Bankvrij financieren voor het MKB

Vinfoil 2e tranche

Vinfoil heeft een unieke oplossing voor de grafische industrie en is op zoek naar werkkapitaal om deze te produceren

Delen
100% Gefinancierd! Met dank aan 210 investeerders!

Vinfoil loopt vooraan met innovatieve modules in de koud-folie. Door het toepassen van koud-folie in het drukproces wordt een luxe uitstraling gerealiseerd op verpakkingen. Vinfoil blijft nieuwe toepassingen bedenken en heeft onlangs een nieuwe techniek gepatenteerd die een in aluminium aangebracht hologram effect kan aanbrengen op een zeer precieze plaats op de verpakking. Deze techniek wordt SIP (Single Image Positioning) genoemd. Drukkerijen zijn ontzettend enthousiast over SIP want nu kunnen ze hun opdrachtgevers (grote merken) eindelijk het veelgevraagde duurzame alternatief bieden. Om het prototype te ontwikkelen is Vinfoil op zoek naar een lening van € 400.000,-. Na de succesvolle funding van de eerste tranche van €250.000 in december 2019 volgt nu de tweede tranche met een doelbedrag van € 150.000,-. De tweede tranche is bedoeld voor de ontwerpfase. De gecombineerde tranches hebben beide een aflossingsvrije periode t/m 1 april 2020. In ruil biedt Vinfoil haar  investeerders een rentepercentage aan van 7% met annuïtaire aflossing vanaf 1 mei 2020 gedurende 48 maanden. 

Het Bedrijf
Vinfoil is opgericht door Vincent van der Heijden, die wereldwijd bekend staat als solution provider in de grafische industrie. Hij heeft zijn jarenlange ervaring in de grafische industrie ingezet om nu zelf modules te gaan ontwikkelen en deze in de markt te zetten. Vinfoil heeft in 2007 een unieke module ontwikkeld voor het zogenaamde koud-folie proces. Met het koud-folie proces wordt een laagje aluminium van een plastic drager afgehaald en vast gelijmd op het te bedrukken materiaal. De plastic drager wordt hierna verzamelt en kan makkelijk verder gerecycled worden. Het aluminium kan vervolgens in elke gewenste kleur overdrukt  worden. Dit alles met een luxe ogend hoogglans effect tot gevolg. Hiermee kunnen luxe verpakkingen eenvoudig van een glans laag worden voorzien in een in-line drukproces. Vinfoil levert wereldwijd toevoegingen aan drukpersen en heeft dankzij de volgende drie oplossingen haar unieke plek in de grafische industrie verworven: 

De Infigo (2009): Er zijn inmiddels 11 machines verkocht aan de grote drukkerijen over de gehele wereld. De uitrol van de Infigo heeft een moeilijke periode gehad in 2013/14. De productie en assemblage van de Infigo was volledig uitbesteed aan een bedrijf dat eind 2013 failliet is gegaan. Hiermee heeft Vinfoil veel geld verloren voor de reeds aanbetaalde maar niet geleverde machines. Na het faillissement van deze hoofdtoeleverancier heeft Vinfoil de productie en assemblage in eigen hand genomen. 
De Micro: Na het ontwikkelen van de Vinfoil Infigo, bleek al snel de markt toe te zijn aan een kleinere en goedkopere oplossing voor een koud-folie module. Hieruit is de Micro ontstaan: een simpele machine voor een aantrekkelijke prijs.
De Optima: In 2015 werd de Optima ontwikkeld en in 2016 op een van de grootste beurzen uitgebracht, dankzij een financiering via de investeerders van Kapitaal Op Maat. De Optima is een perfecte combinatie tussen de Micro en Infigo. Tot op heden zijn er 32 Optima’s verkocht en is er blijvend erg veel interesse.
Naast deze 3 oplossingen heeft Vinfoil ook eigen software ontwikkeld genaamd :VIFOP. In samenwerking met de TU Eindhoven is deze software oplossing (Vinfoil Intelligent Foil Optimizing Program) ontwikkeld. Deze toepassing is in Europa en de Verenigde staten gepatenteerd en is erg populair. Het rekent de meest rendabele manier uit om een vel te bedrukken met koud-folie, waarna deze data de machine aanstuurt. Dit  maakt de besturing van de machine nog gemakkelijker.

Organisatie
Print Finishing Machinery Production B.V. en VTS Vinfoil Technical Solutions B.V. zijn beide 100% eigendom van Vincent van der Heijden via zijn persoonlijke holding genaamd Flieger Holding B.V., waar hij 90% eigenaar van is. Vincent voert voor beide B.V.’s de directie. Mevrouw I.M. Flieger is de vrouw van Vincent van der Heijden en bezit 10% van de aandelen van Flieger Holding B.V. Vinnovation Holding B.V. is 100% eigendom van Vincent van der Heijden. In deze Holding zijn alle IP rechten ondergebracht. Nieuwe ontwikkelingen en patenten worden automatisch in deze Holding opgenomen. Op dit moment zijn er 17 mensen werkzaam voor Vinfoil in vaste dienst. 

Omzet en Groei
Voor Vinfoil is 2020 begonnen met een vliegende start in de vorm van 8 getekende orders die uitgeleverd zullen worden in het eerste halfjaar van 2020. De eerder genoemde aanvraag door s werelds grootste drukker van €850.000,- heeft inmiddels geresulteerd in een door opdrachtgever getekend contract dat momenteel door Vinfoil wordt beoordeeld. Daarnaast hebben al tien klanten aangegeven graag in 2020 een Optima geplaatst te willen hebben. Dit betreft alleen de bestaande Optima en wordt hier nog niet gesproken over de geplande innovaties zoals SIP.

Er is in 2019 bewust gekozen voor een ontwikkeling van een groot project in het laatste kwartaal welke relatief veel marge met zich meebrengt, wat de basis vormt voor verdere ontwikkelingen in 2020. Hierdoor is de omzet iets lager uitgekomen dan in 2018, maar met een hogere marge. Daarnaast zorgen de reguliere projecten door verdere focus op inkoop voor een hogere marge dan eerdere jaren. Het uiteindelijke resultaat zal nagenoeg gelijk zijn aan dat van 2018.

Update SIP
Anno 2019 grote merken willen hun verantwoordelijkheid nemen en omarmen het duurzaam produceren en hierdoor moeten ook verpakkingen uit zo weinig mogelijk plastic bestaan. Dit verklaart het enthousiasme van drukkerijen over SIP, omdat dit het gebruik van folie aanzienlijk reduceert. Vinfoil heeft een techniek gepatenteerd die dit hologram effect in aluminium kan aanbrengen op een zeer precieze plaats op de verpakking. Hiervoor dient de folie alleen het aantal hologrammen te bevatten dat daadwerkelijk gebruikt wordt en wordt er geen plastic op het te bedrukken materiaal aangebracht. Single Image Positioning is een ontzettende verbetering ten opzichte van het volledig lamineren met hologrammen.

SIP wordt verder ontwikkeld door Vincent van de Heijden, de oprichter van Vinfoil en het brein achter alle modules en patenten in samenwerking met twee afstuderende studenten.

Vincent van de Heijden: 'We concentreren ons op dit moment op de techniek die het mogelijk maakt dat het hologram met een nauwkeurigheid van +/- 0,3 mm geplaatst wordt in een snelheid van 200 meter /minuut. Deze positie moet streaming gemeten worden en de offset in milliseconden worden verwerkt en doorgegeven worden aan de sturings-motoren.'

Vinfoil is in contact met een gespecialiseerd bedrijf in Frankrijk die ook voor het bedrukken van geld hologram systemen levert. Er is contat gelegd met een Japanse leverancier gespecialiseerd in CCD sensoren voor camera’s voor de benodigde lijncamera's. Uitdagingen voor de ontwikkeling van SIP zijn lijncamera’s, snelheid en rekenkracht. SIP zal voor de Drupa in juni gereed zijn.

Financieringsbehoefte
Voor de ontwikkeling en productie van het prototype Optima en de SIP aanpassing is een financiering nodig van € 400.000,-  Tussen de ontwikkeling van het prototype “Vinfoil Optima SF110 SIP” en de daadwerkelijke verkoopopbrengst op basis van de getekende offerte van €850.000,- zit een periode van 12 maanden die Vinfoil nu met behulp van de investeerders via Kapitaal op Maat wil overbruggen.
Vinfoil vraagt een lening van €400.000,- gedurende 48 maanden, met een aflossingsvrije periode t/m 1 april 2020. In ruil biedt Vinfoil investeerders een rentepercentage aan van 7%. De lening van het vorige project via Kapitaal Op Maat is volledig en zonder enige vertraging afgelost.
Dit bedrag van € 400.000,- zal in 2 tranches worden verdeeld. Na de succesvolle funding van de eerste tranche van €250.000 in december 2109 volgt nu de tweede tranche met een doelbedrag van € 150.000,- en dit is bedoeld voor de ontwerpfase.

Waarom Crowdfunding via Kapitaal Op Maat?
Voor Vinfoil ligt het na de succesvolle campagne in 2015 voor de hand om opnieuw voor crowdfunding via Kapitaal Op Maat te kiezen. Op deze manier wil Vinfoil de investeerders van toen opnieuw de kans geven om te profiteren van het succes van Vinfoil als dank voor het destijds getoonde vertrouwen. Uiteraard beantwoordt de ondernemer graag al uw vragen.

Vinfoil 2e trancheVinfoil 2e trancheVinfoil 2e trancheVinfoil 2e trancheVinfoil 2e trancheVinfoil 2e trancheVinfoil 2e trancheVinfoil 2e tranche
Investeerder Bedrag Datum
Vincent van der Heijden € 800 12 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 2.000 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 400 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 400 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 300 01 februari
Anonieme investeerder € 1.000 01 februari
Anonieme investeerder € 1.000 01 februari
Anonieme investeerder € 5.000 01 februari
Line Up BV € 1.500 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 1.000 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 400 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 1.000 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 1.000 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 300 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 300 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Jaap Crezee € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Johannes Van Duijn € 600 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 2.000 01 februari
Anonieme investeerder € 5.000 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Joop van Duijn € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Leo van der Vlist € 1.000 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Leo Theodorus Johannes Gerhardus Ter Voert € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
David Vermeersch € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 1.000 01 februari
Anonieme investeerder € 1.000 01 februari
Paul Borkent € 1.000 01 februari
Anonieme investeerder € 1.000 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 6.000 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 1.500 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 3.000 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 2.500 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 300 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Cornelis Jan Groeneveld € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 800 01 februari
Cornelis Jan Groeneveld € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 1.000 01 februari
Anonieme investeerder € 2.000 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Franciscus Hendrikus Adrianus Massuger € 1.000 01 februari
Anonieme investeerder € 1.000 01 februari
Anonieme investeerder € 2.000 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 2.000 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 3.000 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 300 01 februari
Martinus Maria Jacobus Rosier € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 1.000 01 februari
Anonieme investeerder € 3.000 01 februari
Anonieme investeerder € 2.000 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 1.000 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 1.000 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 300 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Jo Op het Veld € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 300 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 1.000 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 1.000 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Piet Gerardus Hendriks € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Dries Denys € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 300 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
P.C. Schuller € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 400 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 300 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 300 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Wiebe Van Der Hoek € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Sake Reinder Sijtsma € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 300 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 4.900 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Cornelis Jan Groeneveld € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 300 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 1.000 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 2.000 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 1.500 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Joost De Groot € 800 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Gerrit Roseboom € 300 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 1.000 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 2.500 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 1.000 01 februari
Hendrik Job Langbroek € 2.000 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 400 01 februari
Anonieme investeerder € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 200 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 1.000 01 februari
Anonieme investeerder € 1.000 01 februari
Anonieme investeerder € 10.000 01 februari
Vincent van der Heijden € 7.500 01 februari
Wim Wouters € 2.000 01 februari
Stefan van der Heijden € 6.000 01 februari

De informatie is afkomstig van de ondernemer en is bestemd voor (potentiële) investeerders van Kapitaal Op Maat. De informatie wordt vertrouwelijk beschikbaar gesteld en mag op geen enkele wijze worden gedeeld. Stichting Zekerheden Kapitaal Op Maat heeft de definitieve randvoorwaarden voor dit project vastgesteld. 

Financieringsbehoefte:
Print Finishing Machinery Production B.V. (h.o.d.n. Vinfoil) wenst in totaal een financiering van €400.000,-. Na de succesvolle funding van de eerste tranche van €250.000 in december 2109 volgt nu de tweede tranche met een doelbedrag van € 150.000,- en is bedoeld voor de ontwerpfase. De gecombineerde tranches hebben beide een aflossingsvrije periode t/m 1 april 2020. Vinfoil biedt investeerders een rentepercentage aan van 7% met annuitaire aflossing vanaf 1 mei 2020 gedurende 48 maanden. 

Doel van de financiering:
De financiering wordt gebruikt voor werkkapitaal, meer specifiek de ontwikkeling en productie van het prototype Optima en de SIP aanpassing.

Aangeboden lening:
De aangeboden leningsvoorwaarden omvatten (voor beide tranches!) een aflossingsvrije periode t/m 1 april 2020, waarna gedurende een looptijd van 48 maanden de lening annuïtair zal worden afgelost. Gedurende de gehele financieringsduur zal een rentevergoeding worden betaald van 7,0%.

Gepubliceerde informatie:
- Organogram van de juridische structuur 
- Jaarrekening 2018 en voorlopige cijfers 2019 van Vinfoil
- Resultaten Vinfoil 2014-2018

Resultaatontwikkeling:
De introductie van de Optima heeft een enorme positieve invloed gehad op de omzetontwikkeling. De omzet is meer dan verdubbeld ten opzichte van vóór de ontwikkeling. Daarnaast is hard gewerkt aan de optimalisatie van de bruto marge, welke in een normaal jaar uit zou moeten komen tussen de 40 en 45% (2018 een percentage van 43% behaald). Vanaf 2016 zijn de verkoopkosten aanzienlijk gestegen hetgeen inherent is aan het introduceren en vermarkten van het nieuwe product. Alles bij elkaar resulteert dit in een EBIT van boven de €400.000,-. Het eigen vermogen van € 645.363,- is een samenvoeging van de eigen vermogen positie plus de achtergestelde lening verkregen van Flieger Holding BV. Flieger Holding BV is 100% eigenaar van Vinfoil en derhalve samengevoegd.
In bijlage met de meerjarige resultaten kunt u de balans en winst- en verliesrekeningen vinden van Vinfoil (Print Finishing Machinery Production B.V.) 2018.
De cijfers zijn opgesteld door het accountantskantoor EJP te ‘s-Hertogenbosch.
Daar we in 2017, in overleg met de accountant, het tijdstip van winstneming nemen veranderd hebben van ‘’order-intake” naar ‘’laad-datum’’ is 2017 ook verliesgevend, maar dat heeft dus duidelijk te maken met de OHW posities.

Vinfoil heeft 2019 financieel wederom goed afgesloten. Er is bewust gekozen voor een ontwikkeling van een groot project in het laatste kwartaal welke relatief veel marge met zich meebrengt, welke de basis vormt voor verdere ontwikkelingen in 2020. Hierdoor is de omzet iets lager uitgekomen dan in 2018, maar met een hogere marge. Daarnaast zorgen de reguliere projecten door verdere focus op inkoop voor een hogere marge dan eerdere jaren. Het uiteindelijke resultaat zal nagenoeg gelijk zijn aan dat van 2018.

Andere financieringen:
Vinfoil is tot nu toe voornamelijk gefinancierd door de aandeelhouder zelf. In 2015 heeft Vinfoil voor een bedrag van € 105.000,- via Kapitaal Op Maat financiering ontvangen. De ondernemer is alle verplichtingen conform de gemaakte afspraken tijdig nagekomen. De laatste termijn van deze lening is in januari 2019 voldaan.

Risicoklasse:
Deze aanvraag is geclassificeerd als een Ondergemiddeld risico (klasse BB).

Kapitaal Op Maat heeft het project Vinfoil ingedeeld in de sector/branche 'Industrie'

Als u bent ingelogd ziet u de aanvullende financiële informatie van dit project.

Als u bent ingelogd kunt u de zekerheden zien die aan dit project zijn verbonden.

Als u bent ingelogd kunt u een reactie plaatsen die door de ondernemer wordt beantwoord.

Als u bent ingelogd en geïnvesteerd heeft in dit project kunt u de updates over dit project inzien.

100% Gefinancierd! Met dank aan 210 investeerders!
Investeringsrisico
  • AA
  • A
  • BB
  • B
  • CC
  • C

laaghoog

Financieringsduur

49 Maanden

Rente

7 %

Reeds geïnvesteerd
€ 150.000 van de € 150.000
Doel van investering
Innovatie
Maak kennis met...
Vincent van der Heijden
Vincent van der Heijden
Vincent van der Heijden
Vincent van der Heijden

Vincent van der Heijden is opgegroeid in de gebruikte grafische machine industrie en een onderdeel daarvan was het reviseren en installeren van gebruikte grafische machines. Inmiddels heeft hij bijna 43 jaar ervaring in de grafische machine industrie. Tijdens deze periode is door Vincent erg veel kennis opgedaan om effectief passende additionele functies aan de grafische industrie te kunnen aanbieden, de performance van de machines te verhogen en verbeteringen aan te brengen om opdrachtwisselingen aanzienlijk te verkorten en Vincent van der Heijden staat wereldwijd hoog aangeschreven als solution provider.

Stefan van der Heijden
De zoon van Vincent, Stefan van der Heijden heeft zijn HBO Werktuigbouwkunde en Commerciële Economie afgerond en werkt vanaf 2014 fulltime bij de onderneming. In de aanvang van zijn carrière bij Vinfoil is hij begonnen met de inkoop, proces verbetering hiervan en tevens mechanical engineer voor assemblage en installatie. Hierdoor heeft hij al een aantal facetten van het bedrijf eigenhand leren kennen. Sinds kort is hij benoemd tot General Manager bij Vinfoil.

Paul Bolsius
Paul Bolsius is al jarenlang een bekende van de familie van der Heijden en per 2019 de financial manager. Paul heeft zijn sporen verdiend in de accountancy wereld en heeft daarna in het bedrijfsleven zijn financiële kennis uitgebreid.

Incentive

Voor investeerders die €5.000 of meer investeren zal een fabrieksbezoek worden georganiseerd, waarbij wij uitleg zullen doen over onze producten en de assemblagehal laten zien. Uiteraard worden deze investeerders in de watten gelegd met een hapje en een drankje!

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!