Bankvrij financieren voor het MKB

RSS NanoCoatings

Gespecialiseerd bedrijf in coatings op basis van Nanotechnologie is op zoek naar werkkapitaal.

RSS NanoCoatings
plus 1 Delen
100% Gefinancierd! Met dank aan 90 investeerders!

RSS NanoCoatings BV is een bedrijf, gespecialiseerd in coatings op basis van Nanotechnologie. Nanotechnologie is een techniek waarbij materialen op een milieuvriendelijke wijze behandeld worden en daardoor een langere levensduur hebben, vuilafstotend worden en visueel betere uitstraling blijven behouden. RSS NanoCoatings BV richt zich middels 2 disciplines op de markt. Te weten groothandel en projecten. Met deze disciplines richten wij ons op business to business met de uitzondering dat binnen projecten particuliere opdrachten tot de mogelijkheden behoren. Onze hoofdfocus is echter de B2B markt, hier is de grootste afzet.

RSS NanoCoatings BV is onderdeel van de RSS Technology Groep en heeft zich gespecialiseerd in oppervlaktebehandeling met Nanotechnologie. Door behandeling met Nanotechnologie worden oppervlakten hydrofoob en oleofoob, oftewel vuil en water afstotend. Hierdoor creëer je een easy to clean effect, waardoor oppervlakten eenvoudig, en veelal zonder reinigingsmiddelen te reinigen zijn. Wij richten ons op diverse branches (vastgoed, automotive, marine en solar) en zijn actief bezig een breed netwerk van dealers op te zetten.

Wij leveren voor iedere specifieke oppervlakte een passende coating. Door de unieke eigenschappen van onze coatings kunnen wij langdurige bescherming bieden tegen vuil en weersinvloeden. Onze producten zijn extreem UV bestendig, waardoor een levensduur van 10 jaar geen uitzondering is. Ons doel is om de ecologische footprint van bedrijven te reduceren, door het gebruik van chemische middelen als reinigingsmiddel terug te dringen.

Hoe is RSS NanoCoatings BV ontstaan?
Wij hebben ons bedrijf opgericht, omdat wij per toeval in aanraking kwamen met Nano coatings en meteen overtuigd waren van dit product. Door een relatie zijn wij in contact gekomen met het fenomeen Nano coatings. Nadat wij onze frustratie over onze zojuist aangeschafte glazen eet en salontafel uitspraken, bood hij aan om deze te behandelen met een nieuw product waarmee hij in aanraking was gekomen: Nano Coating. Sceptisch zijn wij akkoord gegaan, daar wij met drie kinderen grootafnemer van Glassex en keukenrollen geworden waren. Echter, de technologie deed wat hij beloofd had: Easy to clean! Zelfs na een avond plaatgrillen met vrienden was een doek met warm water voldoende om de tafel, waar het vet op lag, eenvoudig te reinigen. Zelfs na een jaar intensieve “mishandeling” werkt de coating alsof deze vandaag is aangebracht. Wij hebben verder onderzoek gedaan naar de andere producten uit het assortiment en de mogelijkheden van Nano Coatings. Wij waren direct overtuigd dat dit een product is waar de markt op wacht. Uit die overtuiging is ons bedrijf RSS NanoCoatings ontstaan. Omdat de mogelijkheden met Nano Coatings oneindig zijn en wij van RSS Nano Coatings een succes willen maken, hebben wij besloten ons in eerste instantie te focussen op één doelgroep. De doelgroep waar onze eerste focus naar uit gaat is de solar branche. RSS heeft een sterke waarde propositie voor deze branche door de verhoogde energie opbrengst en kosten reductie voor de klant. De branche is goed gedefinieerd zodat een gerichte effectieve sales & marketing campagne opgezet kan worden. Door ons eigen, maar nog meer door het enthousiasme van onze potentiele afnemers over de werking van Nanocoatings, zijn wij ervan overtuigd dat dit product zeer goede marktpotentie heeft.

Werkervaring
Beide eigenaren hebben sinds 4 jaar een ICT bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in Voice over IP telefonie en Cloud computing. Dit bedrijf heeft vanaf het eerste jaar positief gedraaid en winst gemaakt. Rafael is reeds 20 jaar actief in de technische ICT sector en Sabine heeft haar sporen verdient in de verzekering en fraude branche. In hun ICT bedrijf hebben beide ondernemers kennis opgedaan van sales, marketing en verdere bedrijfsprocessen die bij het succesvol runnen van een bedrijf behoren. Kennis van Nano coatings hebben de ondernemers opgedaan door producttrainingen en praktijkervaring.

Onze doelgroep
De Nano Coatings welke RSS NanoCoatings BV aanbiedt, kunnen in bijna elke denkbare situatie toegepast worden. Omdat de markt hierdoor enorm wordt, hebben wij besloten de eerste verkoopfocus te leggen op de solar branche. Als de gestelde doelen in de solar branche behaald zijn en RSS NanoCoatings een gevestigde naam is in de solar branche, dan zullen wij andere branche groepen gaan benaderen. Er is bewust gekozen om de solar branche als eerste branche te gaan veroveren om de volgende redenen. Het plaatsen en leveren van zonnepanelen is in Nederland in grote opmars. Een aantal studies heeft aangetoond dat vervuiling van zonnepanelen een duidelijk effect kan hebben op het rendement ervan. Uit een onderzoek van TNO in Nederland bleek dat de productie van zonnepanelen na één jaar tijd daalde met 4,4% tot 7,7%. Vervuiling kan van vele factoren afhankelijk zijn. Trekvogels, industrieterreinen, snelwegen e.d. zorgen voor een hogere graad van vervuiling. Vanaf de eerste dag na de plaatsing vormt zich op de panelen een laagstof, die al na een aantal maanden het rendement doet zakken.

Kansen
De markt voor Nano coatings is, zoals marketingspecialisten zo mooi zeggen, een blue Ocean. De producten en met name de toepassingen waarop wij deze kunnen toepassen geven legio mogelijkheden om van RSS NanoCoatings BV een uiterst succesvol bedrijf te maken. De wereldwijde marktverwachtingen voor het segment Nanocoating geven een significante groeicurve weer van 200 ton in 2012 naar 1,262.9 ton in 2020. Voor de Europese markt zijn de strengere regelementen en de toenemende kosten van de grondstoffen voor de conventionele coatings een sterke groeifactor voor onze producten.

Met name de easy-to-clean producten nemen een vlucht in de komende jaren en zullen in de markt van conventionele producten een steeds sterkere rol gaan vervullen. Door de reductie van het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen zal de markt steeds meer overtuiging tot Nano producten vinden.

RSS NanoCoatings BV is een leverancier van producten gebaseerd op Nano Technologie. Wij leveren ons volledige product portfolio aan onze dealers en afnemers, maar bieden klanten ook de mogelijkheid om door ons en onze partners projecten te laten uitvoeren. Wij hebben onze focus op dit moment op gebied van marketing en sales gericht op de Solar branche, daar onze RSS SOLAR™ coating daar erg goede resultaten behaalt. Daarnaast zijn wij actief in het bieden van oplossingen in corrosiepreventie voor diverse branches en marktsegmenten.

Doelstelling
Wij verwachten dit jaar voor de groothandel 10 afnemers aan te trekken, 4 projecten uit te voeren. Voor de groothandel zullen wij ons met name richten op leveranciers en installateurs van solar panelen en glasgevelreinigers, daar de producten die wij aanbieden een goede oplossing bieden voor problemen in deze branche. Denk aan gevelbehandelingen met onze steencoating. Vuil en alg zullen hier vele malen minder vat op hebben en dit tot 15 jaar. De conventionele producten op de markt hebben een maximale levensduur van 10 jaar, waarbij rond het 4e jaar de afname van de bescherming begint door invloeden van buitenaf (atmosferische vervuiling, UV invloeden).

Wij hebben een samenwerkingsverband met twee glasgevelreinigers die graag onze producten willen afnemen. Beide hebben ook aangegeven dat zij beschikbaar zijn om werkzaamheden voor ons uit te voeren. Hierdoor kunnen wij direct beginnen met het aanbieden van projecten. Wij hebben op dit moment een lopend project waarbij wij voor een leverancier van designstoelen, stoelen van polyethyleen gaan behandelen. Door de behandeling zal de levensduur van deze producten zowel technisch als optisch verlengd worden. Voor deze opdrachtgever is reeds de eerste opdracht, het coaten van 60 stoelen, uitgevoerd. Deze 60 stoelen zijn verscheept naar Saoedi Arabië. De vervolgorder van 100 tot 800 stuks is reeds toegezegd.

De prijs
De verkoopprijs van onze producten is gemiddeld € 65,00 per liter met uitzondering van onze industriële coating voor metaal, deze kosten € 575,00 per liter. Onze marge zit gemiddeld tussen 30% en 40%. De minimale afname van onze reguliere coatings zit op 10 en 20 liter. De industriële coating wordt per liter of 5 liter verkocht. In onze projecten zullen wij op literbasis werken. Voor grote projecten berekenen wij een maatwerkprijs.

Vestiging
RSS NanoCoatings heeft als vestigingsplaats gekozen voor Almere. Daarbij hebben wij gekozen voor een pand aan de Dukdalfweg. Op deze locatie zijn meerdere units te huur. Hierdoor zit je tussen de andere ondernemers, waardoor je netwerk vergroot wordt. Het pand ligt in een industrieterrein wat makkelijk bereikbaar is voor klanten en leveranciers. In het pand willen wij een kantoorruimte, een showroom en een opslag inrichten. In de showroom zullen er diverse demonstratie-opstellingen zijn, om de werking van de Nano coatings te demonstreren.

De concurrentie
Onze directe concurrenten zijn Chemona, Bionic Technology, Mavro en Chemtec.

Personeel
In de beginperiode zullen wij de uit te voeren opdrachten via onderaannemers laten uitvoeren welke VCA gecertificeerd zijn. Deze onderaannemers zullen ervaring moeten hebben in industriële reiniging en het aanbrengen van de Nanocoatings. Indien de onderaannemer nog niet bekend is met het aanbrengen van de Nanocoatings, zullen wij de onderaannemer instrueren in het aanbrengen van de Nanocoatings. Door op deze wijze de opdrachten uit te voeren en door inkomsten uit de groothandel, zal er een buffer worden opgebouwd in de BV. Het doel is om in mei 2015 de eerste buitendienst medewerker in dienst te nemen. Bij het aannemen van personeel, zal er gelet worden op de kennis en ervaring in de industriële reiniging en in het bezit zijn van een geldige VCA certificering. Kennis en ervaring van het aanbrengen van de Nanocoatings is een pre, maar als dit niet aanwezig is, dan zullen wij de medewerker hierin zelf opleiden. Aan de hand van de hoeveelheid in te schatten werkzaamheden zal er bepaald worden op wat voor type contract de medewerker aangenomen zal worden.

Financiële organisatie en begeleiding
Onze administratie voor beide BV’s wordt gedaan door AccountAnders. De dagelijkse administratie cq het aanleveren van de binnengekomen facturen en het betalen van de uitgaande facturen zal gedaan worden door de eigenaren. De jaarrekeningen en belastingaangiftes en personeelsadministratie wordt gedaan door AccountAnders. Management & juridische adviezen worden verzorgd door Business Grip B.V. en Afdeling JuridischeZaken B.V.. Business Grip zal op maandelijkse basis management ondersteuning verlenen en derhalve de geformuleerde doelstellingen nauwlettend volgen.

Vergunningen
RSS NanoCoatings heeft voor zijn groothandel discipline geen specifieke vergunningen nodig. Wel hebben wij ons het doel gesteld om VCA gecertificeerd te worden. Dit geeft ons meer vrijheid om te kiezen met welke onderaannemer wij in zee gaan, zonder dat wij afhankelijk zijn van hun certificering. Daarnaast geeft het een vertrouwde uitstraling naar opdrachtgevers. Productopslag vindt conform advies protocol van de leveranciers plaats.

Promotie
Voor de groothandel en projecten zullen wij per product een folder uitbrengen met daarin een probleemstelling, impact voor de klant, onze oplossing wat deze financieel betekent, en productomschrijving. Wij zullen ons bestaande netwerk benaderen, wij hebben hier reeds veel positieve reacties gekregen. Verder zullen wij nieuwe klanten benaderen middels onze aanwezigheid op (internationale) beurzen en directe acquisitie. Voor onze disciplines zullen wij een algemene website ontwikkelen welke een informatieve functie zal hebben met een call to action functie. Deze website zullen wij o.a. promoten via Google Adwords, SEO en andere vormen van adverteren.

Om branche gericht naamsbekendheid te krijgen, zullen wij advertenties plaatsen in vakbladen en waar mogelijk op branche gerichte beurzen staan. Wij zullen ons met name richten op de langdurige werking van onze producten en de easy to clean mogelijkheden. Naar ons idee is dit de kracht van onze producten. In oktober hebben wij met RSS NanoCoatings BV met een stand op het Solar Event 2014 gestaan. Dit event duurde 3 dagen. Tijdens deze 3 dagen hebben wij een continue stroom van bezoekers aan onze stand gehad. Hieruit zijn 70 geïnteresseerde bedrijven naar voren gekomen die op diverse vlakken interesse hadden in onze producten. Wij hebben inmiddels diverse proefplaatsingen gedaan op diverse locaties, waaronder een fabriek waar onze klant hun zonnepanelen geplaatst hebben. Wij hebben 18 (1 string) van de 6500 panelen gecoat als test. Het probleem wat deze klant ondervond is extreme vervuiling op een deel van deze panelen, waardoor het rendement sterk terug loopt en er elke 4 maanden een reinigingsbeurt noodzakelijk is. De proefplaatsingen hebben getoond dat de reiniging gereduceerd wordt en het rendement van de installaties gestegen is met gemiddeld 8,8 %!

Investering
RSS NanoCoatings heeft funding nodig om zijn groei een goede fundering te geven. Op dit moment worden alle investeringen door ons privé bekostigd. Echter is dit niet voldoende om een serieuze marketingcampagne op te stellen en uit te voeren. Daarnaast willen wij een nieuw pand betrekken, waarin de opslag van de producten geoptimaliseerd kan plaatsvinden. Tevens is er behoefte aan een goede demo- en trainingsruimte om klanten en prospects de mogelijkheden van de producten optimaal te tonen. Door het hebben van een goede demo- en trainingsruimte kan RSS NanoCoatings effectiever dealers en partners opleiden en ondersteunen.

Waarom hebben jullie gekozen voor crowdfunding via kapitaalopmaat.nl?
Als nieuw, innovatief bedrijf werken wij graag met een oplossing die net als onze producten vernieuwend zijn. Om deze reden hebben wij gekozen om ons bedrijf te financieren via het crowdfunding platform van Kapitaal Op Maat.

Meer informatie? Bezoek de website http://www.rss-nanocoatings.nl/

RSS NanoCoatingsRSS NanoCoatingsRSS NanoCoatings
Investeerder Bedrag Datum
Anonieme investeerder € 2.800 31 januari
Anonieme investeerder € 100 31 januari
Anonieme investeerder € 500 31 januari
Anonieme investeerder € 200 31 januari
Gert Mosterd € 500 31 januari
Anonieme investeerder € 100 31 januari
Anonieme investeerder € 1.000 31 januari
Anonieme investeerder € 100 31 januari
Anonieme investeerder € 300 31 januari
Anonieme investeerder € 5.000 31 januari
Anonieme investeerder € 500 30 januari
Anonieme investeerder € 100 30 januari
Anonieme investeerder € 100 30 januari
Anonieme investeerder € 100 30 januari
Raymond Nootenboom € 200 30 januari
Anonieme investeerder € 700 30 januari
Anonieme investeerder € 1.000 30 januari
Anonieme investeerder € 1.500 30 januari
Anonieme investeerder € 100 30 januari
Anonieme investeerder € 300 30 januari
Anonieme investeerder € 500 30 januari
Anonieme investeerder € 1.000 30 januari
Anonieme investeerder € 1.000 30 januari
Anonieme investeerder € 200 30 januari
Anonieme investeerder € 200 30 januari
Anonieme investeerder € 200 30 januari
Anonieme investeerder € 100 30 januari
Ruud van Leeuwen € 100 30 januari
Anonieme investeerder € 2.000 30 januari
Anonieme investeerder € 1.000 30 januari
Anonieme investeerder € 500 30 januari
Jan Maarten Fernig € 500 30 januari
Anonieme investeerder € 1.500 30 januari
Anonieme investeerder € 400 30 januari
Anonieme investeerder € 300 30 januari
Anonieme investeerder € 700 30 januari
Jean-Paul de Graaf € 100 30 januari
Anonieme investeerder € 700 30 januari
Anonieme investeerder € 1.000 30 januari
Anonieme investeerder € 300 30 januari
Anonieme investeerder € 1.500 30 januari
Anonieme investeerder € 4.000 30 januari
Raymond Nootenboom € 200 30 januari
Anonieme investeerder € 300 30 januari
Anonieme investeerder € 500 29 januari
Anonieme investeerder € 100 29 januari
Anonieme investeerder € 1.000 29 januari
Anonieme investeerder € 500 29 januari
Anonieme investeerder € 100 29 januari
Anonieme investeerder € 2.000 29 januari
Anonieme investeerder € 200 29 januari
Anonieme investeerder € 5.000 29 januari
Anonieme investeerder € 100 29 januari
Anonieme investeerder € 400 29 januari
Anonieme investeerder € 1.000 29 januari
Anonieme investeerder € 100 29 januari
Anonieme investeerder € 300 29 januari
Anonieme investeerder € 100 29 januari
Anonieme investeerder € 300 29 januari
Anonieme investeerder € 500 29 januari
Anonieme investeerder € 1.500 29 januari
Anonieme investeerder € 300 29 januari
Anonieme investeerder € 100 29 januari
Anonieme investeerder € 100 29 januari
Anonieme investeerder € 5.000 29 januari
Anonieme investeerder € 200 29 januari
Anonieme investeerder € 500 29 januari
Anonieme investeerder € 800 29 januari
Anonieme investeerder € 200 29 januari
Anonieme investeerder € 1.000 29 januari
Anonieme investeerder € 400 29 januari
Anonieme investeerder € 1.000 29 januari
Anonieme investeerder € 2.000 29 januari
Adri van Denderen € 2.500 29 januari
Anonieme investeerder € 200 29 januari
Anonieme investeerder € 100 29 januari
Anonieme investeerder € 1.000 29 januari
Anonieme investeerder € 100 29 januari
Anonieme investeerder € 200 29 januari
Anonieme investeerder € 1.000 29 januari
Anonieme investeerder € 1.000 29 januari
Anonieme investeerder € 800 29 januari
Anonieme investeerder € 100 29 januari
Anonieme investeerder € 500 29 januari
Anonieme investeerder € 1.000 29 januari
Anonieme investeerder € 500 29 januari
Anonieme investeerder € 2.000 29 januari
Anonieme investeerder € 300 29 januari
Anonieme investeerder € 200 29 januari
Anonieme investeerder € 200 29 januari
Anonieme investeerder € 1.000 29 januari
Anonieme investeerder € 1.500 29 januari
Anonieme investeerder € 1.000 29 januari
Anonieme investeerder € 100 29 januari
Anonieme investeerder € 400 29 januari
Anonieme investeerder € 500 29 januari

Financieringsbehoefte
AGIUM Finance & Control heeft de toetsing verzorgd van het businessplan van RSS NanoCoatings BV. Een in 2014 opgestart bedrijf gespecialiseerd in coatings op basis van Nanotechnologie. Rafael en Sabine Schijff zijn ervaren ondernemers die deze activiteit in 2014 zijn opgestart. Doelgroepen zijn de groothandels en daarnaast wordt er afzet gerealiseerd in een diversiteit van projecten.

De aannames in het plan; ondernemingsplan, prognoses resultatenrekening en liquiditeit inclusief de balans geven een reële inschatting van de potentie van de deze specifieke coatings.

De financiering wordt aangevraagd ter financiering van voorraad, verbouwing en inventaris.
Leenbedrag: € 75.000,-
Rente: 8%
Looptijd: 48 maanden

Zekerheden
Rafael en Sabine Schijf staan beiden persoonlijk borg  voor de totale financiering ad. € 75.000,-. RSS NanoCoatings BV is een werkmaatschappij van RSS Technology Holding BV. RSS Technology bezit 100% van de aandelen van RSS Nano Coatings BV. RSS Technology staat borg voor RSS Nano Coatings BV.

Naast de genoemde borgstelling zal ook de inventaris worden verpand aan de financiering daarnaast worden de debiteuren verpand aan de financiering.

De totale financieringsbehoefte bedraagt € 95.000,-. Rafael en Sabine Schijf brengen via de holding (RSS Technology) € 20.000,- eigen vermogen in en wensen 75.000,- te financieren via Kapitaal Op Maat.

Voor de investeerders een gedegen dekking op de aangevraagde financiering vanuit de geprognotiseerde resultaten en de gestelde verpandingen in combinatie met de persoonlijke borgstelling.

Cijfermatige uitwerking
Kapitaal Op Maat beschikt het ondernemingsplan, de prognoses van de resultaten en geprognotiseerde liquiditeitsbegroting plus balans.
De uitkomsten van de Agium toetsing zijn bijgesloten bij het project en geven een positieve uitkomst. De liquiditeitsprognose en ook de uitwerking van het huidige werkkapitaal  laten voldoende ruimte om de aflossingen te kunnen voldoen gerelateerd aan de gewenste financiering. De cashflowpositie is daarin voldoende om de financiële verplichtingen te kunnen voldoen. Afloscapaciteit is voldoende en ook de rentelast passen binnen het resultaat van RSS Nano Coatings BV.

Risico
De marge op de coatings is goed. Het (ervaren) ondernemerschap is aanwezig en ook de marktanalyses zijn zorgvuldig gedaan. Naast de gestelde zekerheden blijft het een startend bedrijf met daarbij de risico’s van de opstart. Het plan is gedegen en ziet er positief uit in een markt (onder andere solar) waar de behoefte naar deze coatings groot is temeer de coatings de levensduur aanzienlijk verlengen.

Op basis van de opgeleverde cijfers en de gehanteerde uitgangspunten stellen we vanuit Kapitaal Op Maat vast dat dit een hoog risico is voor de investeerders.

Agium Risico Rating
De toetsing in bijgesloten bij het project en voor investeerders inzichtelijk.

Rentabiliteit
De rentabiliteitsscore is voor de middellange termijn prima. De uitkomst van de toetsing is gebaseerd op een gemiddelde van de eerste twee jaar. Hierin zit een negatief eigen vermogen welke wordt veroorzaakt door een de aanloopkosten. Het resultaat ontwikkelt zich echter snel naar een positief bedrag waardoor het eigen vermogen snel positief zal zijn als de prognose wordt gehaald.

Solvabiliteit
De solvabiliteit (obv de prognose) van de onderneming is laag echter ook hier geldt dat bij het behalen van de geplande resultaten dit snel positief zal zijn. Er wordt voldoende eigen vermogen ingebracht. Het plan biedt voldoende ruimte om fluctuaties te ondervangen.

Liquiditeit
De liquiditeit is in verhouding tot de solvabiliteit prima temeer er relatief weinig kort vreemd vermogen in de onderneming is. De liquiditeit op korte termijn is daarmee prima.

Samenvattend:
De uitkomst van de totale beoordeling leidt tot een hoog risico en dat komt met name door de solvabiliteitspositie in combinatie met de fase waarin het bedrijf momenteel zit (startend). Let wel de zekerheden zijn voldoende in relatie tot de financiering en ook het werkkapitaal is bij het realiseren van de geplande omzet voldoende.

Als u bent ingelogd ziet u de aanvullende financiële informatie van dit project.

Als u bent ingelogd kunt u de zekerheden zien die aan dit project zijn verbonden.

Als u bent ingelogd kunt u een reactie plaatsen die door de ondernemer wordt beantwoord.

Als u bent ingelogd en geïnvesteerd heeft in dit project kunt u de updates over dit project inzien.

100% Gefinancierd! Met dank aan 90 investeerders!
Investeringsrisico
  • B-
  • BB+
  • CC
  • C+
  • C
  • BB-
  • C-

laaghoog

Financieringsduur

48 Maanden

Rente

8 %

Reeds geïnvesteerd
€ 75.000 van de € 75.000
Doel van investering
Financiering werkkapitaal
Maak kennis met...
Sabine en Rafael Schijff
Sabine en Rafael Schijff
Sabine en Rafael Schijff

RSS NanoCoatings BV wordt gerund door Rafael en Sabine Schijff, zowel zakelijk als privé partners en samen ouders van 3 kinderen (3, 8 en 13). Sinds 4 jaar zijn wij ondernemers en per toeval in aanraking gekomen met het product Nanocoating. Wij zijn enthousiast geraakt door de eenvoud die deze producten aan ons dagelijkse leven geven. Wij leveren voor iedere specifieke oppervlakte een passende coating. Door de unieke eigenschappen van onze coatings kunnen wij langdurige bescherming bieden tegen vuil en weersinvloeden. Onze producten zijn extreem UV bestendig, waardoor een levensduur van 10 jaar geen uitzondering is. Ons doel is om de ecologische footprint van bedrijven te reduceren, door het gebruik van chemische middelen als reinigingsmiddel terug te dringen.

Geen project van uw keuze?

Mail mij bij nieuwe projecten.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!