Bankvrij financieren voor het MKB

Kansrijke ideeën

Laat je geld renderen met rentes vanaf 4% per jaar.

Even voorstellen: Ole Ligtenberg – Client Service Manager bij Kapitaal op Maat

Ole Ligtenberg

Mijn naam is Ole Ligtenberg, 22 jaar oud en geboren en getogen in Rotterdam. Sinds 14 juni 2022 ben ik werkzaam bij Kapitaal op Maat in de rol van Client Service Manager.

Momenteel studeer ik Commerciële Economie, Global Marketing & Sales aan de Hogeschool Rotterdam. Vóór mijn rol bij Kapitaal op Maat heb ik een jaar bij Ziggo gewerkt als telesales agent en in de horeca bij ‘Restaurant De Tuin’ en ‘The Boathouse’ in Het Kralingse Bos.

Hoe ben je bij Kapitaal op Maat terecht gekomen?

Ik was op zoek naar een nieuwe bijbaan, maar wist niet echt wat ik wilde. In mijn zoektocht kwam ik ook niet direct iets tegen wat mij aantrok, tot mijn vader me op een gegeven moment introduceerde bij Kapitaal op Maat. Mijn vader zit namelijk met zijn kantoor in hetzelfde pand als Kapitaal op Maat en kent de organisatie. Ik ontving een uitnodiging om op gesprek te komen en na hier direct een goed en fijn gevoel bij te hebben, ben ik vrij snel aan de slag gegaan.

Wat doe je precies in je rol bij Kapitaal op Maat?

In eerste instantie ben ik aangenomen om de mailbox bij te houden en investeerders en ondernemers telefonisch te woord te staan. Al gauw werd ik meegenomen in het beoordelingsproces van financieringsaanvragen, wat inmiddels ook onderdeel is van mijn takenpakket. Ik doe de eerste check op het beoordelen van nieuwe financieringsaanvragen, controleer deze op compleetheid en rapporteer mijn bevindingen aan mijn leidinggevende. 

Ook heb ik in mijn periode bij Kapitaal op Maat veel investeerders geholpen met het onboarden van hun account.

De laatste tijd word ik steeds vaker meegenomen in de werkzaamheden van Stichting Zekerheden. Hiermee hoop ik dat ik alle vragen van zowel de investeerders als ondernemers kan beantwoorden. Ik ben dus in mijn rol een allround medewerker en bij mijn aanwezigheid het eerste aanspreekpunt voor investeerders en ondernemers. Op dit moment werk ik wekelijks zo’n 16 uur voor Kapitaal op Maat.

Waar haal jij je plezier uit in je werk?

Moeilijke vragen of onduidelijkheden! Ik denk namelijk niet in problemen, maar in oplossingen.

Ik haal er energie en plezier uit om investeerders en ondernemers te helpen bij hun vraag. Hierbij ben ik graag telefonisch met ze in contact en help ze op een vriendelijke manier waardoor ze met een lach op het gezicht en een prettig gevoel de telefoon ophangen.

Waar ligt je ambitie voor de komende jaren?

Ik hoop in 2025 mijn studie af te ronden en mijn diploma te behalen. Tot deze periode blijf ik graag actief binnen Kapitaal op Maat en hoop mijn uren verder uit te kunnen breiden. Ik wil graag een rol van betekenis spelen in de groei van de organisatie en ervoor zorgen dat betrokkenen het contact met Kapitaal op Maat als prettig ervaren.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!