Bankvrij financieren voor het MKB

Steekflens

Financiering voor groei en uitbreiding industriële webshop Steekflens BV

Steekflens
plus 1 Delen
100% Gefinancierd! Met dank aan 188 investeerders!

In 2010 is Ronald Lutjes gestart met het verkopen van steekflenzen via een webwinkel. Dit werd gedaan naast een fulltime baan. Klanten van Steekflens.NL bestaan uit grote mechanische aannemers (o.a. Stork, Cofely, Visser & Smit Hanab, M.O.H. etc.) enerzijds en installatie eigenaren (o.a Shell, Exxon Mobile, Croda,Essent, etc) anderzijds. De klanten zijn in dit segment vrij conservatief. Ondanks deze conservatieve markt is Steekflens.NL door de jaren heen gegroeid. Als snel zagen de klanten de mogelijkheid om op dit gebied ontzorgd te worden door een leverancier die snel, adequaat en prijstechnisch zeer interessant was.

Wie is 
Steekflens.NL?
Steekflens.NL is in 2010 opgezet als industriële webwinkel voor testmaterialen. In 2013 is Steeklens.NL verzelfstandigd tot een onafhankelijke BV. De medewerkers van Steekflens BV hebben ieder in hun eigen vakgebied hun sporen in de Industrie ruimschoots verdiend en staan garant voor een succesvolle, originele en nuttige webwinkel voor industriële professionals.

Wat is een steekflens?
Een steekflens wordt gebruikt om een leiding die voorzien is van flenzen tijdelijk of volledig af te sluiten. Hierdoor is het mogelijk om op een veilige manier (onderhouds)werkzaamheden te verrichten. De steekflens bestaat uit een ronde schijf waarvan de diameter gelijk is aan de middellijn tussen de boutgaten van de pijpflenzen (pakkingmaat). Hij wordt (met aan iedere kant één pakking) tussen de flenzen gemonteerd, hierdoor wordt de leiding gescheiden en is doorstroming van het gas of vloeistof onmogelijk geworden. 

Een flens is een platte ring aan het uiteinde van een buis. Twee buizen kunnen met flenzen aan elkaar gemonteerd worden door middel van bouten en moeren, voor dit doel zijn de flenzen voorzien van gaten. Steekflenzen hebben dus als doel "het scheiden van systemen".
 
Het ontstaan van Steekflens.NL
In 2010 is de website steekflens.NL begonnen als eenmanszaak met een omzet van € 0,00. In 2013 is steekflens.NL verzelfstandigd tot een BV met 2 eigenaren. 2014 is afgesloten met een omzet van € 210.000,-. Alle werkzaamheden zijn tot nu toe uitgevoerd naast de fulltime werkzaamheden van de eigenaren. De eigenaren hebben ieder 20+ jaar ervaring in de nationale en internationale mechanische industrie en zijn beiden als ondernemer nu meer dan 5 jaar actief.

Onder het motto "SteekFlens.NL vernieuwers met ervaring" staat het bedrijf garant voor:                             

 • Originaliteit en creatieve oplossingen (In een oude industrie)
 • Zeer korte reactietijden
 • Een scherp prijsbeleid
 • Ontzorgen van de klant
 • Snelle levertijden
 • Toegevoegde waarde (kennis)

Onze klanten
De klanten van Steekflens.NL zijn voornamelijk installatie eigenaren, industriële dienstverleners en groothandelaren. De producten worden voornamelijk gebruikt in de zware industrie. De concurrentie bestaat uit enkele groothandelsbedrijven die de steekflenzen leveren naast hun overige producten. In veel gevallen zijn onze concurrenten klant van Steekflens.NL.

Juridische structuur van de organisatie
Steekflens BV is een besloten vennootschap waarin 2 aandeelhouders actief zijn. Headstart Holding en Tresviri Holding. Beide aandeelhouders worden vertegenwoordigd door hun directie die gezamenlijk meer dan 45 jaar ervaring hebben in deze markt. Trésviri Holding: Eigenaar en directeur Ronald Lutjes, 46 jaar, sind 1994 werkzaam in de petrochemische en Energie markt. Ronald is sinds 2008 zelfstandig Projectmanager met als zwaartepunt de kosten technische kant van projecten. Binnen Steekflens BV is Ronald verantwoordelijk voor de webwinkel, de administratieve afhandeling van orders en de technische support. Headstart Holding: Eigenaar is Gijs Uit Beijerse, 47 jaar en sinds 1989 werkzaam in de Petrochemische- en energiemarkt. Altijd in een commerciële / marketing functie en sinds 2010 zelfstandig met een industriële handelsmaatschappij. Binnen Steekflens is Gijs verantwoordelijk voor de acquisitie, marketing en verkoop. Beiden eigenaren hebben sinds 2013 samen zo’n € 150.000,- geïnvesteerd in Steekfles B.V.

Wat zijn onze toekomstplannen en hoe gaan wij dit realiseren?
Steekflens BV heeft de afgelopen jaren haar omzet en winst sterk zien groeien. Op dit moment worden de werkzaamheden voor Steekflens.NL door de eigenaren nog naast andere activiteiten uitgeoefend. Steekflens.NL ziet mogelijkheden om haar marktaandeel verder te vergroten. Er zijn in Nederland geen concurrenten bekend die zich gespecialiseerd hebben op het gebied van steekflenzen. Steekflenzen worden veelal verkocht als bijproduct, zonder de technische back-up die Steekflens.NL wel levert. Daarnaast ziet Steekflens.NL mogelijkheden om uit te breiden naar de ons omringende landen. Met Steekpan.be is daar in België een eerste aanzet toe gegeven. Ook de markt in Duitsland, Frankrijk, Denemarken en Scandinavië wordt gezien als mogelijkheid om verdere expansie mogelijk te maken. Oriënterende gesprekken vinden daar reeds plaats. Om die verdere groei mogelijk te maken is het noodzakelijk dat de beide eigenaren zich volledig gaan richten op dit product.

Ontwikkelingen in de markt
De producten van Steekflens.NL worden veel gebruikt in installaties waarvoor periodiek (2 jaarlijks/4-jaarlijks) groot onderhoud nodig is. Ook ziet men de producten van Steekflens.NL tijdens de reguliere onderhoudswerkzaamheden. Vaak worden de steekflenzen na het project weggegooid. Om de afvalstroom te beperken heeft Steekflens.NL een tweetal alternatieven uitgewerkt. Steekflens bied een “statiegeld” module waarbij een deel van de nieuwwaarde wordt terugbetaald indien de klant de aangekochte steekflenzen na het project retourneert. Ook is het mogelijk de flenzen te huren. Met name die laatste optie is voor veel installatie eigenaren een kostenbesparende maatregel. Op dit moment worden de steekflenzen weggegooid of ongecontroleerd opgeslagen in loodsen. De steekflenzen worden dan aangetast door roest en zijn op het moment dat men ze nodig heeft niet meer te gebruiken. Steekflens.NL ontwikkelt op dit moment een standaard flens, zodat de steekflenzen bij alle projecten van verschillende installatie eigenaren bruikbaar zijn.

Onderzoek en ontwikkeling binnen ons bedrijf
Steekflens BV levert “flens gerelateerde” producten. Alles rondom de flens behoort tot het (potentiele) assortiment. Op dit moment zijn dit: de steekflens, de FlangeLabel™, de SafeFlange™, de EntryBlocker™, de TA Pallet™, Huurflens™en het volledige Flens management™. Binnen Steekflens.nl blijft men alert om ook andere producten en diensten te ontwikkelen die een toegevoegde waarde betekenen voor onze klanten.

Samenwerkingspartners
Steekflens BV is de handelsmaatschappij die daarnaast ook zelf producten ontwikkelt. De productie wordt uitbesteed bij bewezen, betrouwbare leveranciers in binnen en buitenland. Onze partners kenmerken zich door een uitstekende kwaliteit gecombineerd met een snelle reactie -en productietijd. Voor de uitbreiding naar de ons omliggende landen wordt nog gezocht naar partners.

De financiering en waarom crowdfunding via kapitaalopmaat.nl?
Waarvoor dit crowdfundingproject? Om de verdere groei en expansie naar o.a. het buitenland mogelijk te maken is dit crowdfunding project gestart. De financiële middelen uit dit crowdfunding project zullen voornamelijk geïnvesteerd worden in de logistieke- en verkooporganisatie. Naast een personele uitbreiding zal er een softwarepakket aangeschaft worden voor klant en voorraadbeheer, het verhuurprogramma zal verder ontwikkeld worden en de webwinkel zal verder uitgebreid worden. De afgelopen jaren is er uit eigen middelen reeds een voorraad aangelegd, is er een heftruck aangeschaft en is de webwinkel vertaald in vijf verschillende talen (Belgisch, Engels, Duits, Frans, Deens).

Op basis van de ratio's welke financieel getoetst zijn, is een rente van 7,5% van toepassing. Steekflens BV biedt echter een rente van 8% aan. 

Meer informatie?
Bezoek de website http://www.steekflens.nl/ en/of bekijk de Steekflens presentatie op youtube. 

SteekflensSteekflensSteekflensSteekflensSteekflensSteekflensSteekflensSteekflensSteekflensSteekflens
Investeerder Bedrag Datum
Anonieme investeerder € 200 16 juli
Anonieme investeerder € 800 09 juli
Anonieme investeerder € 1.000 09 juli
Anonieme investeerder € 100 08 juli
Anonieme investeerder € 1.000 08 juli
Anonieme investeerder € 200 08 juli
Anonieme investeerder € 1.000 08 juli
Anonieme investeerder € 200 08 juli
Anonieme investeerder € 400 08 juli
Anonieme investeerder € 500 08 juli
Anonieme investeerder € 300 08 juli
Anonieme investeerder € 100 08 juli
Anonieme investeerder € 300 08 juli
Anonieme investeerder € 500 08 juli
Anonieme investeerder € 1.500 08 juli
Anonieme investeerder € 200 08 juli
Anonieme investeerder € 500 08 juli
Anonieme investeerder € 200 08 juli
Anonieme investeerder € 300 08 juli
Anonieme investeerder € 1.000 08 juli
Anonieme investeerder € 300 08 juli
Anonieme investeerder € 200 07 juli
Anonieme investeerder € 1.000 07 juli
Anonieme investeerder € 500 07 juli
Anonieme investeerder € 100 07 juli
Anonieme investeerder € 100 07 juli
Anonieme investeerder € 100 06 juli
Anonieme investeerder € 5.000 06 juli
Anonieme investeerder € 100 06 juli
Anonieme investeerder € 500 06 juli
Anonieme investeerder € 3.000 06 juli
Anonieme investeerder € 200 06 juli
Anonieme investeerder € 1.500 06 juli
Anonieme investeerder € 200 05 juli
Anonieme investeerder € 200 05 juli
Anonieme investeerder € 1.000 04 juli
Anonieme investeerder € 500 04 juli
Anonieme investeerder € 100 04 juli
Anonieme investeerder € 600 03 juli
Anonieme investeerder € 100 03 juli
Anonieme investeerder € 4.000 02 juli
Anonieme investeerder € 200 02 juli
Anonieme investeerder € 500 02 juli
Anonieme investeerder € 200 02 juli
Anonieme investeerder € 500 02 juli
Anonieme investeerder € 500 02 juli
Anonieme investeerder € 500 01 juli
Anonieme investeerder € 100 01 juli
Anonieme investeerder € 100 29 juni
Anonieme investeerder € 100 29 juni
Anonieme investeerder € 100 28 juni
Anonieme investeerder € 400 26 juni
Anonieme investeerder € 200 26 juni
Gert Roseboom € 400 26 juni
Gert Roseboom € 100 26 juni
Anonieme investeerder € 500 26 juni
Anonieme investeerder € 500 26 juni
Anonieme investeerder € 200 26 juni
Anonieme investeerder € 200 26 juni
Anonieme investeerder € 500 26 juni
Anonieme investeerder € 700 25 juni
Anonieme investeerder € 500 25 juni
Anonieme investeerder € 1.000 25 juni
Gert Roseboom € 100 25 juni
Gert Roseboom € 100 25 juni
Anonieme investeerder € 500 25 juni
Anonieme investeerder € 200 25 juni
Anonieme investeerder € 500 25 juni
Anonieme investeerder € 100 24 juni
Anonieme investeerder € 100 24 juni
Anonieme investeerder € 500 24 juni
Anonieme investeerder € 2.500 24 juni
Anonieme investeerder € 2.000 23 juni
Anonieme investeerder € 200 22 juni
Anonieme investeerder € 500 22 juni
Anonieme investeerder € 300 22 juni
Anonieme investeerder € 100 21 juni
Anonieme investeerder € 1.000 21 juni
Anonieme investeerder € 1.000 20 juni
Anonieme investeerder € 500 20 juni
michel tol € 1.000 20 juni
Anonieme investeerder € 2.500 20 juni
Anonieme investeerder € 1.000 19 juni
Anonieme investeerder € 1.000 18 juni
Gert Roseboom € 100 18 juni
Gert Roseboom € 100 18 juni
Anonieme investeerder € 100 16 juni
Anonieme investeerder € 5.000 16 juni
Anonieme investeerder € 200 16 juni
Anonieme investeerder € 500 16 juni
Anonieme investeerder € 200 15 juni
Anonieme investeerder € 500 15 juni
Edwin Witt € 100 14 juni
Anonieme investeerder € 500 13 juni
Anonieme investeerder € 1.000 13 juni
Anonieme investeerder € 200 12 juni
Anonieme investeerder € 200 11 juni
Anonieme investeerder € 100 10 juni
Jan Hoekveen € 2.000 10 juni
Anonieme investeerder € 2.000 09 juni
Anonieme investeerder € 1.000 09 juni
Anonieme investeerder € 100 07 juni
Anonieme investeerder € 100 07 juni
Anonieme investeerder € 1.500 06 juni
Anonieme investeerder € 500 06 juni
Anonieme investeerder € 500 06 juni
Anonieme investeerder € 1.000 05 juni
Anonieme investeerder € 100 05 juni
Gert Roseboom € 100 05 juni
Anonieme investeerder € 1.000 04 juni
Anonieme investeerder € 400 03 juni
Anonieme investeerder € 200 03 juni
Anonieme investeerder € 200 02 juni
Anonieme investeerder € 100 02 juni
Anonieme investeerder € 100 02 juni
Anonieme investeerder € 1.000 01 juni
P.G. Quist € 200 01 juni
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 1.200 31 mei
Anonieme investeerder € 300 31 mei
Anonieme investeerder € 200 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 200 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 1.000 30 mei
Anonieme investeerder € 100 28 mei
Anonieme investeerder € 700 28 mei
Anonieme investeerder € 200 28 mei
Anonieme investeerder € 500 28 mei
Anonieme investeerder € 500 28 mei
Anonieme investeerder € 1.000 27 mei
Anonieme investeerder € 1.000 27 mei
Anonieme investeerder € 100 27 mei
Anonieme investeerder € 1.000 26 mei
Anonieme investeerder € 100 25 mei
de rick € 1.000 25 mei
Anonieme investeerder € 800 23 mei
Anonieme investeerder € 500 23 mei
Anonieme investeerder € 1.000 23 mei
Anonieme investeerder € 500 22 mei
Anonieme investeerder € 200 22 mei
Anonieme investeerder € 1.500 21 mei
Anonieme investeerder € 2.500 20 mei
P.G. Quist € 100 20 mei
Anonieme investeerder € 2.000 20 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Paul Delcour € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 3.000 19 mei
Anonieme investeerder € 100 17 mei
Anonieme investeerder € 100 16 mei
Anonieme investeerder € 1.500 16 mei
Anonieme investeerder € 100 16 mei
Anonieme investeerder € 200 15 mei
Anonieme investeerder € 1.000 15 mei
Anonieme investeerder € 1.000 15 mei
Anonieme investeerder € 100 14 mei
Anonieme investeerder € 100 14 mei
Anonieme investeerder € 1.000 13 mei
Anonieme investeerder € 300 12 mei
Anonieme investeerder € 1.000 12 mei
Anonieme investeerder € 1.000 12 mei
Anonieme investeerder € 1.000 11 mei
Anonieme investeerder € 1.000 11 mei
Anonieme investeerder € 100 10 mei
Anonieme investeerder € 500 09 mei
Anonieme investeerder € 500 08 mei
Anonieme investeerder € 200 07 mei
Anonieme investeerder € 300 07 mei
Anonieme investeerder € 500 07 mei
Anonieme investeerder € 500 07 mei
Anonieme investeerder € 200 07 mei
Anonieme investeerder € 500 06 mei
Anonieme investeerder € 100 04 mei
Anonieme investeerder € 1.500 04 mei
Anonieme investeerder € 300 03 mei
Anonieme investeerder € 200 03 mei
Anonieme investeerder € 1.000 02 mei
Anonieme investeerder € 500 01 mei
Anonieme investeerder € 100 01 mei
Anonieme investeerder € 300 01 mei
Anonieme investeerder € 100 01 mei
Anonieme investeerder € 1.000 01 mei
Anonieme investeerder € 500 30 april
Anonieme investeerder € 500 30 april
Anonieme investeerder € 1.000 29 april
Anonieme investeerder € 500 29 april
Anonieme investeerder € 400 29 april
Anonieme investeerder € 100 29 april
Anonieme investeerder € 100 28 april
Anonieme investeerder € 600 28 april
Anonieme investeerder € 2.000 27 april
Anonieme investeerder € 2.500 27 april
Anonieme investeerder € 500 26 april
Gert Mosterd € 500 26 april
Anonieme investeerder € 400 26 april
Anonieme investeerder € 100 25 april
Anonieme investeerder € 1.500 25 april
Anonieme investeerder € 1.000 24 april
Anonieme investeerder € 200 24 april
Anonieme investeerder € 1.000 24 april
Anonieme investeerder € 500 24 april
Anonieme investeerder € 200 24 april
Anonieme investeerder € 1.000 24 april
Anonieme investeerder € 100 23 april
Anonieme investeerder € 300 23 april
Anonieme investeerder € 100 23 april
Anonieme investeerder € 200 23 april
Anonieme investeerder € 500 23 april
Anonieme investeerder € 500 23 april
Anonieme investeerder € 100 23 april
Anonieme investeerder € 500 23 april
Ruud van Leeuwen € 200 23 april
Anonieme investeerder € 2.500 22 april
Anonieme investeerder € 100 22 april
Anonieme investeerder € 500 22 april
Anonieme investeerder € 500 22 april
Anonieme investeerder € 1.000 22 april
Anonieme investeerder € 200 22 april
Anonieme investeerder € 1.000 22 april
Anonieme investeerder € 1.500 22 april
Anonieme investeerder € 200 22 april
Anonieme investeerder € 1.000 22 april
Anonieme investeerder € 200 22 april
Andries Heidema € 500 22 april
Anonieme investeerder € 200 22 april
Anonieme investeerder € 1.000 21 april
Anonieme investeerder € 100 21 april
Anonieme investeerder € 500 21 april
Anonieme investeerder € 1.500 21 april
Anonieme investeerder € 200 21 april
Anonieme investeerder € 100 21 april
Anonieme investeerder € 200 21 april
Anonieme investeerder € 800 21 april
Anonieme investeerder € 100 21 april
Anonieme investeerder € 100 21 april
Anonieme investeerder € 300 21 april
Anonieme investeerder € 200 21 april
Anonieme investeerder € 500 21 april
Anonieme investeerder € 700 21 april
Anonieme investeerder € 500 21 april
Anonieme investeerder € 100 21 april
Anonieme investeerder € 100 21 april
Anonieme investeerder € 300 21 april
Anonieme investeerder € 100 21 april
Anonieme investeerder € 200 21 april

Financieringsbehoefte
AGIUM Finance & Control heeft de toetsing verzorgd van Steekflens BV. In 2010 is de website steekflens.NL begonnen als eenmanszaak. Steekflens BV is een besloten vennootschap waarin 2 aandeelhouders actief zijn, Headstart Holding en Tresviri Holding. In 2013 is steekflens.NL verzelfstandigd tot een BV met 2 eigenaren. Het boekjaar 2014 is afgesloten met een omzet van € 210.000,-. Steekflens bevindt zich zodoende nog in de opbouw en zal de komende jaren streven naar groei.

De klanten van Steekflens.NL zijn voornamelijk installatie eigenaren, industriële dienstverleners en groothandelaren. De producten worden voornamelijk gebruikt in de zware industrie. Steekflens BV heeft de afgelopen jaren haar omzet en winst sterk zien groeien. Steekflens.NL ziet mogelijkheden om uit te breiden naar de ons omringende landen. Om de verdere groei en expansie naar o.a. het buitenland mogelijk te maken is dit crowdfundingproject gestart. De financiële middelen uit dit crowdfundingproject zullen voornamelijk geïnvesteerd worden in de logistieke- en verkooporganisatie. Naast een personele uitbreiding zal er een softwarepakket aangeschaft worden voor klant en voorraadbeheer, het verhuurprogramma zal verder ontwikkeld worden en de webwinkel zal verder uitgebreid worden. De afgelopen jaren is er uit eigen middelen reeds een voorraad aangelegd, is er een heftruck aangeschaft en is de webwinkel vertaald in vijf verschillende talen.

Leenbedrag: € 150.000,-
Rente: 8%
Looptijd: 48 maanden

Cijfermatige uitwerking
Kapitaal Op Maat beschikt over de jaarrekening van 2013 en 2014. De uitkomsten van de AGIUM toetsing zijn bijgesloten bij het project. De rating van de financiering bedraagt “hoog”. Deze rating komt vooral door de hoogte van de investering, het is een startende onderneming (<5 jaar) wel dient opgemerkt te worden dat er een gezonde vermogensstructuur is van de onderneming.
 
Risico
In combinatie met de geleverde cijfers en de gehanteerde uitgangspunten stellen we vanuit Kapitaal Op Maat vast dat dit een “hoog” risico is voor de investeerders.
 
Agium Risico Rating
De toetsing in bijgesloten bij het project en voor investeerders inzichtelijk.

Rentabiliteit
De vermogensstructuur van het bedrijf is financieel gezond. De resultaten van de operationele taken zorgen in 2013 en 2014 voor een positief resultaat. De groeiontwikkeling van Steekflens is reëel. Marge inschattingen zijn reëel en de kosten passen binnen het verdienmodel. De aflossingscapaciteit is voldoende om de aflossingen van de KOM lening te voldoen.

Solvabiliteit
De solvabiliteitpositie van de onderneming is met 23% goed. Er is genoeg ruimte om fluctuaties te ondervangen. Door het aantrekken van de lening ad. 150.000 EUR zal de solvabiliteitspositie afnemen. Echter door de positieve operationele resultaten zal het oude niveau snel weer bereikt worden. Hier geldt wel dat de groeikosten de eerste jaren het netto resultaat zullen beïnvloeden.

Liquiditeit
Deze onderneming betreft een handelsbedrijf waarbij de vlottende activa de vlottende passiva dekken. Het werkkapitaal is goed.

Samenvattend:
De uitkomst van de totale beoordeling leidt tot een hoog risico. Voor de komende jaren zal Steekflens opnieuw positieve operationele resultaten verwachten. De marges zijn goed. Hiernaast is er de beperkte zekerheid van de verpanding van de voorraden.

Als u bent ingelogd ziet u de aanvullende financiële informatie van dit project.

Als u bent ingelogd kunt u de zekerheden zien die aan dit project zijn verbonden.

Als u bent ingelogd kunt u een reactie plaatsen die door de ondernemer wordt beantwoord.

Als u bent ingelogd en geïnvesteerd heeft in dit project kunt u de updates over dit project inzien.

100% Gefinancierd! Met dank aan 188 investeerders!
Investeringsrisico
 • B-
 • BB+
 • CC
 • C+
 • C
 • BB-
 • C-

laaghoog

Financieringsduur

48 Maanden

Rente

8 %

Reeds geïnvesteerd
€ 150.000 van de € 150.000
Doel van investering
Financiering werkkapitaal
Maak kennis met...
Gijs Uit Beijerse
Gijs Uit Beijerse
Gijs Uit Beijerse

Gijs Uit Beijerse en Ronald Lutjes hebben samen bijna 50 jaar ervaring in de mechanische industrie. Ronald Lutjes is 46 jaar en sinds 1994 werkzaam in de Petrochemische- en Energie markt. Ronald is sinds 2008 zelfstandig Projectmanager met als zwaartepunt de kostentechnische kant van projecten. Binnen Steekflens BV (Technische groothandel) is Ronald verantwoordelijk voor de webwinkel, de administratieve afhandeling van orders en de technische support. Vanuit Tynaarlo wordt het merendeel van de orders voorbereid en naar de klanten verzonden. Samen met Gijs zoekt Ronald naar eenvoudige technische oplossingen voor flens gerelateerde vraagstukken. Gijs Uit Beijerse is 47 jaar en is sinds 1989 werkzaam in de Petrochemische- en Energie markt. Altijd in een commerciële / marketing functie en sinds 2010 zelfstandig ondernemer met een industriële handelsmaatschappij. Gijs is het eerste aanspreekpunt voor klanten. Binnen Steekflens is Gijs verantwoordelijk voor de acquisitie, marketing en verkoop. Daarnaast begeleid Gijs de expansie naar de buitenlandse vertegenwoordigingen. Beiden eigenaren hebben sinds 2013 samen zo’n € 150.000,- geïnvesteerd in Steekflens B.V. Voor de verdere groei van Steekflens zijn zij op zoek naar € 150.000,- werkkapitaal.

Geen project van uw keuze?

Mail mij bij nieuwe projecten.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!