Bankvrij financieren voor het MKB

Kansrijke ideeën

Laat je geld renderen met rentes vanaf 4% per jaar.

Eerste officiële notariële akte getekend tussen Kapitaal op Maat en ondernemer

Afgelopen dinsdag was onderneemster Gleniëtte Girigori bij Kapitaal op Maat op kantoor om de geldleningsovereenkomst te tekenen. Omdat we deze overeenkomst notarieel laten vastleggen, was ook notaris Duco Ottevangers van DUO Notariaat aanwezig. Hij had de overeenkomst omgezet in een notariële akte en informeerde de onderneemster over de consequenties van het notarieel vastleggen van de akte.

Het voordeel voor de investeerders van Kapitaal op Maat is dat met een notariële akte de St. Zekerheden Kapitaal op Maat sneller en slagvaardiger kan handelen, mocht het project onverhoopt mislukken.

Pas nadat de akte getekend was, is de financiering de volgende dag uitgeboekt aan de onderneemster via de betaaldienstverlener GoCredible. Zij gaat hiermee haar Infinity Nails salon in het stadshart van Zoetermeer realiseren met als geplande openingsdatum 1 september 2022. 

Wij feliciteren onderneemster Glëniette Girigori met de succesvolle financiering van haar plan en wensen haar veel succes met haar nieuwe salon.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!