienden, kennissen en collega’s over het crowdfunding project waarin u heeft geïnvesteerd. Zo draagt u bij aan de bekendheid van dat project en dus aan uw investering. Ook het netwerk van het geïnvesteerde project heeft waardevolle connecties; de mede-investeerders. Dat kunnen mensen zijn met dezelfde interesses, visies en waardevolle connecties.

Klaar voor crowdfunding?

Kapitaal Op Maat organiseert regelmatig workshops over crowdfunding. Zo leert u alle ins and outs zodat u niet voor verassingen komt te staan. Neem vrijblijvend contact op voor de workshop met pim@kapitaalopmaat.nl of bel 01537600019.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!