Bankvrij financieren voor het MKB

Kansrijke idee├źn

Laat je geld renderen met rentes vanaf 4% per jaar.

Kapitaal op Maat officieel partner van Excelsior Rotterdam

Kapitaal op Maat heeft zich dit seizoen 2022-2023 officieel als partner verbonden aan Excelsior Rotterdam. Een betaald voetbalclub die dit seizoen op het hoogste Nederlandse voetbalniveau uitkomt (de Eredivisie). 

Het stadion van Excelsior Rotterdam ligt om precies te zijn op 2,8 km afstand van het kantoor van Kapitaal op Maat. Met het Van Donge & De Roo Stadion heeft Excelsior Rotterdam één van de meest gemoedelijke stadions van Nederland.

Het belangrijkste motief om ons te verbinden aan Excelsior Rotterdam is het versterken van het relatienetwerk. “Iedereen staat in de businessruimte bij elkaar en dat zorgt voor verbinding. Zo kom je bekenden tegen uit je eigen netwerk, maar het is ook een mooi moment om je netwerk uit te breiden. Het is kleinschalig en laagdrempelig en dat past perfect bij wie wij zijn als onderneming” aldus Wilbert Knol (directeur KoM).

Kleinschalig en Laagdrempelig

“Excelsior Rotterdam is in veel opzichten niet te vergelijken met anderen, maar daardoor past het juist goed bij de fase waarin wij zitten. Je hebt hier een bepaald soort betrokken ondernemers waar wij naar op zoek zijn. Iedere ondernemer is een potentiële Kapitaal op Maat-klant”. 

Meer lezen over dit partnership? Bekijk het hier.

Kapitaal op Maat partner Excelsior Rotterdam
Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!