Bankvrij financieren voor het MKB

Speelparadijs De Ballon

De Ballon in Echt is al de leukste binnenspeeltuin en wordt nu ook de leukste buitenspeeltuin van Limburg.

Speelparadijs De Ballon
plus 1 Delen
100% Gefinancierd! Met dank aan 153 investeerders!

In het hart van Limburg staat Speelparadijs De Ballon, de gezelligste binnen speeltuin voor kinderen tot tien jaar. Het is een overzichtelijke, veilige plek waar kinderen ontzettend goed kunnen klimmen, glijden en klauteren. Je merkt dat veiligheid wat ons betreft boven alles gaat. Dat geeft rust. Als ouder of begeleider kunt u de kinderen altijd zien spelen en ondertussen zelf genieten van een hapje en drankje. Wij krijgen steeds vaker de vraag of we ook buitenspeelfaciliteiten kunnen bieden. Nu het aantal zonnige dagen toeneemt in Nederland hebben wij het besluit genomen: Wij gaan investeren in een prachtige buiten speeltuin zodat we weersonafhankelijk zijn en onze klanten alle 281 dagen van het jaar kunnen bedienen. Onze omzet zal aanzienlijk groeien. Om dit echt goed te kunnen doen vragen wij een lening van €100.000. Wij bieden onze investeerders 7% rente gedurende 48 maanden.

Het bedrijf
De Ballon staat al meer dan 15 jaar bekend als de meest gezellige binnenspeeltuin in Limburg. De eenmanszaak is gevestigd in Echt en wordt geleid door de bevlogen ondernemer Patricia Sewbaransingh – Kutcher. Het speelparadijs bestaat uit een overzichtelijke binnen speeltuin voor kinderen van 1 t/m 9 jaar. Veiligheid staat voorop bij alle geboden speeltoestellen. De diversiteit is enorm, van ballenbaden tot legio klim-, klauter- en glijfaliciteiten. Op maar liefst drie niveaus kunnen de kinderen hun eindeloze energie kwijt in een circuit van niet minder dan 250 meter avontuurlijke tunnels, uitdagende bruggen, stoere klauternetten, glijbanen, klimwanden en ga zo maar door!

Ons motto is ‘Veiligheid voor alles!’. We hebben daarom gekozen voor uitsluitend kunststof speeltoestellen die voldoen aan de strengste normen van het veiligheidskeurmerk voor speeltoestellen. Er is in onze speeltuin per leeftijdscategorie een duidelijk afgebakend gebied en dit biedt de begeleiders van de kinderen rust en zorgt voor het gevoel van veiligheid en overzichtelijkheid.
Voor de peuters hebben wij een gedeelte van 28 vierkante meter afgeschermd met toestellen speciaal voor hen. De ouders of begeleiders zitten vlakbij en kunnen vanaf hun stoel het hele speelparadijs overzien. In de ouderhoek kan iets gegeten of gedronken worden, er staan schaakspelen en sinds kort is er ook gratis Wifi. Uiteraard is het ook mogelijk om verjaardagen en andere feestjes bij de Ballon te vieren. Wij hebben diverse arrangementen bedacht, we zorgen zelfs voor onvergetelijke VIP-partijtjes buiten de reguliere openingstijden om!
De centrale ligging van De Ballon maakt het voor bezoekers erg makkelijk om naar ons toe te rijden.Ons speelparadijs ligt in hartje Limburg op een A locatie met als belangrijkste aanrijroutes de A73 en de A2. Onze speeltuin ligt langs de rijksweg Roermond-Sittard en is zeer goed bereikbaar voor Nederlandse, maar ook Duitse en Belgische bezoekers.

In de afgelopen 15 jaren hebben bijna 361.000 bezoekers genoten van een bezoek aan de Ballon. Van deze tevreden klanten is 40% begeleider en 60% kind. Wij zijn trots dat wij, dankzij mond op mond reclame en de goede prijs-kwaliteit verhouding erin zijn geslaagd om ook gedurende de crisisjaren de bezoekersaantallen stabiel te houden. De Ballon was in 1999 de eerste soft-play indoorspeeltuin in Limburg en de eerste in Nederland met vloerverwarming. Wij willen nu uitbreiden en door het bouwen van een geweldige buiten speeltuin bekend staan als het meest geweldige binnen en buiten speelparadijs in Limburg.

Organisatie
Speelparadijs De Ballon is in juli 1999 als VOF opgericht door het echtpaar Kewal Sewbaransingh en Patricia Sewbaransingh – Kutcher samen met twee andere vennoten. Inmiddels wordt De Ballon als eenmanszaak geleid door mevrouw Patricia Sewbaransingh – Kutcher. Patricia wordt ondersteund door haar man Kewal. Sinds 1985 is hij full-time werkzaam bij de overheid als controller. Kewal houdt zich samen met zijn echtgenote bezig met de volgende zaken: PR en reclame, Administratie, Personeel & Inkoop.

Omzet en Groei
De gemiddelde jaaromzet van De Ballon van de laatste de drie jaren bedraagt: €116.500. Het gemiddelde aantal bezoekende kinderen per jaar van de laatste drie jaren is 11.650
Onze voorzichtige verwachting is dat na het voltooien van de buitenspeeltuin het aantal kinderen zal oplopen naar 15.455. Na uitbreiding van de buitenspeeltuin verwachten wij een omzet in 2016 van € 170.005. Door het realiseren van 600 m2 buitenspeeltuin achter ons gebouw op onze eigen grond kunnen wij het hele jaar door open blijven en onze klanten veel beter bedienen.
Door deze uitbreiding kunnen kinderen ook op zonnige dagen bij ons spelen en kunnen begeleiders heerlijk op ons prachtige terras genieten. We verwachten dat onze omzet hierdoor aanzienlijk zal stijgen. We kunnen dan namelijk alle 281 openingsdagen die wij per jaar hebben volledig open blijven. We zijn dan weersonafhankelijk! De buitentoestellen met omnistadium en trampolines worden geleverd door Velopa-Omniplay op basis van een leaseconstructie gedurende 10 jaar. Dit is een overeenkomst inclusief alle onderhoudskosten.

Financieringsbehoefte
Om de kinderen een onvergetelijke buitenspeeltuinervaring te bieden hebben wij een plan ontwikkeld en om dit te kunnen uitvoeren moeten wij nu investeren en daarom vragen wij deze lening via Kapitaal Op Maat. De lening wordt gebruikt voor grondwerkzaamheden die nodig zijn voor de ondergrond van speeltoestellen en het verplaatsen van de huidige parkeerplaatsen. Daarnaast willen we een terras aanleggen van 125 m2 en zullen we een hekwerk om het park moeten aanleggen.
De financiering van € 100.000 zal als volgt worden gebruikt:
- Herfinanciering van bestaande leningen ten behoeve van verbetering van de liquiditeit (€ 52K)
- Werkkapitaal (€ 48K).
Een gedeelte wordt gebruikt voor herfinanciering van de diverse leningen waardoor de liquiditeit beter uitkomt. Het werkkapitaal wordt gebruikt om de huidige binnen speeltoestellen te vernieuwen en om de liquiditeit te kunnen waarborgen na het opstarten van de buitenspeeltuin. De vaste bedrijfskosten van De Ballon waren de laatste drie jaren gemiddeld: € 24.500
Door de relatief lage vaste kosten is er voldoende cashflow voor rente en aflossingen van de bestaande leningen en nieuwe lening. De lening wordt ruimschoots gedekt door de overwaarde van het pand.

Waarom crowdfunding bij Kapitaal Op Maat?
Voor ons is crowdfunding een hele goede manier om lokale investeerders en potentiele bezoekers op de hoogte te brengen van onze plannen. Wij bestaan al 15 jaar en hebben in die tijd een grote groep sympathisanten verzameld. Het is tegenwoordig voor iedereen lastig om een lening bij de bank te krijgen en voor ondernemers in de recreatie sector helemaal. We zijn ondernemend en positief. We verwachten dat veel mensen uit de regio heel enthousiast worden van het idee van een heerlijke buitenspeeltuin. Voor ons is crowdfunding een kans en we hopen dat investeerders de potentie van onze markt zien. Investeer dus mee!

Vorig jaar deed de Ballon ook een aanvraag via Kapitaal Op Maat. We vroegen toen een lening van €250.000 gedurende 84 maanden. Dit was voor veel investeerders toch te lang en het bedrag werd ook te hoog bevonden. We hebben onze plannen opnieuw bekeken en gekozen voor een slankere variant. Onze wens om een in Nederland nog onbekend speeltoestel voor binnen aan te schaffen hebben we voorlopig losgelaten. We vragen nu €125.000 gedurende 60 maanden en focussen ons op de extra omzet die de buiten speeltuin gaat opleveren.

Meer informatie? Bezoek onze website https://www.de-ballon.com/nederlands.php

Update 7 maart 2016:
Patricia & Kewal heeft KOM verzocht te onderzoeken of het mogelijk is het doelbedrag van het project te verlagen van € 125.000,- naar € 100.000.- plus de aflosperiode aan te passen van 60 maanden naar 48 maanden. Dit om de volgende redenen:
Velopa Omniplay heeft besloten om de montagekosten en de ondergrond van de buitenspeeltuin mee te leasen met de speeltoestellen. Verder hebben zij nog een mooie korting kunnen bedingen op de trampolines. Verder is besloten het kunstgras weg te laten en te gaan voor gewoon gras. Hierdoor zal het leasebedrag dalen van € 28.500 naar € 23.500.

Als gevolg hiervan zijn de kosten van het prepareren van de ondergrond ad € 25.000,- niet meer nodig en kunnen zij voordat het hoogseizoen begint de buitenspeeltuin gereed hebben. Wij hebben eea doorgerekend en wij zien geen reden om hier niet mee akkoord te gaan. Wij hebben het doelbedrag en de looptijd inmiddels aangepast. Tevens is er een nieuwe samenvatting van de toetsing bij het project toegevoegd. Wij wensen Patricia & Kewal succes toe bij het vervolg van hun campagne.

Investeerder Bedrag Datum
Anonieme investeerder € 300 19 april
Anonieme investeerder € 100 19 april
Anonieme investeerder € 100 19 april
Anonieme investeerder € 200 19 april
Marnix Eefting € 500 19 april
Anonieme investeerder € 1.000 19 april
Anonieme investeerder € 1.000 19 april
Anonieme investeerder € 100 19 april
Anonieme investeerder € 500 19 april
Arnold Merbis € 200 19 april
Anonieme investeerder € 1.000 19 april
Anonieme investeerder € 1.500 19 april
Anonieme investeerder € 200 19 april
Anonieme investeerder € 100 19 april
Anonieme investeerder € 500 19 april
Anonieme investeerder € 100 19 april
Anonieme investeerder € 1.000 19 april
Anonieme investeerder € 1.000 19 april
Anonieme investeerder € 300 19 april
Jan Janssen € 100 19 april
Anonieme investeerder € 1.000 19 april
Anonieme investeerder € 100 19 april
Anonieme investeerder € 100 19 april
Anonieme investeerder € 1.000 19 april
Anonieme investeerder € 100 19 april
Anonieme investeerder € 500 19 april
Anonieme investeerder € 1.000 19 april
Anonieme investeerder € 2.500 19 april
Anonieme investeerder € 1.000 19 april
Anonieme investeerder € 400 19 april
Anonieme investeerder € 200 19 april
Anonieme investeerder € 1.500 19 april
Anonieme investeerder € 100 19 april
Anonieme investeerder € 500 19 april
Boen Jozef € 1.000 19 april
Anonieme investeerder € 800 19 april
Jaromir Cremers € 200 19 april
Anonieme investeerder € 500 19 april
Anonieme investeerder € 1.000 19 april
Anonieme investeerder € 1.500 19 april
Anonieme investeerder € 400 19 april
Anonieme investeerder € 1.500 18 april
Anonieme investeerder € 200 18 april
Anonieme investeerder € 2.000 18 april
Anonieme investeerder € 100 18 april
Anonieme investeerder € 800 18 april
Anonieme investeerder € 100 17 april
Anonieme investeerder € 300 16 april
Anonieme investeerder € 100 16 april
Anonieme investeerder € 2.000 16 april
Anonieme investeerder € 300 16 april
Anonieme investeerder € 300 16 april
Anonieme investeerder € 200 16 april
Anonieme investeerder € 1.000 16 april
Anonieme investeerder € 5.000 15 april
Anonieme investeerder € 200 15 april
Anonieme investeerder € 300 15 april
Anonieme investeerder € 100 15 april
Anonieme investeerder € 3.000 15 april
Anonieme investeerder € 1.000 15 april
Anonieme investeerder € 100 15 april
Anonieme investeerder € 1.000 15 april
Geert Jan Brink € 100 15 april
Anonieme investeerder € 100 15 april
Anonieme investeerder € 100 15 april
Anonieme investeerder € 200 14 april
Anonieme investeerder € 100 13 april
Anonieme investeerder € 100 13 april
Anonieme investeerder € 100 12 april
Anonieme investeerder € 1.000 11 april
Anonieme investeerder € 500 11 april
Olga Fjodorowa € 100 09 april
Anonieme investeerder € 2.000 07 april
Anonieme investeerder € 400 05 april
Anonieme investeerder € 200 05 april
Anonieme investeerder € 500 05 april
Anonieme investeerder € 500 05 april
Anonieme investeerder € 100 05 april
Anonieme investeerder € 0 05 april
Anonieme investeerder € 300 05 april
Anonieme investeerder € 500 05 april
Dirk Verburg € 400 05 april
cees elissen € 200 04 april
Anonieme investeerder € 100 01 april
Anonieme investeerder € 200 01 april
Pieter Meeusen € 1.000 31 maart
michel tol € 1.000 29 maart
Dirk Verburg € 400 29 maart
Anonieme investeerder € 1.000 29 maart
Anonieme investeerder € 100 25 maart
Anonieme investeerder € 100 20 maart
Anonieme investeerder € 100 20 maart
Anonieme investeerder € 200 18 maart
Jaap Crezee € 100 17 maart
Anonieme investeerder € 100 17 maart
Theo Geensen € 2.500 17 maart
Anonieme investeerder € 100 15 maart
Anonieme investeerder € 200 11 maart
Anonieme investeerder € 300 11 maart
Anonieme investeerder € 2.900 10 maart
Anonieme investeerder € 100 09 maart
Anonieme investeerder € 200 09 maart
Anonieme investeerder € 300 08 maart
Anonieme investeerder € 300 08 maart
Anonieme investeerder € 1.000 08 maart
Anonieme investeerder € 200 07 maart
Anonieme investeerder € 500 04 maart
Anonieme investeerder € 200 03 maart
Anonieme investeerder € 200 02 maart
Anonieme investeerder € 100 01 maart
Anonieme investeerder € 1.000 01 maart
Anonieme investeerder € 1.000 29 februari
Anonieme investeerder € 1.000 29 februari
Anonieme investeerder € 100 29 februari
Cornelis Jan Groeneveld € 100 25 februari
Cornelis Jan Groeneveld € 100 25 februari
Anonieme investeerder € 100 24 februari
Jan Maarten Fernig € 500 24 februari
Anonieme investeerder € 900 21 februari
Anonieme investeerder € 200 20 februari
Anonieme investeerder € 100 20 februari
Anonieme investeerder € 500 18 februari
Anonieme investeerder € 100 17 februari
Anonieme investeerder € 100 16 februari
Anonieme investeerder € 100 15 februari
Anonieme investeerder € 200 13 februari
Anonieme investeerder € 100 12 februari
Anonieme investeerder € 1.000 11 februari
Anonieme investeerder € 100 08 februari
Anonieme investeerder € 0 07 februari
Anonieme investeerder € 0 04 februari
Anonieme investeerder € 500 04 februari
Anonieme investeerder € 500 03 februari
Anonieme investeerder € 100 02 februari
Anonieme investeerder € 1.000 02 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 200 31 januari
Anonieme investeerder € 200 31 januari
Anonieme investeerder € 700 31 januari
Bart Vanwijnsberghe € 100 30 januari
Anonieme investeerder € 2.500 29 januari
Anonieme investeerder € 200 28 januari
Anonieme investeerder € 100 28 januari
Anonieme investeerder € 100 28 januari
Anonieme investeerder € 100 28 januari
Anonieme investeerder € 700 28 januari
Anonieme investeerder € 100 28 januari
Anonieme investeerder € 500 27 januari
Anonieme investeerder € 500 27 januari
Anonieme investeerder € 400 27 januari
Anonieme investeerder € 500 26 januari
Anonieme investeerder € 200 26 januari
Anonieme investeerder € 100 26 januari
Anonieme investeerder € 200 26 januari
Anonieme investeerder € 2.500 26 januari
Anonieme investeerder € 2.000 26 januari
Anonieme investeerder € 100 26 januari
Anonieme investeerder € 500 26 januari
Anonieme investeerder € 100 26 januari
Anonieme investeerder € 200 26 januari
Anonieme investeerder € 1.000 25 januari
Anonieme investeerder € 300 25 januari
Jaap Crezee € 200 25 januari
Anonieme investeerder € 500 25 januari
Anonieme investeerder € 2.000 25 januari
Anonieme investeerder € 1.000 25 januari
Anonieme investeerder € 500 25 januari
Anonieme investeerder € 100 25 januari
Anonieme investeerder € 200 25 januari
Raymond Nootenboom € 100 25 januari
Anonieme investeerder € 0 25 januari
Anonieme investeerder € 400 25 januari
Anonieme investeerder € 300 25 januari
Anonieme investeerder € 200 25 januari
Anonieme investeerder € 500 25 januari
Anonieme investeerder € 100 25 januari
Anonieme investeerder € 100 25 januari
Anonieme investeerder € 100 25 januari
Anonieme investeerder € 100 25 januari
Anonieme investeerder € 100 25 januari
Anonieme investeerder € 200 25 januari
Anonieme investeerder € 200 25 januari
Anonieme investeerder € 500 25 januari
Anonieme investeerder € 2.000 25 januari
Anonieme investeerder € 100 25 januari
Anonieme investeerder € 100 25 januari
Anonieme investeerder € 200 25 januari
Anonieme investeerder € 100 25 januari

Update 15 april 2016:
De onderneemster Patricia Kutscher, van het Speelparadijs de Ballon, heeft ons benaderd met de vraag of de rentevergoeding van haar financieringsaanvraag verhoogd kan worden van 7 naar 7,5%. Vanuit Kapitaal Op Maat zijn wij geen voorstander om dergelijke belangrijke ratio's tijdens de looptijd van een project aan te passen. In dit geval maken wij een éénmalige uitzondering. De risicorating blijft ongewijzigd B+. Een nieuwe samenvatting van de toetsing is bijgevoegd.

Financiering
Bedrag lening: € 100.000
Rentepercentage: 7,5%
Looptijd: 48 maanden

Update 7 maart 2016:
Patricia & Kewal heeft KOM verzocht te onderzoeken of het mogelijk is het doelbedrag van het project te verlagen van € 125.000,- naar € 100.000.- plus de aflosperiode aan te passen van 60 maanden naar 48 maanden. Dit om de volgende redenen:
Velopa Omniplay heeft besloten om de montagekosten en de ondergrond van de buitenspeeltuin mee te leasen met de speeltoestellen. Verder hebben zij nog een mooie korting kunnen bedingen op de trampolines. Verder is besloten het kunstgras weg te laten en te gaan voor gewoon gras. Hierdoor zal het leasebedrag dalen van € 28.500 naar € 23.500.

Als gevolg hiervan zijn de kosten van het prepareren van de ondergrond ad € 25.000,- niet meer nodig en kunnen zij voordat het hoogseizoen begint de buitenspeeltuin gereed hebben. Wij hebben eea doorgerekend en wij zien geen reden om hier niet mee akkoord te gaan. Wij hebben het doelbedrag en de looptijd inmiddels aangepast. Tevens is er een nieuwe samenvatting van de toetsing bij het project toegevoegd. Wij wensen Patricia & Kewal succes toe bij het vervolg van hun campagne.

Financiering
Bedrag lening: € 100.000
Rentepercentage: 7%
Looptijd: 48 maanden


Oorspronkelijke tekst: 

Agium Finance & Control heeft de toetsing verzorgd van Speelparadijs De Ballon. De onderneming is in juli 1999 als VOF opgericht door het echtpaar K. Sewbaransingh en P.P.M. Sewbaransingh – Kutscher samen met twee andere vennoten. Inmiddels wordt ze als eenmanszaak geleid door mevr. P.P.M. Sewbaransingh – Kutscher.

Bedrijfsinformatie
Speelparadijs De Ballon was een van de eerste indoorspeeltuinen in Limburg. De onderneming heeft in de loop der tijd een goede naam opgebouwd. Hierdoor zijn ze erin geslaagd om ook gedurende de afgelopen jaren de bezoekersaantallen stabiel te houden en het bedrijfsresultaat positief. Nu willen ze uitbreiden met een buitenspeelplaats zodat ze weersonafhankelijk worden. De uitbreiding kan op eigen grond gerealiseerd worden zonder dat er een vergunning benodigd is.

Financiering
Bedrag lening: € 125.000
Rentepercentage: 7%
Looptijd: 60 maanden

De financiering zal als volgt worden gebruikt: ondergrond, terras, hekwerk en montage speeltoestellen (€ 25K), aflossen bestaande leningen (€ 52K) en verbetering van het werkkapitaal (€ 48K). De buitentoestellen met omnistadium en trampolines worden geleverd door Velopa-Omniplay op basis van een leaseconstructie gedurende 10 jaar. Dit is een overeenkomst inclusief alle onderhoudskosten.

Cijfermatige uitwerking
De aanvraag is beoordeeld op basis van een prognose voor de jaren 2016 en 2017 van de resultatenrekening, en de balans voor 2016. In het eerste jaar is de winstprognose € 28K en voor het tweede jaar € 49K. De verwachte winst is ruim voldoende om te voldoen aan de verplichtingen.

Risico
In combinatie met de geleverde cijfers en de gehanteerde uitgangspunten stellen we vast dat dit een gemiddeld risico is voor de investeerders. Dit komt overeen met een rentepercentage tussen de 6,5% en 7,5%. Speelparadijs De Ballon is bereid om 7% rente te betalen. De toetsing is bijgesloten bij het project en voor investeerders inzichtelijk.

Rentabiliteit
De rentabiliteit van het eigen vermogen geeft een hoog risico weer omdat de ratio over het eerste jaar net onder de 8% uitkomt. Het tweede jaar geeft een kleine verbetering.

Solvabiliteit
De eigenaresse heeft al bijna € 260K geïnvesteerd in de onderneming. Door de verwachte positieve resultaten zal de rentabiliteit van 43% eind 2016 toenemen tot 49% eind 2017.

Liquiditeit
De cashflow (nettowinst + afschrijvingen) is € 53K in 2016 en € 54K in 2017. Daarnaast wordt € 41K van de lening gebruikt voor verbetering van het werkkapitaal. Hierdoor is het netto werkkapitaal ruim positief. De liquiditeit geeft dus een laag risico weer.

Aflossingscapaciteit
De aflossingscapaciteit is voldoende om te voldoen aan de rente- en aflossingsverplichtingen aan Kapitaal Op Maat. Naast deze lening zijn er nog een hypotheek en de lease op de auto. De buitenspeeltoestellen worden via lease gefinancierd. Samenvattend kennen we hier een gemiddeld risico aan toe.

Samenvattend:
De uitkomst van de totale beoordeling leidt tot een gemiddeld risico. De onderneemster is al sinds 2000 werkzaam in de onderneming, en heeft in die tijd veel kennis en ervaring opgedaan. Door de onderneming uit te breiden met een buitenspeelplaats worden ze weersonafhankelijk. In combinatie met de geboden zekerheden is dit een project dat valt binnen het acceptatiebeleid van Kapitaal Op Maat met een passende rente van 7%.

Als u bent ingelogd ziet u de aanvullende financiële informatie van dit project.

Als u bent ingelogd kunt u de zekerheden zien die aan dit project zijn verbonden.

Als u bent ingelogd kunt u een reactie plaatsen die door de ondernemer wordt beantwoord.

Als u bent ingelogd en geïnvesteerd heeft in dit project kunt u de updates over dit project inzien.

100% Gefinancierd! Met dank aan 153 investeerders!
Investeringsrisico
  • BBB
  • BBB-
  • BB
  • B+
  • B
  • B-
  • BB+

laaghoog

Financieringsduur

129 Maanden

Rente

7,5 %

Reeds geïnvesteerd
€ 99.300 van de € 99.300
Doel van investering
Financiering werkkapitaal
Maak kennis met...
Patricia Kutscher
Patricia Kutscher
Patricia Kutscher

Speelparadijs De Ballon is 15 jaar geleden gestart door het echtpaar Kewal Sewbaransingh (52) en Patricia Sewbaransingh (52).
Al enige jaren is De Ballon nu een eenmanszaak onder bezielende leiding van Patricia Sewbaransingh . Patricia is dol op kinderen en geniet ervan om kinderen en ook de ouders te zien genieten van een bezoek aan De Ballon.’ De Speeltuin is voor kinderen zoiets heerlijks en ouders zien genieten van het speelplezier van de kinderen is onbetaalbaar’.
We merken dat de zomers steeds mooier worden en willen hier op in spelen door een spectaculaire buitenspeeltuin te bouwen. Op deze manier worden we weersonafhankelijk! Vanaf nu dan het hele jaar binnen en buiten spelen in Echt. Ik kijk er echt naar uit en hoop dat u mee investeert!

Incentive

Investeer mee en krijg 2 dagen gratis entree met je gezin in Speelparadijs De Ballon.

Geen project van uw keuze?

Mail mij bij nieuwe projecten.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!