Bankvrij financieren voor het MKB

Attitude Of Life BV

Attitude Of Life helpt mensen om geluk in hun leven te integreren.

Delen
100% Gefinancierd! Met dank aan 101 investeerders!

Jasper van der Veen en Brian van Leeuwen hebben op basis van studie en levenslessen een toegankelijke methode om meer levensgeluk te bereiken ontwikkeld. Hun bovenmatige interesse in de relatie tussen de mindset (bepalend) en een succesvol en gelukkig leven (resultaat) heeft hiertoe geleid. Jasper heeft het boek “Van idee naar werkelijkheid” geschreven en een online-training ontwikkeld. Van idee naar werkelijkheid leert je om in zeven stappen elk gewenst resultaat te behalen. Brian legt de laatste hand aan zijn boek “Transformatie van de mind” (juli 2020). De online-training hiervan wordt in juli/augustus gemaakt. Om de online-trainingen de komende maanden succesvol in de markt te zetten is een budget van € 75.000,- nodig. Attitude Of Life B.V. biedt investeerders een rentepercentage aan van 8% gedurende 42 maanden (3,5 jaar), waarvan de eerste 3 maanden aflossingsvrij. Daarnaast ontvangen alle investeerders het boek “Van idee naar werkelijkheid.''

UPDATE 24-7-2019: Onder verwijzing naar de heden door Ondernemers Jasper van der Veen en Brian van Leeuwen geplaatste Reactie/Update is het doelbedrag aangepast naar € 35.000 en is de rente verhoogd naar 10%. De aangepaste exploitatie en liquiditeits begroting zijn bijgevoegd onder het tabblad Financieel.

Het Bedrijf
Attitude Of Life BV is opgericht om mensen te helpen het beste uit hun leven te halen. Dit doen de oprichters Jasper van der Veen en Brian van Leeuwen door het bieden van individuele (online) coaching en diverse online trainingen. De losse trainingen worden verkocht in een E-learning omgeving. Daarnaast wordt een aantal programma's geboden, zoals het online lifestyle programma (8 weken), een online coaching programma (12 weken) en een online mastermind programma (12 weken). 

Los van de betaalde producten wordt er ook breed ingezet op het aanbieden van gratis content, zoals podcasts, meditaties, blogartikelen, webinars en video’s. Op deze manier wordt een community gecreëerd die zeer waardevol is voor het bereik en de validatie van de producten.Het doel is om over twee jaar op een groot podium te staan voor minimaal 500-600 man om zo de levensstijl van Attitude of Life te verspreiden.

Hoe werkt Attitude of Life?
Jasper: 'Al onze trainingen of lifestyle programma's sluiten aan bij het levenspatroon dat iemand nu al heeft. Het kan in elke situatie ingezet worden en dat maakt de methode zo toegankelijk. Plezier is hier van groot belang. Het gaat er namelijk om dat je een mooier leven gaat leven.'

Alle workshops, trainingen en coaching trajecten zijn voorbereidingen op het acht weken durende online programma van Attitude of Life. In dit programma leg je onder begeleiding van Jasper en Brian het fundament om de 7 stappen van Attitude of Life toe te passen in het dagelijks leven. Ook zijn er na de acht weken nog meerdere momenten waarop er gelegenheid is om advies te vragen aan de coaches. 

Het online programma is de basis van Attitude of Life, hierin krijgen alle deelnemers de methode aangereikt en kan iedereen op zijn of haar tempo de methode aanleren. Deelnemers die meer ondersteuning en inzichten willen in hun persoonlijke proces naar het realiseren van hun gewenste levensstijl is er de mogelijkheid om een online coaching programma te volgen van 12 weken. Deelnemers die zich willen verdiepen in een bepaald deelgebied zoals het starten van een onderneming of het realiseren van het mooiste lichaam kunnen zich aansluiten bij een mastermind groep. In deze mastermind kunnen deelnemers ideeën en voortgang met elkaar bespreken.

Voor alle deelnemers is er de mogelijkheid om in de toekomst aan de slag te gaan bij Attitude of Life. De deelnemers die hierin geïnteresseerd zijn kunnen een opleiding volgen tot coach Attitude of Life. Na het volgen van de deze opleiding kan de coach zelfstandig een groep deelnemers coachen.

Organisatie
Attitude Of Live BV is opgericht in April 2020 met als aandeelhouders Jasper van der Veen via Elite CoachingConsultancy BV en Brian van Leeuwen via Leo Capri BV. Beide zijn 50% aandeelhouder. Op dit moment werken zowel Jasper als Brian nog als  aals respectievelijk gymleraar en freelance marketeer. Het streven is om zodra de omzet dit toelaat fulltime met Attitude Of Life bezig te zijn. 

Omzet en Groei
Attitude of Life is een methode die de afgelopen jaren geoptimaliseerd is in de praktijk door Jasper van der Veen. Omdat de resultaten altijd positief waren in zeer uiteenlopende doelgroepen is de methodiek uitgewerkt en zijn de 7 stappen door Jasper geformuleerd en uitgewerkt tot diverse workshops en programma's. Eind 2019 zijn Brian en Jasper samen gaan werken en is het idee ontstaan om online programa's te ontwikkelen en een online community op te bouwen. Om te zorgen dat er een grote online community komt die zorgt voor het vertrouwen in de kwaliteit van het aanbod en een groot bereik voor het uitrollen van de online workshops en online trainingen. Om dit te realiseren is de branding en de juiste content ontzettend belangrijk. Het plan dat nu klaar ligt om uitgevoerd te worden bestaat uit meerdere online campagnes via de sociale media kanalen facebook en instagram. Via de online campagnes worden mensen opgeroepen om niet genoegen te nemen met het leven dat ze leiden, maar zichzelf te gunnen om het leven te leiden waar ze van dromen. Vervolgens sluit het aanbod van Attitude of Life aan op de behoefte die bij deze mensen leeft. Het is tegenwoordig heel goed mogelijk om mensen te targeten die online blijk geven van een bepaalde behoefte. Attitude Of Life zal gebruik maken van de nieuwste AI tools om haar community zo snel mogelijk uit te breiden en te zorgen voor een snelgroeiende omzet.   

Om een indruk te geven van hoeveel mensen zich verbinden aan mensen die trainingen geven in persoonlijke ontwikkeling:
In Nederland heeft de trainer Michael Pilarczyk 97 duizend volgers op Facebook.
Het coaching programma 365 dagen succesvol heeft maar liefst 251 duizend volgers op Facebook.
Internationaal is Tony Robbins enorm populair met 4 miljoen volgers op Facebook.

Financieringsbehoefte
Om van de ontwikkelde methodiek een online product te maken dat door heel veel mensen gezien wordt en heel efficient aangeschaft kan worden is een investering van €100.000,- nodig. De heren hebben de afgelopen maanden gezamenlijk ~ €25.000,- geinvesteerd door zowel veel uren in de start van het bedrijf te steken als ook door kosten voor foto en videoshoot en het drukken van de boeken en verwante promotiemiddelen. 

De nog nodige €75.000,- is allereerst nodig om de online trainingen te produceren en om de website zo in te richten dat de look & feel klopt met de aanwezige ambities. Daarnaast moet er geïnvesteerd worden in de online campagnes en dit blijft het eerste jaar ontzettend belangrijk. Zodra de reputatie groeit en men kan vertrouwen op meer mond op mond reclame zal dit budget naar beneden kunnen. Jasper en Brian zijn al in gesprek met een growth hacker die gespecialiseerd is in het snel laten groeien van bedrijven die online services aanbieden aan consumenten. 

Waarom crowdfunding via Kapitaal Op Maat? 
Brian: 'Voor ons is crowdfunding dé manier om ons bedrijf en onze missie onder de aandacht te brengen van een grote groep mensen. We hopen dat onze investeerders ons kunnen helpen met het uitbreiden van ons bereik en daar hebben we onze incentives ook op uitgekozen. Het liefst geven we iedereen een boek. We zijn niet alleen gedreven om dit bedrijf tot een succes te brengen maar bovenal intrinsiek gemotiveerd om mensen datgene te bieden dat wij zelf door onze methode bereikt hebben. 

Voor meer informatie:

De website: www.attitudeoflife.nl

Facebook    

Instagram 

Attitude Of Life BVAttitude Of Life BVAttitude Of Life BVAttitude Of Life BVAttitude Of Life BVAttitude Of Life BVAttitude Of Life BVAttitude Of Life BV
Investeerder Bedrag Datum
Anonieme investeerder € 100 04 augustus
Anonieme investeerder € 200 02 augustus
Anonieme investeerder € 500 02 augustus
Anonieme investeerder € 500 02 augustus
Anonieme investeerder € 200 02 augustus
Anonieme investeerder € 100 02 augustus
Anonieme investeerder € 100 31 juli
Anonieme investeerder € 100 31 juli
Anonieme investeerder € 100 30 juli
Anonieme investeerder € 100 30 juli
Anonieme investeerder € 200 30 juli
Anonieme investeerder € 100 30 juli
Anonieme investeerder € 100 30 juli
Anonieme investeerder € 100 29 juli
Anonieme investeerder € 100 29 juli
Anonieme investeerder € 100 29 juli
Anonieme investeerder € 500 29 juli
Anonieme investeerder € 500 29 juli
Franciscus Cornelia Gerdina Meulbroek € 2.000 29 juli
Johannes Hendricus Van Rootselaar € 200 29 juli
Anonieme investeerder € 200 28 juli
Anonieme investeerder € 100 28 juli
Anonieme investeerder € 500 28 juli
Hermanus Johannes Nijenhuis € 500 28 juli
Anonieme investeerder € 100 28 juli
Anonieme investeerder € 200 28 juli
Anonieme investeerder € 2.500 28 juli
Anonieme investeerder € 200 28 juli
Anonieme investeerder € 100 27 juli
Anonieme investeerder € 100 27 juli
Anonieme investeerder € 100 27 juli
Michiel Veldman € 100 27 juli
Anonieme investeerder € 100 27 juli
Anonieme investeerder € 100 27 juli
Anonieme investeerder € 100 26 juli
Anonieme investeerder € 100 26 juli
Felix Hubertus Theresia Dominicus Bevk € 200 25 juli
Martinus Johannus Kuypers € 100 25 juli
Anonieme investeerder € 500 25 juli
Anonieme investeerder € 100 25 juli
Anonieme investeerder € 500 25 juli
Anonieme investeerder € 300 25 juli
Anonieme investeerder € 500 25 juli
Anonieme investeerder € 200 25 juli
Anna Christina Van 'T Hof € 200 25 juli
Anonieme investeerder € 200 25 juli
Anonieme investeerder € 100 25 juli
Roelof Pieter Ligtvoet € 1.000 25 juli
Anonieme investeerder € 100 25 juli
M. Meeuwsen € 1.000 25 juli
Anonieme investeerder € 500 25 juli
Anonieme investeerder € 100 25 juli
Anonieme investeerder € 100 24 juli
Anonieme investeerder € 200 24 juli
Anonieme investeerder € 200 24 juli
Anonieme investeerder € 400 24 juli
Wiebe Van Der Hoek € 100 24 juli
Anonieme investeerder € 100 24 juli
Anonieme investeerder € 100 24 juli
Anonieme investeerder € 100 24 juli
Anonieme investeerder € 100 24 juli
Anonieme investeerder € 100 24 juli
Willem Arend Jan Scheper € 100 24 juli
Anonieme investeerder € 100 24 juli
Anonieme investeerder € 100 18 juli
Martinus Johannes De Rijk € 300 18 juli
Anonieme investeerder € 100 17 juli
Anonieme investeerder € 100 11 juli
Louis Laveaux € 5.000 11 juli
Anonieme investeerder € 100 09 juli
Anonieme investeerder € 500 07 juli
Anonieme investeerder € 100 02 juli
Anonieme investeerder € 100 02 juli
Anonieme investeerder € 100 01 juli
Gerrit Roseboom € 100 29 juni
Anonieme investeerder € 500 29 juni
Anonieme investeerder € 500 29 juni
Anonieme investeerder € 100 28 juni
Anonieme investeerder € 100 27 juni
Anonieme investeerder € 100 27 juni
Anonieme investeerder € 200 27 juni
Anonieme investeerder € 200 27 juni
Michiel Veldman € 200 27 juni
Anonieme investeerder € 100 27 juni
Anonieme investeerder € 300 27 juni
Anonieme investeerder € 200 27 juni
Anonieme investeerder € 100 27 juni
Anonieme investeerder € 200 27 juni
Anonieme investeerder € 100 27 juni
Anonieme investeerder € 100 27 juni
Anonieme investeerder € 500 27 juni
Anonieme investeerder € 200 27 juni
Anonieme investeerder € 100 27 juni
Anonieme investeerder € 500 27 juni
Anonieme investeerder € 100 27 juni
Anonieme investeerder € 100 27 juni
Anonieme investeerder € 500 27 juni
Anonieme investeerder € 100 27 juni
Paola Micaela dal Bianco € 100 27 juni
Anonieme investeerder € 1.000 27 juni
Anonieme investeerder € 500 27 juni
Anonieme investeerder € 100 27 juni
Anonieme investeerder € 200 27 juni
Anonieme investeerder € 100 27 juni
Dries Niek D Denys € 100 27 juni
Anonieme investeerder € 200 27 juni
Anonieme investeerder € 100 27 juni
Albert Smits € 100 27 juni
Cornelis Jan Groeneveld € 100 27 juni
Anonieme investeerder € 500 27 juni
Anonieme investeerder € 200 27 juni
Anonieme investeerder € 1.000 27 juni
Anonieme investeerder € 100 27 juni
Anonieme investeerder € 100 27 juni

Als u bent ingelogd kunt u de essentiële beleggersinformatie van dit project zien.

Als u bent ingelogd kunt u de zekerheden zien die aan dit project zijn verbonden.

Als u bent ingelogd kunt u een reactie plaatsen die door de ondernemer wordt beantwoord.

Als u bent ingelogd en geïnvesteerd heeft in dit project kunt u de updates over dit project inzien.

100% Gefinancierd! Met dank aan 101 investeerders!
Investeringsrisico
  • AA
  • A
  • BB
  • B
  • CC
  • C

laaghoog

Financieringsduur

46 Maanden

Rente

10 %

Reeds geïnvesteerd
€ 34.500 van de € 34.500
Doel van investering
Financiering werkkapitaal
Maak kennis met...
Jasper van der Veen en Brian van Leeuwen
Jasper van der Veen en Brian van Leeuwen
Jasper van der Veen en Brian van Leeuwen

Jasper van der Veen is 39 jaar en Woont in Amsterdam. Hij is opgegroeid in Friesland en is inmiddels als 18 jaar werkzaam in het onderwijs als docent lichamelijke opvoeding. Momenteel is hij werkzaam als docent op een particuliere school en op een Joodse school (Cheider). Daarnaast is Jasper NLP-trainer en coach en auteur van “Van idee naar werkelijkheid”.

“ We hebben allemaal dromen in ons leven die we willen realiseren. Ze geven ons een besef dat er meer in het leven is dan de dagelijkse gang van zaken. Helaas beschikken we niet altijd over de juiste ‘mindset’ om deze droom of ambitie werkelijkheid te maken. Attitude of Life leert je hoe je elke gewenste droom werkelijkheid kan maken d.m.v. de 7 stappen. Verander jezelf in de persoon die je wil worden met het bereiken van je droom...”

Incentive

Attitude of Life biedt alle investeerders het e-book Van idee naar Werkelijkheid.

Investeerders die > €1000,- investeren ontvangen een voucher waarmee ze 25% korting op training of programma naar keuze krijgen. De voucher is niet persoonsgebonden en geldig tot juni 2021.

Investeerders die > €2.500,- investeren ontvangen een voucher waarmee ze 50% korting op training of programma naar keuze krijgen. De voucher is niet persoonsgebonden en geldig tot juni 2021.

Investeerders die > €5000,- investeren ontvangen een voucher waarmee ze het programma gratis mogen volgen. De voucher is niet persoonsgebonden en geldig tot juni 2021.

 

 

 

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!