Bankvrij financieren voor het MKB

Aantrekkelijke rentes

Laat je geld renderen met rentes vanaf 4% per jaar.

Verplichting registratieproces geldt vanaf 1 april

Het laatste onderdeel om aan de randvoorwaarden van de Europese Wetgeving te voldoen, is de verplichte afname van de toelatingskennistest en de rekentool. Dit betekent dat het vanaf 1 april 2023 verplicht is, om deze twee onderdelen van het registratieproces afgerond te hebben om nog nieuwe investeringen te kunnen plaatsen. 

In het dashboard van uw account kunt u deze taken uitvoeren.

De Toelatingskennistest en de Rekentool
De Toelatingskennistest is de opvolger van de Investeringstoets. Hiermee wordt enerzijds de ervaring, beleggingsdoelstellingen en financiële situatie van (aspirant-) beleggers in kaart gebracht. Anderzijds wordt hiermee het basisinzicht in de risico’s verbonden aan het beleggen in het algemeen, alsmede aan het beleggen in crowdfunding projecten in het bijzonder in kaart gebracht. De uitkomst van deze 'test' heeft geen gevolgen voor het plaatsen van nieuwe beleggingen.

De rekentool simuleert de ruimte die beleggers hebben om verlies te dragen. Hiertoe berekent de Rekentool uw Vrij Belegbaar Vermogen. Samen met de Toelatingskennistest heeft de Rekentool als doel om het juiste risicobewustzijn bij beleggers te creëren.

Lees hier meer over de randvoorwaarden van de Europese Wetgeving. 

Randvoorwaarden Europese Wetgeving Crowdfunding
Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!