Bankvrij financieren voor het MKB

Kansrijke idee├źn

Laat je geld renderen met rentes vanaf 4% per jaar.

De Zeeuwse Parel projecten zitten snel vol, hoe kan dit?

Een snelle funding is voor de ondernemer vaak gewenst. Toch snappen wij maar al te goed dat dit tot frustratie kan leiden wanneer investeerders al snel na het moment van publieke livegang achter het net vissen. Zo ook bij de projecten van ‘De Zeeuwse Parel’.

Maar hoe komt het dat deze investeringskansen zo snel worden volgeschreven en hoe kunt u voorkomen dat u achter het net vist?

Een grote groep investeerders heeft het automatisch investeren ingesteld via het persoonlijke account. Op deze manier wordt er op voorhand een investering aangemaakt in het systeem. Ook het derde deel van ‘De Zeeuwse Parel Fase 3’ is vandaag volledig gefund met automatische investeringen.

Op dit moment worden de automatische investeringen toegewezen op basis van hoelang u al investeerder bent bij Kapitaal op Maat. Voor een nieuwe investeerder is het dus soms niet mogelijk om deel te nemen aan één van deze aantrekkelijke proposities.

Wanneer u als nieuwe investeerder toch graag mee wil investeren in één van de Zeeuwse Parels, dan kan dat. Neem contact met ons op via info@kapitaalopmaat.nl, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u in het eerstvolgende project een voorinschrijving krijgt voor het gewenste bedrag.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!