Bankvrij financieren voor het MKB

Aantrekkelijke rentes

Laat je geld renderen met rentes vanaf 4% per jaar.

Goed bankieren, een puur crowdfundplatform

In het RTL Z nieuwsartikel “Banken bereid door corona getroffen bedrijven te laten vallen” gebruikt Chris Buijink, van de Nederlandse Vereniging van Banken, de term “goed bankieren”.

Dit betekent dat de bedrijven die vragen om uitstel van betaling bij de bank een minder welwillend oor krijgen dan tijdens de eerste zes maanden van de coronacrisis.

Wij hebben besloten om de ondernemers die gebruik hebben gemaakt van onze Corona 2 uitstel-regeling en ondernemers die recentelijk door Corona-maatregelen getroffen zijn in aanmerking te laten komen voor de Corona 3 uitstel-regeling. Dit alles conform de procedure die wij ook tijdens de Corona 2 regeling hebben gebruikt.

Vanaf het begin van de Corona-crisis (medio maart 2020) is ons contact met de groep getroffen ondernemers geïntensiveerd. Van onze eerste uitstel-regeling hebben 89 ondernemers gebruik gemaakt. Van onze tweede uitstel-regeling hebben 26 ondernemers gebruik gemaakt.

Inmiddels hebben 21 ondernemers zich gemeld om in aanmerking te komen voor onze Corona 3 uitstelregeling (oktober 2020 t/m december 2020). Hoeveel ondernemers zich alsnog zullen melden door de recente overheidsmaatregelen is momenteel lastig in te schatten.

Puur crowdfundplatform

Onze dank gaat uiteraard weer uit naar de (betrokken) investeerders van ons platform. Zij maken het mogelijk om onze ondernemers te helpen met het hoofd boven water te houden in deze moeilijke tijd. Wij begrijpen uiteraard dat deze tijd ook voor onze investeerders moeilijk is en benadrukken daarom ook dat uitstel geen afstel is.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!