Bankvrij financieren voor het MKB

PWR Technology

Financiering van opdrachten noodstroomoplossingen om de groei door te kunnen zetten.

PWR Technology
plus 1 Delen
100% Gefinancierd! Met dank aan 77 investeerders!

PWR Technology B.V. is een bedrijf met een duidelijke verkoopstrategie en duidelijke producten. De producten die wij leveren hebben betrekking op noodstroom oplossingen. Wij zijn klaar voor de toekomst waarin wij ons op meerdere manieren onderscheiden van de concurrenten. Wij zijn nu bezig PWR Technology als merk te introduceren en het partnernetwerk verder uit te breiden. Dit partnernetwerk bestaat in de basis vooral uit klanten die wij in de loop van de jaren hebben opgebouwd. Dat zijn niet de minste namen: Honeywell, Anixter, Johnson Controls en Dräger – om er maar een paar te noemen. We werken met een zeer efficiënt bedrijfsconcept om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Het bedrijf
PWR Technology B.V. is opgericht in April 2014 en is gevestigd in Arnhem. Wat ons uniek maakt in deze markt is ons garantie beleid van 2 jaar op batterijen en 3 jaar op hardware, onze persoonlijke en directe klantenondersteuning, door ontwikkelen van groenere oplossingen, zeker de waterstofoplossing, betrouwbare producten en daarnaast ons verkoopmodel met scherpe prijzen.

Raymond is begonnen als accountmanager bij E-storage/EFS waarna hij bij EAST UPS is gaan werken in Nederland en verantwoordelijk is geweest voor het opzetten van het Midden Oosten kantoor in Dubai en heeft hij een stabiele klantenportfolio opgebouwd bij de grootste bedrijven. Roos-Anne is begonnen als floor manager bij Sabon waarna ze bij EAST UPS terecht is gekomen als inside sales en ze na het behalen van verkoopdoelstellingen heeft aangesloten bij het Midden Oosten team voor het onderhouden, uitbreiden en opbouwen van klanten relaties en ondersteuning van lokale sales.

Wat doet PWR Technology?
Wij bieden de beste stroombeveiligingsconfiguraties aan in combinatie met ultieme klantondersteuning. U kunt denken aan stroombeveiliging voor camera’s die niet uit mogen vallen, welke wij ondersteunen met onze PWR ups-systemen, serverruimtes waarin belangrijke data niet offline mag gaan tijdens een stroomstoring of zelfs complete ziekenhuizen en hotels die tijdens een stroomstoring een overbrugging moeten hebben tot dat de generator aan slaat en actief moeten blijven. Deze oplossingen bieden wij met onze ups (noodstroom) systemen.

Ons power-team levert wereldwijd de beste stroom back up producten, software management en stroomverdeling voor kritische omgevingen die volledig voldoen aan de eisen van vandaag en morgen, in het licht van de wereldwijde milieu omstandigheden en de steeds toenemende schaarste aan fossiele brandstoffen denken wij altijd een stapje vooruit met de ontwikkeling van onze producten.

Wat is een UPS?
Een UPS is een apparaat dat de netspanning kan overnemen zonder onderbrekingen in een geval van een stroomstoring. Elke UPS is uitgerust met batterijen waardoor er een autonomie is van enkele minuten en door middel van extra batterij of grotere batterijen aan de UPS te koppelen kan men de autonomie vergroten, dit kan tot vele uren (maximaal 48 uur).

De financiering
De financiering die wij vragen is voor het voorfinancieren van bestaande orders. Door het toenemende aantal orders kunnen wij dit niet meer met eigen geld doen en hebben we hier de hulp van de crowd nodig.

Wat maakt ons uniek?
Wij zijn van mening dat PWR Technology een flexibele organisatie moet zijn waarin wij continu kunnen inspelen op de veranderingen in de markt, klanten en wet- en regelgeving en dit niet ten koste laten gaan van de kwaliteit in producten en customer support die wij leveren. Om deze flexibele organisatie te creëren moet men kunnen groeien en krimpen in de opslag, IT, marketing en personeelscapaciteit zonder dat dit een (financiële) impact heeft. Dit betekend concreet dat er zaken uitbesteed moeten worden en de contracten zo flexibel mogelijk gehouden moet worden.

Het is hierom dat wij een indirect verkoop model hebben en in het buitenland met agenten op commissie basis werken zodat er geen personeelskosten zijn, daarnaast hebben wij gekozen om onze opslag ook uit te besteden (producten opslag) dit om kosten voor een groot pand/loods te vermijden.

Om de kwaliteit van de processen te waarborgen hebben wij als doelstelling om over ander halfjaar te gaan beginnen met het certificeren van de onderneming voor de ISO 9000-norm, omdat we veel processen uitbesteden is het belangrijk dat dit zeer goed verloopt en deze norm hier de basis voor is.

Naast de agenten die de sales op locatie doen , Midden-Oosten, Engeland en Frankrijk, worden de dagelijkse activiteiten aangestuurd door Roos-Anne Bijen en Raymond Matser. Zij houden zich bezig met het maken van offertes, opvolging van klanten en projecten en ondersteuning van de agenten, onderhandelingen met de fabriek, scoren van projecten en stroomlijnen van processen.

Markt en Verkoopmodel
De markt is zeer groot en nog steeds een groeimarkt. Dat komt omdat het een markt is die continu inspeelt op de vraag om zeer gevoelige elektrische apparatuur te beschermen.
Daarnaast is het door de continue grotere stroom aan data ook een eis geworden om deze data altijd beschikbaar te hebben – ook tijdens stroomstoringen . Er zijn een aantal concurrenten waar we mee te maken hebben, maar onze voornaamste concurrenten zijn Schneider Electrics (APC) en Eaton. Wij richten ons voornamelijk op de 1 tot 100kVA markt. Deze bevat 60% van de gehele UPS markt. In deze markt richten wij ons specifiek op een niche hoek van security en kleinere datacenters met een vraag voor langdurige backup. We richten ons op deze markt om een paar redenen:
- De acceptatie van een nieuw merk is groter in deze markt, weten we uit ervaring.
- Alles boven de 100kVA zijn lange verkooptrajecten. Daar zijn wij niet op ingericht.
- Wij werken met een indirect verkoopmodel en de grotere systemen (boven 100kVA) eisen bijna dat de fabrikant zich er intensief mee bemoeit.
- Er zijn minder concurrenten die zich op de security business richten.

Wij werken met een indirect verkoopmodel omdat wij van mening dat een goed partnernetwerk als een olievlek kan werken en je door directe verkoop te veel beperkt wordt door locatie en mankracht. Wij vinden het belangrijk dat het partnernetwerk waar we aan verkopen gezond blijft en niet te veel met elkaar in concurrentie gaat. Daarom zorgen we ervoor dat klanten elkaar niet te veel overlappen en dat de verkoopprijs vergeleken met de grootste concurrenten altijd beter is. Daarnaast zorgen we ervoor dat producttrainingen zeer voordelig worden aangeboden en in veel gevallen gratis zijn.

Omzet en verwachting
We maken op dit moment een gezonde groei door die zelfs boven onze verwachtingen ligt. In 2014 (waarvan we pas vanaf juni begonnen zijn) hebben we een omzet gemaakt van €64k. In 2015 hebben we tot augustus 2015 een omzet gedraaid van €80k met op het moment meer dan €50k aan orders waardoor onze doelstelling van 2015, het realiseren van een omzet van €160k, zeker binnen bereik ligt.

Onze prognose voor 2016 is een omzet van € 228.000 en voor 2017 € 240.000. Voor de navolgende jaren gaan we uit van een groei van 10% per jaar.

Wat bieden wij klanten?
Wij bieden producten van extreem goede kwaliteit en dit onderbouwen we ook door een marktunieke garantie te bieden van drie jaar standaard op het product en twee jaar op de batterijen.

Vooruitstrevende producten
In de UPS markt is een duidelijke trend gaande van zeer efficiënte producten en “ease of use”. Daarom zijn bijna alle producten die we leveren zeer efficiënt, wat resulteert in lagere stroomkosten en zeer weinig warmteontwikkeling. Ook belangrijk is dat reparaties zeer eenvoudig uitgevoerd kunnen worden. Dit realiseren wij door apparatuur te leveren die modulair is opgebouwd, waardoor bij uitval er zeer snel reparaties uitgevoerd kunnen worden.

Het portfolio bestaat uit een geheel assortiment van stroombeveiligingsproducten waarin de ups (noodstroomvoorziening) systemen de boventoon voeren. De ups systemen zijn er in de range van 500VA, voor kleine omgevingen zoals kassa systemen en computers, tot aan 500kVA voor grote omgevingen zoals datacenters en volledige gebouwen.

Om een volledige configuratie aan te kunnen bieden hebben wij in ons portfolio ook software, pdu’s, batterijen en bypass panelen opgenomen. Op deze manier kunnen wij klanten voorzien van een volledige stroombeveiliging oplossing voor hun kritische omgeving.

Waarom crowdfunding bij Kapitaal Op Maat?
Het voorfinancieren van facturen is een gebruikelijke manier van werken in de bankenwereld, helaas het voorfinancieren van inkooporders op basis van orders niet. Dit ondanks het feit dat je de zekerheid van de orderbevestiging al hebt. Dit is dan ook de reden dat we bij crowdfunding zijn uitgekomen, wij denken dat het via Kapitaal Op Maat wel mogelijk is.

Meer informatie? Zie onze website http://www.pwr.technology/

PWR TechnologyPWR TechnologyPWR TechnologyPWR TechnologyPWR TechnologyPWR TechnologyPWR TechnologyPWR TechnologyPWR TechnologyPWR TechnologyPWR Technology
Investeerder Bedrag Datum
Anonieme investeerder € 100 29 september
Anonieme investeerder € 100 29 september
Anonieme investeerder € 700 29 september
Anonieme investeerder € 300 29 september
Anonieme investeerder € 300 29 september
Anonieme investeerder € 100 29 september
Anonieme investeerder € 2.000 29 september
Ruud van Leeuwen € 300 29 september
Anonieme investeerder € 500 29 september
Anonieme investeerder € 100 29 september
Anonieme investeerder € 1.500 29 september
Anonieme investeerder € 500 29 september
Anonieme investeerder € 500 29 september
Anonieme investeerder € 500 29 september
Anonieme investeerder € 100 29 september
Anonieme investeerder € 500 29 september
Anonieme investeerder € 300 29 september
Anonieme investeerder € 5.000 29 september
Anonieme investeerder € 500 29 september
Anonieme investeerder € 2.500 29 september
Anonieme investeerder € 200 29 september
Anonieme investeerder € 200 29 september
Anonieme investeerder € 500 29 september
Anonieme investeerder € 1.000 29 september
Anonieme investeerder € 500 29 september
Anonieme investeerder € 500 29 september
Anonieme investeerder € 1.000 29 september
Mark Meerkerk € 300 29 september
Anonieme investeerder € 300 29 september
Anonieme investeerder € 100 29 september
Anonieme investeerder € 100 29 september
Anonieme investeerder € 2.200 29 september
Anonieme investeerder € 1.000 29 september
Anonieme investeerder € 1.000 29 september
Anonieme investeerder € 1.000 29 september
Anonieme investeerder € 200 29 september
Anonieme investeerder € 100 29 september
Anonieme investeerder € 500 29 september
Anonieme investeerder € 2.000 29 september
Adri van Denderen € 2.500 29 september
Anonieme investeerder € 500 29 september
Anonieme investeerder € 2.000 29 september
Anonieme investeerder € 500 29 september
H.Job Langbroek € 1.000 29 september
Anonieme investeerder € 100 29 september
Anonieme investeerder € 2.000 29 september
Anonieme investeerder € 100 29 september
Anonieme investeerder € 500 29 september
Anonieme investeerder € 1.500 29 september
Anonieme investeerder € 1.000 29 september
Anonieme investeerder € 500 29 september
Jaap de Jong € 1.000 29 september
Anonieme investeerder € 200 29 september
Anonieme investeerder € 500 29 september
Anonieme investeerder € 200 29 september
Anonieme investeerder € 100 29 september
Anonieme investeerder € 100 29 september
Anonieme investeerder € 1.000 29 september
Anonieme investeerder € 100 29 september
Anonieme investeerder € 300 29 september
Anonieme investeerder € 100 29 september
Anonieme investeerder € 100 29 september
Anonieme investeerder € 100 29 september
Anonieme investeerder € 200 29 september
Anonieme investeerder € 100 29 september
Anonieme investeerder € 200 29 september
Anonieme investeerder € 100 29 september
Anonieme investeerder € 1.000 29 september
Anonieme investeerder € 100 29 september
Anonieme investeerder € 200 29 september
Anonieme investeerder € 1.000 29 september
Bart Vanwijnsberghe € 100 29 september
Anonieme investeerder € 1.000 29 september
Anonieme investeerder € 200 29 september
Anonieme investeerder € 100 29 september
Anonieme investeerder € 500 29 september
Anonieme investeerder € 100 29 september

Agium Finance & Control heeft de toetsing verzorgd van PWR Technololgy B.V. gevestigd te Arnhem. De besloten vennootschap wordt geleid door de heer Raymond Matser als Manager Director.

Bedrijfsinformatie
PWR Technology B.V. is opgericht 15 mei 2014. Zij bieden de beste stroombeveiligingsconfiguraties aan in combinatie met ultieme klantondersteuning. Hun gespecialiseerde power-team levert de beste stroom back-up producten, software management en stroomverdeling voor kritische omgevingen. 

PWR Technology levert stroom backup-oplossingen die volledig voldoen aan de eisen van vandaag en morgen, in het licht van de wereldwijde milieu omstandigheden en de steeds toenemende schaarste aan fossiele brandstoffen denkt PWR Technology altijd een stapje vooruit met de ontwikkeling van haar producten.

Het portfolio bestaat uit een geheel assortiment van stroombeveiligingsproducten waarin de ups (noodstroomvoorziening) systemen de boventoon voeren.  De ups systemen zijn er in de range van 500VA , voor kleine omgevingen zoals kassa systemen en computers, tot aan 500kVA voor grote omgevingen zoals datacenters en volledige gebouwen. Deze worden dan weer opgedeeld in 2 groepen gebaseerd op topologie : line interactieve en online.

Financieel
Het bedrijfsresultaat over 2014 bedraagt € 6k winst bij een omzet van € 58k (de besloten vennootschap is mei 2014 opgericht) en over 2015 €21k bij een verwachte omzet van € 154k.         Eigen vermogen: gerealiseerde winst 1ste halfjaar 2015 € 16k en prognose geheel 2015 € 21k.

Financiering
PWR Technology is bezig om PWR Technology als merk te introduceren en een partnernetwerk verder uit te breiden. Dit partnernetwerk bestaat in de basis vooral uit klanten die in de loop van de jaren zijn opgebouwd. Dat zijn niet de minste namen: Honeywell, Anixter, Johnson Controls en Dräger. De financieringsaanvraag wordt aangewend voor de financiering van grotere opdrachten waarvoor onder andere extra startvoorraad nodig is.

Leenbedrag: € 50.000,-
Rente: 7,5%
Looptijd: 48 maanden


Cijfermatige uitwerking
Kapitaal Op Maat beschikt over de jaarrekening 2014 en halfjaarcijfers van 2015. Tevens is het businessplan in ons bezit. De uitkomsten van de Agium toetsing zijn bijgesloten bij het project en geven een positieve uitkomst. De liquiditeitsprognose en ook de uitwerking van het werkkapitaal laten voldoende ruimte om aan de aflossingen te kunnen voldoen gerelateerd aan de gewenste financiering. De cashflowpositie is daarin voldoende om de financiële verplichtingen te kunnen voldoen

Risico
In combinatie met de geleverde cijfers en de gehanteerde uitgangspunten stellen we vanuit Kapitaal Op Maat vast dat dit een gemiddeld risico is voor de Kapitaal Op Maat investeerders.

Agium Risico Rating
De toetsing is bijgesloten bij het project en voor investeerders inzichtelijk.

Rentabiliteit
De rentabiliteitsscore, gebaseerd op 2014 en de halfjaarcijfers 2015, is qua uitkomst goed. De bijkomende rentelast van de KOM financiering past binnen de marge van het verdienmodel. De rentabiliteit van het eigen (52% voor 2015) en totale vermogen (25%) geven een laag risicokwalificering weer. 

Solvabiliteit
De solvabiliteit (o.b.v. de prognose) van de onderneming is gemiddeld 26% en heeft een gemiddeld risico. Dit komt voornamelijk dat PWR Technology B.V. 15 mei 2014 is opgericht.

Liquiditeit
De cash flow van PWR Technology B.V. is stijgende respectievelijk  € 4k in 2014 en € 7k in 2015. Het netto werkkapitaal is positief en geeft een laag risico weer.

Samenvattend:
De uitkomst van de totale beoordeling leidt in combinatie met de zekerheden tot een gemiddeld risico, rekening houdend dat PWR Technology B.V. een startende onderneming is. In combinatie met de zekerheden en de hoofdelijke aansprakelijkheid is dit een te financieren plan met een mooie rente.

Als u bent ingelogd ziet u de aanvullende financiële informatie van dit project.

Als u bent ingelogd kunt u de zekerheden zien die aan dit project zijn verbonden.

Als u bent ingelogd kunt u een reactie plaatsen die door de ondernemer wordt beantwoord.

Als u bent ingelogd en geïnvesteerd heeft in dit project kunt u de updates over dit project inzien.

100% Gefinancierd! Met dank aan 77 investeerders!
Investeringsrisico
  • A-
  • BBB
  • BBB-
  • BB
  • B+
  • B
  • B-

laaghoog

Financieringsduur

48 Maanden

Rente

7,5 %

Reeds geïnvesteerd
€ 50.000 van de € 50.000
Doel van investering
Financiering kapitaalgoederen
Maak kennis met...
Raymond Matser en Roos-Anne Bijen
Raymond Matser en Roos-Anne Bijen
Raymond Matser en Roos-Anne Bijen

Mijn naam is Raymond Matser, ik ben vader van een zoon en verwachten begin 2016 een dochter. Ik heb jarenlange ervaring in de noodstroom en power business samen met mijn vrouw. We hebben al een zeer mooi portfolio met spectaculaire projecten opgebouwd samen met een groot klantenbestand van bedrijven wereldwijd. Door mijn autodidacte leervaardigheden heb ik geleerd me aan vrijwel elke situatie aan te passen en ben ik een zeer “solution minded” persoon. Met PWR Technology willen we een merk neerzetten dat bekend staat om haar kwaliteit in producten maar zeker ook een merk is dat overal inzetbaar is met een groene mindset. De aanvraag die wij doen voor voorfinanciering voor orders wil zeggen dat er bij ons al een bevestigde order van de klant ligt die wij alleen nog moeten inkopen, afleveren en factureren.

Ik ben Roos-Anne Bijen, al enige tijd werk ik samen met mijn man Raymond Matser in de noodstroombusiness en zijn we nu met PWR Technology aan het uitbreiden. Mijn ambitie ligt bij het scoren van projecten die je van a tot z begeleid. Van offerte tot aan de levering. Het realiseren van dit soort projecten en case studies op te bouwen van een behoorlijke kaliber is wat je trots maakt en een drive geeft. Dit gaat zo goed dat we nu hulp nodig hebben bij het financieren van gescoorde projecten.

Incentive

Bij het aanbrengen van nieuwe klanten of opdrachten zal er 10% korting worden gegeven.

Geen project van uw keuze?

Mail mij bij nieuwe projecten.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!