Bankvrij financieren voor het MKB

Aantrekkelijke rentes

Laat je geld renderen met rentes vanaf 4% per jaar.

Nieuwe Algemene Voorwaarden KOM Group

Beste beleggers,

Zoals jullie weten heeft Kapitaal Op Maat vorig jaar als een van de eerste Nederlandse crowdfundingplatforms een vergunning van de AFM ontvangen. Veel crowdfundingplatforms hebben het niet gehaald en hebben de branche moeten verlaten. Het kaf is nu van het koren gescheiden. Op dit moment zijn wij een van de weinige crowdfundingplatforms die niet alleen beschikt over de vereiste vergunningen, maar ook in de praktijk volledig werkzaam is conform de regels uit de EU-Verordening Crowdfunding. Wij werken met ons team iedere dag hard om vernieuwend te zijn en te blijven voor onze beleggers en projecteigenaren.

Als pioniers in de crowdfundingbranche, zitten wij nooit stil.

EU-paspoort

Inmiddels beschikken wij ook over een volledig en erkend EU-paspoort om onze crowdfundingdiensten aan te mogen bieden aan beleggers door de hele EU. Dat houdt niet alleen in dat onze ‘crowd’ in 2024 zal toenemen, maar ook dat wij projecteigenaren uit andere lidstaten kunnen verwelkomen op onze Nederlandse platforms. Daar zullen wij in 2024 een aanvang mee maken.

Tweede crowdfundingplatform
Vanwege de groei en ons grote succes, hebben wij besloten om een tweede crowdfundingplatform onder onze vergunning te gaan exploiteren. Het gaat om het platform Capital Circle, dat volledig door ons is overgenomen.

Nieuwe namen en structuur
Om naamsverwarring te voorkomen, is onze naam inmiddels gewijzigd in ‘KOM Group B.V.’, waar nu dus twee mooie crowdfundingplatforms onder hangen: Kapitaal Op Maat en Capital Circle. De oude en vertrouwde Stichting Zekerheden Kapitaal Op Maat is in dit verband omgedoopt tot ‘Stichting Security Trustee KOM Group’ en is als zekerhedenagent werkzaam voor beide crowdfundingplatforms.

De structuur ziet er schematisch uit als op het onderaan bij dit artikel gevoegde plaatje.

Nieuwe Gezamenlijke Algemene Voorwaarden

Vanwege voornoemde naamswijzigingen, veranderen vanzelfsprekend ook onze Gezamenlijke Algemene Voorwaarden en overige contractuele stukken, zoals de Raamovereenkomst Beleggers en de Geldleningsovereenkomst. De nieuwe stukken zullen per 1 januari 2024 in gebruik worden genomen.

De nieuwe Gezamelijke Algemene Voorwaarden zijn automatisch per 1 januari 2024 van kracht. Hiervoor is van uw kant geen actie vereist. U kunt de nieuwe stukken bekijken op onze Voorwaarden pagina onderaan de website.

Mocht u hier nog vragen over hebben, kunt u ons op de gebruikelijke wijze bereiken.

Met vriendelijke groet,
Team Kapitaal op Maat

KOM Group B.V.
Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!