Bankvrij financieren voor het MKB

Kansrijke idee├źn

Laat je geld renderen met rentes vanaf 4% per jaar.

Zelf uw IBAN wijzigen en Transactielimiet upgraden

Inmiddels hebben bijna 2.000 investeerders zich geregistreerd bij onze betaaldienstverlener GoCredible. Sinds begin dit jaar is dat een voorwaarde onder de nieuwe Europese regelgeving om nieuwe investeringen te plaatsen op Kapitaal op Maat.

Als u de registratie bij GoCredible voor de eerste keer opstart, wordt gevraagd om uw verwachte jaarlijkse transactie volume en het verwachte aantal jaarlijkse transacties op te geven. Op basis van deze gegevens (die niet gedeeld worden met Kapitaal op Maat!) stelt GoCredible een risicoprofiel vast van u als investeerder. Indien u werkelijke transactiegedrag hiervan te ver naar boven afwijkt, kunt u tijdelijk geen betalingen meer doen aan GoCredible. U heeft dan uw transactielimiet bereikt en krijgt u een verzoek om uw profiel aan te passen (zie onderstaande afbeelding).

Via de gebruikelijke Two-Factor Authentication wordt u naar de beveiligde GoCredible omgeving geleid, waar u uw transactielimiet kunt verhogen (vul hier een hoger bedrag in dan het huidige bedrag). Om dit te bevestigen wordt u gevraagd om via een IDIN of identificatie de herkomst van uw vermogen te verklaren. Zodra dat verwerkt is, kunt u weer betalingen verrichten aan GoCredible. U ontvangt hiervan direct bericht van GoCredible.

Daarnaast is het nu ook mogelijk om zelf vanuit uw account uw bankrekeningnummer te wijzigen waarvan u uw investeringen wilt voldoen en waarop u uw rente en aflossingen wilt ontvangen. In uw account bij uw persoonlijke gegevens vindt u onder het veld waar uw bankrekeningnummer vermeld staat, een link om uw IBAN bij GoCredible te wijzigen.

Als u hier vragen over heeft, schroom dan niet om contact op te nemen met Kapitaal op Maat. Wij helpen u graag verder.

IBAN wijzigen
Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!