Bankvrij financieren voor het MKB

FloatRooms Nederland

Succesformule FloatCenter groeit hard en biedt FloatRooms aan in leasevorm.

FloatRooms Nederland
plus 1 Delen
100% Gefinancierd! Met dank aan 136 investeerders!

FloatCenter is een concept van FloatRooms Nederland BV. Floaten was voorheen weggelegd voor "The Happy Few"  Daar komt nu verandering in door het voor iedereen toegankelijk te maken. Floaten is kort gezegd de meest gerichte manier van ontspannen voortgekomen vanuit de wetenschap. Wie ooit in de Dode Zee heeft gezwommen, heeft floaten eigenlijk al een keer ervaren. Het komt er in het kort op neer dat je drijft op ruim 30 cm zout water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatcabine of floatroom.

Wat doet FloatRooms Nederland?
FloatCenter Nederland heeft inmiddels een viertal vestigingen geopend en daar zullen in 2015 nog een aantal bijkomen. Ook voor 2016 staat er een aantal op de rit. Tevens hebben wij een franchise concept geintroduceerd. Dit concept biedt de franchisenemer vele voordelen en handvatten. Een van de mogelijkheden is een Ocean FloatRoom te leasen. Deze FloatRoom is bij het openen van een vestiging vaak de grootste investering. Een lease mogelijkheid maakt het voor een franchisenemer met het juiste plan mogelijk direct te kunnen starten zonder de hoge aanschaf van een FloatRoom.

FloatCenter is opgericht door onder­nemer Rob Koene. Rob maakte in het buitenland kennis met het floaten. De eigen float-ervaring en de inter­nationale populariteit van floaten hebben Rob doen besluiten om in Nederland een eigen FloatCenter op te zetten. Het aanbieden van floaten op een goede manier vraagt om tijd en aandacht. Alleen met de juiste producten, uitgebreide know-how en vakkundige begeleiding is het mogelijk om de klant een optimale float-ervaring te laten beleven. Rob volgde dan ook een intensieve opleiding in Londen. Na veel onderzoek in verschillende landen en een gedegen voor­­bereiding opende hij in november 2007 FloatCenter Haaglanden.

FloatCenter staat voor kwaliteit, rust, begeleiding, maximale ontspanning en resultaat. Zodra je bij FloatCenter binnenstapt, waan je je direct in een andere, relaxte wereld. De hectiek van de dag glijdt meteen van je af.

Floaten bestaat al veel langer dan gedacht. NASA gebruikte in de jaren zestig floating tanks om gewichtloosheid en isolement te simuleren. Ook presidenten en filmsterren zochten het herstel van lichaam en geest toen al in floaten. De brede toepassing van floaten is pas veel later ontstaan. In 2006 werden in het buitenland de eerste FloatRooms in gebruik genomen. Ook Rob Koene maakte in het buitenland voor het eerst kennis met floaten.

De financiering
Rob: "Vanuit FloatRooms Nederland hebben wij inmiddels al een aantal FloatRooms via het leaseconcept geplaats, die met succes draaien. Voor de komende periode hebben wij een aantal nieuw te openen vestigingen op de rit staan die gebruik gaan maken van het leaseconcept. Om deze optie te kunnen aanbieden hebben wij een financiering nodig om de FloatRooms te kunnen voorfinancieren. Drie stuks in totaal, waarvan er al twee zijn verkocht. In het contract zit tevens een terughaalgarantie."   

Wat is Floaten precies?
Door in een FloatRoom te gaan liggen kom je volledig tot rust. Er ontstaat een volledig prikkelvrije situatie. Zaken als zwaartekracht, licht, geluid en temperatuurverschillen worden uitgeschakeld. Het lichaam ontspant en herstelt zichzelf op de snelste en meest natuurlijke manier die denkbaar is. Voor een nadere uitleg over Floaten zie deze link voor een presentatie van FloatCenter. Met ondersteuning uit de medische- en zakelijke hoek worden er FloatRooms neergezet en ontstaat er een Wellness ervaring met een maximaal en wetenschappelijk resultaat.

Franchising
Voor de beste dienstverlening aan klanten gelooft FloatCenter in persoonlijke betrokkenheid, inzet en lokale aanwezigheid. De landelijke groei vormgeven door middel van samenwerking met lokale ondernemers is voor FloatCenter dan ook een logische keuze. Als samenwerkingsvorm hanteren wij franchising. Franchising is een hechte vorm van samenwerking tussen juridisch zelfstandige ondernemers, de franchisegever en de franchisenemer, die onder gebruikmaking van een gemeenschappelijke naam en met een uniforme uitstraling producten en diensten aanbieden aan afnemers. Zie ook de brochure (PDF) achter het login bij financiële informatie. 

Resultaten FloatCenter en FloatRoom lease
De gemiddelde FloatCenters draaien met een bezettingsgraad van circa 35%. Hier is direct al aan te zien dat er nog een grote groei mogelijk is en dat is ook de trend. Onze samenwerking in de medische wereld, topport en zakenwereld maakt dat het product Floaten een topproduct is voor de samenleving. In de samenleving is duidelijk een trend waarneembaar naar een sterke groei voor preventieve gezondheidszorg. Tevens wil men graag investeren (geld uitgeven) aan persoonlijke verzorging. De leaseconstructie zal een extra impuls geven aan het verschijnen van meer FloatCenter locaties, zodat Floaten voor een ieder toegankelijk wordt. 

De trends
FloatCenter maakt onderdeel uit van de wellnessbranche. Volgens de Rabobank blijft er in tijden van laagconjunctuur en stress behoefte aan ontspanning. De wellnessbranche is dan ook nog steeds een groeibranche, waarbij de preventieve wellness in opkomst is. Consumenten worden bewuster van een goede verzorging van lichaam en geest. Ook mannen maken in toe­nemende mate gebruik van wellness­ faciliteiten. Naar schatting bezoekt zo’n 20 tot 30% van de bevolking tussen 18-65 jaar een wellnesscentrum. Dit zijn circa twee tot drie miljoen bezoekers(exclusief herhalingsbezoek). Zo’n 60% van alle bezoeken wordt binnen een reisafstand van dertig minuten gedaan. Vanuit de consument is er een duidelijke vraag naar service, persoonlijke aandacht, vakkundig advies en kwaliteit van behandelingen. Hoogste tijd voor de branche om een professionaliseringsslag te maken. Dit uit zich onder meer in een toenemende ketenvorming en samenwerking binnen de branche. Ook komt er meer aandacht voor sturen op kosten, productiviteit en rendement.

De heersende trends en de kansen in de markt sluiten naadloos aan op de – visie van – (franchise)formule FloatCenter. Dit betekent echter niet dat we op ons gemakje verder dobberen. We zijn juist continu bezig de formule verder te ontwikkelen, met als doel een duurzame formule voor alle aangesloten ondernemers.

De Ocean FloatRoom
Floaten doen we bij FloatCenter in de Ocean FloatRoom. Als eerste in Nederland maakte FloatCenter gebruik van deze rooms. De Ocean FloatRoom is ontwikkeld op basis van ruim 20 jaar onderzoek en ervaring, onder andere bij commerciële FloatCenters over de hele wereld. De FloatRoom heeft niet alleen een mooi design, maar biedt ook vele voordelen ten opzichte van de meer claustrofobische floattanks. Door middel van een deur heb je een comfortabele ingang, je kunt er gewoon rechtop in staan en de deur trek je simpelweg achter je dicht. Het interieur is groot en geventileerd. Je hebt volledige controle over de toegangsdeur, het licht en het geluid. In het floatwater is het speciale Epsom zout opgelost. Epsom zout of bitterzout is Magnesium Sulphate en wordt gevonden in natuurlijke bronnen. Om de beste kwaliteit te verkrijgen wordt het zout behandeld, waarbij alle metalen eruit worden gefilterd. Epsom zout wordt al eeuwen lang gebruikt voor de behandeling van de huid en andere medische toepassingen.

Doelgroep en concurrentie
Wie voelen zich thuis bij FloatCenter? Heel veel, verschillende mensen. We hebben dus een brede doelgroep: van mensen die puur voor algemene ontspanning komen, (top)sporters die zich voorbereiden op een belangrijke wedstrijd (of juist daarvan willen herstellen), zakenmensen die weinig tijd voor ontspanning hebben maar wel continu op topniveau moeten presteren tot mensen die stress, slaapproblemen, reuma of een spierziekte hebben. Eigenlijk is de enige voorwaarde voor floaten dat mensen met de floating REST ervaring moeten kunnen omgaan. Voor volwassenen is dit in ieder geval geen probleem.

Het product Floaten is volledig veilig en te gebruiken en voor een ieder toegankelijk. Een geruststellende gedachte daarbij is dat er bijna geen concurrentie is, anders dan andere vormen van ontspanning die minder effectief zijn. Wij zien dit niet als concurrentie, maar als een goede aanvulling op of binnen het concept FloatCenter. Op het gebied van de FloatRooms zijn er internationaal slechts een klein aantal aanbieders met producten op een hoogwaardig niveau. Vanuit FloatRooms Nederland BV hebben wij de exclusiviteit voor de Benelux waarbij wij met 48 agents over de hele wereld samenwerken om de FloatRoom en de bijbehorende producten op een juiste manier aan de man te brengen. In de Verenigde Staten, België en binnenkort wellicht meerdere landen worden de FloatCenters binnen ons concept al neergezet.

Waarom crowdfunding bij Kapitaal Op Maat? 
Als FloatRooms Nederland BV zijn wij ondernemers die graag hard, maar vooral gedegen en weloverwogen willen doorgroeien. Dit doen wij het liefst met de zelfverdiende euro’s. Met het plan zoals wij dat momenteel uitrollen merkten wij dat dit een rem zou zijn. Onze huisbankier de Rabobank wilde ons wel financieren, maar kon het niet en heeft ons verwezen naar Kapitaal Op Maat en zijn wij vervolgens de samenwerking aangegaan. Wij willen het doelbedrag graag binnen 50 dagen realiseren.

Meer informatie? Bezoek onze website http://floatcenter.nl/

Update 19 oktober 2015
Op verzoek van Rob Koene van FloatRooms Nederland hebben wij gekeken of het mogelijk is het doelbedrag van zijn financieringsaanvraag te verlagen. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat dit kan. De wens van Rob is zo spoedig mogelijk de financiering van 3 FloatRooms (3x €26.000) rond te maken. Temeer er voor deze FloatRooms inmiddels al getekende contracten liggen. Op een later moment zal Rob via Kapitaal Op Maat een nieuwe aanvraag doen voor 5 Floatrooms, waar wat meer tijd voor kan worden uitgetrokken. Alle huidige investeerders zijn per e-mail hierover geinformeerd.

Concreet betekent dit:
Het doelbedrag is aangepast van € 130.000 naar € 78.000,-
Looptijd blijft 36 maanden
Rentepercentage blijft 7%
Rating blijft B+
De zekerheden zijn ongewijzigd

FloatRooms NederlandFloatRooms NederlandFloatRooms NederlandFloatRooms NederlandFloatRooms Nederland
Investeerder Bedrag Datum
Anonieme investeerder € 700 19 oktober
Anonieme investeerder € 100 19 oktober
Anonieme investeerder € 100 19 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 17 oktober
Anonieme investeerder € 500 16 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 16 oktober
Anonieme investeerder € 100 16 oktober
Anonieme investeerder € 100 16 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 15 oktober
Anonieme investeerder € 500 15 oktober
Anonieme investeerder € 300 15 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 15 oktober
Anonieme investeerder € 2.500 14 oktober
Anonieme investeerder € 300 14 oktober
Anonieme investeerder € 500 13 oktober
Anonieme investeerder € 500 13 oktober
P.G. Quist € 300 10 oktober
Anonieme investeerder € 100 09 oktober
Anonieme investeerder € 100 09 oktober
Anonieme investeerder € 300 08 oktober
Anonieme investeerder € 2.500 08 oktober
Anonieme investeerder € 300 08 oktober
Anonieme investeerder € 300 08 oktober
Anonieme investeerder € 1.500 08 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 07 oktober
Anonieme investeerder € 200 07 oktober
Anonieme investeerder € 200 06 oktober
Anonieme investeerder € 300 06 oktober
Anonieme investeerder € 100 05 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 05 oktober
Anonieme investeerder € 100 04 oktober
Anonieme investeerder € 500 02 oktober
R van Nienes € 600 01 oktober
Elco Bouwmeester € 1.000 01 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 01 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 30 september
Anonieme investeerder € 300 29 september
Anonieme investeerder € 1.000 29 september
Anonieme investeerder € 500 28 september
Anonieme investeerder € 1.000 28 september
Anonieme investeerder € 300 27 september
Rianne Heijboer € 2.500 27 september
Anonieme investeerder € 100 27 september
Anonieme investeerder € 500 27 september
Anonieme investeerder € 100 26 september
Anonieme investeerder € 100 26 september
Anonieme investeerder € 500 26 september
Anonieme investeerder € 1.000 25 september
Willem Van Keulen € 2.500 25 september
Anonieme investeerder € 100 25 september
Anonieme investeerder € 600 25 september
Anonieme investeerder € 200 24 september
Anonieme investeerder € 1.000 24 september
Anonieme investeerder € 1.500 24 september
Anonieme investeerder € 500 23 september
Anonieme investeerder € 500 23 september
Line Up BV € 5.000 23 september
Anonieme investeerder € 300 23 september
Anonieme investeerder € 200 23 september
Anonieme investeerder € 100 23 september
Anonieme investeerder € 100 23 september
Anonieme investeerder € 200 23 september
Anonieme investeerder € 500 23 september
Anonieme investeerder € 200 23 september
Anonieme investeerder € 500 23 september
Anonieme investeerder € 100 23 september
Foeke Kuiper € 1.000 23 september
Anonieme investeerder € 100 23 september
Anonieme investeerder € 300 23 september
Anonieme investeerder € 100 23 september
Ben € 100 23 september
Anonieme investeerder € 600 23 september
Anonieme investeerder € 100 23 september
Jan Hoekveen € 2.000 23 september
Anonieme investeerder € 200 23 september
Anonieme investeerder € 300 23 september
Leo ter Voert € 100 23 september
Anonieme investeerder € 500 23 september
Anonieme investeerder € 200 23 september
Anonieme investeerder € 200 23 september
Anonieme investeerder € 100 23 september
Anonieme investeerder € 500 23 september
Anonieme investeerder € 2.000 23 september
Anonieme investeerder € 1.000 22 september
Anonieme investeerder € 500 22 september
Anonieme investeerder € 100 22 september
Anonieme investeerder € 500 22 september
Anonieme investeerder € 200 22 september
Anonieme investeerder € 500 22 september
Anonieme investeerder € 500 22 september
Anonieme investeerder € 100 22 september
Gert Mosterd € 500 22 september
Anonieme investeerder € 200 22 september
Anonieme investeerder € 1.000 22 september
Anonieme investeerder € 500 22 september
Anonieme investeerder € 300 22 september
Anonieme investeerder € 500 22 september
Anonieme investeerder € 500 22 september
Anonieme investeerder € 100 22 september
Anonieme investeerder € 200 22 september
Anonieme investeerder € 500 22 september
Anonieme investeerder € 1.000 22 september
Anonieme investeerder € 500 22 september
Anonieme investeerder € 1.500 22 september
Anonieme investeerder € 200 22 september
Anonieme investeerder € 500 22 september
Anonieme investeerder € 100 22 september
Anonieme investeerder € 100 22 september
Anonieme investeerder € 200 22 september
Anonieme investeerder € 100 22 september
Anonieme investeerder € 300 22 september
Anonieme investeerder € 1.000 22 september
Anonieme investeerder € 100 22 september
Anonieme investeerder € 1.000 22 september
Boen Jozef € 1.000 22 september
Thomas Gaasbeek € 100 22 september
Anonieme investeerder € 1.000 22 september
Anonieme investeerder € 500 22 september
Anonieme investeerder € 400 22 september
Anonieme investeerder € 500 22 september
Pieter Meeusen € 500 22 september
Anonieme investeerder € 100 22 september
Anonieme investeerder € 300 22 september
Anonieme investeerder € 500 22 september
Anonieme investeerder € 200 22 september
Anonieme investeerder € 300 22 september
Ruud van Leeuwen € 300 22 september
Anonieme investeerder € 800 22 september
Anonieme investeerder € 200 22 september
Anonieme investeerder € 100 22 september
Anonieme investeerder € 500 22 september
Anonieme investeerder € 300 22 september
Anonieme investeerder € 100 22 september
Anonieme investeerder € 1.000 22 september
Anonieme investeerder € 100 22 september
Anonieme investeerder € 1.000 22 september
Bart Vanwijnsberghe € 100 22 september
Anonieme investeerder € 200 22 september
Anonieme investeerder € 500 22 september
Anonieme investeerder € 100 22 september

Agium Finance & Control heeft de toetsing verzorgd van FloatRooms Nederland BV gevestigd in Den Haag welke wordt geleid door de heer Rob Koene.

FloatCenter is opgericht door onder­nemer Rob Koene. Rob maakte in het buitenland kennis met het floaten. De eigen float-ervaring en de inter­nationale populariteit van floaten hebben Rob doen besluiten om in Nederland een eigen FloatCenter op te zetten. Rob is dan ook een pionier op het gebied van floaten en is hier in Nederland een voorloper in.

FloatCenter Nederland BV heeft inmiddels een viertal (Franchise) vestigingen geopend en daar zullen er in 2015 nog een aantal bij komen. Deze groei is mede afhankelijk van het slagen van deze financieringsaanvraag. Tevens heeft de ondernemer een franchise concept geïntroduceerd. Dit concept biedt de franchisenemer vele voordelen en handvatten. Een van de mogelijkheden is een Ocean FloatRoom te leasen. Deze FloatRoom (floatkamer) is bij het openen van een vestiging vaak de grootste investering. Gemiddeld kost een FloatRoom € 26.000,-. Een lease mogelijkheid maakt het voor een franchisenemer met het juiste plan mogelijk direct te kunnen starten zonder de hoge aanschaf van een FloatRoom.

Corporate Structuur
De structuur van FloatCenter is als volgt: RAJ Koene Holding BV, FloatCenter Holding BV en FloatRooms Nederland BV (de entiteit voor deze aanvraag).

Financieringaanvraag
De financiering wordt aangewend om een drietal FloatRooms aan te schaffen, waarvan er reeds een tweetal direct geplaatst kunnen worden binnen de franchiseformule. Momenteel is er al een aantal FloatRooms via deze leaseconstructie in werking.

Leenbedrag: € 78.000,- (19-10-2015 aangepast. Was € 130.000,-) 
Rente: 7%
Looptijd: 36 maanden

Cijfermatige uitwerking
Kapitaal Op Maat beschikt over de gerealiseerde jaarrekening van 2014 en de geprognotiseerde jaarrekening van FloatRooms Nederland B.V. van 2015 en 2016. De uitkomsten van de Agium toetsing zijn bijgesloten bij het project en geven een positieve uitkomst. De liquiditeitsprognose en ook de uitwerking van het werkkapitaal laten voldoende ruimte over om aan de aflossingen te kunnen voldoen die gerelateerd is aan de gewenste financiering.

Risico
In combinatie met de geleverde cijfers en de gehanteerde uitgangspunten stellen we vanuit Kapitaal Op Maat vast dat dit een gemiddeld risico is voor de Kapitaal Op Maat investeerders.

Toetsingsuitgangspunten
Let op: bij de toetsing zijn 2015 (deels realisatie/deels prognose) en 2016 (volledige prognose inclusief KOM lening) getoetst als uitgangspunt. De lasten van de lening passen binnen de huidige exploitatie.

Agium Risico Rating
De toetsing is bijgesloten bij het project en voor investeerders inzichtelijk.

Rentabiliteit
De rentabiliteitsscore, gebaseerd op 2014/2015 en de prognoses, is qua uitkomst goed. De bijkomende rentelast van de KOM financiering past binnen de marge van het verdienmodel. De rentabiliteit van het eigen vermogen geeft een lage risicokwalificering weer.

Solvabiliteit
De solvabiliteit (op basis van de prognose) van de onderneming is gemiddeld 12% en heeft een hoog risico. Dit heeft te maken met de recente opstart van de onderneming en zal verder versterken bij positieve resultaten.  

Liquiditeit
De cash flow (nettowinst + afschrijving) in 2015 is € 11.658 en in 2016 is dit € 45.710. Het netto werkkapitaal geeft een positief beeld. Ook hiervoor geldt dat deze positie zich versterkt naar gelang de onderneming meer positieve resultaten boekt.

Aflossingscapaciteit
Gezien de groei in de cashflow van 2016 zal de aflossingscapaciteit op 1,06 liggen in het eerste volle jaar. Werkkapitaal is voldoende om aan de aflossingscapaciteit van de KOM lening te voldoen.

Samenvattend:
De uitkomst van de totale toetsing resulteert in een gemiddeld risico voor de KOM investeerders.

Update 19 oktober 2015
Op verzoek van Rob Koene van FloatRooms Nederland hebben wij gekeken of het mogelijk is het doelbedrag van zijn financieringsaanvraag te verlagen. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat dit kan. De wens van Rob is zo spoedig mogelijk de financiering van 3 FloatRooms (3x €26.000) rond te maken. Temeer er voor deze FloatRooms inmiddels al getekende contracten liggen. Op een later moment zal Rob via Kapitaal Op Maat een nieuwe aanvraag doen voor 5 Floatrooms, waar wat meer tijd voor kan worden uitgetrokken.

Concreet betekent dit:
Het doelbedrag is aangepast van van € 130.000 naar € 78.000,-
Looptijd blijft 36 maanden
Rentepercentage blijft 7%
Rating blijft B+
De zekerheden zijn ongewijzigd

Als u bent ingelogd ziet u de aanvullende financiële informatie van dit project.

Als u bent ingelogd kunt u de zekerheden zien die aan dit project zijn verbonden.

Als u bent ingelogd kunt u een reactie plaatsen die door de ondernemer wordt beantwoord.

Als u bent ingelogd en geïnvesteerd heeft in dit project kunt u de updates over dit project inzien.

100% Gefinancierd! Met dank aan 136 investeerders!
Investeringsrisico
  • BBB
  • BBB-
  • BB
  • B+
  • B
  • B-
  • BB+

laaghoog

Financieringsduur

36 Maanden

Rente

7 %

Reeds geïnvesteerd
€ 78.000 van de € 78.000
Doel van investering
Financiering werkkapitaal
Maak kennis met...
Rob Koene
Rob Koene

Hallo ik ben Rob Koene en 39 jaar jong. Het ondernemen zit bij mij, en mijn familie, al vele generaties lang in de genen. Van jongs af aan wist ik al ideeën uit te denken en probeerde ik een onderneming op te zetten. Zowel tijdens mijn studie (toegepaste psychologie) als daarna is het ondernemen iets geweest wat bij mij een hoge prioriteit had en ben ik in 2005 het internationaal populaire Floaten tegengekomen.

Door het Floaten zelf te ervaren en de juiste contacten in het buitenland aan te boren was ik er 100% van overtuigd dat dit mijn toekomst zou gaan worden. Ik 2007 ben ik FloatCenter Haaglanden gestart en vervolgens in 2008 FloatCenter en FloatRooms Nederland.

Binnen FloatCenter ontmoet ik veel particulieren, mensen die werkzaam zijn in verschillende vakgebieden of actief zijn in de (top)sport. Het stemt mij zeer gelukkig als ik hen met het FloatCenter concept gelukkiger of zelfs pijnvrij kan maken. Het is mijn ogen dan ook één van de mooiste beroepen die je kunt hebben. Als echtgenoot en vader van twee schoolgaande kinderen sta ik midden in de samenleving en zie ik dagelijks de behoefte van mijn product groeien. Ik kom dan ook, dag in dag uit, vele toepassingen tegen. Ik wil gedegen groeien. Mijn zakelijke doelen heb ik voor mijn bedrijven duidelijk op een rijtje staan. Groeien met het FloatenCenter concept en een mooie dekking binnen de Benelux creëren, aansluitend de internationale samenwerking uitbreiden en de Franchise Formule verder uitbouwen. Voor het leaseconcept van de Ocean FloatRoom ben ik op zoek naar werkkapitaal om 4 FloatRooms voor te financieren. Een solide concept temeer ik de aanschaf, leaseconcept en onderhoud in eigen beheer heb.

Incentive

Niet alleen als dank, maar tevens omdat ik van mening ben dat het voor een ieder goed is om te weten in welk product men investeert en uiteraard ook kennis te maken met Floaten, bieden wij alle investeerders die € 500,- of meer investeren een gratis Floatsessie aan ter waarde van € 37,50.

Geen project van uw keuze?

Mail mij bij nieuwe projecten.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!