Bankvrij financieren voor het MKB

Aantrekkelijke rentes

Laat je geld renderen met rentes vanaf 4% per jaar.

Kapitaal op Maat viert succesvol partnerschap met Excelsior Rotterdam na handhaving in Eredivisie

Kapitaal op Maat heeft zich in het seizoen 2022-2023 officieel als partner verbonden aan Excelsior Rotterdam. Afgelopen zondag werd handhaving in de Eredivisie veiliggesteld na een 3-0 overwinning op Fortuna Sittard.

Gedurende het seizoen hebben wij meerdere wedstrijden mogen bijwonen en kunnen genieten van een uitstekende sfeer. Wij hebben dan ook bewondering voor de mooie prestatie van Excelsior en zijn verheugd om haar ook volgend seizoen weer in de hoogste Nederlandse voetbalklasse in actie te kunnen zien.

Het Van Donge & De Roo Stadion heeft indruk op ons gemaakt als een mooie locatie om wedstrijden te ervaren. De sfeer en de energie van supporters hebben ongetwijfeld bijgedragen aan dit succes.

Door het partnerschap met Excelsior Rotterdam hebben wij de mogelijkheid gehad om ons platform te verbinden met een club die dezelfde waarden van ambitie, passie en samenwerking nastreeft.

We willen Excelsior Rotterdam nogmaals feliciteren met het behaalde succes en kijken uit naar een voortzetting van onze samenwerking. Samen blijven we bouwen aan mooie prestaties en zakelijke groei.

Meer informatie over ons partnerschap met Excelsior Rotterdam vindt u hier.

Partnership Kapitaal op Maat - Excelsior Rotterdam
Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!