Bankvrij financieren voor het MKB

Travel with Zoey

Zoey is de digitale reisassistent die je helpt met al je reisvragen voor, tijdens én na je reis.

Travel with Zoey
plus 1 Delen

Reisorganisaties concurreren op prijs en productniveau en verliezen hiermee het contact met hun klanten. De reiziger die tijdens de reis door een reisorganisatie wordt bijgestaan met tips en informatie voelt zich echt ondersteund en is meer geneigd om opnieuw voor deze reisorganisatie te kiezen. Travel with Zoey B.V. helpt reisorganisaties met een chatfunctie genaamd Zoey om weer in contact met de reizigers te komen. Om dit uit te kunnen voeren voor de eerste klanten is Travel with Zoey B.V. op zoek naar een lening van € 100.000,- gedurende 60 maanden. In ruil bieden zij investeerders een rentepercentage aan van 8,5%. 

Het bedrijf
Ons verhaal begint bij de Customer Journey (klantervaring) van de reiziger die een reis boekt: Als reiziger kom je binnen bij een reisorganisatie, maak je een boeking en daarna sta je er in feite alleen voor. Je hebt alleen nog maar contact met je reisorganisatie na de reis en in het ergste geval tijdens de reis als er een klacht is. Terwijl de behoefte aan informatie over de geboekte bestemming nog altijd aanwezig is.
Travel with Zoey (TwZ) vult dit gat op voor reizigers en helpt reisorganisaties de Customer Journey na boeking te verlengen door tijdens de reis leuke tips en tricks te bieden. Dit resulteert in tevreden reizigers die loyaler zijn aan hun reisorganisatie.

Zoey functioneert als het ware als een digitale reisleidster en zorgt ervoor dat je als reisorganisatie een stapje dichter bij de reizigers komt te staan.

Voor reisorganisaties is dit nodig nu reizen gemeengoed is geworden. Vanuit het oogpunt van de reiziger onderscheiden reisorganisaties zich niet meer omdat er voornamelijk op prijs- en productniveau wordt geconcurreerd. Reisorganisaties bieden vooral service op reisproduct niveau en niet op beleving en inspiratie niveau.

Daar waar reisorganisaties zo veel mogelijk proberen te standaardiseren wordt het gat tussen wat de reiziger wil en wat de reisorganisatie kan bieden alleen maar groter. Zoey wordt in deze fase aangeboden als ‘White label’ oplossing aan reisorganisaties. Zo kan Zoey direct én met een eigen gezicht in contact treden met de klanten van reisorganisaties. Voor Travel with Zoey betekent deze manier van werken dat er in een keer veel data beschikbaar is om de Predictive Travel Engine (voorspel het gedrag) te optimaliseren zonder dat daar Ecommerce geld tegenover staat. Zoey gebruikt de data om tot gerichte klantprofielen te komen. Deze data bestaat uit de informatie die reisorganisaties ons aanleveren, maar ook de data de we verzamelen uit de gesprekken, cookies en sociale profielen.

Zoey werkt via chat-services (Whatsapp en Facebook-messenger) en blijft zo in de communicatiekanalen die reizigers toch al gebruiken. Met Zoey kunnen reisorganisaties dus op een leuke en persoonlijke manier contact onderhouden met hun reizigers.

Predictive Travel Engine
De techniek die wordt toegepast op dit proces is een combinatie van Machine Learning en Natural Language Processing. Met Machine Learning worden met behulp van een machine op basis van vergaarde data -over in ons geval een reiziger- de juiste tips en adviezen gegenereerd die vervolgens via Zoey gegeven worden. Op basis van de feedback van de reiziger leert de machine of dit advies past bij de behoefte van de reiziger. Natural Language Processing wordt zowel voor, tijdens als na de reis ingezet om delen van het gesprek met de reiziger te automatiseren.

Zoey is een keuzemogelijkheid voor de reiziger en er dient een akkoord gegeven te worden om gebruik te maken van Zoey. De Predictive Travel Engine is van Travel with Zoey. De klantdata is van de reisorganisaties. De inspiratie-content is in principe vrij beschikbaar. De data die we verzamelen over de reiziger geven we ook weer terug aan de reisorganisatie, zodat de eigen klantprofielen kunnen worden verrijkt.

Organisatie
Travel with Zoey B.V. is opgericht in juli 2017. Het Management Team bestaat uit vier leden en is er een chatteam bestaande uit 3 medewerkers en een coördinator. We hebben daarnaast een flexibele schil van medewerkers voor de uitbreiding van het chatteam klaarstaan. Het Management Team heeft een achtergrond in de reisbranche, customer service en IT. Daarnaast partneren we met partijen als Braincreators op AI-gebied, Next.Amsterdam voor Lean Startup en een aantal ervaren reisbranche ondernemers die ons van de nodige feedback en openingen voorzien.

Rajneesh Badal
Vanuit zijn achtergrond als accountant/controller is Rajneesh via reisorganisatie Sawadee in aanraking gekomen met de reisbranche. Inmiddels is hij hierin ruim 8 jaar actief. In diverse rollen als ondernemer, adviseur en coach heeft hij zich bewezen als strategische denker en reisbranche expert. Zo is hij lid van het expertpanel van ‘Travel Tomorrow’ een denktank van ANVR die zich bezighoudt met de toekomst van de reisbranche. Tevens beschikt hij over een sterk netwerk in de reisbranche en in de startup-wereld. Rajneesh is de drijvende kracht achter Travel with Zoey en beschikt over de juiste sociale kwaliteiten en een sterk team om zich heen te verzamelen.

Andre Snijder
Andre heeft door zijn werkzaamheden voor verschillende organisaties, zowel groot als klein, een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd in IT-development. Hij is gestart als back-end developer en heezich later gespecialiseerd in User Experience (UX). Andre wordt omschreven als hardwerkend en zeer loyaal. Hij is een kritisch denker die de klant vooropstelt en het optimale uit gebruikersgemak haalt. Zijn detail-gedrevenheid helpt hem daarbij. 

Amrish Badal
Met ruim 18 jaar internationale ervaring in IT-consultancy en sales beschikt Amrish als geen ander over de kennis om het datamanagement binnen Travel with Zoey vorm te geven. Hij beschikt over een sterke commercie¨le drive en strategisch inzicht, is vasthoudend en weet mensen om zich heen te inspireren. De laatste 5 jaar heeft Amrish zich gespecialiseerd in Business Intelligence en heeft daar ook een zeer sterk netwerk in ontwikkeld
 
Sarra Amir
Naast de essentie¨le managementvaardigheden die Sarra inzet om een team te leiden is ze een expert op het vlak van klant-communicatie. Al ruim 7 jaar vervult ze een senior rol als social media manager. Sarra beschikt over een creatieve en ondernemende marketinggeest. Ze heeft bewezen een echte doorzetter te zijn en beschikt over een groot netwerk in de (social) media industrie. 

Rajneesh is grootaandeelhouder met EnP BV. Andre Snijder, IT ondernemer en Boy Lokhoff, serie-ondernemer in de reisbranche zullen in de toekomst beide een minderheidsbelang krijgen.

Omzet en Groei
Uit onderzoek van Google is gebleken dat 85% van alle reizigers pas gaat nadenken over wat er te doen is op een bestemming als ze er zijn. Daarnaast verwacht 90% van alle reizigers dat reisorganisaties proactief informatie verstrekken tijdens de reis. Tenslotte geeft 67% van alle reizigers aan loyaler te zijn naar een organisatie die hen tijdens de reis van relevante informatie voorziet.

TwZ ziet kansen omdat er in de reismarkt bijna uitsluitend gemeten wordt in aantal boekingen en gerealiseerde omzet. TwZ ziet dat het bouwen en onderhouden van een goede relatie met de reiziger de sleutel is tot lange termijn succes voor reisorganisaties en zorgt er tevens voor dat dit op een schaalbare manier gedaan kan worden. Dit is uniek en daarom erg kansrijk. We merken dit ook aan het enthousiasme dat we van onze prospects terugkrijgen. Op dit moment werken we voor de lange termijn met twee klanten. De eerste is Zonvaart Reizen, onderdeel van de Dutch travel Alliance ( http://dta.travel ) en de tweede kunnen we nog niet noemen, maar betreft een reisorganisatie uit de top vijf in Nederland.

In een volgende fase zal TwZ zich richten op de gehele Customer Journey en niet alleen op het deel na boeking. In eerste instantie zal de focus op de Nederlandse markt liggen waar een blauwdruk voor verdere uitrol naar andere markten zal worden gecreëerd. De focus ligt bij Travel with Zoey op buitenlandse vakanties.

Rajneesh Badal
'In een markt waar er een hoge concurrentie-intensiteit is wordt het ook steeds moeilijker om met een unieke boodschap aan de voorkant te komen. Dit zie je ook terug in de consolidatieslag die er de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden en in de moeite die reisgerelateerde startups hebben om tot een rendabel businessmodel te komen.’

Financieringsbehoefte
Travel with Zoey is op zoek naar € 100.000,- groeikapitaal om de komende 12 maanden de gestelde targets te kunnen halen. Om 10 partnerships te realiseren -waarvan al 2 gerealiseerd en om door te groeien naar € 75.000,- omzet per maand maken wij kosten die wij door middel van deze lening willen financieren. In ruil bieden wij investeerders een rentepercentage aan van 8,5% gedurende 60 maanden.

Waarom crowdfunding via Kapitaal Op Maat?
Voor ons als startup lijkt investment aantrekken de meest voor de hand liggende stap, maar wij willen nu bouwen aan ons bedrijf en nog geen zeggenschap en eigendom opgeven. We realiseren al omzet en willen dit nu uitbreiden. We zijn erg blij met de mogelijkheid van crowdfunding die het mogelijk maakt dat wij nu kunnen focussen op groei zodat we straks een betere onderhandelingspositie hebben als we wel investeerders gaan laten participeren. Kapitaal Op Maat was voor ons de keuze omdat wij het een helder en toegankelijk platform vinden.

Meer informatie? Zie de productteaser (pdf bij tab financieel) en korte presentatie (pdf bij tab financieeel) of bezoek onze website http://www.travelwithzoey.com/
Concreet voorbeeld van Zoey? Kijk hier http://www.zonvaart.nl/nl/zoey-van-zonvaart en https://www.pharosreizen.nl/over-ons/sophie

Travel with Zoey
Investeerder Bedrag
Thijmen van Pruissen € 1.000
Anonieme investeerder € 200
Ivan Ferreira Delgado € 100
Daan Seegers € 100
Anonieme investeerder € 1.000
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 1.000
Anonieme investeerder € 400
Anonieme investeerder € 1.000
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 500
Anonieme investeerder € 200
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 200
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 500
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 500
Anonieme investeerder € 500
Anonieme investeerder € 300
Anonieme investeerder € 500
Anonieme investeerder € 1.000
Anonieme investeerder € 3.000
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 500
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 400
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 200
Anonieme investeerder € 300
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 1.000
Anonieme investeerder € 200
Anonieme investeerder € 200
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 200
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 500
Anonieme investeerder € 300
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 400
Cornelis Jan Groeneveld € 100
Anonieme investeerder € 500
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 200
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 3.000
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 200
Anonieme investeerder € 500
Anonieme investeerder € 500
Anonieme investeerder € 100
Willy Scheper € 300
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 100
S.R. Sijtsma € 200
Anonieme investeerder € 100
J D Dekker € 100
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 200
Anonieme investeerder € 500
Anonieme investeerder € 500
Anonieme investeerder € 300
Anonieme investeerder € 200
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 100

Stichting Exsyting heeft de toetsing verzorgd van Travel with Zoey BV in opdracht van Kapitaal Op Maat BV. De inhoud is bestemd voor (potentiële) investeerders van Kapitaal Op Maat. De informatie wordt vertrouwelijk beschikbaar gesteld en mag op geen enkele wijze worden gedeeld.

Travel with Zoey biedt een digitale reisassistent aan die met behulp van een voorspellende reismotor inspeelt op de (latente) behoefte van reizigers via een chat-functie. Zowel voor, tijdens en na de reis. Daarbij voorziet Zoey de reiziger van kwalitatief hoogwaardige gepersonaliseerde reis-content. Reis-content betreft tips over activiteiten die ze kunnen doen, reisproducten en praktische informatie over reis-gerelateerde onderwerpen.

De financiering bedraagt €100.000,-. Met de benodigde financiering gaat de ondernemer meer content-, IT- en salesmedewerker aannemen. Inkomsten om de financiering af te lossen komen uit de digitale reisassistent (TwZ) die zij via de reisbureaus aanbieden.

Investeerders die zijn ingelogd kunnen het volledige rapport van de toetsing raadplegen.

Als u bent ingelogd ziet u de aanvullende financiële informatie van dit project.

Als u bent ingelogd kunt u de zekerheden zien die aan dit project zijn verbonden.

Als u bent ingelogd kunt u een reactie plaatsen die door de ondernemer wordt beantwoord.

Als u bent ingelogd en geïnvesteerd heeft in dit project kunt u de updates over dit project inzien.

Investeringsrisico
  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+
  • C

laaghoog

Financieringsduur

60 Maanden

Rente

8,5 %

Reeds geïnvesteerd
€ 26.500 van de € 100.000
Doel van investering
Opstart onderneming
Maak kennis met...
Rajneesh Badal en Andre Snijder
Rajneesh Badal en Andre Snijder
Rajneesh Badal en Andre Snijder

Ik ben Rajneesh Badal, geboren op 19 oktober 1980 en woonachtig in Amsterdam. Ik ben een gepassioneerd ondernemer en werken in de reisbranche is sinds bijna 8 jaar mijn lust en mijn leven . Sinds 2014 ben ik als zelfstandig ondernemer in de reisbranche actief. En op 1 januari van dit jaar bezig met Travel with Zoey en het blijkt een gat in de reismarkt te zijn! Door mijn achtergrond in de reisbranche bij Sawadee Reizen (voorheen onderdeel van TUI) hebben we een heel sterk netwerk opgebouwd en hebben we een aantal ervaren reisbranche ondernemers om ons heen heb weten te verzamelen die periodiek met ons sparren en ons van de juiste introducties bij de verschillende reisbedrijven voorzien.

Dit jaar zijn we ook gevraagd door de ANVR om onderdeel te worden van de 20-koppige expertgroep Travel Tomorrow. Dit is een initiatief van de de ANVR en Thuiswinkel.org, dat 2-jaarlijks een toekomstvisie op de reisbranche schrijft.
Daarnaast als coach voor travel startup Flymble.com actief. Waar ik mijn opgedane kennis deel en de oprichters van advies voorzie

Gezien de ervaring die wij als team de afgelopen jaren hebben opgedaan, het netwerk dat we hebben weten op te bouwen in de reisbranche en de reisorganisaties die we inmiddels hebben weten aan te sluiten op Travel with Zoey, ben ik er van overtuigd dat Travel with Zoey een succes zal worden!

Geen project van uw keuze?

Mail mij bij nieuwe projecten.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!