Bankvrij financieren voor het MKB

Molano BV

Duurzame groothandel in smartphones en laptops zoekt groeikapitaal

Molano BV
Delen
100% Gefinancierd! Met dank aan 182 investeerders!

Introductie
Ondernemers Laili Ishaqzai (Kabul, 1990), Noek de Feber (Haarlemmermeer, 1996) en Mohamed Bourahtit (Beni Bouyafrour, Marokko, 1982), zijn voor hun onderneming Molano BV, (Amsterdam, 2021) op zoek naar voorraadfinanciering om de snelle omzetgroei te kunnen blijven doorzetten.
Molano B.V. draagt bij aan een duurzame en circulaire economie door de economische levensduur van smartphones en laptops te verlengen. De markt voor gebruikte en refurbished consumentenelektronica groeit de afgelopen jaren explosief.
Voor de financiering van de voorraad de verder automatisering van de service- en productlijn is er een financieringsbehoefte van €150.000,-. In de eerste 12 maanden heeft Molano een indrukwekkende omzet van € 5,3 miljoen behaald en het Het resultaat van het eerste jaar van ruim  € 154.000  wordt volledig geinvesteerd in de onderneming om de groei verder door  te zetten.
Molano B.V. vraagt de investeerders van Kapitaal op Maat een lening van € 150.000,–. Molano B.V. biedt in ruil een rentepercentage aan van 8,0% gedurende 30 maanden met annuitaire aflossing. De drie partners zullen ieder een persoonlijke borgstelling afgeven voor €50.000 elk en ter dekking zal een 1e pandrecht worden gevestigd op de inventaris, voorraad, vorderingen en immateriële activa ten gunste van de investeerders van Kapitaal op Maat.


UPDATE 27-7-2022: Onder verwijzing naar de heden door Ondernemers geplaatste Reactie/Update is het doelbedrag aangepast naar € 110.000.

Molano B.V.
Molano B.V. draagt bij aan een duurzame en circulaire economie door de economische levensduur van smartphones en laptops te verlengen. De productie van nieuwe apparaten zorgt voor vervuiling en uitstoot, zo komt de productie van een nieuwe iPhone overeen met een retourtje Ankara per vliegtuig. Hoe langer een apparaat, en uiteindelijk diens onderdelen, in gebruik is, hoe efficiënter we met de beperkte bronnen van onze planeet omgaan.

In juli 2021 hebben wij, Laili Ishaqzai, Mohamed Bourahtit en Noek de Feber, deze onderneming opgericht. Met onze gezamenlijke ervaring van meer dan 10 jaar in de Consumenten Elektronica branche en onze gedeelde principes, hebben we de stap genomen om met Molano te beginnen waarbij duurzaamheid, verantwoordelijk ondernemen en goed werkgeverschap centraal staan. Als partners hebben we gevarieerde achtergronden in sales, recht en finance. Vanuit deze expertises vullen we elkaar uitstekend aan en beperken we de risico’s van onze beslissingen door vanuit elke invalshoek de feiten te bekijken. Inmiddels hebben we ons team kunnen opschalen naar tien mensen, onder meer dankzij diverse samenstelling van de oprichters.

De motor achter Molano is ons uitgebreide classificatiesysteem, waarbij op basis van meer dan 50 kenmerken wordt vastgesteld voor welke partijen een apparaat geschikt is. Retailers hebben bijvoorbeeld andere eisen dan zakelijke gebruikers, en een apparaat wat voor de één is afgeschreven kan voor een ander nog jaren bruikbaar zijn. Zo wordt de levensduur van een apparaat tot het maximale verlengd.

De markt voor gebruikte en refurbished consumentenelektronica groeit de afgelopen jaren explosief. Dit heeft te maken met de grotere bewustwording van consumenten en bedrijven dat een duurzaam en verantwoord gebruik van onze natuurlijke bronnen essentieel is om onze planeet leefbaar te houden. Als nieuwe speler in deze markt realiseert Molano inmiddels een gezonde groei op alle verkoopkanalen en heeft sinds februari een tweede locatie om haar operatie te ondersteunen. Met onze gezamenlijke expertise en de goede marktomstandigheden hebben we een solide basis voor verdere groei opgebouwd.

Omzetgroei
Gedurende de eerste 12 maanden van haar bestaan heeft Molano een omzet behaald van € 5,3 miljoen en een bedrijfsresultaat van € 155.422. De gemiddelde maandelijkse groei van de omzet bedroeg het afgelopen jaar ruim 10%.
Molano biedt haar voorraad aan via verschillende verkoopkanalen. Dit zijn trading, import, platforms (backmarket), webshop (buymolano.com), API en B2B end users. De voorraad bestaat uit wat er direct geleverd kan worden uit ons magazijn, of wat wij kunnen leveren met een lead time. In het bijzonder bij platforms, webshop en API is het hebben van een fysieke voorraad met diverse modellen in diverse kleur en geheugen belangrijk, om aan de vraag vanuit de markt te kunnen voldoen.
Bij trading, import en b2b end users kan de levering met een leadtime (7-10 dagen) ook volstaan. Hier gaat het vaak om een grote hoeveelheid van hetzelfde model.

1. Trading (gerealiseerde omzet 1e jaar €3.972K, prognose H2 - 2022: € 4.070K)
Via ons trading kanaal verkopen wij aan zakelijke klanten in de grotere aantallen. Deze bestellingen doen we op basis van prepayment, waarmee wij direct de bestellingen bij onze leveranciers plaatsen. Dit heeft een snelle omlooptijd - over het algemeen versturen onze leveranciers de geplaatste bestelling dezelfde dag of de volgende dag. Onze toegevoegde waarde hierin is onze expertise en kwaliteit van het testen en classificeren van de toestellen, en de garantie die wij vervolgens daarover kunnen afgeven. Om de continuïteit en kwaliteit te waarborgen, houden we strikte interne controle bij de verwerking van deze toestellen. Daarnaast komen we met onze ervaring in deze markt ook hoog in de leveringsketen (dicht bij de leveranciers). In dit verkoopkanaal moeten we soms deals laten gaan, omdat bijvoorbeeld de klanten een betaaltermijn van tien dagen willen, waardoor wij de bestelling bij onze leveranciers niet kunnen plaatsen. Of de klanten willen alleen vooruitbetalen over het gedeelte dat we al in voorraad hebben, en niet over de producten die een lead time hebben. In beide gevallen lopen we dan tegen tekort aan kapitaal aan om te kunnen leveren. Deze klanten gaan dan vervolgens zelf naar een andere leverancier die wel de gewenste betaaltermijn kan accepteren.

2. Import (gerealiseerde omzet 1e jaar €911K, prognose H2 - 2022: € 2.090K)
In dit verkoopkanaal worden toestellen door Molano ingekocht, voorzien van onze eigen branding, en vervolgens direct verzonden naar de klant. De kosten van de afhandeling zijn in dit verkoopkanaal gering, maar hierdoor is de marge is ook lager, juist omdat de toestellen vrijwel direct worden door verzonden naar de eindklant.

3. Platforms
Via platforms bedient Molano indirect de consumentenmarkt, voornamelijk via Backmarket. Dit platform heeft drie betaalmomenten per maand, waardoor we langer op de uitbetaling moeten wachten, dit kanaal heeft een lage omloopsnelheid. Vanwege de eisen van consumenten is een diverse en grote voorraad ook noodzakelijk. Hierdoor is de potentie van dit en andere platforms onderbenut, aangezien het grootste deel van de verkoop op dit moment de extra inkoop vanuit het importkanaal is. De marges die we in dit kanaal zijn relatief groot, maar we moeten hiervan ook een deel reserveren omdat er een garantie van twee jaar geldt.

4. Webshop
De webshop kent als verkoopkanaal een grote potentie. De belangrijkste klanten van onze webshop zijn retailwinkels en repairshops. Via dit kanaal kunnen we veel terugkerende klanten aantrekken, en ook legt ons verkoopteam een stevige nadruk op het aansluiten van nieuwe klanten en dienstverlening, maar daarnaast ook de actieve verkoop. De marges van verkoop via de webshop zijn goed. Om de volledige potentie uit de webshop te kunnen halen, hebben we net als bij de platforms een grote en diverse voorraad nodig. Vanwege de aard van de vraag is het zo dat wanneer een toestel niet bij Molano in voorraad is, de koper dan simpelweg verder scrollt naar de volgende webshop. Ook is het gebruikelijk bij de B2B-webshops in deze branche om de loyale klanten een ‘kleine’ (+/-3000eur) krediet te bieden met een betalingstermijn van 7-14 dagen. Dit is op dit moment nog geen optie bij ons, na een tijd zullen klanten die al een jaar bij ons bestellen hier wel om gaan vragen.

5. B2B End Users
Een nieuwe markt die we willen verkennen is de B2B End Users. Dit zijn zakelijke gebruikers die refurbished toestellen willen leasen, bijvoorbeeld voor zichzelf of voor hun personeel. Daar zullen wij ons aanvankelijk richten op het MKB, in het bijzonder 10 tot 50 werknemers, en dit later uitbreiden naar de grotere bedrijven. Voor het voldoen aan de SLAs die daarbij worden afgesloten is het beschikbaar hebben van een parate voorraad van essentieel belang. Met het door middel van financiering uitbreiden van onze voorraad, kunnen we toetreden tot deze markt. Het MKB is daarin een realistische doelgroep om deze dienstverlening aan te bieden. Binnen dit verkoopkanaal zijn de hoogste bruto marges te behalen, echter vanwege de afspraken met klanten en het hoog houden van de kwaliteit van dienstverlening, ook erg cash intensief. De financiering die we aanvragen zal ook bijdragen aan het opschalen van dit verkoopkanaal.

6. API Integratie
Naast de groeimogelijkheden in deze verkoopkanalen, hebben we ook een API (Molano Uplink) ontwikkeld waarmee webshops en magazijnbeheersystemen kunnen integreren met die van Molano en direct bestellingen uit onze voorraad plaatsen. De fulfillment wordt dan ook afgehandeld door Molano. De Molano Uplink is ontwikkeld met de nieuwste software- en cloudtechnologieën, en in diens testfase hebben we inmiddels drie webwinkels aangesloten die deze koppeling vanaf augustus in commercieel gebruik zullen nemen. Via deze API breiden we de groeimogelijkheden van Molano uit tot het hele internet. Om die reden is het des te belangrijker om onze beschikbare voorraad groter en diverser te maken.

Financieringsbehoefte
Om onze voorraad uit te breiden en deze markt nog beter te kunnen bedienen, zijn we daarom nu op zoek naar financiering.

Bij de verkoop van consumentenelektronica is het belangrijk om een gezonde en snelle doorloop van het magazijn te hebben. Op dit moment zien wij veel vraag uit de markt waarbij het hebben van een diverse en grote voorraad van belang is, bijvoorbeeld klanten die een bestelling op rekening willen plaatsen. Met een grotere voorraad, kan Molano grotere orders leveren en sneller tegemoet komen aan specifieke klantwensen.

We hebben daarnaast ook een API koppeling gebouwd, waarmee onze zakelijke klanten hun webshops direct kunnen integreren met ons magazijn. Zo hebben de beheerders van deze webshops verder geen omkijken meer naar het voorraadbeheer en de fulfillment van een bestelling. Onze API koppeling zorgt dat de voorraad in de aangesloten webshops altijd klopt, en dat de bestellingen die daar worden geplaatst bij Molano worden opgepikt, verwerkt en verzonden. Om hiermee aan de vraag vanuit de consumentenmarkt te kunnen voldoen, is het ook belangrijk om een grote én diverse voorraad gereed voor verzending te hebben.

Ten slotte willen we met een voorraadfinanciering toetreden tot nieuwe markten, in het bijzonder de B2B End Users. In deze markt wordt de lease van een refurbished apparaat als dienst aangeboden aan bedrijven, die onder meer telefoons en laptops ter beschikking aan hun personeel willen stellen. Om de wensen van deze klanten te bedienen, is een direct beschikbare voorraad essentieel, bijvoorbeeld wanneer een apparaat moet worden vervangen of er nieuwe medewerkers in dienst treden. Met een goed gevuld magazijn kunnen we aan deze klanten garanderen dat zij wanneer nodig een apparaat geleverd kunnen krijgen.

Met een financiering van €150.000 kan Molano een extra omzet van minimaal €2 miljoen euro op jaarbasis realiseren. De brutomarge hierover zal tussen de €150.000 en €200.000 liggen. Vanwege onze hoge omloopsnelheid (drie tot vier weken) verdient de gevraagde financiering dan ook keer op keer terug. En de brutomarge is meer dan voldoende om de rente over de financiering te kunnen dragen. Om onze financieringsvraag voor investeerders aantrekkelijk te maken, kunnen we zodoende een rentepercentage van 8% op jaarbasis aanbieden. Met deze financiering zal Molano structureel meer omzet realiseren, en we willen dat dit zich reflecteert in het rendement voor onze investeerders.

Waarom crowdfunding via Kapitaal op Maat?
We hebben voor Kapitaal op Maat gekozen precies om wat de naam aangeeft: maatwerk. We zijn overtuigd van ons verhaal en vinden het belangrijk dat hier ook aandacht voor is, en er niet alleen maar een algoritmische beslissing over onze aanvraag wordt gedaan. Deze persoonlijke en directe aanpak spreekt ons aan, en vinden wij passen bij de waarden van ons bedrijf.

 

 

 

Molano BV
Investeerder Bedrag Datum
Anonieme investeerder € 300 18 augustus
Anonieme investeerder € 3.400 16 augustus
Anonieme investeerder € 100 16 augustus
Anonieme investeerder € 200 16 augustus
Anonieme investeerder € 500 15 augustus
Anonieme investeerder € 300 15 augustus
Anonieme investeerder € 100 15 augustus
Anonieme investeerder € 10.000 15 augustus
Anonieme investeerder € 100 14 augustus
Anonieme investeerder € 200 13 augustus
Anonieme investeerder € 1.000 13 augustus
Anonieme investeerder € 100 13 augustus
Anonieme investeerder € 7.500 12 augustus
Anonieme investeerder € 500 12 augustus
Anonieme investeerder € 500 12 augustus
Anonieme investeerder € 700 12 augustus
Anonieme investeerder € 100 12 augustus
Anonieme investeerder € 100 12 augustus
Anonieme investeerder € 1.000 11 augustus
Anonieme investeerder € 500 11 augustus
Anonieme investeerder € 500 11 augustus
Anonieme investeerder € 1.000 10 augustus
Anonieme investeerder € 200 10 augustus
Anonieme investeerder € 100 10 augustus
Anonieme investeerder € 2.000 10 augustus
Anonieme investeerder € 2.000 10 augustus
Anonieme investeerder € 500 10 augustus
Anonieme investeerder € 300 09 augustus
Anonieme investeerder € 400 08 augustus
Anonieme investeerder € 100 08 augustus
Anonieme investeerder € 1.500 08 augustus
Willem Arend Jan Scheper € 200 08 augustus
Stefan Anthony Schoegje € 200 08 augustus
Martinus Maria Jacobus Rosier € 200 07 augustus
Anonieme investeerder € 1.000 06 augustus
Anonieme investeerder € 200 06 augustus
Anonieme investeerder € 300 05 augustus
Anonieme investeerder € 100 05 augustus
Anonieme investeerder € 100 05 augustus
Anonieme investeerder € 500 04 augustus
Jan Willem Meijberg € 100 04 augustus
Anonieme investeerder € 1.200 03 augustus
Martinus Maria Jacobus Rosier € 100 03 augustus
Anonieme investeerder € 100 03 augustus
Anonieme investeerder € 500 03 augustus
Anonieme investeerder € 400 03 augustus
Anonieme investeerder € 100 03 augustus
Anonieme investeerder € 500 02 augustus
Anonieme investeerder € 200 02 augustus
Anonieme investeerder € 100 01 augustus
Anonieme investeerder € 100 01 augustus
Anonieme investeerder € 100 01 augustus
Anonieme investeerder € 100 01 augustus
Anonieme investeerder € 400 31 juli
Anonieme investeerder € 100 31 juli
jaap groenhof € 100 30 juli
Waltherus Gerardus Van Paasen € 3.000 30 juli
Anonieme investeerder € 200 29 juli
Anonieme investeerder € 200 29 juli
Anonieme investeerder € 200 29 juli
Anonieme investeerder € 1.000 29 juli
Anonieme investeerder € 100 29 juli
Anonieme investeerder € 200 29 juli
Anonieme investeerder € 100 29 juli
Anonieme investeerder € 100 29 juli
Anonieme investeerder € 100 29 juli
Anonieme investeerder € 1.000 29 juli
Anonieme investeerder € 1.500 28 juli
Anonieme investeerder € 200 28 juli
Anonieme investeerder € 1.000 28 juli
Anonieme investeerder € 100 28 juli
Jesper Leonardus Christianus Schuts € 100 28 juli
Anonieme investeerder € 1.000 28 juli
Anonieme investeerder € 200 28 juli
Anonieme investeerder € 500 28 juli
Anonieme investeerder € 200 28 juli
Anonieme investeerder € 500 28 juli
Erwin de Groot € 300 27 juli
Stijn Henricus Thomas van der Kleij € 200 27 juli
Anonieme investeerder € 100 27 juli
Anonieme investeerder € 100 27 juli
Anonieme investeerder € 1.000 27 juli
Anonieme investeerder € 100 26 juli
Gerrit Jan Dirk Den Braven € 100 26 juli
Anonieme investeerder € 300 26 juli
Anonieme investeerder € 500 25 juli
Anonieme investeerder € 100 25 juli
Anonieme investeerder € 100 24 juli
Anonieme investeerder € 500 24 juli
M. Meeuwsen € 1.000 24 juli
Anonieme investeerder € 500 24 juli
Anonieme investeerder € 100 22 juli
Anonieme investeerder € 100 22 juli
Joost Verduijn € 100 22 juli
Anonieme investeerder € 300 22 juli
Anonieme investeerder € 200 21 juli
Anonieme investeerder € 1.000 21 juli
Anonieme investeerder € 200 21 juli
Anonieme investeerder € 100 21 juli
Anonieme investeerder € 2.000 20 juli
Anonieme investeerder € 200 20 juli
Anonieme investeerder € 500 19 juli
Anonieme investeerder € 100 19 juli
Anonieme investeerder € 100 19 juli
Anonieme investeerder € 500 18 juli
Anonieme investeerder € 500 18 juli
Ruben Smits € 500 18 juli
Anonieme investeerder € 400 18 juli
Anonieme investeerder € 100 18 juli
Anonieme investeerder € 2.500 18 juli
Anonieme investeerder € 100 18 juli
Anonieme investeerder € 500 17 juli
Anonieme investeerder € 100 17 juli
Anonieme investeerder € 100 17 juli
Anonieme investeerder € 100 17 juli
Anonieme investeerder € 200 16 juli
Anonieme investeerder € 200 16 juli
Christine Rene M Keppens € 500 16 juli
Anonieme investeerder € 1.000 16 juli
Anonieme investeerder € 200 16 juli
Anonieme investeerder € 200 16 juli
Gerrit Roseboom € 100 16 juli
Anonieme investeerder € 200 16 juli
Anonieme investeerder € 2.500 16 juli
Anonieme investeerder € 100 16 juli
Anonieme investeerder € 400 15 juli
Anonieme investeerder € 500 15 juli
Anonieme investeerder € 300 15 juli
Anonieme investeerder € 500 15 juli
Anonieme investeerder € 100 15 juli
Martinus Maria Jacobus Rosier € 100 15 juli
Anonieme investeerder € 100 15 juli
Anonieme investeerder € 200 15 juli
Anonieme investeerder € 500 15 juli
Anonieme investeerder € 1.000 15 juli
Paul Jacobus Marie Geensen € 1.500 15 juli
Anonieme investeerder € 200 15 juli
Hendrik Nicolaas Slingerland € 500 15 juli
Anonieme investeerder € 500 15 juli
Anonieme investeerder € 100 15 juli
Anonieme investeerder € 500 15 juli
Anonieme investeerder € 100 15 juli
Anonieme investeerder € 100 15 juli
Anonieme investeerder € 100 15 juli
Anonieme investeerder € 100 15 juli
Anonieme investeerder € 1.800 15 juli
Anonieme investeerder € 200 15 juli
Anonieme investeerder € 1.000 15 juli
Anonieme investeerder € 500 15 juli
Anonieme investeerder € 200 15 juli
Anonieme investeerder € 1.000 15 juli
Anonieme investeerder € 200 15 juli
Anonieme investeerder € 500 15 juli
Anonieme investeerder € 400 15 juli
Anonieme investeerder € 300 15 juli
Anonieme investeerder € 100 15 juli
Anonieme investeerder € 100 15 juli
Anonieme investeerder € 100 15 juli
Anonieme investeerder € 200 15 juli
Anonieme investeerder € 1.000 15 juli
Anonieme investeerder € 200 15 juli
Anonieme investeerder € 400 15 juli
Anonieme investeerder € 200 15 juli
Anonieme investeerder € 400 15 juli
Anonieme investeerder € 200 15 juli
Anonieme investeerder € 2.000 15 juli
Anonieme investeerder € 500 15 juli
Anonieme investeerder € 5.000 15 juli
Anonieme investeerder € 100 15 juli
Anonieme investeerder € 100 15 juli
Robertus Franciscus De Jong € 100 15 juli
Anonieme investeerder € 1.000 15 juli
Anonieme investeerder € 100 15 juli
Anonieme investeerder € 200 15 juli
Anonieme investeerder € 500 15 juli
Anonieme investeerder € 400 15 juli
Jan Uitbeijerse € 500 15 juli
Anonieme investeerder € 1.500 15 juli
Anonieme investeerder € 100 14 juli
Martinus Johannes De Rijk € 500 14 juli
Anonieme investeerder € 300 14 juli
Anonieme investeerder € 1.000 14 juli
Anonieme investeerder € 200 14 juli
Anonieme investeerder € 1.000 14 juli
Anonieme investeerder € 100 14 juli
Anonieme investeerder € 100 14 juli
Anonieme investeerder € 1.000 14 juli
Anonieme investeerder € 600 14 juli
Anonieme investeerder € 100 14 juli
Arie Hendrik Bokhorst € 100 14 juli
Anonieme investeerder € 100 14 juli
Anonieme investeerder € 300 14 juli
Anonieme investeerder € 300 14 juli
Anonieme investeerder € 500 14 juli
Anonieme investeerder € 100 14 juli
Johannes Henricus Janssen € 200 14 juli
Anonieme investeerder € 500 14 juli
Floris-Jan Buunk € 100 14 juli
Anonieme investeerder € 300 14 juli
Anonieme investeerder € 100 14 juli

Als u bent ingelogd kunt u de essentiële beleggersinformatie van dit project zien.

Als u bent ingelogd kunt u de zekerheden zien die aan dit project zijn verbonden.

Als u bent ingelogd kunt u een reactie plaatsen die door de ondernemer wordt beantwoord.

Als u bent ingelogd en geïnvesteerd heeft in dit project kunt u de updates over dit project inzien.

100% Gefinancierd! Met dank aan 182 investeerders!
Investeringsrisico
 • AA
 • A
 • BB
 • B
 • CC
 • C

laaghoog

Financieringsduur

30 Maanden

Rente

8 %

Reeds geïnvesteerd
€ 110.800 van de € 110.800
Doel van investering
Voorfinanciering voorraden
Maak kennis met...
Laili Ishaqzai, Noek de Feber & Mohamed Bourahtit
Laili Ishaqzai, Noek de Feber & Mohamed Bourahtit
Laili Ishaqzai, Noek de Feber & Mohamed Bourahtit
Laili Ishaqzai, Noek de Feber & Mohamed Bourahtit

Laili Ishaqzai
Laili heeft jarenlange ervaring met sales én een academische achtergrond in rechten en politieke wetenschappen. Haar diverse vaardigheden en directe aanpak zorgen ervoor dat ze snel kan ontdekken waar de vraag vanuit de markt zich concentreert. De beste deals onderhandelen is daarin haar tweede natuur. Daarnaast heeft Laili veel ervaring met management, compliance en het trainen van personeel, in onder meer de financiële dienstverlening en telecombranche. Bij het aangaan van overeenkomsten, en het voldoen aan wet- en regelgeving, is haar kennis van de wet van belangrijke waarde.

Noek de Feber
De helikopterview van Noek zorgt voor een compleet overzicht, waarmee hij met zijn grondige en gestructureerde aanpak de puntjes op de i zet. Hij heeft een achtergrond in de financiële dienstverlening, die hij combineert met zijn passie voor technologie om een brug te slaan tussen het traditionele corporate denken en moderne, tech-gedreven perspectieven. Noek heeft een diep begrip van de dynamiek tussen bedrijfsprocessen en de informatievoorzieningen om deze te ondersteunen. Met zijn data-gedreven aanpak levert technologie een belangrijke bijdrage aan het vinden van de beste inkoop- en verkoopmarges en het analyseren van de omzet/kosten.

Mohamed Bourahtit
Met zijn ongekende passie voor verkopen heeft Mohamed een uitgebreid en divers netwerk opgebouwd. In verschillende rollen heeft hij een gedegen ervaring met refurbished consumentenelektronica, onder meer als account manager en directeur verkoop. Mohamed kenmerkt zich door zijn vermogen om altijd up-to-date te blijven in zelfs de meest dynamische markten, er op te anticiperen, en zo de beste inkoopmarges te realiseren. Zijn goede begrip van zowel marktontwikkelingen als klantwensen, geven hem een sleutelrol in het opbouwen van duurzame klantrelaties.

Als team werken we uitstekend samen. De diversiteit in onze professionele kwalificaties als onze verschillende karaktereigenschappen zorgen ervoor dat we efficiënt en gebalanceerd kunnen samenwerken, beslissingen maken en blindelings op elkaar kunnen vertrouwen. Waar bijvoorbeeld de één de nadruk legt op details, legt de ander juist de nadruk op het overkoepelende, om zo vanuit ieders perspectief tot het juiste eindresultaat te komen.

Incentive

Molano geeft elke investeerder toegang tot het platform en biedt daarbij de volgende korting aan op alle artikelen:

 • 1% korting voor elke investeerder met een investering van € 100,-;
 • 2% korting voor elke investeerder met een investering van € 200,-;
 • 3% korting voor elke investeerder met een investering van € 300,-;
 • 4% korting voor elke investeerder met een investering van € 400,-;
 • 5% korting voor elke investeerder met een investering van € 500,- of meer.

 

 

 

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!