Bankvrij financieren voor het MKB

HeelBewust 2014

Investering in nieuwe gezondheidsbevorderende oplossingen.

HeelBewust 2014
plus 1 Delen
100% Gefinancierd! Met dank aan 8 investeerders!

HeelBewust (onderdeel van De Helende Wereld) verkoopt krachtige natuurgeneeskundige oplossingen en ondersteunende natural lifestyle producten. Wij bieden uitsluitend de best beschikbare oplossingen en producten. Kenmerken: Hoge kwaliteit, snelle levering, gratis betrouwbaar, deskundig en zeer gewaardeerd advies inzake persoonlijke uitdagingen. Hiermee hebben al vele mensen een serieuze gezondheidswinst behaald. Het advies is gratis vanwege het grote maatschappelijke belang ervan.

Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!

HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nét die aanpak te ontmoeten die je wél verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

"Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde!".

Wat onderscheidt HeelBewust van andere vergelijkbare aanbieders?
Er zijn geen andere vergelijkbare aanbieders. HeelBewust combineert een zeer selectief aanbod van hoge kwaliteit natuurgeneeskundige oplossingen met ondersteunende lifestyle producten en gratis zeer deskundig advies. Dat is een unieke propositie in Nederland en België. Bovendien is mijn motto ‘genoeg is genoeg’. Ik heb niet veel nodig om van te leven. Er is derhalve geen enkele intentie om van HeelBewust een miljoenenbedrijf te maken, hetgeen dat ook weer niet uitsluit. Vrijwel alle aanbieders van voedingssupplementen zijn bulkleveranciers met steeds minstens 20 merken vitamine C in het portfolio. HeelBewust biedt slechts 1 merk vitamine C aan, de beste en geheel gifvrij. Waar elders het hoofddoel geld gerelateerd is, wil HeelBewust bijdragen aan een mooiere wereld.

Unique Selling Points
Authentiek, deskundig, snel, betrouwbaar, innovatief, duurzaam, betrokken, selectief,  aarding, inspirerend, gekruid, kwaliteit, betaalbaar, moedig, leuk, zalvend, HeelBewust!

Daarom heeft mijn onderneming bestaansrecht!
Omdat het kan en omdat het nodig is. En dat bewijst zich iedere dag opnieuw sinds oktober 2010.

De ondernemer achter HeelBewust!
Rob Greuter (1965, ’s-Hertogenbosch), half Brabander, half Gelders, heel mens, volledig kreeft. Zakenman, lezer, schrijver, prater, inspirator, gevoelsmens maar vooral ook luisteraar. Analytisch, leergierig, zuiver en betrouwbaar tot op het bot, loyaal, groot gevoel voor verantwoordelijkheid, sterk maatschappelijk betrokken, creatief, veerkrachtig, bewustmaker, spiritueel bewust, geestig, een kleine greep uit wat kenmerkend is voor mijn voelen, denken en handelen. Na ruim 20 jaren het vakgebied informatiebeveiliging uitvoerig te hebben mogen verkennen en beschrijven, sla ik sinds 2009 een brug naar een voor mij hogere relevantie. In plaats van bedrijven verder brengen, help ik nu vooral mensen, vooral met hun gezondheid. Waarom? Omdat ik het kan, omdat het nodig is, omdat dat goed voelt. Ik bezie mijzelf als een nieuwetijds ondernemer. Van ondernemer naar bovengever, in een wereld waarin wij erkennen gast te zijn van Moeder Aarde en gasten onder elkaar. Genoeg is rijkdom!

Drive en het bereiken van doelen
Mijn intrinsieke drive is naar vermogen en beste kunnen bijdragen aan een mooiere wereld, een wereld die werkt voor iedereen, vanuit liefde en compassie voor het grote geheel. Via HeelBewust doe ik dat door waar ik kan te ondersteunen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Het behalen van doelstellingen bereik ik naast ouderwetse noeste arbeid, vooral door heel dicht bij mijn drive te blijven. Onderweg comfortabel en creatief leunend op een rijk zakelijk verleden en inzicht.

HeelBewust en de financiering?
Er liggen bijzondere kansen, die zowel omzet als gemiddelde brutomarge aanzienlijk zullen doen stijgen. Dat is echter niet het hoofddoel van de beoogde investeringen. Dat is namelijk werkkapitaal voor uitbreiding van het portfolio met nog meer oplossingen die effectief bijdragen aan gezondheidswinst, preventie en deels een duurzamer leven. Tipje van een deelsluier: een van de deelprojecten betreft de productie van een zeer specifiek granulaat met daarin alle noodzakelijke ingrediënten voor de aanpak van een onnodig veel voorkomende aandoening. Het recept inclusief wetenschappelijke onderbouwing ligt al klaar. Een ander deelproject betreft de import van speciale dekens en kleding die zwangere en zogende vrouwen beschermen tegen schadelijke elektromagnestische straling. Ook is er een aantal bijzonder innovatieve machines onderweg naar Europa die HeelBewust graag aan het portfolio wil toevoegen om aan de vraag te voldoen. Via noodzakelijke bulkinkoop wil HeelBewust haar doelstellingen helpen behalen.

Waarom kies je voor Crowdfunding via kapitaalopmaat.nl?
Omdat ik een groot voorstander ben van Crowdfunding en een groot tegenstander van het huidige geld- en rentesysteem. Dat systeem werkt voor enkelen, niet voor het grote geheel. Ik heb gekozen voor Kapitaal op Maat, omdat het aan mijn behoeften voldoet, de voorwaarden transparant zijn en het zowel professioneel als prettig samenwerken blijkt te zijn.

Boeterapport HeelBewust
In het kader van transparantheid hecht ik er waarde aan dit te melden. Op 18 september 2012 ontving HeelBewust een boeterapport van de nVWA voor overtreding van wetgeving inzake gezondheidsclaims en medische claims. Na een sterk juridisch getint steekspel en een dossier van bijna een meter papier hoog is de boete in september 2013 gereduceerd tot € 2.432,-. Lees hier (eventueel) meer over deze kwestie.

Meer informatie?
Bezoek de website van HeelBewust. HeelBewust op Social Media: Facebook en/of Twitter. Als u bent ingelogd ziet u de financiële informatie (omzet, prognose, winst).

HeelBewust 2014HeelBewust 2014HeelBewust 2014HeelBewust 2014HeelBewust 2014HeelBewust 2014HeelBewust 2014
Investeerder Bedrag
Anonieme investeerder € 6.300
Anonieme investeerder € 1.000
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 5.000
Anonieme investeerder € 500
Anonieme investeerder € 100
Anonieme investeerder € 12.700
Anonieme investeerder € 200
Anonieme investeerder € 100

Als u bent ingelogd ziet u de aanvullende financiële informatie van dit project.

Als u bent ingelogd kunt u de zekerheden zien die aan dit project zijn verbonden.

Als u bent ingelogd kunt u een reactie plaatsen die door de ondernemer wordt beantwoord.

Als u bent ingelogd en geïnvesteerd heeft in dit project kunt u de updates over dit project inzien.

100% Gefinancierd! Met dank aan 8 investeerders!
Investeringsrisico
  • A+
  • A
  • A-
  • B+
  • B
  • B-
  • C+

laaghoog

Financieringsduur

36 Maanden

Rente

6 %

Reeds geïnvesteerd
€ 26.000 van de € 26.000
Doel van investering
Financiering werkkapitaal
Maak kennis met...
R.M.M. Greuter
R.M.M. Greuter

Rob Greuter

Geen project van uw keuze?

Mail mij bij nieuwe projecten.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!