Bankvrij financieren voor het MKB

Kansrijke idee├źn

Laat je geld renderen met rentes vanaf 4% per jaar.

Einde uitstelregeling wegens Corona

Sinds 1 April 2020 heeft Kapitaal op Maat een uitstelregeling gefaciliteerd voor ondernemers ivm de Corona-pandemie. Deze regeling was telkens voor 3 maanden geldig en vervolgens kon iedere ondernemer opnieuw een verzoek indienen voor nog eens 3 maanden.

Wij vinden het belangrijk om nogmaals te benadrukken dat Kapitaal op Maat de uitstelregeling weliswaar heeft gefaciliteerd doch het zijn de investeerders zijn die het uitstel hebben verleend.

De laatste uitstelperiode eindigt op 30 juni. Daarna houdt de regeling op te bestaan en zullen uitstelverzoeken u.h.v. Corona dus niet meer worden gehonoreerd.

Met de versoepelingen die de afgelopen weken zijn afgekondigd, zijn er weinig tot geen beperkingen voor ondernemers om hun business op te starten en weer omzet te generen.

Per 1 juli zullen dus weer de actuele volledige termijnen worden geïncasseerd bij de ondernemers. Indien voor ondernemers het voldoen hiervan niet mogelijk is, hebben wij ondernemers verzocht hun investeerders hierover zo spoedig mogelijk middels een Update te informeren en daarbij aan te geven dat zij met Kapitaal op Maat in contact zijn getreden om een aflossingsschema overeen te komen waaraan wel aan voldaan kan worden.

Zoals eerder verkondigt dient over de voorafgaande periodes in de uitstelregeling de rente uiteindelijk betaald te worden, tenzij dat gedurende de uitstelperiodes al is gedaan. Overeengekomen aflossing schema's zullen per project worden gecommuniceerd middels een Update en verwerkt worden in de accounts van de betrokken investeerders.

Als u daar vragen over heeft, neem dan contact met ons op.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!