Bankvrij financieren voor het MKB

Powerstar Benelux

Powerstar Benelux staat klaar om grootverbruikers een effectieve energiebesparing te bieden met 100% besparingsgarantie.

plus 1 Delen
100% Gefinancierd! Met dank aan 172 investeerders!

Powerstar Benelux is de exclusieve distributeur van de door Powerstar in 2001 ontwikkelde energiebesparende systemen. De gemiddelde netspanning in Nederland bedraagt 236 Volt. Het grootste deel van de apparatuur functioneert echter optimaal op een spanning van 216-220 Volt. De gepatenteerde techniek die Powerstar gebruikt, zet het teveel aan netspanning direct om in een energiebesparing. De installatie kent een terugverdientijd van 2 tot 4 jaar en aangezien de levensduur van de systemen 50 jaar bedraagt, levert het systeem nog vele jaren na de terugverdientijd een hoog rendement op de investering. Om de verkoop uit te rollen in de Benelux is Powerstar Benelux op zoek naar € 100.000,- om de marketingactiviteiten te intensiveren en hierdoor op te schalen. Zij bieden investeerders gedurende 48 maanden een rentepercentage aan van 8,5% rente per jaar.

Het bedrijf
Powerstar Benelux introduceert als eerste het product Powerstar waarmee een significante energiebesparing voor bedrijven mogelijk is. De techniek die de besparing mogelijk maakt is door het moederbedrijf Powerstar al in 2001 ontwikkeld en sindsdien is het energiebesparende effect van de producten wereldwijd bewezen en verkocht. Powerstar Benelux is sinds januari 2016 gedurende 10 jaar de exclusieve distributeur van de Powerstar producten in België, Nederland en Luxemburg. Zij bieden bedrijven met hun producten de mogelijkheid om te besparen op het elektriciteitsverbruik. Powerstar werkt als volgt: De netspanning (het voltage dat uit het stopcontact komt) wordt aangepast aan de vraag van de apparatuur. Het aanpassen van de netspanning gebeurt middels een unit die geplaatst wordt in/bij de meterkast.

Powerstar is het enige spanningsoptimalisatie systeem met een gepatenteerd ontwerp dat ontwikkeld en geproduceerd is in Groot-Brittannië. Met Powerstar is het tevens mogelijk om te besparen op LED en door zon opgewekte energie en dit betekent voor veel klanten een absolute meerwaarde. De investering van het plaatsen van de Powerstar-unit in de meterkast heeft een gemiddelde terugverdientijd van 2 tot 4 jaar. Door strengere Europeses regelgeving is bepaald dat ieder bedrijf dat meer dan 50.000 kWh per jaar verbruikt, verplicht is om energiebesparende maatregelen te nemen die binnen 5 jaar worden terugverdiend. Dit wetsartikel plaatst grote bedrijven voor een probleem en de producten van Powerstar zijn een heel effectieve oplossing! Powerstar biedt in het huidige tijdsbeeld de ideale oplossing om direct te besparen op het energieverbruik en CO2 uitstoot te reduceren. 

Hoe werkt het?
Er wordt begonnen met een grondig onderzoek naar de netvoeding en de verbruiksgegevens van de bij de klant aanwezige apparatuur. Klanten krijgen een 100% gegarandeerde terugverdientijd geoffreerd, die wordt ondersteund door de fabrikant. Aangezien de levensduur van de systemen 50 jaar bedraagt, levert het systeem nog vele jaren na de terugverdientijd een hoog rendement op de investering en dit maakt de aanschaf heel aantrekkelijk. De Powerstar systemen komen daarnaast in aanmerking voor de energie-investeringsaftrek van de belastingdienst. Dit betekent dat de klant een voordeel heeft van 14,5% op het systeem en de installatiekosten.

Organisatie 
Powerstar Benelux BV is in 2016 opgericht door de ondernemers Jasper Voorma en Dave Kraaijenbrink. Zij zijn de exclusieve distributeur van de Powerstar producten in de Benelux en hebben een 10 jaar durende exclusieve licentie. De techniek die ten grondslag ligt aan deze producten is wereldwijd gepatenteerd door Powerstar, een in de UK gevestigd bedrijf dat sinds 2001 met veel succes haar producten wereldwijd verkoopt. Powerstar Benelux doet de sales zelf en huurt een installateur in voor de plaatsting van de systemen bij klanten.

Omzet en Groei
Powerstar Benelux realiseert een gezonde marge op de verkoop van de spanningsoptimalisatie systemen. Ze bieden de systemen via een partner ook aan in een lease propositie. Hierdoor hoeft de klant zelf niet in de aanschaf te investeren en wordt het systeem betaald vanuit de besparing. Powerstar Benelux gaat nu zorgdragen voor de uitrol in Nederland en de Benelux. Op een 30 tal locaties is Powerstar in Nederland inmiddels met succes geïnstalleerd. De eerste tests bij twee supermarktketens staan in de steigers. Daarnaast liggen de klein zakelijke en consumenten systemen al bij de groothandel op de plank. Ze zijn een samenwerking aangegaan met een landelijke Horecavereniging die voor hen een collectieve aanbieding aanbieding doet voor aangesloten leden. Met een aantal grootzakelijke verbruikers zijn gesprekken in gevorderd stadium gaande. Wereldwijd zijn er meer dan 10.000 grootzakelijke referenties met enorme besparingen die als succesvolle cases opgevoerd kunnen worden: Varierend van overheidsgebouwen tot supermarktketens en van ziekenhuizen tot hotels. 

Powerstar heeft een prijsmodel gecreëerd waardoor er voor de groothandel en via andere wederverkoop nog steeds een gezonde marge overblijft om de systemen aan te bieden. De marge zit uitsluitend in het verschil tussen in- en verkoop. Installatie van de systemen besteden zij uit aan erkende installateurs. Powerstar verwacht dat er op basis van de test bij de supermarktketen en de successen bij soortgelijke bedrijven wereldwijd, zeker 20 - 50 supermarkten in 2017 kunnen worden voorzien van een Powerstar. Daarnaast verwachten ze ditzelfde te kunnen doen bij 8-12 hotels. De samenwerking met de horecavereniging gaat naar verwachting zo'n 75-100 systemen opleveren. 

Powerstar Spanningsoptimalisatie systemen worden reeds 15 jaar geproduceerd in Engeland. Sinds ruim een jaar is Powerstar Benelux actief in de Benelux. Powerstar bewijst al 15 jaar dat het door middel van een gepatenteerde techniek grote energiebesparingen realiseert. De bijna 10.000 internationale referenties variëren van supermarktketens tot overheidsgebouwen en van productiebedrijven tot ziekenhuizen. In de nabije toekomst zullen zij bij de grotere klanten ook hun energie opslag systeem, Powerstar Virtue, onder de aandacht brengen. Dit is een prijswinnend opslagsysteem, wat op dit moment al bij een aantal partijen in Nederland onder de aandacht is. De focus ligt nu op spanningsoptimalisatie onderbrengen bij een aantal multi-sites (supermarkt- en hotelketens) en deze vervolgens te koppelen aan Virtue. 

Financieringsbehoefte
De benodigde investering van €100.000 zal worden ingezet voor het uitbreiden van de marketing activiteiten en het aanleggen van een kleine werkvoorraad en het inrichten van hun kantoorruimte.  Verder zullen ze het geld aanwenden voor een demonstratie unit welke ze kunnen gebruiken om bij grootzakelijke klanten de werking te demonstreren.Naast de crowdfunding zullen zij een factoring-overeenkomst sluiten om het debiteurenrisico te vermijden en hiermee de liquiditeit te vergroten. Hierdoor kunnen zij sneller inspelen op kansen. Sinds de start hebben ze vooral vanuit prive en familie de nodige investeringen gedaan. Deze hebben ze niet alleen gebruikt om de inkoop te financieren, maar ook om de verkoopkosten te dekken. In totaal is er tot nu toe €70.000 vanuit privé geïnvesteerd. Om te kunnen groeien zijn zij nu op zoek naar een lening van € 130.000,- gedurende 48 maanden. In ruil biedt PowerStar investeerders een rentepercentage aan van 8,5%.

Waarom crowdfunding via Kapitaal Op Maat?
Het is voor een startend bedrijf niet mogelijk om werkkapitaal via de bank te realiseren. Wij zijn ontzettend blij dat crowdfunding bestaat en hopen dat wij op deze manier ook ambassadeurs van ons product vinden. Door de nieuwe regelgeving voor grootverbruikers worden de kansen met de dag groter, aangezien de druk op het elektriciteitsnet alleen maar toeneemt. Ons product is dé oplossing voor deze problemen. De risico's van de besparingsgarantie zijn verlegd naar de fabrikant, installatierisico's worden gedragen door de installatiepartij. Wij zijn ervan overtuigd dat ons product enorm populair gaat worden in de Benelux.

Meer informatie? Bezoek onze website http://www.powerstarbenelux.com/  


** POWERSTAR UPDATE 10 februari **

A.s. woensdag 15 februari organiseert Powerstar Benelux een webinar. Alle (potentiële) investeerders worden hiervoor uitgenodigd en kunnen tijdens dit webinar hun (technische) vragen stellen over de werking van Powerstar Spanningsoptimalisatie. Het webinar is om 14.00 uur en duurt maximaal 30 minuten.

Via deze link kunt u zich inschrijven voor het webinar. U ontvangt op het door u gegeven emailadres een melding op het moment dat het webinar van start gaat. Heeft u een specifieke vraag? Stelt u deze dan ook vast in het formulier. Wij kunnen deze vragen dan tijdens het webinar behandelen.


** POWERSTAR UPDATE 6 februari **

Tijd voor een Powerstar update. We zitten niet stil en zijn er trots op om te kunnen melden dat gerenommeerde bedrijven de techniek van Powerstar in daad onderschrijven. Allereerst is daar Unica, een van ’s lands grootste installatiebedrijven. Unica installeert de Powerstar systemen bij het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen (www.ICDUBO.nl) en bij de klanten van LENS Energie. Via LENS Energie wordt Powerstar betrokken in een aanzienlijk project bij een grote woningbouwcorporatie, waar op 800 locaties (!!) Powerstar zal worden meegenomen door LENS Energie.

Verder zijn wij benaderd door een van de toonaangevende meetbedrijven, welke onze systemen inmiddels heeft voorgesteld bij een grote Duitse supermarkt keten met 400 locaties in Nederland en 6000 in Europa. Daarnaast krijgt de test bij Albert Heijn steeds meer gestalte, mede door de meer dan positieve bijdrage van zowel het voornoemde meetbedrijf als door Unica. Ook Ekoplaza heeft inmiddels toegezegd om deze maand een test uit te gaan voeren. Hierover binnenkort meer....

** POWERSTAR UPDATE 27 februari **

Na overleg met ondernemer Dave Kraaijenbrink is besloten het doelbedrag aan te passen van 130k naar 100k. Tevens is de rente verhoogd van 8 naar 8,5%. Dave heeft een mooie afspraak kunnen maken om de verkochte systemen (die niet op voorraad worden gehouden door Powerstar Benelux) voor te financieren. Zie Letter of Intent (pdf) bij tab financieel. Het gaat hierbij om een korte periode van order tot levering. In de praktijk zo’n 2 maanden. Moederbedrijf Powerstar maakt alle systemen op order en heeft geen voorraden. Door deze constructie kan het doelbedrag met € 30.000,- worden verlaagd. Van € 130.000,- naar € 100.000,-. Tevens is Dave van mening dat hij door het bieden van een half procent extra rente hij u een nog mooier aanbod doet. Vanuit Kapitaal Op Maat kunnen wij instemmen met bovenstaande aanpassingen wat past binnen ons acceptatiebeleid. De afloscapaciteit wordt beter en dat is inclusief de 0,5% extra rente. De risicorating & zekerheden zijn onverminderd van kracht.

Powerstar Benelux
Investeerder Bedrag Datum
Anonieme investeerder € 3.300 28 februari
Anonieme investeerder € 2.000 28 februari
Anonieme investeerder € 400 28 februari
Anonieme investeerder € 200 28 februari
Anonieme investeerder € 100 28 februari
Anonieme investeerder € 500 28 februari
Anonieme investeerder € 300 28 februari
Anonieme investeerder € 500 28 februari
Anonieme investeerder € 200 28 februari
Jan Hoekveen € 500 28 februari
Anonieme investeerder € 200 28 februari
Anonieme investeerder € 200 28 februari
Anonieme investeerder € 1.000 28 februari
Anonieme investeerder € 1.000 28 februari
Anonieme investeerder € 2.500 28 februari
Anonieme investeerder € 200 28 februari
Henk Kievit € 1.000 28 februari
Anonieme investeerder € 300 28 februari
Anonieme investeerder € 200 28 februari
Anonieme investeerder € 200 28 februari
Anonieme investeerder € 100 28 februari
Anonieme investeerder € 100 28 februari
Anonieme investeerder € 100 28 februari
Ria van Zundert € 200 28 februari
Anonieme investeerder € 500 28 februari
Anonieme investeerder € 100 28 februari
Anonieme investeerder € 1.000 28 februari
Anonieme investeerder € 100 28 februari
Anonieme investeerder € 500 28 februari
Anonieme investeerder € 300 28 februari
Anonieme investeerder € 500 28 februari
Anonieme investeerder € 200 28 februari
Anonieme investeerder € 200 28 februari
Geert Jan Brink € 100 28 februari
Anonieme investeerder € 100 28 februari
Anonieme investeerder € 100 28 februari
Anonieme investeerder € 500 28 februari
Anonieme investeerder € 100 28 februari
Anonieme investeerder € 1.500 27 februari
Anonieme investeerder € 100 27 februari
Gerard Meijer € 500 27 februari
Anonieme investeerder € 1.000 27 februari
Anonieme investeerder € 300 27 februari
Anonieme investeerder € 100 27 februari
Andries Heidema € 500 27 februari
Anonieme investeerder € 200 27 februari
Anonieme investeerder € 100 27 februari
Olga Fjodorowa € 100 26 februari
Anonieme investeerder € 200 23 februari
Anonieme investeerder € 1.000 22 februari
Gerard Meijer € 1.000 21 februari
Anonieme investeerder € 1.000 20 februari
Anonieme investeerder € 500 20 februari
Anonieme investeerder € 100 17 februari
Anonieme investeerder € 100 17 februari
Anonieme investeerder € 100 16 februari
Anonieme investeerder € 100 16 februari
Anonieme investeerder € 500 15 februari
Anonieme investeerder € 500 14 februari
Anonieme investeerder € 3.000 14 februari
Anonieme investeerder € 300 13 februari
Anonieme investeerder € 100 13 februari
Anonieme investeerder € 1.000 09 februari
Anonieme investeerder € 1.000 08 februari
Anonieme investeerder € 200 08 februari
Anonieme investeerder € 500 08 februari
Bart Vanwijnsberghe € 100 06 februari
Frans Boom € 100 06 februari
Anonieme investeerder € 300 05 februari
Anonieme investeerder € 500 04 februari
Anonieme investeerder € 500 04 februari
Anonieme investeerder € 300 02 februari
Rini de Laat € 500 01 februari
Anonieme investeerder € 100 01 februari
Anonieme investeerder € 2.500 31 januari
Anonieme investeerder € 300 30 januari
Anonieme investeerder € 100 26 januari
Anonieme investeerder € 1.000 26 januari
Edwin Bredewold € 200 25 januari
Anonieme investeerder € 400 25 januari
Anonieme investeerder € 700 25 januari
Anonieme investeerder € 1.000 25 januari
Anonieme investeerder € 100 24 januari
Anonieme investeerder € 1.000 24 januari
Anonieme investeerder € 300 24 januari
Anonieme investeerder € 700 24 januari
Anonieme investeerder € 100 24 januari
R. ter Riet € 100 23 januari
Anonieme investeerder € 1.500 23 januari
Theo Geensen € 2.000 23 januari
Marco van Kampen € 200 23 januari
Anonieme investeerder € 100 23 januari
Anonieme investeerder € 200 23 januari
Anonieme investeerder € 200 23 januari
J.H. Janssen € 5.000 23 januari
Pieter Eppinga € 100 23 januari
Anonieme investeerder € 500 22 januari
Alex Van Trirum € 100 22 januari
Anonieme investeerder € 100 22 januari
Anonieme investeerder € 200 22 januari
E H € 1.000 22 januari
Anonieme investeerder € 200 21 januari
Anonieme investeerder € 500 21 januari
Anonieme investeerder € 200 21 januari
Anonieme investeerder € 1.000 21 januari
Anonieme investeerder € 100 21 januari
Anonieme investeerder € 100 21 januari
Anonieme investeerder € 300 21 januari
Anonieme investeerder € 1.000 21 januari
Anonieme investeerder € 3.000 21 januari
Anonieme investeerder € 3.000 21 januari
Ate Van IJlzinga Veenstra € 300 21 januari
Anonieme investeerder € 200 21 januari
Anonieme investeerder € 1.000 21 januari
Anonieme investeerder € 500 21 januari
Anonieme investeerder € 1.000 21 januari
Anonieme investeerder € 100 20 januari
Anonieme investeerder € 400 20 januari
Anonieme investeerder € 500 20 januari
Anonieme investeerder € 100 20 januari
Cornelis Jan Groeneveld € 100 20 januari
Anonieme investeerder € 300 20 januari
Chas Jans € 1.500 20 januari
Anonieme investeerder € 700 20 januari
Anonieme investeerder € 200 20 januari
Anonieme investeerder € 100 20 januari
Anonieme investeerder € 500 20 januari
Anonieme investeerder € 300 20 januari
Anonieme investeerder € 200 20 januari
Anonieme investeerder € 100 20 januari
Anonieme investeerder € 100 20 januari
Anonieme investeerder € 500 20 januari
Anonieme investeerder € 100 20 januari
Anonieme investeerder € 1.000 20 januari
Anonieme investeerder € 100 20 januari
Anonieme investeerder € 200 20 januari
Anonieme investeerder € 500 20 januari
Anonieme investeerder € 100 20 januari
Laura Meijers € 200 20 januari
Anouk Meijers € 200 20 januari
Anonieme investeerder € 200 20 januari
Anonieme investeerder € 200 20 januari
Jan Maarten Fernig € 100 20 januari
Anonieme investeerder € 300 20 januari
Anonieme investeerder € 100 20 januari
Anonieme investeerder € 100 20 januari
Anonieme investeerder € 200 20 januari
Anonieme investeerder € 200 20 januari
Anonieme investeerder € 500 20 januari
S.R. Sijtsma € 300 20 januari
Anonieme investeerder € 2.000 20 januari
Anonieme investeerder € 2.900 20 januari
Anonieme investeerder € 100 20 januari
michel tol € 500 20 januari
Anonieme investeerder € 200 20 januari
Thierry van den Beemt € 200 20 januari
Anonieme investeerder € 100 20 januari
Anonieme investeerder € 500 20 januari
Anonieme investeerder € 200 20 januari
Anonieme investeerder € 200 20 januari
Anonieme investeerder € 100 20 januari
Anonieme investeerder € 100 20 januari
Anonieme investeerder € 2.500 20 januari
Anonieme investeerder € 500 20 januari
Anonieme investeerder € 400 20 januari
Anonieme investeerder € 1.000 20 januari
Anonieme investeerder € 100 20 januari
J D Dekker € 100 20 januari
Anonieme investeerder € 500 20 januari
Anonieme investeerder € 500 20 januari
Anonieme investeerder € 200 20 januari
Anonieme investeerder € 500 20 januari
Jaap Crezee € 100 20 januari
Anonieme investeerder € 100 20 januari
Anonieme investeerder € 500 20 januari
Anonieme investeerder € 2.000 20 januari
Anonieme investeerder € 500 20 januari
Anonieme investeerder € 300 20 januari
Anonieme investeerder € 500 20 januari
Anonieme investeerder € 100 20 januari
Anonieme investeerder € 100 20 januari
Anonieme investeerder € 100 20 januari
Anonieme investeerder € 300 20 januari
Anonieme investeerder € 400 20 januari
Anonieme investeerder € 1.000 20 januari
Anonieme investeerder € 100 20 januari

Stichting Exsyting heeft de toetsing verzorgd van Powerstar Benelux B.V. in opdracht van Kapitaal Op Maat B.V. De inhoud is bestemd voor (potentiele) investeerders van Kapitaal Op Maat. De informatie wordt vertrouwelijk beschikbaar gesteld en mag op geen enkele wijze worden gedeeld.

Powerstar Benelux B.V. is opgericht op 14-12-2016 door Dave Kraaijenbrink. Het bedrijf wordt door Dave Kraaijenbrink en Jasper Voorma gerund. Jasper Voorma werkt in loondienst van Powerstar Benelux maar zal in de toekomst toetreden tot de B.V. structuur. Allebei de ondernemers hebben veel ervaring als zelfstandig ondernemers. De heer Voorma heeft na de verkoop van zijn eerste bedrijf ook nog verschillende start-ups ondersteund, zowel op technisch als op commercieel vlak. Dave is sinds 1998 actief als zelfstandig ondernemer en heeft is begonnen met een groothandel in relatiegeschenken. Daarna als regionaal dealer van een Italiaans sportmerk en was daarbij verantwoordelijk voor inkoop, voorraad en verkoop. Allebei de ondernemers zijn ook VOF eigenaar van PQMS. Bij deze onderneming zit een lening van €32.000 die privé wordt overgenomen door de ondernemers.

Powerstar Benelux verdient aan de verkoop van spanningsoptimalisatie systemen. De marges zijn met gemiddeld 40% gezond te noemen. Doordat Powerstar Benelux de klant een 100% gegarandeerde terugverdientijd bieden, welke wordt ondersteund door de fabrikant, is het risico minimaal. Powerstar biedt de systemen via een partner ook aan in een lease propositie. Hierdoor hoeft de klant zelf niet te investeren en wordt het systeem betaald vanuit de besparing.

Internationaal is Powerstar al meer dan 15 jaar op de markt en heeft het zich al veelvuldig bewezen. Powerstar Benelux gaat nu zorg dragen voor de uitrol in Nederland en de rest van de Benelux. Op een 30 tal locaties in Nederland is Powerstar met succes geïnstalleerd. 

Er zijn wereldwijd diverse partijen die Powerstar als preferred supplier hebben. Voor de komende 3 jaar is er reeds 2 miljoen omzet te verwachten bij deze partijen, via hun vestigingen in Nederland. Concreet is Powerstar op dit moment bezig met een "Proof of Concept" bij 2 supermarktketens met een potentieel van ruim 1.700 vestigingen in de Benelux. Per vestiging ligt de investering tussen de € 7.000- €30.000. Daarnaast ligt er een mondelinge toezegging van een multinational om begin 2018 over te gaan tot de aanschaf van ruim 20 systemen. Aangezien hun vestiging in Australië reeds zeer overtuigende resultaten heeft bereikt, gaat deze firma wereldwijd over tot het aanschaffen van Powerstar systemen. Het betreft hier een potentiële opdracht van ruim €2 miljoen.

Het product van Powerstar maakt gebruik van een gepatenteerde techniek die grote energiebesparingen realiseert. De bijna 10.000 internationale referenties variëren van supermarktketens tot overheidsgebouwen en van productiebedrijven tot ziekenhuizen. In Nederland heeft Powerstar zich sinds de start voornamelijk gericht op het MKB in al haar facetten.
Het prijsmodel is zodanig gecreëerd dat er voor de groothandel en via andere wederverkoop nog steeds een gezonde marge overblijft om onze systemen aan te bieden. De marge zit uitsluitend in het verschil tussen in- en verkoop. Installatie van de systemen besteedt de onderneming uit aan erkende installateurs.

De promotie wordt voornamelijk gedaan door middel van direct sales, echter de grootste MKB-markt wordt bereikt door de samenwerking met een van Nederlands grootste energiebedrijven. Zij gaan de systemen mogelijk inzetten bij hun klanten. Verder overleg hierover volgt in januari 2017. Verder wordt Powerstar partner van een grote horeca organisatie, met meer dan 750 aangesloten locaties. Met behulp van ambassadeurs die al beschikken over een Powerstar, benadert de onderneming actief de rest van deze groep. De groothandels waar Powerstar mee samenwerkt organiseren regelmatig voorlichtingsavonden waarbij de directeurs een podium hebben.

Powerstar is het A-merk als het gaat om spanningsoptimalisatie. Door de unieke techniek zijn de besparingen die de onderneming realiseert vele procenten meer dan die van de concurrentie. De concurrentie, zoals VoltSavers en OptiVolt, richten zich ook op supermarkten, maar zijn op basis van kosten of geprojecteerde besparingen nooit verder gekomen dan een voorstel. Powerstar heeft reeds een 30-tal systemen verkocht en afspraken gemaakt over Proof of Concept installaties. De gepatenteerde techniek van Powerstar zorgt voor een superlaag verlies in het systeem zelf, wat direct een enorme voorsprong geeft op deze concurrenten, die werken met transformatoren die zelf aanmerkelijk meer verbruiken en daardoor minder besparen.

De benodigde financiering is €100.000 en wordt gebruikt voor:
- Deelnemen aan een aantal grote beurzen en andere marketingactiviteiten uitbreiden zoals folders en demo-video’s.
- Factoring overeenkomst sluiten om het debiteurenrisico te vermijden.
- Kleine voorraad aanleggen van kleine zakelijke systemen
- Kantoorruimte betrekken en inrichten

Investeerders die zijn ingelogd kunnen het volledige rapport van de toetsing raadplegen.

Als u bent ingelogd ziet u de aanvullende financiële informatie van dit project.

Als u bent ingelogd kunt u de zekerheden zien die aan dit project zijn verbonden.

Als u bent ingelogd kunt u een reactie plaatsen die door de ondernemer wordt beantwoord.

Als u bent ingelogd en geïnvesteerd heeft in dit project kunt u de updates over dit project inzien.

100% Gefinancierd! Met dank aan 172 investeerders!
Investeringsrisico
  • B-
  • BB+
  • CC
  • C+
  • C
  • BB-
  • C-

laaghoog

Financieringsduur

57 Maanden

Rente

8,5 %

Reeds geïnvesteerd
€ 99.500 van de € 99.500
Doel van investering
Financiering werkkapitaal
Maak kennis met...
Dave Kraaijenbrink
Dave Kraaijenbrink
Dave Kraaijenbrink

Mijn naam is Dave Kraaijenbrink, samenwonend in Nootdorp en vader van 3 kinderen. Na mijn schooltijd ben ik altijd werkzaam geweest in commerciële functies en in 1998 ben ik gestart als ondernemer met een groothandel in relatiegeschenken. In 2006 ben ik tevens een groothandel in sportkleding gestart. Sinds medio 2015 ben ik aan de slag met Powerstar. Ik wist nooit dat de gemiddelde netspanning in Nederland 236Volt is en dat de meeste apparatuur gemaakt is om optimaal te functioneren tussen 216-220Volt. Door het unieke ontwerp van Powerstar systemen, wordt de overspanning direct omgezet in een energiebesparing. Zo hebben wij de unieke propositie dat wij kunnen werken met een 100% besparingsgarantie. Wordt deze niet gehaald, dan compenseren wij de klant zodat de terugverdientijd altijd wordt behaald. Powerstar systemen worden al 15 jaar wereldwijd toegepast en wij hebben de mogelijkheid gekregen en gepakt om de Benelux van deze unieke systemen te voorzien.

Dit project wordt begeleid door een intermediair

Credion Den Haag
Geen project van uw keuze?

Mail mij bij nieuwe projecten.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!