Bankvrij financieren voor het MKB

Aantrekkelijke rentes

Laat je geld renderen met rentes vanaf 4% per jaar.

Hoteleigenaar Marja Hillebrand opent 21 oktober (vandaag) het eerste COVID sneltestpunt in Den Haag.

Het eerste COVID-19 sneltestpunt in Den Haag opent op woensdag 21 oktober haar deuren op een afgescheiden terrein aan de achterzijde van het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade. Het testpunt is hard nodig, want er is een schreeuwend tekort aan  testcapaciteit. 

Initiatiefnemer Marja Hillebrand: “Uitval van personeel wegens verdenking  van een coronabesmetting of preventieve quarantaine is een groot probleem voor  werkgevers. Niet alleen logistiek, maar ook financieel. Of je nu een groot bedrijf met veel  personeel, een scholengemeenschap of kinderopvang runt, of als ZZP’er van je eigen  gezondheid afhankelijk bent voor je boterham. Onnodig thuiszitten is voor niemand gunstig. Bij het sneltestpunt heb je binnen 15 minuten de testuitslag. Dit voorkomt een hoop stress.” 

Marja Hillebrand is zelf eigenaar van twee bedrijven die zwaar getroffen worden door de crisis. Marja: “Ik kon niet langer lijdzaam toekijken hoe dit probleem steeds grotere vormen begon  aan te nemen. De winter is nog lang en het griepseizoen is nog niet eens begonnen. Dit kan zo niet, ik moest íets doen."

"Ik besloot niet langer onderdeel te willen zijn van het probleem. Ik  wil onderdeel worden van de oplossing. Dat is mijn drijfveer”.

Samen met haar partner Michaël Naulais startte Marja daarom een samenwerking met huisartsenlaboratorium SALT.  

Het testpunt maakt gebruik van zeer betrouwbare, door de WHO gevalideerde sneltesten, die  worden afgenomen en geanalyseerd door gecertificeerde zorgverleners. Een medisch  toezichthouder is aangesteld om de teststraat te overzien. Uiteraard wordt er voldaan aan de  meldingsplicht en worden alle positieve gevallen dagelijks gemeld bij de GGD. Het testpunt  heeft zwaar ingezet op de techniek. Zo is het ook mogelijk voor bedrijven om vouchercodes  te kopen en te verstrekken aan hun personeel. “We wilden het proces zoveel mogelijk  automatiseren. Zo is er de minste kans op menselijke fouten en hebben de patiënten zo snel  mogelijk duidelijkheid. Vooral dat laatste vonden we erg belangrijk. De situatie is al ernstig  genoeg”, legt Michaël Naulais uit.  

Afspraken worden ingepland via de website van het testpunt www.covidsneltestpunt.nl. Woensdag 21 oktober werden de eerste patiënten getest. Het testpunt is 7 dagen per week  geopend van 08.00-20.00 uur. Bekijk ook de video waarin Marja over dit initiatief vertelt bij Den Haag FM.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!