Bankvrij financieren voor het MKB

Kansrijke idee├źn

Laat je geld renderen met rentes vanaf 4% per jaar.

21 succesvolle Zeeuwse Parel Projecten gefinancierd

Vastgoedondernemer en projectontwikkelaar Philip Mullemeister ontwikkelt met Greenpoint Development BV het vakantiepark de Zeeuwse Parel. EEN UNIEK PROJECT met 63 recreatiewoningen gelegen op het prachtige eiland Tholen in Zeeland.  
 
Voor de ontwikkeling van 21 Zeeuwse Parel Projecten heeft Greenpoint Development BV aflossingsvrije leningen via Kapitaal op Maat aangeboden.  
 
Deze Projecten met een totaalbedrag van €2.795.400 en een doelbedrag variërend tussen de 110 en 395 duizend euro zijn volledig gefinancierd. Elk met een rentepercentage van 5% + 1% bonus bij aflossing.  
 
Inmiddels zijn al 13 projecten met een totale waarde van €1.600.000 volledig afgelost. De overige projecten zijn nog lopend. Als zekerheid verstrekt Greenpoint Development BV recht van eerste hypothecaire inschrijving per kavel. 

Nieuwe investeringsmogelijkheden 
 
Op dit moment zijn we met Philip in gesprek om te kijken of we vanaf september aanstaande nog een aantal Zeeuwse Parel projecten kunnen lanceren. Dit kunnen nieuwe projecten, of projecten die een financieringsbehoefte in een latere fase nodig hebben zijn.  
 
Ondernemer Philip heeft daarnaast autoracen als hobby. Zelf racet hij wedstrijden met zijn partner Jacques Groenewegen in de BMW M2 CS-klasse. Voor de komende twee seizoenen hebben ze hiervoor een nieuwe auto nodig. Ook deze willen ze financieren middels ons (closed crowd) crowdfunding platform. 
 
Wilt u in aanmerking komen om mee te kunnen investeren in deze mogelijkheden? Stuur een mail naar closedcrowd@kapitaalopmaat.nl. 

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!