Bankvrij financieren voor het MKB

Aantrekkelijke rentes

Laat je geld renderen met rentes vanaf 4% per jaar.

Nieuwe collega: Tobias Knibbeler

Mijn naam is Tobias Knibbeler. Op 1 november 2021 ben ik bij Kapitaal op Maat gestart als Contract Manager. Ik zal mij voornamelijk bezighouden met het toezicht op de uitvoering van de contractuele afspraken die de ondernemers zijn aangegaan. 

Ik ben 27 jaar oud en kom uit Breda. Mijn studie heb ik in Tilburg gedaan. Ik heb een juridische achtergrond. Na mijn opleiding aan de Juridische Hogeschool in Tilburg, heb ik een master Ondernemingsrecht gevolgd aan de Tilburg University. Ik heb onder meer gewerkt in de bancaire sector, bij een deurwaarderskantoor en in de juridische dienstverlening. Daarnaast heb ik tijdens mijn opleiding meerdere stages mogen volgen, onder andere als bedrijfsjurist. 

Na afronding van mijn master, heb ik een jaar als jurist arbeidsrecht en civiel recht gewerkt, waar ik particulieren bijstond. Met mijn ondernemingsrechtelijke achtergrond, ontbrak het mij aan een commerciële setting. Kapitaal op Maat biedt mij de perfecte kans om mijn competenties te benutten en speelt tegelijkertijd goed in op mijn ambities.  

Ik kijk ernaar uit om voor u aan de slag te gaan en het optimale te halen uit de verschillende samenwerkingsvormen. Mail gerust als je meer over mij (dan wel over mijn rol binnen KoM) wilt weten - tobias@kapitaalopmaat.nl.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!

ESCPR