Bankvrij financieren voor het MKB

Kansrijke idee├źn

Laat je geld renderen met rentes vanaf 4% per jaar.

GrondVrij Ontwikkelen BV erg tevreden over de samenwerking met Kapitaal op Maat

‘We zijn inmiddels een kleine drie jaar onderweg met Kapitaal op Maat (KoM). In die drie jaar hebben we nu 32 posities succesvol gefinancierd. Daarbij heeft KoM zich gemanifesteerd als partner die niet alleen vooropgaat in de markt als het gaat om realistische vergoedingen, maar ook als het gaat om pro-actieve aanpassingen aan de dynamische wereld van regelgeving. Daarbij ontstaan ook wel eens problemen, maar als echte partner laat KoM ook dan zien het benodigde probleemoplossend vermogen te hebben. De investeerders achterban van KoM is weliswaar wat kleiner, maar groeiend en in haar investeringsgedrag consistent. Voor ons als ondernemer een stabiele factor in het groeiproces dat we doormaken’. 

‘We zijn dan ook blij met Kapitaal op Maat en de inmiddels 700 investeerders die met onze posities meedoen. Samen hebben zij inmiddels €8.200.000 geïnvesteerd waarvan €1.850.000 ook alweer is afgelost. Zo hebben we met elkaar een driehoek van GrondVrij, KoM en investeerders waarin vermogen prettig kan renderen bij een comfortabel risicoprofiel’ aldus Kees van den Bovenkamp van GrondVrij Ontwikkelen BV.

Op dit moment kunt u investeren in het project van GrondVrij “Resort de Fontein fase 1 – deel 5”. 67% van het doelbedrag is inmiddels gefund. Bekijk hier het project.

GrondVrij Ontwikkelen BV Veenendaal
Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!