Bankvrij financieren voor het MKB

Aantrekkelijke rentes

Laat je geld renderen met rentes vanaf 4% per jaar.

Investeren in projecten kan tot max. 110% van het doelbedrag

Met ingang van 1 april 2022 hebben we de investeringsprocedure van investeringen aangepast aan de nieuwe Europese regelgeving.

Volgens het nieuwe investeringsproces van Kapitaal op Maat kan worden geïnvesteerd of een Toezegging worden gedaan in projecten. Een Toezegging is in feite een reservering voor een uiteindelijke Investering in een project. Bij het bereiken van 90% van het doelbedrag ontvangen alle Investeerders met een Toezegging in een project een betaalverzoek om de Toezegging om te zetten in een Investering. Hier is 3 kalenderdagen de tijd voor. Daarna bestaat het risico dat een Toezegging overschreven kan worden door een nieuwe Investering die direct betaald wordt.

Pas als minimaal 100% aan Investeringen van het doelbedrag definitief is (na de 4 dagen bedenktijd) sluit het project en krijgt de fundingcirkel op de projecttegel de groene kleur. 

Zolang de funding cirkel op blauw staat, zijn nog niet alle investeringen definitief. Zolang de oranje Investeringsknop ‘Nu investeren’ bij een project nog beschikbaar is, kunnen nog nieuwe Investeringen geplaatst worden tot max. 110% van het doelbedrag.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!