Bankvrij financieren voor het MKB

Kansrijke idee├źn

Laat je geld renderen met rentes vanaf 4% per jaar.

Even voorstellen: Tom Pruijsers - Marketing & Communicatie medewerker

Mijn naam is Tom Pruijsers, 22 jaar en geboren en getogen in Rotterdam. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn opleiding Sportmarketing & Management. Na het afronden van mijn vorige marketing stage was ik klaar voor een nieuwe, uitdagende afstudeerstage en deze heb ik gevonden in Kapitaal op Maat.

Wat was je motivatie om te kiezen voor Kapitaal op maat?

De diverse uitdagingen die Kapitaal op Maat tegenkomt en de ambities om te groeien, spraken mij enorm aan om bij Kapitaal op Maat aan de slag te gaan. Mede door leuk en persoonlijk contact met het kleine en hechte team, voel ik gelijk de klik en dit zorgt ervoor dat ik iedere dag met plezier naar het werk ga. Door de vele ontwikkelingen in de markt, zijn er veel kansen waar het bedrijf van kan profiteren. Hierdoor zijn er tal van mogelijkheden in de marketing en dit spreekt mij enorm aan. Door de ervaringen die ik heb opgebouwd bij eerdere stages en uitgewerkte projecten, kan ik mijn steentje bijdragen om van Kapitaal op Maat nog een completer crowdfunding platform te maken. 

Wat ga je precies doen in je rol bij Kapitaal op Maat?

Op dit moment doe ik onderzoek naar de marketingstrategie van het bedrijf en bekijk ik alle mogelijkheden waar Kapitaal op Maat van kan profiteren om te groeien. Als marketing & communicatie medewerker ben ik betrokken bij alles wat zich rond de marketing afspeelt. Van contentstrategie tot retentiemarketing. Hierdoor neem ik iedere stap van de klantreis onder de loep en probeer ik deze stappen te optimaliseren. 

Waar haal jij je plezier uit in je werk?

De diverse mogelijkheden, ruimte voor eigen inbreng en het leuke en hechte team. Voor mij is het belangrijk om deel uit te maken van een team waarbij we samen de route bepalen en de doelen van het bedrijf proberen te behalen. Door de resultaten van de marketing daadwerkelijk terug te kunnen zien, wordt ik blij en dit geeft mij een trots gevoel.

Waar ligt je ambitie voor de komende jaren?

De komende jaren wil ik een vaste marketingstrategie voor Kapitaal op Maat ontwikkelen waar het bedrijf op kan voortbouwen. Ik hoop zo mijn bijdrage te kunnen leveren aan de groei van het bedrijf en het vergroten van het bereik van Kapitaal op Maat.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!