Bankvrij financieren voor het MKB

Kansrijke idee├źn

Laat je geld renderen met rentes vanaf 4% per jaar.

Nieuwe collega: Reinier van Bergen

Mijn naam is Reinier van Bergen en ik ben vanaf 1 april gestart bij Kapitaal op Maat als Project Manager Financiering. Ik zal primair verantwoordelijk zijn voor de acquisitie, due diligence en publicatie van nieuwe kansen. Maar ik ga ook graag de uitdaging aan om daarnaast alle taken op te pakken voor de beste dienstverlening naar u!

Ik ben 26 jaar en geboren in Tilburg en ik heb ook merendeel van mijn leven in Tilburg gewoond maar ik heb de afgelopen anderhalf jaar in Zagreb, Kroatië doorgebracht. Ik ben nu vanaf 1 april aan de slag bij Kapitaal op Maat in Rotterdam na het afronden van mijn opleidingen november 2020. Ik heb het Dual Degree Program op Tilburg Universiteit gevolgd waarbij ik MSc Strategic Management op Tilburg Universiteit en de MBA Corporate Finance op Zagreb School of Economics and Management heb gedaan. Hiervoor heb ik de BBA Commerciële Economie gedaan en heb ik naast het studeren veel ervaring opgedaan door middel van stages en werkervaringen in o.a. de IT, financiële dienstverlening, uitzend- en HR-branche en hospitality.

Kapitaal op Maat is voor mij de ideale plek om mijn carrière te starten en om mijn variërende achtergrond te combineren en waarde toe te voegen aan de onderneming. Ik heb de mogelijkheid bij Kapitaal op Maat met beide handen aangenomen om in sterk teamverband aan de slag te gaan om de organisatie verder uit te breiden in de branche. De crowdfunding branche is sterk aan het groeien en begint een prominente plek te verkrijgen als financieringsmogelijkheid voor ondernemers. Ik wil graag deel uitmaken van deze groei en voor ondernemers de mogelijkheid bieden om hun kansen te benutten en daar tegenover (sterke) investeringsmogelijkheden te bieden.

Wilt u graag meer weten over mij? Laat het mij weten via reinier@kapitaalopmaat.nl en dan kunnen wij een gesprek inplannen!

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!