Bankvrij financieren voor het MKB

MyTripBooker

CC Group bewijst al 15 jaar expert te zijn op IT gebied. Met MyTripBooker lanceren zij de Airbnb van de pakketreizen.

MyTripBooker
plus 1 Delen
100% Gefinancierd! Met dank aan 338 investeerders!

CC group B.V. is expert op het gebied van ICT. Wij zijn gevestigd in Rijswijk en zijn als bedrijf een samenstelling van vijf bedrijven. De grootte van ons bedrijf maakt onze propositie naar klanten erg krachtig. Wij kunnen heel snel de juiste man met de juiste kennis leveren. Wij ontwikkelen ook zelf producten en MyTripBooker is ons nieuwste product. Dit platform maakt het mogelijk dat klanten zelf hun pakketreis samenstellen en deze te koop aanbieden. We zijn in de afrondende fase en hebben nog € 200.000,- nodig om de laatste fase van finetunen en verbeteren te bekostigen. Om MyTripBooker te lanceren is daarnaast €50.000,- marketingbudget nodig. Wij vragen een lening van € 250.000,- gedurende 48 maanden en bieden een rentepercentage van 7%.

Het bedrijf
Wij zijn CC Group. Wij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van software development en detachering. We werken met name met Oracle, Java en Microsoft toepassingen. Al meer dan 15 jaar helpen wij klanten om hun bedrijfsdoelstellingen op een makkelijkere manier te halen. Wij doen dit door geïntegreerde systemen te ontwikkelen die goed en direct inzetbaar zijn zodat de klant op het gebied van IT een degelijke “return on InvestmenT” ervaart. Onze kracht is dat wij door de grootte van ons team over heel veel gespecialiseerde kennis beschikken. Wij kunnen onze klanten heel snel de juiste man met de juiste kennis leveren.

Wij zijn een one-stop-shop voor alle IT-oplossingen: wij zijn flexibel in de vertaling van uw vraag en ambitieus in het bieden van kwaliteit. Transparantie en persoonlijk contact staan centraal in onze dienstverlening. Wij bieden software development, consultancy, detachering en projectmanagement en helpen klanten bij het realiseren van hun IT strategie. Onze consultants beschikken over jarenlange ervaring in de IT en wij hebben ons gespecialiseerd in de reiswereld, in de zorg, bij kranten/uitgevers en bij verschillende overheden en telecom bedrijven. Wij zorgen ervoor dat uw services en de daarmee gepaard gaande risico’s beheersbaar blijven. Denk bijvoorbeeld aan het risico dat uw organisatie loopt zodra geschoold personeel ‘wegloopt’ of als de kosten voor onderhoud en licentiebeheer te hoog oplopen. Wij ontwikkelen en integreren software toepassingen op maat, eventueel gebaseerd op open standaarden en herbruikbare componenten zodat u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten.

Travel
CC Group opereert al meer dan 15 jaar in de reiswereld en kent hierdoor alle aspecten die komen kijken bij het verkopen van reizen. We zijn begonnen met het automatiseren van back-office processen om daarna uit te breiden naar het automatiseren van de volledige processen, koppelingen en de websites/front-office. Door de jaren heen hebben we goede mensen uit de branche aangenomen waardoor we alle kennis, die nodig is voor het runnen van een touroperator, in huis hebben.

MyTripBooker
Wij ontwikkelen niet alleen in opdracht van klanten, maar zetten ook zelf nieuwe concepten in de markt. MyTripBooker is ons nieuwste concept. Met MyTripBooker willen wij de Airbnb van de pakketreizen worden. De manier waarop reizen worden aangeboden door touroperators is de laatste jaren erg veranderd. Waar reizen eerst volledig vooraf door de touroperator werden gedefinieerd, kreeg de klant in de loop van de tijd steeds meer opties om zijn/haar reis zelf samen te stellen. Dit zelf samenstellen en direct boeken bij alle verschillende aanbieders noemen we dynamic packagen. Dit geeft veel vrijheid maar kost een klant ook erg veel tijd en vervolgens moet er bij meerdere leveranciers geboekt worden. De meeste systemen beperken de reiziger te veel, waardoor de klant niet zijn gewenste reis kan samenstellen, of beperken juist te weinig, waardoor de klant een reis samenstelt die niet uitgevoerd kan worden. Veel klanten kiezen hierdoor nog steeds voor een traditioneel pakket.

MyTripBooker biedt de oplossing voor dit probleem. Wij willen samen met onze klanten ons reisaanbod bepalen. Wij hebben aan de ene kant eigen reizen samengesteld, waar de klant zelf aanpassingen aan kan doen of die geboekt kunnen worden ‘as-is’. Aan de andere kant bieden we de reizigers die de tijd en kennis hebben om hun eigen droomreis samen te stellen uit ons volledige aanbod.

Wij als touroperator bieden: het platform, de beste prijzen, betrouwbare reizen en de garantie op de reis. Door het aanbod direct aan de vraag te koppelen en te werken met zowel grote als kleine lokale aanbieders bieden wij een heel compleet en gevarieerd aanbod (we zorgen ervoor dat iedere aanbieder zich kan aansluiten op ons systeem). Daarnaast kunnen wij op deze manier de ‘stekkerdoos’ zijn waarmee leveranciers hun producten aanbieden. Op deze wijze zorgen we ervoor dat het geld rechtstreeks bij de lokale aanbieders terechtkomt. 

Vandaar dat wij onszelf de Airbnb van de pakketreizen noemen. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat alle soorten reizen samengesteld kunnen worden door klanten die de tijd en kennis hebben om hun eigen droomreis samen te stellen. Door deze door de klant gecreëerde reizen vervolgens op te slaan en actief te (laten) delen, kunnen wij als touroperator meteen inspringen op nieuwe trends. Het aanbod komt rechtstreeks bij meerdere leveranciers vandaan waarbij de applicatie de eindklant helpt door de best passende accommodaties, vluchten, excursies, etc. voor te stellen. Wanneer de door klant gecreëerde reis aan de juiste criteria voldoet, wordt deze onderdeel van ons actieve reisaanbod. Wanneer de klant de reis promoot en de reis vaker wordt geboekt kan dit de klant ook voordeel opleveren. Is een door een klant samengestelde reis populair dan wordt deze onderdeel van ons vaste aanbod en wordt deze door middel van adverteren, nieuwsbrieven en andere uitingen, ook door ons actief gepromoot. Zijn ze minder populair dan verdwijnen ze uit het aanbod.

Organisatie
CC Group bestaat uit vijf bedrijven die hun ervaringen en competenties hebben gebundeld tot een zorgvuldig samengesteld aanbod van diensten en producten op het gebied van IT systeemintegratie. CC Group BV is 96% eigendom van de Holding Thasha BV en 4% eigendom van de Holding E Qeuz BV. Thasha BV is eigendom van Roy Thakoerdin. Roy Thakoerdin is groot aandeelhouder en tevens algemeen directeur van CC Group.

Omzet en groei
CC Group laat al lange tijd goede en stabiele cijfers zien. De afgelopen 3 jaar is er zelfs sprake van een steeds gelijke omzet van € 5.2 M. In 2015 realiseerde CC Group een omzet van €5.2 M (een groei van 0,7% ten opzichte van 2014) en een winst voor belasting van € 602 K. Bij bijna dezelfde omzet van € 5.2 M in 2013 en 2014 was de winst respectievelijk € 361,5 K en € 356,4 K.
De verwachting voor 2016 is een omzetstijging van € 1.5 M door de verwachte omzet van MyTripBooker. De totale omzet in 2016 wordt € 6.7 M.

De verwachte winst van CC Group in 2016 bedraagt € 180,9 K dit is exclusief de resultaten van MyTripBooker. We verwachten voor MyTripBooker een resultaat van € 57 K, wat leidt tot een totaalresultaat voor belasting in 2016 van van € 237,9 K.

Financieringsbehoefte
Er is al € 300.000,- geïnvesteerd in MyTripBooker. Het platform werkt, maar is nog niet helemaal klaar. Om live te kunnen gaan moeten nog een aantal technische zaken worden ontwikkeld/afgerond. Hier is nog € 200.000,- voor nodig. Om het product vervolgens succesvol te kunnen lanceren is nog € 50.000,- marketingbudget nodig. Daarom vragen wij de investeerders van Kapitaal Op Maat een lening van € 250.000 gedurende 48 maanden en bieden hen een rentepercentage van 7%.

Waarom Crowdfunding via Kapitaal Op Maat?
Wij volgen de ontwikkelingen van crowdfunding en fintech op de voet. Als ICT experts is het heel interessant om te zien hoe techniek zorgt voor een omslag in hoe er over financiering gedacht wordt. De transparante uitstraling van Kapitaal Op Maat spreekt ons aan en de website is mooi en overzichtelijk. Crowdfunding biedt ons ook de mogelijkheid om veel mensen vast te vertellen over MyTripBooker.

Meer informatie?
Bezoek (alvast) onze website http://www.mytripbooker.nl/ Zie ook het uitgebreide Informatie Memorandum voor Crowdfunders. Dit is inzichtelijk voor investeerders die zijn ingelogd (tab zekerheden).

Update 15 juni 2016:
We zijn inmiddels aangesloten bij de SGR (lidnummer 3697), CFR en ANVR (lidnummer 5417) waarmee we de klanten extra zekerheden kunnen geven en voldoen aan de door deze organisaties gestelde eisen. De website is hier al op aangepast. De advertentie campagnes worden nu voorbereid en zullen medio/eind juli starten.

MyTripBookerMyTripBookerMyTripBookerMyTripBookerMyTripBookerMyTripBookerMyTripBookerMyTripBooker
Investeerder Bedrag Datum
Anonieme investeerder € 1.300 23 juni
Anonieme investeerder € 5.000 23 juni
Dirk Verburg € 400 22 juni
Anonieme investeerder € 200 22 juni
Anonieme investeerder € 1.000 22 juni
Anonieme investeerder € 100 22 juni
Anonieme investeerder € 200 22 juni
Anonieme investeerder € 500 22 juni
Anonieme investeerder € 3.000 22 juni
Anonieme investeerder € 300 22 juni
Gert Roseboom € 500 22 juni
Anonieme investeerder € 200 22 juni
Anonieme investeerder € 2.500 22 juni
Anonieme investeerder € 1.500 21 juni
Anonieme investeerder € 1.000 21 juni
Jari Sanou € 500 21 juni
Anonieme investeerder € 100 21 juni
Anonieme investeerder € 2.000 20 juni
paul duynstee € 1.500 20 juni
Anonieme investeerder € 100 20 juni
Anonieme investeerder € 100 20 juni
D Laan € 500 19 juni
Anonieme investeerder € 100 19 juni
Anonieme investeerder € 500 19 juni
Anonieme investeerder € 200 18 juni
Anonieme investeerder € 500 18 juni
Anonieme investeerder € 1.000 18 juni
Anonieme investeerder € 500 18 juni
Anonieme investeerder € 100 17 juni
Anonieme investeerder € 100 17 juni
Anonieme investeerder € 200 17 juni
Anonieme investeerder € 1.000 17 juni
Anonieme investeerder € 100 17 juni
Anonieme investeerder € 100 16 juni
Anonieme investeerder € 100 16 juni
Anonieme investeerder € 3.000 16 juni
Anonieme investeerder € 100 16 juni
Anonieme investeerder € 1.000 16 juni
Anonieme investeerder € 300 16 juni
Anonieme investeerder € 1.000 16 juni
Anonieme investeerder € 1.000 16 juni
Riaz Gaffar € 300 15 juni
Anonieme investeerder € 400 15 juni
Anonieme investeerder € 200 15 juni
Anonieme investeerder € 100 15 juni
Anonieme investeerder € 500 15 juni
Adrienne Lijs € 100 14 juni
Anonieme investeerder € 100 14 juni
Wilma van der Does € 200 14 juni
Niels Berendsen € 300 13 juni
Anonieme investeerder € 300 13 juni
Anonieme investeerder € 300 12 juni
Anonieme investeerder € 100 12 juni
Anonieme investeerder € 500 12 juni
Anonieme investeerder € 100 12 juni
Anonieme investeerder € 1.000 12 juni
Anonieme investeerder € 2.500 12 juni
Anonieme investeerder € 2.000 11 juni
Anonieme investeerder € 100 11 juni
Anonieme investeerder € 5.000 11 juni
Anonieme investeerder € 500 11 juni
Anonieme investeerder € 200 11 juni
Anonieme investeerder € 1.000 10 juni
Anonieme investeerder € 200 10 juni
Anonieme investeerder € 200 09 juni
Anonieme investeerder € 1.000 09 juni
Bastiaan Kommers € 300 08 juni
Anonieme investeerder € 100 08 juni
Anonieme investeerder € 100 07 juni
Anonieme investeerder € 100 07 juni
Paul Delcour € 100 07 juni
Anonieme investeerder € 100 07 juni
Anonieme investeerder € 2.000 07 juni
Anonieme investeerder € 100 07 juni
Anonieme investeerder € 1.000 07 juni
Anonieme investeerder € 200 07 juni
Anonieme investeerder € 1.000 06 juni
Anonieme investeerder € 100 06 juni
Martijn Dijkstra € 1.000 06 juni
Anonieme investeerder € 100 06 juni
Jaap Crezee € 100 06 juni
Anonieme investeerder € 2.000 06 juni
Anonieme investeerder € 200 06 juni
Anonieme investeerder € 500 05 juni
Anonieme investeerder € 300 05 juni
Anonieme investeerder € 5.000 05 juni
Anonieme investeerder € 300 04 juni
Anonieme investeerder € 100 04 juni
Anonieme investeerder € 100 03 juni
Anonieme investeerder € 3.000 03 juni
Anonieme investeerder € 500 03 juni
Anonieme investeerder € 300 03 juni
Anonieme investeerder € 100 03 juni
Anonieme investeerder € 100 03 juni
Anonieme investeerder € 500 02 juni
Anonieme investeerder € 500 02 juni
Anonieme investeerder € 3.000 02 juni
Anonieme investeerder € 1.000 02 juni
Anonieme investeerder € 500 02 juni
Anonieme investeerder € 200 01 juni
Anonieme investeerder € 1.000 01 juni
Anonieme investeerder € 300 01 juni
Anonieme investeerder € 1.000 01 juni
Anonieme investeerder € 2.000 01 juni
Anonieme investeerder € 2.000 01 juni
Anonieme investeerder € 2.500 01 juni
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 200 31 mei
Anonieme investeerder € 300 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 200 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Theo Geensen € 3.000 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
E H € 1.000 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 200 30 mei
Anonieme investeerder € 500 30 mei
Anonieme investeerder € 500 30 mei
Anonieme investeerder € 2.500 30 mei
Anonieme investeerder € 200 30 mei
Anonieme investeerder € 500 30 mei
Anonieme investeerder € 200 30 mei
Anonieme investeerder € 1.000 30 mei
Anonieme investeerder € 1.000 30 mei
Anonieme investeerder € 100 30 mei
Anonieme investeerder € 100 30 mei
Anonieme investeerder € 100 30 mei
Anonieme investeerder € 200 30 mei
Anonieme investeerder € 1.000 29 mei
Anonieme investeerder € 1.000 29 mei
Anonieme investeerder € 1.000 29 mei
Olga Fjodorowa € 100 29 mei
Anelusco Galetti € 100 29 mei
Anonieme investeerder € 500 29 mei
Anonieme investeerder € 200 29 mei
Arnold Merbis € 300 28 mei
Anonieme investeerder € 100 28 mei
Anonieme investeerder € 200 28 mei
Anonieme investeerder € 100 28 mei
Anonieme investeerder € 500 28 mei
Anonieme investeerder € 1.500 28 mei
Anonieme investeerder € 100 28 mei
Anonieme investeerder € 500 28 mei
Anonieme investeerder € 100 27 mei
Marco Koomen € 2.000 27 mei
Anonieme investeerder € 5.000 27 mei
Anonieme investeerder € 100 27 mei
Anonieme investeerder € 300 27 mei
Anonieme investeerder € 1.000 27 mei
Ties Spakman € 10.000 27 mei
Anonieme investeerder € 1.000 27 mei
Anonieme investeerder € 100 27 mei
Anonieme investeerder € 1.000 27 mei
Anonieme investeerder € 200 26 mei
Anonieme investeerder € 1.000 26 mei
Anonieme investeerder € 200 26 mei
Anonieme investeerder € 500 26 mei
Anonieme investeerder € 5.200 26 mei
Anonieme investeerder € 600 26 mei
Anonieme investeerder € 1.000 26 mei
Leo ter Voert € 200 26 mei
Anonieme investeerder € 500 26 mei
Anonieme investeerder € 200 26 mei
Anonieme investeerder € 100 26 mei
Anonieme investeerder € 100 26 mei
Anonieme investeerder € 500 26 mei
Anonieme investeerder € 100 26 mei
Anonieme investeerder € 3.000 26 mei
Anonieme investeerder € 500 26 mei
Anonieme investeerder € 2.500 26 mei
Anonieme investeerder € 400 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 300 25 mei
Anonieme investeerder € 100 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 5.000 25 mei
Marnix Eefting € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 100 25 mei
Anonieme investeerder € 1.000 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 1.000 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 100 25 mei
Anonieme investeerder € 1.000 25 mei
Anonieme investeerder € 100 25 mei
Anonieme investeerder € 200 25 mei
Paul Sanou € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 200 25 mei
Anonieme investeerder € 300 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 200 25 mei
Anonieme investeerder € 100 25 mei
Anonieme investeerder € 300 25 mei
Anonieme investeerder € 400 25 mei
Anonieme investeerder € 300 25 mei
Anonieme investeerder € 100 25 mei
Anonieme investeerder € 2.500 25 mei
Anonieme investeerder € 100 25 mei
Anonieme investeerder € 1.000 25 mei
Anonieme investeerder € 300 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
P.G. Quist € 400 25 mei
Anonieme investeerder € 400 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 100 25 mei
Frank Massuger € 1.000 25 mei
joost de Groot € 1.000 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 1.000 25 mei
Anonieme investeerder € 700 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 3.000 25 mei
Anonieme investeerder € 300 25 mei
Anonieme investeerder € 1.000 25 mei
Anonieme investeerder € 5.000 25 mei
Anonieme investeerder € 200 25 mei
Anonieme investeerder € 5.000 25 mei
Peter van hees € 200 25 mei
Anonieme investeerder € 400 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 200 25 mei
Anonieme investeerder € 2.100 25 mei
Anonieme investeerder € 2.100 25 mei
Anonieme investeerder € 100 25 mei
Anonieme investeerder € 200 25 mei
Anonieme investeerder € 2.000 25 mei
Anonieme investeerder € 1.000 25 mei
Anonieme investeerder € 2.000 25 mei
Anonieme investeerder € 200 25 mei
Anonieme investeerder € 1.000 25 mei
Anonieme investeerder € 200 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 300 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 100 25 mei
Anonieme investeerder € 200 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 200 25 mei
Anonieme investeerder € 100 25 mei
Geert Jan Brink € 100 25 mei
Anonieme investeerder € 100 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 300 25 mei
Anonieme investeerder € 1.500 25 mei
Anonieme investeerder € 100 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 300 25 mei
Anonieme investeerder € 300 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 1.000 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 100 25 mei
Anonieme investeerder € 100 25 mei
Anonieme investeerder € 1.500 25 mei
Anonieme investeerder € 200 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 100 25 mei
Anonieme investeerder € 200 25 mei
Anonieme investeerder € 100 25 mei
Anonieme investeerder € 200 25 mei
Anonieme investeerder € 500 25 mei
Anonieme investeerder € 1.000 25 mei
Anonieme investeerder € 100 24 mei
Remco Schreuders € 500 24 mei
Anonieme investeerder € 500 24 mei
Anonieme investeerder € 100 24 mei
Anonieme investeerder € 200 24 mei
Anonieme investeerder € 3.000 24 mei
Anonieme investeerder € 200 24 mei
Anonieme investeerder € 1.000 24 mei
Edwin Bredewold € 200 24 mei
Anonieme investeerder € 400 24 mei
Bart Vanwijnsberghe € 100 24 mei
Anonieme investeerder € 400 24 mei
Anonieme investeerder € 2.000 24 mei
Anonieme investeerder € 300 24 mei
Anonieme investeerder € 500 24 mei
Anonieme investeerder € 200 24 mei
Anonieme investeerder € 1.600 24 mei
Anonieme investeerder € 100 24 mei
Anonieme investeerder € 400 24 mei
Anonieme investeerder € 300 24 mei
Anonieme investeerder € 500 24 mei
Gert mulder € 200 24 mei
Anonieme investeerder € 200 24 mei
Anonieme investeerder € 100 24 mei
Anonieme investeerder € 100 24 mei
Anonieme investeerder € 100 24 mei
Anonieme investeerder € 100 24 mei
Anonieme investeerder € 100 24 mei
Aad Smits € 200 24 mei
Anonieme investeerder € 500 24 mei
Anonieme investeerder € 300 24 mei
Anonieme investeerder € 200 24 mei
Anonieme investeerder € 100 24 mei
Cornelis Jan Groeneveld € 100 24 mei
cees elissen € 200 24 mei
Anonieme investeerder € 200 24 mei
Anonieme investeerder € 200 24 mei
Anonieme investeerder € 100 24 mei
Anonieme investeerder € 200 24 mei
Anonieme investeerder € 300 24 mei
Anonieme investeerder € 100 24 mei
Anonieme investeerder € 100 24 mei
Anonieme investeerder € 500 24 mei
Anonieme investeerder € 500 24 mei
Anonieme investeerder € 500 24 mei
Anonieme investeerder € 500 24 mei
Anonieme investeerder € 100 24 mei
Anonieme investeerder € 100 24 mei
Anonieme investeerder € 100 24 mei
Anonieme investeerder € 4.900 24 mei
Anonieme investeerder € 300 24 mei
Anonieme investeerder € 100 24 mei
Anonieme investeerder € 200 24 mei
Sebastien Hoek € 300 24 mei
Anonieme investeerder € 700 24 mei
Anonieme investeerder € 500 24 mei
Anonieme investeerder € 500 24 mei
Anonieme investeerder € 100 24 mei
Anonieme investeerder € 500 24 mei
Anonieme investeerder € 200 24 mei
Anonieme investeerder € 500 24 mei
Anonieme investeerder € 300 24 mei
Anonieme investeerder € 100 24 mei
Anonieme investeerder € 500 24 mei
Anonieme investeerder € 100 24 mei
Anonieme investeerder € 1.000 24 mei
Anonieme investeerder € 200 24 mei
Anonieme investeerder € 1.000 24 mei
Anonieme investeerder € 500 24 mei
Anonieme investeerder € 500 24 mei
Anonieme investeerder € 100 24 mei
Anonieme investeerder € 200 24 mei
Anonieme investeerder € 200 24 mei
Anonieme investeerder € 2.500 24 mei
Anonieme investeerder € 200 24 mei
Anonieme investeerder € 500 24 mei
Anonieme investeerder € 100 24 mei
Anonieme investeerder € 500 24 mei
Anonieme investeerder € 100 24 mei
Anonieme investeerder € 500 24 mei
Anonieme investeerder € 100 24 mei
Anonieme investeerder € 200 24 mei
Anonieme investeerder € 100 24 mei
Anonieme investeerder € 500 24 mei
Anonieme investeerder € 1.000 24 mei
Anonieme investeerder € 200 24 mei
Anonieme investeerder € 100 24 mei
Anonieme investeerder € 200 24 mei

Agium Finance & Control heeft de toetsing verzorgd van CC Group B.V. De eigenaar is de heer Roy Thakoerdin middels Thasha Holding BV. CC Group heeft een nieuwe boeking site ontwikkeld voor pakketreizen, genaamd MyTripBooker. 

Financiering
De financiering dient voor de verdere ontwikkeling van MyTripBooker. Er is reeds € 300k in het product geïnvesteerd en nu is er nog € 250k nodig voor het afbouwen van MyTripBooker (€ 200k) en marketing voor de lancering (€ 50k).
Bedrag lening: € 250.000
Rentepercentage: 7,0%
Looptijd: 48 maanden

Cijfermatige uitwerking
De aanvraag is beoordeeld op basis van de actuele cijfers van 2015 en forecast cijfers van 2016. Afgelopen 3 jaren heeft de werkmaatschappij een vrijwel gelijke omzet gedraaid van rond de € 5,2 miljoen. De totale omzet zal zich in 2016, inclusief de omzet van MyTripBooker, ontwikkelen naar € 6,75 miljoen. In 2013 was de winst € 361,5k, in 2014 was dat € 356,4k en in 2015 was dat € 602,9k. De verwachte winst van CC Group in 2016 zonder rekening te houden met de resultaten van MyTripBooker is € 180,9K. Voor MyTripBooker wordt er in het eerste jaar een winst van € 57k verwacht, wat een verwachte totaalwinst maakt van € 237,9k.

Risico
In combinatie met de geleverde cijfers en de gehanteerde uitgangspunten stellen we vast dat dit een laag risico is voor de investeerders. Hierbij zal een rente worden vergoed aan de investeerders van 7%. De afloscapaciteit laat dit toe. De samenvatting van de toetsing is bijgesloten bij het project en voor investeerders inzichtelijk. Onderstaand een toelichting op bepaalde aspecten hieruit.

Rentabiliteit
De rentabiliteit is voor zowel het eigen (37%) als totaal vermogen (16%) hoog te noemen. Het gemiddelde eigen vermogen van 2015 en 2016 komt uit op € 1,1 miljoen. De rentabiliteit op het totaal vermogen komt ruim uit boven het branchegemiddelde van 10%. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door de gerealiseerde en verwachte winst.

Solvabiliteit
De solvabiliteit is met een gemiddelde van 37% over 2015 en 2016 een gemiddelde uitgangspositie. In 2015 is het eigen vermogen met 32% vertegenwoordigd in het totaal vermogen en voor 42% in 2016. Hierdoor is de onderneming te allen tijde in staat om zowel op korte als lange termijn aan haar schulden te kunnen voldoen.

Liquiditeit
Het gemiddelde werkkapitaal is hoog voor 2015 en 2016. Het werkkapitaal laat een stijging zien in 2016 ten opzichte van 2015. In 2015 was er een werkkapitaal van € 500k en in 2016 is er verwacht werkkapitaal van € 667,6k.

Aflossingscapaciteit
De aflossingscapaciteit is in ruime mate voldoende om te voldoen aan de rente- en aflossingsverplichtingen.

Samenvattend:
De uitkomst van de totale beoordeling leidt tot een laag risico voor de investeerders op basis van de aangeleverde financiële cijfers door de ondernemers. Zie ook het uitgebreide Informatie Memorandum voor Crowdfunders. Dit is inzichtelijk voor investeerders die zijn ingelogd (tab Zekerheden).

Als u bent ingelogd ziet u de aanvullende financiële informatie van dit project.

Als u bent ingelogd kunt u de zekerheden zien die aan dit project zijn verbonden.

Als u bent ingelogd kunt u een reactie plaatsen die door de ondernemer wordt beantwoord.

Als u bent ingelogd en geïnvesteerd heeft in dit project kunt u de updates over dit project inzien.

100% Gefinancierd! Met dank aan 338 investeerders!
Investeringsrisico
  • AA
  • A+
  • BBB+
  • A
  • A-
  • BBB
  • BBB-

laaghoog

Financieringsduur

48 Maanden

Rente

7 %

Reeds geïnvesteerd
€ 249.000 van de € 249.000
Doel van investering
Financiering werkkapitaal
Maak kennis met...
Bram Vos

Mijn naam is Bram Vos. Ik ben 39 jaar en ik ben business unit manager ICT bij de CC Group waarvan Roy Thakoerdin de dga is. Ik ben projectverantwoordelijke voor MyTripBooker. Ik ben al meer dan 15 jaar actief in de ICT en dan met name in de reisbranche.
In deze periode ben ik verantwoordelijk geweest voor vele automatiseringsprojecten, bij zowel kleine als grote touroperators in binnen- en buitenland, uitgevoerd en hierbij alle facetten van de touroperating leren kennen.
Ik ben praktijkgericht en ben daarom tijdens mijn studie op de hogeschool in Utrecht begonnen met een bijbaan waarbij ik direct praktijkervaring kon opdoen.

Nu wil ik de kennis die ik de afgelopen 15 jaar heb opgedaan toepassen om, samen met ervaren collega’s, zelf touroperator te worden. Wij willen van MyTripBooker de Airbnb van de rondreizen maken!

Incentive

Investeerders die in ons project investeren krijgen een mooie korting op de reissom bij MyTripBooker:
1.000-2.000 euro 5%
2.100-5.000 euro 8%
>5.100 euro 10%
De korting geldt op de reizen die op www.MyTripBooker.nl worden verkocht. Investeerders zullen na de investering van MyTripBooker de eenmalige kortingscode ontvangen.

Geen project van uw keuze?

Mail mij bij nieuwe projecten.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!