Bankvrij financieren voor het MKB

Kansrijke ideeën

Laat je geld renderen met rentes vanaf 4% per jaar.

Veel belangstelling voor Crowdfunding Week

Tijdens de Crowdfunding Week (van 12 tot 16 oktober) zijn er in kamers van Koophandel door heel Nederland bijeenkomsten rond het thema Crowdfunding. Honderden ondernemers hebben zich al aangemeld. Kom jij ook? Natuurlijk is Kapitaal Op Maat ook van de partij.

De Crowdfunding Week is een initiatief van de Kamers van Koophandel en de branchevereniging Nederland Crowdfunding. Van maandag 12 tot en met vrijdag 16 oktober zijn er in 5 Kamers van Koophandel bijeenkomsten voor ondernemers, crowdfunding-platforms en andere betrokkenen bij crowdfunding. In 2014 werd de Crowdfunding Week voor het eerst gehouden. Het grote succes van die editie vroeg om een vervolg.

Presentaties en pitches
Tijdens de bijeenkomsten geeft Simon Douw (van bureau Douw&Koren en van de branchevereniging Nederland Crowdfunding) een presentatie over de kansen van crowdfunding. Er zijn presentaties van ondernemers die ervaring hebben met crowdfunding, en pitches van ondernemers die met een crowdfunding-campagne willen starten.

Q&A-sessie met Kapitaal Op Maat
Op het programma van elke bijeenkomst staat ook een Q&A-sessie met vertegenwoordigers van verschillende crowdfunding-platforms. Tijdens de bijeenkomsten in Amsterdam (12 oktober) en Arnhem (14 oktober) is Pim van de Velde van Kapitaal Op Maat een van de experts die tijdens de Q&A-sessie vragen zal beantwoorden. Ook op de andere bijeenkomsten is Kapitaal Op Maat aanwezig.

Data en aanmelden
De bijeenkomsten tijdens Crowdfunding Week worden gehouden in Amsterdam (12 oktober), Eindhoven (13 oktober), Arnhem (14 oktober), Groningen (15 oktober), Rotterdam (16 oktober). Aanmelden voor de gratis bijeenkomsten kan via EventBrite

Crowdfunding populair
Crowdfunding wordt steeds populairder bij ondernemers en startende franchisenemers, die op zoek zijn naar kapitaal. Dat is te merken aan het aantal aanmeldingen voor de KvK-bijeenkomsten. En dat merken we ook bij Kapitaal Op Maat. Als jouw businessplan voldoet aan de criteria, en op ons crowdfunding platform komt, dan kan iedereen er in investeren, vanaf € 100. Meer dan 90% van de plannen die aan onze selectiecriteria voldoen, slagen er in om binnen 100 dagen hun doelbedrag te halen.

Meer weten over crowdfunding?
Wil jij meer weten over de mogelijkheden die crowdfunding biedt? Neem dan een vrijblijvend contact met ons op. Dan kun je zelf beoordelen of Kapitaal Op Maat voor jou interessant is. Wie weet ontmoeten we je tijdens Crowdfunding Week!

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!