Bankvrij financieren voor het MKB

Original & Mineral Nederland

O&M produceert verantwoorde (zonder chemische stoffen) haarverzorgingsproducten en permanente haarkleuringen voor gebruik- en verkoop door kapsalons in Noord-Amerika, Australië en Europa.

plus 1 Delen
100% Gefinancierd! Met dank aan 192 investeerders!

Thirtyeight BV opgericht in 2009, wordt geleid door John Boon en Ruben de Wit. Thirtyeight BV vertegenwoordigt haarproducten en kleuringen van Original & Mineral. Original & Mineral (O&M) produceert haarverzorgingsproducten en permanente haarkleuringen voor gebruik- en verkoop door kapsalons in Noord-Amerika, Australië en Europa!

O&M is gespecialiseerd in haarproducten waarvan chemische stoffen vervangen zijn door natuurlijke ingrediënten.
O&M werd in 2000 ontwikkeld door Alan Buki en Jose Bryce Smith. Buki, kapper in Sydney, Australië  had door de constante blootstelling aan de agressieve chemische stoffen in de gebruikelijke kappersproducten, een ernstige overgevoeligheid opgebouwd die hem uiteindelijk zou hebben verhinderd om zijn geliefde beroep uit te blijven oefenen. Samen met zijn echtgenote Jose Bryce Smith, een succesvolle marketingprofessional, ontwikkelde hij verantwoorde permanente haarkleuringen, zonder ammonia, PPD en resorcinal, een revolutie in het kappersvak, bedacht door en voor haarstylisten!  Naast de permanente kleuringen heeft O&M een assortiment verantwoorde verzorgings- en stylingproducten ontwikkeld. Alle verdachte chemische stoffen, die in verzorgings- en stylingproducten van grote merken worden gebruikt, zijn vervangen door natuurlijke botanische extracten en actieve mineralen. Alle O&M producten zijn mild en zacht voor haar en hoofdhuid en tegelijkertijd zeer effectief.

Wat maakt O&M uniek
O&M onderscheidt zich niet alleen door de natuurlijke ingrediënten en de heldere productinformatie op de verpakking. Ook de presentatie en vormgeving van de producten spreken tot de verbeelding. Zo is O&M niet alleen een verantwoorde keuze, maar ook een merk dat fashion uitstraalt. Een unieke combinatie van inhoud en vorm heeft van O&M een sterk merk gemaakt met een toegankelijk en hip imago. O&M werkt daarom ook samen met magazines als Elle en Vogue. Haarstylisten gebruiken de producten bij shows voor o.a. de New York Fashionweek. 

O&M heeft een community gecreëerd, een platform waar stylisten inspiratie kunnen vinden en hun ideeën kunnen delen. Zo blijven zij betrokken bij de ontwikkelingen van het merk. Haarstylisten kunnen hun beroep weer volledig uitoefenen, zonder in aanraking te komen met chemische stoffen. Allergieën bij kappers worden sterk teruggebracht door het gebruik van O&M, maar ook consumenten hebben profijt van de verantwoorde haarproducten en permanente kleuringen. De hoofdhuid raakt veel minder geïrriteerd en het resultaat is beter dan dat van de grote merken, zonder gebruik te maken van agressieve chemicaliën. O&M is daarmee van unieke toegevoegde waarde in de branche. 

Blijven groeien en ontwikkelen
De wereld verandert, mensen hechten steeds meer belang aan duurzame producten. De bewustwording van chemicaliën in producten groeit. Allergieën, ziektes en huidirritaties vergroten de behoefte van consumenten aan eerlijke, veilige en meer natuurlijke producten. Ook steeds meer klanten van kapsalons zijn op zoek naar natuurlijke oplossingen voor gekleurd haar. Voor haarstylisten biedt O&M een op maat gemaakt educatieprogramma  voor de salons. Naast educatie willen we via  het O&M platform nog meer betrokkenheid genereren bij de haarstylisten voor onze verantwoorde haarproducten en permanente kleuringen. Door de betrokkenheid te vergroten, hechten de stylisten zich aan het merk. In het eerste jaar (2014)  dat O&M in Nederland werd gelanceerd, verkochten al 55 salons producten van O&M. Het is ons doel om het aantal salons dat O&M producten verkoopt in 2015 te verdubbelen van 55 salons naar 110 salons.

Innovatie
Bij O&M zijn wij altijd op zoek naar nieuwe natuurlijke oplossingen voor chemische toevoegingen. We zijn continu bezig met het optimaliseren van ons assortiment verzorgings- en stylingproducten en permanente kleuringen. Welke kleuren gaan de markt veroveren? Hoe speelt O&M hierop in? Vragen die ons bezighouden en die ervoor zorgen dat we voorop lopen in de trends. 

O&M wereldwijd 
De haarproducten en kleuringen van O&M worden verkocht in duizenden high-end salons over de hele wereld.  De twee oprichters Alan Buki  en Jose Bryce Smith zijn nog altijd actief binnen het bedrijf. Alan reist de wereld over met een educatief- en ontwikkelingsprogramma voor kapsalons. Jose is verantwoordelijk voor verkoop- en marketing. Daarnaast is Jose eindverantwoordelijk voor de internationale distributie.

O&M in Nederland
In Nederland heeft O&M binnen een jaar tijd al een grote slag geslagen. Er zijn inmiddels 55 salons die de producten en kleuringen van O&M verkopen. O&M wordt in Nederland vertegenwoordigd door John Boon en Ruben de Wit van ThirtyEight BV.

O&M in de salons 
De salons die O&M producten verkopen, kunnen hun klanten een alternatief bieden voor de meer chemische haarproducten en –kleuringen. Zo wordt een steeds grotere doelgroep aangesproken van mensen die bewust kiezen voor producten met minder chemische stoffen, of die door een allergische reactie hun haar niet konden laten kleuren. O&M maakt het mogelijk om hun haar tóch in de kapsalon te laten kleuren. Deze groep consumenten komt elke zes weken terug, waardoor het aantal klanten en de omzet van de salon zullen stijgen. Naast omzetgroei is het voor de uitstraling van een kapsalon goed om met O&M te werken. Natuurlijke producten worden steeds belangrijker en consumenten zullen steeds meer gaan letten op de inhoud van producten en van permanente kleuringen.

De consumenten 
O&M trekt een nieuwe doelgroep aan die verantwoorde producten willen kopen, gecombineerd met goede kwaliteit en looks. Dit zijn consumenten uit het midden- en hoger segment, die graag een duurzame relatie aangaan met een merk.

Verkoopresultaten
De omzet van Thirtyeight BV bedraagd in 2014 €540.000. De geprognosticeerde cijfers voor 2015 zullen rond de €700.000,- uitkomen. Ondernemers hebben bevestigd dat de resultaten tot en met heden aansluiten bij de prognose en ze onderschrijven de prognose voor de rest van het jaar. In 2016 zal de omzet stijgen naar ruim €1mio en de prognose voor 2017 gaat naar €1,37mio.

Toekomstvisie 
John en Ruben hebben als doel om, een jaar na de start van O&M in Nederland, het aantal te bereiken salons te verdubbelen. John: ‘Wij kunnen nog zoveel bereiken met O&M in Nederland. De plannen liggen al klaar. Want dit is pas de start van een nieuw, sexy en verantwoord merk dat de Nederlandse markt gaat veroveren’. Om de groei van O&M in Nederland te versnellen en O&M aan nog meer salons te kunnen aanbieden, hebben John en Ruben werkkapitaal nodig om onder andere een grotere voorraad producten te kunnen inkopen. Om dit te realiseren zijn ze op zoek naar bevlogen financiers die willen investeren in dit unieke, internationaal georiënteerde merk.

Financiering
O&M Nederland heeft €135.000,- nodig aan werkkapitaal om de groei binnen Nederland te kunnen bewerkstelligen. De financiering zal aangewend worden om een grotere voorraad in te kopen om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen. Boven Thirtyeight BV staan 2 holdings, namelijk: Pay Off BV van John Boon en Fully White BV van Ruben de Wit. Beide staan garant voor het doelbedrag. 

Waarom crowdfunding
Het bewezen succesvolle concept van de producten leent zich, volgens ons, goed voor deze vorm van financiering. Crowdfunding biedt de mogelijkheid om ‘ambassadeurs’ aan ons te binden die het merk nog sneller en sterker in de markt kunnen verankeren. 

Meer weten: www.original-mineral.nl.

 

 

 

Original & Mineral NederlandOriginal & Mineral NederlandOriginal & Mineral NederlandOriginal & Mineral Nederland
Investeerder Bedrag Datum
Anonieme investeerder € 200 30 oktober
Anonieme investeerder € 100 30 oktober
Anonieme investeerder € 500 30 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 30 oktober
Anonieme investeerder € 100 30 oktober
Anonieme investeerder € 500 29 oktober
Anonieme investeerder € 200 29 oktober
Anonieme investeerder € 500 29 oktober
Anonieme investeerder € 200 29 oktober
Anonieme investeerder € 200 29 oktober
Anonieme investeerder € 500 28 oktober
Ab Castel € 4.000 28 oktober
Anonieme investeerder € 500 28 oktober
Anonieme investeerder € 500 28 oktober
Frank Massuger € 700 28 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 28 oktober
Anonieme investeerder € 200 27 oktober
Anonieme investeerder € 100 27 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 27 oktober
Anonieme investeerder € 100 27 oktober
Anonieme investeerder € 500 27 oktober
Anonieme investeerder € 2.500 27 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 26 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 26 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 25 oktober
Anonieme investeerder € 500 25 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 25 oktober
Anonieme investeerder € 300 24 oktober
Anonieme investeerder € 300 24 oktober
Anonieme investeerder € 100 24 oktober
Ton Schutte € 500 24 oktober
Anonieme investeerder € 500 24 oktober
Anonieme investeerder € 500 24 oktober
Anonieme investeerder € 500 23 oktober
Anonieme investeerder € 100 23 oktober
Carlos Silva dos Santos € 100 23 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 23 oktober
Anonieme investeerder € 100 23 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 23 oktober
Anonieme investeerder € 100 23 oktober
Anonieme investeerder € 2.000 23 oktober
Anonieme investeerder € 2.000 23 oktober
Anonieme investeerder € 100 23 oktober
Anonieme investeerder € 500 22 oktober
Anonieme investeerder € 500 22 oktober
Anonieme investeerder € 500 20 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 20 oktober
Anonieme investeerder € 1.500 19 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 19 oktober
Adrienne Lijs € 400 19 oktober
Carlos Silva dos Santos € 300 18 oktober
Anonieme investeerder € 2.000 17 oktober
Anonieme investeerder € 200 17 oktober
Anonieme investeerder € 500 17 oktober
Anonieme investeerder € 500 17 oktober
Anonieme investeerder € 500 16 oktober
Anonieme investeerder € 500 15 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 13 oktober
Anonieme investeerder € 200 11 oktober
Anonieme investeerder € 3.000 09 oktober
Anonieme investeerder € 100 09 oktober
Anonieme investeerder € 300 08 oktober
Anonieme investeerder € 500 06 oktober
Anonieme investeerder € 2.500 06 oktober
Rianne Heijboer € 2.500 04 oktober
Anonieme investeerder € 100 04 oktober
Anonieme investeerder € 100 03 oktober
Anonieme investeerder € 200 02 oktober
Anonieme investeerder € 800 02 oktober
Anonieme investeerder € 200 02 oktober
Anonieme investeerder € 100 01 oktober
Anonieme investeerder € 400 01 oktober
Anonieme investeerder € 500 01 oktober
Adrienne Lijs € 100 01 oktober
Anonieme investeerder € 2.000 30 september
Anonieme investeerder € 3.000 29 september
Anonieme investeerder € 500 28 september
Anonieme investeerder € 500 26 september
Anonieme investeerder € 1.000 25 september
Anonieme investeerder € 500 24 september
Anonieme investeerder € 500 23 september
Anonieme investeerder € 100 22 september
Anonieme investeerder € 100 22 september
Anonieme investeerder € 100 21 september
Anonieme investeerder € 300 21 september
Anonieme investeerder € 200 19 september
Anonieme investeerder € 100 17 september
Anonieme investeerder € 100 17 september
Anonieme investeerder € 500 16 september
Anonieme investeerder € 100 16 september
Anonieme investeerder € 300 15 september
Anonieme investeerder € 500 14 september
Anonieme investeerder € 200 14 september
Anonieme investeerder € 500 12 september
Anonieme investeerder € 300 11 september
Anonieme investeerder € 200 11 september
Anonieme investeerder € 100 11 september
Anonieme investeerder € 1.000 10 september
Anonieme investeerder € 1.000 10 september
Anonieme investeerder € 200 09 september
Anonieme investeerder € 500 09 september
Anonieme investeerder € 100 09 september
Anonieme investeerder € 500 09 september
Anonieme investeerder € 100 08 september
Anonieme investeerder € 500 08 september
Anonieme investeerder € 200 07 september
Anonieme investeerder € 1.000 07 september
Anonieme investeerder € 100 06 september
Anonieme investeerder € 1.000 06 september
Anonieme investeerder € 1.500 05 september
Anonieme investeerder € 100 04 september
Bastiaan van der Plas € 500 04 september
Anonieme investeerder € 1.000 03 september
Anonieme investeerder € 1.000 02 september
Harold van Dulmen € 100 01 september
Anonieme investeerder € 200 01 september
Anonieme investeerder € 100 01 september
Anonieme investeerder € 5.000 30 augustus
Anonieme investeerder € 500 30 augustus
Anonieme investeerder € 300 29 augustus
Anonieme investeerder € 1.000 27 augustus
Anonieme investeerder € 100 25 augustus
Anonieme investeerder € 500 25 augustus
Anonieme investeerder € 100 24 augustus
de rick € 3.000 24 augustus
Anonieme investeerder € 200 22 augustus
Anonieme investeerder € 1.000 20 augustus
Anonieme investeerder € 1.000 19 augustus
Anonieme investeerder € 500 18 augustus
Anonieme investeerder € 100 17 augustus
Anonieme investeerder € 500 17 augustus
Anonieme investeerder € 500 17 augustus
Anonieme investeerder € 1.000 17 augustus
Anonieme investeerder € 300 17 augustus
Anonieme investeerder € 1.000 15 augustus
Anonieme investeerder € 100 15 augustus
Anonieme investeerder € 300 14 augustus
Anonieme investeerder € 200 13 augustus
Anonieme investeerder € 1.000 12 augustus
Anonieme investeerder € 2.000 12 augustus
Anonieme investeerder € 500 12 augustus
Anonieme investeerder € 500 12 augustus
Anonieme investeerder € 500 11 augustus
Gert Mosterd € 500 11 augustus
Anonieme investeerder € 200 11 augustus
Anonieme investeerder € 1.000 11 augustus
Anonieme investeerder € 100 11 augustus
Anonieme investeerder € 500 10 augustus
Anonieme investeerder € 1.000 09 augustus
Anonieme investeerder € 100 09 augustus
Jan Hoekveen € 2.000 08 augustus
Anonieme investeerder € 1.000 08 augustus
Anonieme investeerder € 2.000 08 augustus
Anonieme investeerder € 100 07 augustus
Anonieme investeerder € 200 07 augustus
Anonieme investeerder € 800 07 augustus
Anonieme investeerder € 500 07 augustus
Anonieme investeerder € 1.000 07 augustus
Anonieme investeerder € 2.500 06 augustus
Anonieme investeerder € 1.000 06 augustus
Anonieme investeerder € 200 06 augustus
Anonieme investeerder € 1.000 06 augustus
Anonieme investeerder € 1.000 06 augustus
Anonieme investeerder € 200 06 augustus
Anonieme investeerder € 200 06 augustus
Anonieme investeerder € 300 06 augustus
Anonieme investeerder € 500 05 augustus
Brigitte Haenen € 100 05 augustus
Anonieme investeerder € 500 05 augustus
Anonieme investeerder € 500 05 augustus
Anonieme investeerder € 500 05 augustus
Anonieme investeerder € 1.000 05 augustus
Anonieme investeerder € 500 05 augustus
Anonieme investeerder € 100 05 augustus
Anonieme investeerder € 100 05 augustus
Anonieme investeerder € 1.000 05 augustus
Bart Vanwijnsberghe € 100 05 augustus
Boen Jozef € 1.000 05 augustus
Anonieme investeerder € 500 05 augustus
Anonieme investeerder € 100 05 augustus
Anonieme investeerder € 200 05 augustus
Anonieme investeerder € 100 05 augustus
Anonieme investeerder € 200 05 augustus
Anonieme investeerder € 1.200 05 augustus
Anonieme investeerder € 300 05 augustus
Anonieme investeerder € 1.500 04 augustus
Anonieme investeerder € 600 04 augustus
Anonieme investeerder € 700 04 augustus
Anonieme investeerder € 500 04 augustus
Anonieme investeerder € 200 04 augustus
Anonieme investeerder € 500 04 augustus
Anonieme investeerder € 200 04 augustus
Anonieme investeerder € 2.000 04 augustus
Anonieme investeerder € 300 04 augustus
Anonieme investeerder € 500 04 augustus
Anonieme investeerder € 500 04 augustus
Anonieme investeerder € 1.000 04 augustus
Anonieme investeerder € 1.000 04 augustus
Anonieme investeerder € 200 04 augustus
Anonieme investeerder € 100 04 augustus
Anonieme investeerder € 1.000 04 augustus
Anonieme investeerder € 500 04 augustus
Anonieme investeerder € 100 04 augustus
Anonieme investeerder € 200 04 augustus
Anonieme investeerder € 1.000 04 augustus
Anonieme investeerder € 300 04 augustus
Anonieme investeerder € 100 04 augustus
Anonieme investeerder € 100 04 augustus
Anonieme investeerder € 100 04 augustus

Agium Finance & Control heeft de toetsing verzorgd van Thirtyeight BV, die wordt geleid door John Boon en Ruben de Wit. Thirtyeight, opgericht in 2009, vertegenwoordigt haarproducten en kleuringen van Original & Mineral (O&M). O&M is gespecialiseerd in haarproducten waarvan chemische stoffen vervangen zijn door natuurlijke ingrediënten.
De financieringsbehoefte is vastgesteld op €135.000,- ten behoeve van werkkapitaal. Thirtyeight BV zal een grotere voorraad inkopen zodat er ingespeeld kan worden op de groeiende vraag naar O&M producten.

Het netto resultaat over 2014 bedraagt €-160K bij een omzet van €540K en de prognose voor 2015 €20K bij een omzet van €700K. De prognoses en resultaten laten een verdere positieve ontwikkeling zien.
In het toetsingsrapport is de forecast van 2015 geheel opgenomen. Ondernemers hebben bevestigd dat de resultaten tot en met heden aansluiten bij de prognose en ze onderschrijven de prognose voor de rest van het jaar. In het rapport komt in 2015 een nihil tekort naar voren in de aflossingscapaciteit. Gezien de groei en resultaten die worden geprognosticeerd, doet dit tekort zich in latere jaren niet meer voor. Uiteraard is dit gebaseerd op forecasts van de ondernemers. Echter het feit dat de forecast 2015 op schema ligt en naar het einde van het jaar wordt bevestigd geeft een track-record naar de toekomst.

Leenbedrag: €135.000,-
Rente: 7%
Looptijd: 48 maanden (aangepast op 2 oktober 2015, het was 60) 

Cijfermatige uitwerking
Kapitaal Op Maat beschikt over het businessplan, jaarrekening 2014 en de financiële cijfers van de beheren. De uitkomsten van de Agium toetsing zijn bijgesloten bij het project en geeft een gemiddeld risico weer. Zowel de cashflowpositie als de uitwerking van het werkkapitaal laten naar de toekomst voldoende ruimte om aan de aflossingen te kunnen voldoen gerelateerd aan de gewenste financiering.

Risico
In combinatie met de geleverde cijfers en de gehanteerde uitgangspunten stellen we vanuit Kapitaal Op Maat vast dat dit een gemiddeld risico is voor de investeerders.

Agium Risico Rating
De toetsing is bijgesloten bij het project en voor investeerders inzichtelijk.

Rentabiliteit
De rentabiliteitsscore is, gebaseerd op 2014 en 2015, qua uitkomst prima. Hierbij dient te worden opgemerkt dat het Eigen vermogen laag is in 2015 waardoor dit getal sterk positief wordt beïnvloed. De rentabiliteit totaal vermogen, gebaseerd op 2014 en 2015, geeft een hoog risico weer. Dit wordt beïnvloed door het negatieve resultaat in 2014. Het huidige jaar 2015 draagt nog onvoldoende bij om dit evenwicht te herstellen. De prognoses geven een stijgende lijn weer in 2016 en 2017 wat verder zal moeten bijdragen aan een verbetering van de rentabiliteit op het totale vermogen.

Solvabiliteit
De solvabiliteit (27%) van de onderneming betreft een gemiddeld risico. Er is voldoende eigen vermogen ingebracht om de verliezen uit het verleden op te vangen. Dit wijst op een gezonde vermogensstructuur.

Liquiditeit
De cashflow positie van Thirtyeight BV is voldoende om aan de verplichten te kunnen voldoen. Het netto werkkapitaal is positief en geeft een laag risico weer. Wat hierbij opgemerkt wordt, is dat een belangrijk deel van de vlottende activa bestaat uit voorraden om de groei mogelijk te maken.

Samenvattend:
De uitkomst van de totale beoordeling leidt in combinatie met de zekerheden tot een gemiddeld risico voor de investeerders, waarbij de garantstelling van de beheren Pay Off BV en Fully White BV, de verpanding van de inventaris en voorraad als passende zekerheid geldt.

Als u bent ingelogd ziet u de aanvullende financiële informatie van dit project.

Als u bent ingelogd kunt u de zekerheden zien die aan dit project zijn verbonden.

Als u bent ingelogd kunt u een reactie plaatsen die door de ondernemer wordt beantwoord.

Als u bent ingelogd en geïnvesteerd heeft in dit project kunt u de updates over dit project inzien.

100% Gefinancierd! Met dank aan 192 investeerders!
Investeringsrisico
  • BBB
  • BBB-
  • BB
  • B+
  • B
  • B-
  • BB+

laaghoog

Financieringsduur

48 Maanden

Rente

7 %

Reeds geïnvesteerd
€ 134.500 van de € 134.500
Doel van investering
Voorfinanciering voorraden
Maak kennis met...
John Boon
John  Boon
John  Boon

John (62) is getrouwd met Lizette, eigenaresse van een kapsalon in het centrum van Utrecht. Hij heeft 2 volwassen kinderen en is zelfs al opa van 3 kleinkinderen, Simon, Veerle en Jip. John werkt al sinds 1979 in de Beautyindustrie en heeft in zijn lange loopbaan verschillende directieposities bekleed bij onder andere Schwarzkopf Nederland.
Ruben de Wit (35) heeft een relatie met zijn jeugdliefde Aniela en samen hebben zij zoontje Josh en dochter Ewy. Ruben is na zijn studie commerciële economie (HBO) in 2001 terecht gekomen in de cosmeticabranche en heeft in een rap tempo carrière gemaakt. Ruben en John leerden elkaar kennen toen John Commercieel directeur werd bij het bedrijf waar Ruben Sales-en Marketing manager was. In 2009 besloten John en Ruben samen een bedrijf op te richten. Op dat moment had John 30 jaar ervaring in de branche en Ruben 8 jaar. Het idee van de naam ontstond door deze twee getallen bij elkaar op te tellen; “Thirtyeight’.
Thirtyeight is gespecialiseerd in de marketing en branding van kapsalons. Naast het op de markt brengen van O&M houdt het bedrijf zich bezig met de ontwikkeling van producten onder Personalized Branding. John en Ruben zijn samen verantwoordelijk voor de O&M haarproducten in Nederland. John heeft de nodige ervaring opgedaan bij het besturen van grote ondernemingen in onze branche en neemt dan ook de dagelijkse leiding van het bedrijf voor zijn rekening. Ruben is de jonge hond en de aanjager in de sales. Hij is een graag geziene verkoper met een groot warm netwerk. Hij begeleidt, motiveert en enthousiasmeert het salesteam en bewijst zijn autoriteit op dat gebied door zelf grote nieuwe klanten binnen te brengen.

Incentive

Investeerders vanaf €500,- in O&M Nederland, krijgen als blijk van waardering een goed gevulde goodiebag ter waarde van €90,- aan O&M producten.

Geen project van uw keuze?

Mail mij bij nieuwe projecten.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!