Bankvrij financieren voor het MKB

Zomerzoen breidt uit!

Zomerzoen ontwerpt & verkoopt kinderkamers en speelhuisjes voor in de tuin.

plus 1 Delen
100% Gefinancierd! Met dank aan 29 investeerders!

Zomerzoen ontwerpt kinderkamers, speelhuisjes voor in de tuin en kinderkameraccessoires. Deze producten verkopen wij in onze 2 winkels in Nederland, via onze webwinkel, social media en bij een aantal geselecteerde webwinkels.

Het ontstaan van Zomerzoen door Angeliek Nelissen
Angeliek (43) woont in Noord-Brabant en haar 2 kinderen Fenne (10) en Tijn (5) zijn haar grootste inspiratiebron. Al van jongs af aan heeft Angeliek een kleine meisjesdroom. Producten ontwerpen en deze verkopen in haar eigen winkel(s). Angeliek is al haar gehele professionele carrière werkzaam geweest in marketing- en salesfuncties in Nederland en voormalig Oost-Duitsland. In november 2003 is Angeliek gestart als ondernemer en is ze begonnen om haar kleine meisjesdroom waar te maken.

Onze basis in Milheeze
De eerste winkel is gevestigd in Milheeze waar de Holding in 2012 een bouwkavel van 1200 m2 gekocht heeft. Milheeze is gekozen als strategische plaats, omdat er ook veel Belgische en Duitse bezoekers een kinderkamer komen uitzoeken. Op 3/4e van deze bouwkavel is onze winkel gerealiseerd. In 19 kinderkamers, elk met een ander thema, kunnen klanten hun keuze maken uit de vele bedden, bureaus, kasten en kinderkameraccessoires zoals verf, behang, bureaukrukjes, kussens en dekbedovertrekken. De kavel biedt de mogelijkheid om nog met 1/4e uit te breiden.

Uitbreiding
Onlangs is een 2e winkel geopend in Amersfoort. Er is duidelijk behoefte aan een verkooppunt in deze regio. Amersfoort is dan ook gekozen n.a.v. een vraag op onze Facebookpagina waar we onze fans gevraagd hebben waar we ons 2e verkooppunt zouden moeten gaan starten. Vanaf de eerste openingsdag is de winkel in Amersfoort een succes te noemen.

Dit jaar wil Zomerzoen nog een 3e winkel of pop-up store openen in de regio Rotterdam/Den Haag. Deze regio is ook gekozen n.a.v. de wens van onze bijna 90.000 Facebook likers. Zowel in Noord Brabant, Amersfoort en in de Randstad is geen noemenswaardige concurrentie aanwezig van een multichannel ondernemer.

De retailmarkt
In 2013 heeft het project Shopping2020 plaatsgevonden met als initiatiefnemer Ed Nijpels. Angeliek Nelissen is gevraagd om deel te nemen in 1 van de projectgroepen. De e-commerce markt groeit nog elke maand. Multichannel ondernemen is een must, omdat één behoefte blijft bestaan: een klant koopt een beleving. Een gezin wil een nieuwe kinderkamer zien en voelen. En is op zoek naar goed en gedegen advies. Dat doen wij door online en offline aanwezig te zijn.

Onze kernwaarden
In onze winkels draait alles om de ultieme klantbeleving en uitgebreid persoonlijk advies. Wij streven naar 110% klanttevredenheid.

Zomerzoen en social media
Zomerzoen is zeer actief op social media. Het Facebook account van Zomerzoen groeit richting de 90.000 likes! Daarmee is Facebook voor ons ook een volwaardig omzetkanaal geworden. Regelmatig vragen wij om de mening van onze likers bij de inkoop van accessoires. Zo ontstaat een zeer trouwe groep volgers en vergroten wij onze naamsbekendheid. Ook Twitter, Instagram, Pinterest en Foursquare worden door ons zeer actief gebruikt.

Prijzen en awards
Wij zijn trots op het feit dat wij 2 grote landelijke awards hebben gewonnen. Met ons speelhuisje pipowagen hebben we de TUINIDEE AWARD gewonnen als meest innovatieve tuinproduct. In 2012 wonnen we de GOUDEN TOP AWARD VAN MARKTPLAATS ZAKELIJK als beste ondernemer. Zomerzoen heeft in 2013 gestreden om de titel ONDERNEMER VAN HET JAAR. We zijn helaas net niet bij de laatste 3 geëindigd. Bijna wekelijks is een Zomerzoen-product te vinden in een dagblad, op TV, radio, in een woonblad of op een blog.

Regelmatig mogen wij een Zomerzoen-product leveren aan een BN'er. Barry Atsma draagt ons een warm hart toe en samen met hem organiseren wij zeer regelmatig een actie voor onze klanten.

Incentive
Investeer je tussen de € 500 - € 999 - dan ontvang je 5% korting op het totaalbedrag van je bestelling bij Zomerzoen. Investeer je meer? Dan ontvang je 10% korting op het totaalbedrag.

De financiering
De financiering zal worden aangewend voor het nog dit jaar realiseren van een 3e winkel of pop-up store in de regio Rotterdam/Den Haag.

De huidige omzet
Zomerzoen groeit jaarlijks tussen de 15 en 20%. Daarnaast kent de BV al jaren positieve resultaatcijfers waaruit een gedegen ondernemersbeloning kan worden uitgekeerd.

Borgstelling
De holding Inbizniz BV staat borg voor deze financiering. Inbizniz kent een gezonde vermogensstructuur met voldoende reserves.  

Waarom kies je voor crowdfunding bij kapitaalopmaat.nl?
Crowdfunding is een nieuwe moderne manier om werkkapitaal bij elkaar te krijgen.

Meer informatie over Zomerzoen? Bezoek de website of bekijk de filmpjes op youtube.

Zomerzoen breidt uit!Zomerzoen breidt uit!Zomerzoen breidt uit!Zomerzoen breidt uit!Zomerzoen breidt uit!Zomerzoen breidt uit!Zomerzoen breidt uit!Zomerzoen breidt uit!Zomerzoen breidt uit!Zomerzoen breidt uit!Zomerzoen breidt uit!Zomerzoen breidt uit!Zomerzoen breidt uit!Zomerzoen breidt uit!Zomerzoen breidt uit!Zomerzoen breidt uit!Zomerzoen breidt uit!Zomerzoen breidt uit!Zomerzoen breidt uit!Zomerzoen breidt uit!Zomerzoen breidt uit!Zomerzoen breidt uit!Zomerzoen breidt uit!Zomerzoen breidt uit!
Investeerder Bedrag Datum
Anonieme investeerder € 100 04 augustus
Anonieme investeerder € 8.400 02 augustus
Gert Mosterd € 500 02 augustus
Anonieme investeerder € 6.000 02 augustus
Anonieme investeerder € 100 02 augustus
Anonieme investeerder € 700 02 augustus
Anonieme investeerder € 100 01 augustus
Leendert Smit € 200 01 augustus
Anonieme investeerder € 100 01 augustus
Ruud van Leeuwen € 100 01 augustus
Anonieme investeerder € 200 01 augustus
Anonieme investeerder € 1.000 31 juli
Anonieme investeerder € 1.000 31 juli
Anonieme investeerder € 500 31 juli
Anonieme investeerder € 2.000 30 juli
Anonieme investeerder € 600 30 juli
Anonieme investeerder € 200 30 juli
Anonieme investeerder € 100 30 juli
Derkjan van Veen € 1.000 30 juli
Anonieme investeerder € 100 30 juli
Anonieme investeerder € 1.000 30 juli
Anonieme investeerder € 1.000 30 juli
Anonieme investeerder € 300 29 juli
Anonieme investeerder € 500 29 juli
Anonieme investeerder € 200 29 juli
Anonieme investeerder € 100 29 juli
Anonieme investeerder € 700 29 juli
Anonieme investeerder € 1.000 29 juli
Anonieme investeerder € 200 29 juli
Anonieme investeerder € 500 29 juli
Anonieme investeerder € 1.500 29 juli

De financiering
De financiering zal worden aangewend voor het nog dit jaar realiseren van een 3e winkel of pop-up store in de regio Rotterdam/Den Haag.

De huidige omzet
Zomerzoen groeit jaarlijks tussen de 15 en 20%. Daarnaast kent de BV al jaren positieve resultaatcijfers waaruit een gedegen ondernemersbeloning kan worden uitgekeerd.

Samenvatting van de toetsing
Deze is voor u beschikbaar bij het project als u bent ingelogd.

Als u bent ingelogd ziet u de aanvullende financiële informatie van dit project.

Als u bent ingelogd kunt u de zekerheden zien die aan dit project zijn verbonden.

Als u bent ingelogd kunt u een reactie plaatsen die door de ondernemer wordt beantwoord.

Als u bent ingelogd en geïnvesteerd heeft in dit project kunt u de updates over dit project inzien.

100% Gefinancierd! Met dank aan 29 investeerders!
Investeringsrisico
  • AA
  • A+
  • BBB+
  • A
  • A-
  • BBB
  • BBB-

laaghoog

Financieringsduur

48 Maanden

Rente

7 %

Reeds geïnvesteerd
€ 30.000 van de € 30.000
Doel van investering
Financiering werkkapitaal
Maak kennis met...
Angeliek Nelissen
Angeliek Nelissen

Angeliek Nelissen (43) woont in Noord-Brabant en haar 2 kinderen Fenne (10) en Tijn (5) zijn haar grootste inspiratiebron. Producten ontwerpen en deze verkopen in haar eigen winkel(s) is haar meisjesdroom. In november 2003 is Angeliek gestart als ondernemer.

Geen project van uw keuze?

Mail mij bij nieuwe projecten.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!