Bankvrij financieren voor het MKB

Aantrekkelijke rentes

Laat je geld renderen met rentes van 5,5 tot 9,5% per jaar.

Mkb financiering

In Het Financiële Dagblad van 6 februari schrijft Jaap Koelewijn dat het midden- en kleinbedrijf maar mondjesmaat financiering rond krijgt. Er is in corporate Nederland een stuwmeer met spaargeld en banken zijn terughoudend met het verlenen van starterskredieten.

Zoals gebruikelijk in ondernemend Nederland zijn er echter altijd wel weer slimme vogels die een oplossing bieden voor dit hiaat. Om deze onwenselijke situatie te doorbreken zijn namelijk crowdfunding- of beter crowdlending platforms zoals Kapitaal Op Maat opgericht. Hierbij investeren particulieren of ondernemingen in nieuwe zakelijke initiatieven.

Herhaaldelijk worden deze platforms door macro-economen als ‘niet relevant’ terzijde geschoven ‘omdat het fenomeen (nog) zo klein is’. Een merkwaardige redenering. Immers, crowdlending voorziet bewijsbaar in een grote behoefte en is sterk groeiende. Corporates richten zich af en toe wel op microfinanciering in arme landen, omdat dat hip is en zo leuk past in hun beleid van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het Nederlandse mkb heeft het nakijken, zeker wanneer het weinig innovatieve kleine ondernemers betreft die bijvoorbeeld een fitnesszaak of kapperszaak willen starten. Die ondernemers vissen steeds achter het net, omdat hun activiteit de investeerder te weinig zou opleveren en/ of te weinig sexy is.

Crowdlending kan dan de oplossing zijn. Het is eenvoudig en hoeft niet risicovol te zijn, mits goed gemanaged. Want een solide ondernemingsplan blijft ook bij ons de basis voor het publiceren van een (starters)krediet. Zo dragen wij ons steentje bij aan de oplossing van het probleem dat vele (startende) mkb’ers in Nederland ondervinden: er is geld te over, maar traditioneel ondernemerschap vindt nog maar zelden traditionele financiers.

En de overheid? Die doet er het beste aan de marktwerking zijn werk te laten doen. Al dan niet met stimuleringsmaatregelen voor investeerders zoals in de UK en recent in België.

Laat een bericht achter!

  • jaafarlending44@gmail.com za 27 mei om 17:31

    Heb je een lening nodig? Heb je behoefte aan een soort lening? Pas nu op (jaafarlending44@gmail.com) nu voor het beste van de lening. Wij bieden allerlei lening in zowel lange termijnen als korte termijn tegen 3% rentevoet. Pas nu aan en je deelt het getuigenis aan anderen. Lening is beschikbaar voor mensen vanaf 18 jaar en ouder. vriendelijke groeten Jaafar. [Website]: http://jaafarlending44.wix.com/jaafarlendingfirmplc

  • Particuliere kredietverlenende onderneming. vr 8 december om 10:01

    Mijn naam is de heer Rod Alfred, ik ben een professionele particuliere kredietverstrekker. Ik mag overal ter wereld leningen verstrekken. Ik bied allerlei soorten leningen aan tegen een goedkoop rentetarief. Als u geïnteresseerd bent in een lening, dan is dit waar u zal zijn. Bezoek ons voor meer informatie over leningen hieronder. Mailbox: Rodfinancing@gmail.com

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!