Bankvrij financieren voor het MKB

Aantrekkelijke rentes

Laat je geld renderen met rentes vanaf 4% per jaar.

Succesvolle onboarding module

Hiermee zijn wij als eerste Nederlandse crowdfundingplatform operationeel klaar voor de vergunningaanvraag bij de Autoriteit Financiële Markt (AFM). Als crowdfunder moeten wij voldoen aan Europese Wet- en Regelgeving voor crowdundingdienstverleners.

Eén van de belangrijkste gevolgen van de Europese Wetgeving voor u als klant van Kapitaal op Maat, is dat een crowdfundingdienstverlener zelf geen betaaldienstverlening mag verlenen. Kapitaal op Maat is hiertoe de samenwerking met GoCredible aangegaan (GC). GC beschikt over de benodigde PSD2 vergunning om betaaldienstverlening aan te bieden.

Sinds juni dit jaar gaan alle iDeal betalingen al via GoCredible. De volgende stap is dat ook de maandelijkse incasso bij de ondernemer en de uitbetalingen aan investeerders via GoCredible gaan lopen. Als gevolg hiervan is Kapitaal op Maat verplicht om al haar investeerders en ondernemers te identificeren en verifiëren conform de wettelijke richtlijnen van de Wwft en de SW.  

Om u zo makkelijk mogelijk te identificeren en verifiëren heeft GoCredible een digitale oplossing ontwikkeld waarmee gemakkelijk de onboarding plaats kan vinden. Mocht u nog niet in de gelegenheid zijn geweest om de identificatie en verificatiestappen te doorlopen, nodigen we u uit dit te doen. Dit kan vanuit het nieuwe dashboard in uw account omgeving. 

Vanaf vandaag is het namelijk niet meer mogelijk om te investeren in nieuwe projecten zonder dat de identificatie is afgerond. 

Lees hier meer over wat de Europese Wet- en Regelgeving voor u betekent.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!