Bankvrij financieren voor het MKB

Aantrekkelijke rentes

Laat je geld renderen met rentes vanaf 4% per jaar.

Even voorstellen: Tobias Knibbeler – Contractmanager bij Kapitaal op Maat

Mijn naam is Tobias Knibbeler, 28 jaar oud en ik woon al mijn hele leven in Breda. Sinds 1 november 2021 ben ik werkzaam als Contractmanager bij Kapitaal op Maat.

Ik heb een juridische achtergrond. Na hbo-rechten te hebben gestudeerd in Tilburg, heb ik een master Ondernemingsrecht gedaan aan de Tilburg University. Ik ben onder meer een jaar werkzaam geweest op de Bijzonder Beheer afdeling van Rabobank Nederland en heb een jaar in de rechtsbijstand gewerkt. Vervolgens ben ik benaderd voor een mooie functie bij Kapitaal op Maat.

Wat doe je precies in je rol bij Kapitaal op Maat

Als Contractmanager ben ik verantwoordelijk voor de contractuele vastlegging van afspraken tussen de beleggers en de ondernemers die wij via het platform met elkaar verbinden. Daarnaast ben ik bestuurder van Stichting Zekerheden Kapitaal op Maat. Deze Stichting behartigt kort gezegd de belangen van de beleggers. Over het algemeen houd ik mij in deze rol bezig met de projecten waarin de ondernemer de betalingsafspraken niet kan nakomen. Ik beheer het interne incassotraject en werk samen met externe incassopartijen. 

Waarom heb je voor Kapitaal op Maat gekozen?

In eerste instantie sprak de relatief kleine omvang van de organisatie mij aan. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat ik meer energie krijg van werken in een klein team dan werken op een grote afdeling. Daarbij komt dat de groeiambitie van Kapitaal op Maat goed aansluit bij mijn eigen ambities. Uiteindelijk gaf de inhoud van het werk de doorslag. 

Waar ligt je ambitie voor de komende jaren?

De komende jaren wil ik het operationele proces steeds meer naar mij toetrekken. Daarvoor geldt dat de huidige werkachterstand beter onder controle moet zijn en dat wij als organisatie moeten groeien om opschaling optimaal te kunnen behappen. Met groei komen uitdagingen en kansen, mijn ambitie is om hier een rol van betekenis in te spelen.

Tobias Knibbeler Contractmanager
Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!