Bankvrij financieren voor het MKB

Dierservice Nederland

Overname en uitbreiding van groothandel door Mark Rensink.

plus 1 Delen
100% Gefinancierd! Met dank aan 133 investeerders!

Dierservice Nederland B.V. is een groothandel in diervoeder producten. Ondernemer Mark Rensink gaat deze groothandel nu geheel overnemen en verder uitbreiden. Dit is een logisch vervolg op de Dierservice winkels die Mark eerder heeft opgezet. Eerst opende hij de 1e Dierservice winkel in Aalten, vervolgens de 2e Dierservice winkel in Lichtenvoorde, en nu dus de overname van de klanten en de voorraden van een bestaande groothandel door Dierservice Nederland B.V.

Nadat mijn eerste project tijdelijk offline was gehaald, vanwege onduidelijkheid over mijn Holding die ook nog in een andere firma aandelen had, heb ik in overleg met Kapitaal Op Maat besloten om alle aandelen over te nemen, zodat ik nu 100% eigenaar ben van zowel mijn Holding als mijn Werkmaatschappijen. Ik heb mijn aandelen verkocht die ik via mijn Holding had in een andere werkmaatschappij (EUpet BV). Hierdoor is er geen enkele verstrengeling meer tussen de verschillende bedrijven.

Mijn groothandel is gevestigd aan de Slaadijk 18 te Aalten, de bedrijfsgebouwen huur ik van mijn ouders. De totale bedrijfsgebouwen die ik gebruik zijn 1360 m2 + 215 m2 opslag op 2e etage. Ik gebruik hiervan 540 m2 voor mijn discount-winkel concept, omdat ook detailhandel daar is toegelaten in combinatie met opslag. Met het buitenterrein erbij is het totaal 10.000 m2. De kantoren totaal 325 m2 huur ik samen met een collega ondernemer (EUpet BV) die diervoeders over de gehele wereld exporteert naar meer dan 30 landen. Over 8 jaar kan ik, indien gewenst, deze bedrijfsgebouwen kopen.

Omdat we nu ons project opnieuw gaan crowdfunden is in goed overleg met Kapitaal Op Maat besloten deze projecten in vier verschillende trajecten te doen, wat ook al door enkele investeerders aan mij geadviseerd was. Te beginnen met de overname van de groothandel, de andere projecten zullen daarna snel gefaseerd volgen.

Voor alle duidelijkheid. Ik ben nu 100% eigenaar van mijn Holding: Maren Holding B.V. Deze Holding heeft 3 werkmaatschappijen: Dierservice Nederland B.V., Dierservice Franchise B.V. en Dierservice Discount B.V., van al deze werkmaatschappijen ben ik nu 100% eigenaar en enig aandeelhouder.

Dierservice Nederland B.V.
Onder Dierservice Nederland B.V. vallen mijn beide winkels in Aalten aan de Peperstraat en in Lichtenvoorde aan de Rentenierstraat, daarnaast de groothandel aan de Slaadijk 18 te Aalten.

Dierservice Discount B.V.
Onder Dierservice Discount B.V. valt mijn discount franchise winkel aan de slaadijk 18 bij onze groothandel, een grotere winkel met naast mijn eigen sterke merken discount en opruim artikelen. Deze winkel is 540 m2.

Dierservice Franchise B.V.
Onder Dierservice Franchise B.V. vallen alle zelfstandige winkels die van mijn 2 franchise concepten gebruik willen maken. Hierin komen de fee-bijdragen binnen, de reclame bijdragen en de rente inkomsten. Dierservice Franchise B.V. kan zelfstandige ondernemers die een Dierservice winkel willen starten ondersteunen om de winkels te verwezenlijken. Het betreft dus 2 franchise concepten: 1. Dierservice concept, winkels tot ca. 300 m2 en 2. Dierservice Discount concept, grote winkels vanaf ca. 300 m2 of meer.

Zelfstandig ondernemen
Omdat ik zo snel mogelijk zelfstandig wenste te gaan werken, ben ik in december 2013 een 1e dierenspeciaalzaak gestart als eenmanszaak. Dit in een pand waar nog nooit een dierenspeciaalzaak gevestigd was. Natuurlijk start je dan met € 0,00 omzet en moet je voor elke klant knokken, maar dan weet je wel hoe je een zaak kunt opbouwen. Deze winkel kreeg de naam: Dierservice Aalten. Ik heb daarvoor een compleet eigen huisstijl ontwikkeld, waarmee ik in mijn gedachten al een toekomstige keten van Dierservice winkels aan het realiseren was. Het was erg fijn om mijn toekomstbeeld van zelfstandig ondernemer werkelijkheid te zien worden.

Ik heb er bewust voor gekozen om direct te starten met personeelsleden, dat vergt natuurlijk wel een investering, maar zorgde ervoor dat ik als ZZP-er kon blijven werken voor mijn toenmalige werkgever. De naam van de onderneming en werkgever zijn natuurlijk bij Kapitaal Op Maat bekend, maar kan ik om privacy overwegingen niet noemen. Daarnaast heb ik de andere uren gevuld, om nog meer bij te leren, bij een bedrijf in de detachering. Veel verdiende Euro’s heb ik in deze 1e winkel gestoken, hierdoor was het voor mij niet nodig om voor een financiering bij een bank aan te kloppen. Samen met wat geld € 27.000,- van een tweetal vrienden en mijn zus had ik het geld bij elkaar.

In de maand mei 2014 deed zich wederom de mogelijkheid voor om een 2e Dierservice winkel te starten. Deze keer in een voormalige elektronica zaak. Die kans heb ik aangegrepen en ik heb er “Dierservice Lichtenvoorde” van gemaakt. Natuurlijk heb ik daar mijn eigen huisstijl toegepast, en ben ik daar ook weer gestart met personeel. Hierdoor bleef ik wederom mijn handen vrij houden als zelfstandig ondernemer. Deze winkel heb ik met eigen geld en een kleine lening van € 40.000,- van een bevriende relatie gefinancierd. Eigenlijk ook een soort crowdfunding, maar dan door 1 persoon. Ik bleef dus werken als zelfstandige voor mijn werkgever. In maart 2014 verhuisde de groothandel van deze werkgever naar Aalten naar een modern pand, gebouwd in 2008. Dit pand voldoet aan alle eisen van een groothandel en diervoeder producent. Ik kreeg daar de volledige interne leiding.

Nieuwe mogelijkheden
Met mijn werkgever had ik afgesproken dat ik “ergens in 2015” deze groothandel zou kunnen overnemen. Maar al in juli 2014 kwam de werkgever naar mij toe, met de vraag of ik het niet per direct wilde overnemen. De overname kon in gedeeltes geschieden, deze kans heb ik natuurlijk niet laten schieten.

Waar ga ik de financiering voor gebruiken?
1. Voor de overname van het merk: VET-LINE, en het internationaal merken rechterlijk vastleggen van dit merk. Tevens de overname van de voorraden, de verpakkingen en de grondstoffen.
VET-LINE produceert honden- en kattenvoer, honden- en kattensnacks, honden- en kattenverzorgingsproducten. Natuurlijk georiënteerde producten, zonder kleur, geur en of onnatuurlijke smaakstoffen, welke zoals de naam al doet voorkomen zowel in het dierenartsen kanaal als de hoger gekwalificeerde dierenspeciaalzaak zullen worden verkocht.
2. Voor de uitbouw van onze merken met Biologisch Honden- en Kattenvoer. (Daar komt steeds meer vraag naar)
3. Voor de uitbreiding van het bestaande assortiment voor hond en kat
4. Voor de bouw van een Cloud met meerdere goede websites en webshops, gericht op de directe verkoop binnen Nederland, België en Duitsland.
5. Voor liquide middelen en startkapitaal

Omzet en prognoses?
In 2015 verwachten we uit te komen op een omzet van: € 395.000,-.
In 2016 zal dit uitgroeien naar: € 965.000,-.
In 2017 naar: € 1.525.000,- én in 2018 naar: € 2.000.000,-.

De groei vanaf 2016 bestaat uit meerdere factoren: enerzijds de groei door de uitbreiding van het assortiment in de winkels, maar zeker ook de ondersteuning van de verkoop via onze eigen webshops. Daarnaast zullen we door de overname van het merk VET-LINE fors kunnen uitbreiden in het toe te leveren winkelbestand in Nederland. Wij kunnen de detaillist een goede marge van de verkoop garanderen, wat zorgt voor vraag naar de producten. In Duitsland hebben we ook al vraag naar Veterinaire voeders en verzorgingsproducten voor de dierenspeciaalzaak. Direct na het beschikbaar komen van de middelen vanuit de crowdfunding zullen we de merken gereed maken voor de Europese markt.

Eigen investering en benodigde middelen
Intussen heb ik nogmaals € 30.250,- geïnvesteerd in deze groothandel, en € 14.250,- afgelost naar mijn 2 vrienden en zus, maar daar de investeringen verder moeten gaan in de overname is er nu een bedrag extra nodig van € 75.000,- voor de overname van de voorraden en inventaris van de groothandel. Natuurlijk is mijn bedrijf nog jong, maar het voordeel dat ik heb, is dat ik geen vreemd kapitaal van banken heb in mijn bedrijven en dat er slechts een klein bedrag, € 74.750,- van de bevriende relaties, als vreemd kapitaal in mijn bedrijven zit. Mijn ouders laten de geïnvesteerde € 96.038,- achterstellen op de lening van KOM en de “oude” investeerders laten ook 50% van het geïnvesteerde bedrag in mijn bedrijf zitten.

Hierdoor is uw investering in Dierservice Nederland een zekere investering. In goed overleg met mijn bankier de INGbank en accountant heb ik gekozen voor crowdfunding. Dit omdat het voor banken moeilijk is om startende snelgroeiende bedrijven te financieren. Dit ondanks dat ik zelf al veel geld in de beide winkels en groothandel geïnvesteerd heb. Ik zal zelf in de toekomst ook mee blijven investeren in de verdere uitbouw van mijn bedrijven.

Opzet besloten vennootschap structuur
Om de toekomstige groei eenvoudiger onder te brengen en om de toekomstige winsten niet alleen naar de belastingdienst te gaan brengen heb ik de eenmanszaak omgezet naar B.V. structuur: 1 Holding (Maren Holding B.V.) met 3 werkmaatschappijen: Dierservice Nederland B.V., Dierservice Discount B.V. en Dierservice Franchise B.V. Overigens helpen mijn ouders ook mee binnen mijn bedrijven, mijn vader helpt binnen de bedrijven als verkoopleider. Hij heeft veel (internationale) ervaring in de Diervoeder branche. Mijn moeder doet de administratieve verwerking en mijn zus ondersteunt met marketing activiteiten.

Nieuwe bedrijfsleider
Ik heb een oud-collega, Herald Groen, ook kunnen overtuigen naar Aalten te verhuizen en te komen werken als bedrijfsleider om mijn organisatie verder uit te bouwen. Herald Groen is 41 jaar en heeft na de verkoop van zijn eigen onderneming ook gewerkt voor dezelfde werkgever als ik. Herald is zijn loopbaan begonnen in de sociale werkvoorziening, en is als mensen-mens een zeer goede aanvulling op mij. Nu er steeds meer medewerkers komen is Herald zeer welkom, en ik doe er ook verstandig aan om steeds meer kennis binnen mijn bedrijf te halen. Herald heeft intussen een boerderij in het buitengebied van Aalten gekocht en zijn woning in Zwolle kunnen verkopen.

Website en Web Shop
Ik neem ook de WebShop van de voormalige werkgever over en zal die snel ombouwen naar de Dierservice Website en WebShop. Daarna kan elke vestiging en toekomstige franchise-shop of nieuwe Dierservice winkel direct ook gaan werken met deze site in de Cloud. De klanten worden dan vanuit de groothandel beleverd via Dropshipping (=rechtstreek leveren aan de web shop klanten van de winkels vanuit de groothandel).

Over Dierservice
Dierservice staat voor natuurlijk georiënteerde huisdiervoeders, waardoor uw huisdier gezond en in balans zal blijven. Dierservice beschikt over een team van samenwerkende partners zoals: Dierenartsen, Trimsters (voor hond, kat en knaagdier), Honden- en Paarden Fysiotherapeuten en Voedings- en verteringsspecialisten. Hierdoor biedt de Dierservice winkel de oplossing voor elk huid, vacht en/of verteringsprobleem van uw huisdier. Maar ook voor alle andere problemen met uw huisdier kunt bij Dierservice terecht. Doordat wij een compleet concept aanbieden zijn we geen gewone organisatie van dierenspeciaalzaken, maar een Dierservice organisatie. Met de nieuwe groothandel erbij biedt onze organisatie van de grondstof tot eindproduct bij de consument de oplossing.

Een investering in Dierservice biedt u rendement op uw kapitaal en u koopt ook nog eens met korting producten voor uw huisdier! Wij nodigen alle investeeres uit, indien gewenst, een kijkje te komen nemen in ons bedrijf in Aalten.

Noot van Kapitaal Op Maat
Dit project, zij het in combinatie met de uitbreiding van de 2 Dierservice winkels, heeft eerder op ons platform gestaan. De overname van de groothandel in combinatie met de uitbreiding van (het asortiment) van de 2 Dierservice winkels bleek een stap te ver. Wij waren met Mark al in gesprek om van het totale project van € 225.000, 3 (deel)projecten te maken die elkaar zouden gaan opvolgen. Twee weken geleden werd er bij onze collega's van geldvoorelkaar.nl een nieuw project van EUpet BV gelanceerd. Opzich geen probleem, want dat is een aparte entiteit en ook gevestigd op hetzelfde adres, echter de bovenliggende Holdings hadden wel een belang in elkaar (Dierservice Nederland BV en EUpet BV). Dit was in strijd met de geboden zekerheden en onze voorwaarden en voor ons reden om het project offline te zetten. Hierna zijn wij met Mark en zijn vader rond de tafel gaan zitten. Wij hebben ons besluit toegelicht en besproken onder welke voorwaarden het project weer online kon komen. Inmiddels zijn elkaars belangen in Dierservice BV en EUpet BV verleden tijd. Mark is nu 100% eigenaar van Dierservice Nederland BV Dierservice Nederland BV en EUpet BV hebben wel een zakelijk relatie. Dierservice Nederland BV is een goede afnemer van de projecten van EUpet BV.

Update 13 november 2015:
Zoals Mark schrijft bij de 'reacties' van zijn project is er een hoop 'gedoe' over het verleden van zijn vader. Een korte toelichting. De vader van Mark (Geert) is in 2012 met zijn bedrijf Heidehof Diervoeders failliet gegaan. De familie heeft destijds alle bezittingen door dit faillissement verloren. Mark heeft de draad opgepakt (met de kennis van zijn vader) en is Dierservice gestart. Met niets begonnen heeft dit bedrijf tot nu toe al mooie resultaten geboekt. Vanuit Kapitaal Op Maat willen wij benadrukken dat wij door Mark en zijn vader volledig geïnformeerd zijn over het verleden. De vader van Mark is op geen enkele wijze juridisch betrokken bij de activiteiten van zijn zoon.

Dierservice NederlandDierservice NederlandDierservice NederlandDierservice NederlandDierservice NederlandDierservice Nederland
Investeerder Bedrag Datum
Anonieme investeerder € 4.700 30 november
Kapitaal Op Maat € 200 30 november
Ralph van Baaren € 200 29 november
Anonieme investeerder € 300 29 november
Anonieme investeerder € 500 29 november
Anonieme investeerder € 200 27 november
Anonieme investeerder € 200 27 november
Anonieme investeerder € 200 27 november
Anonieme investeerder € 100 27 november
Anonieme investeerder € 500 27 november
Anonieme investeerder € 1.500 26 november
Anonieme investeerder € 100 26 november
Anonieme investeerder € 1.000 26 november
Anonieme investeerder € 1.000 26 november
Anonieme investeerder € 100 26 november
Anonieme investeerder € 100 26 november
Anonieme investeerder € 200 25 november
Anonieme investeerder € 500 25 november
Anonieme investeerder € 200 25 november
Anonieme investeerder € 1.000 25 november
Anonieme investeerder € 1.000 25 november
Anonieme investeerder € 300 25 november
Anonieme investeerder € 200 24 november
Anonieme investeerder € 100 24 november
Anonieme investeerder € 500 24 november
Anonieme investeerder € 500 24 november
Anonieme investeerder € 100 23 november
Anonieme investeerder € 200 23 november
Anonieme investeerder € 500 23 november
Anonieme investeerder € 200 23 november
Anonieme investeerder € 400 22 november
Anonieme investeerder € 1.000 21 november
Anonieme investeerder € 500 21 november
Anonieme investeerder € 1.000 21 november
Anonieme investeerder € 500 20 november
Anonieme investeerder € 100 20 november
Anonieme investeerder € 500 19 november
Anonieme investeerder € 300 19 november
Anonieme investeerder € 1.000 17 november
John Starrenburg € 1.000 17 november
Anonieme investeerder € 100 16 november
Anonieme investeerder € 500 15 november
Anonieme investeerder € 100 15 november
Anonieme investeerder € 100 14 november
Anonieme investeerder € 500 14 november
Anonieme investeerder € 500 14 november
Anonieme investeerder € 1.000 14 november
Anonieme investeerder € 100 14 november
Anonieme investeerder € 400 13 november
Jaap de Jong € 1.000 13 november
Anonieme investeerder € 300 13 november
Anonieme investeerder € 500 13 november
Anonieme investeerder € 300 13 november
Anonieme investeerder € 1.000 13 november
Anonieme investeerder € 300 13 november
M. Meeuwsen € 2.500 13 november
Anonieme investeerder € 500 12 november
Anonieme investeerder € 100 12 november
Anonieme investeerder € 200 12 november
Anonieme investeerder € 1.000 12 november
Anonieme investeerder € 100 12 november
Carlos Silva dos Santos € 200 12 november
Anonieme investeerder € 100 12 november
Anonieme investeerder € 500 11 november
Anonieme investeerder € 500 11 november
Thomas Gaasbeek € 100 11 november
Anonieme investeerder € 1.000 11 november
Anonieme investeerder € 2.000 11 november
Anonieme investeerder € 100 11 november
Dirk Stubbe € 500 11 november
Anonieme investeerder € 100 11 november
Anonieme investeerder € 0 11 november
Anonieme investeerder € 100 11 november
Anonieme investeerder € 1.000 10 november
Anonieme investeerder € 900 10 november
Anonieme investeerder € 100 10 november
Anonieme investeerder € 500 10 november
Anonieme investeerder € 500 10 november
T Ruissen € 500 10 november
Anonieme investeerder € 1.000 10 november
Anonieme investeerder € 1.500 10 november
Anonieme investeerder € 2.500 10 november
Anonieme investeerder € 100 10 november
Anonieme investeerder € 500 10 november
Anonieme investeerder € 100 10 november
Anonieme investeerder € 200 10 november
Jacques van der Veldt € 1.000 10 november
Anonieme investeerder € 200 10 november
Leo ter Voert € 400 10 november
Anonieme investeerder € 300 10 november
Anonieme investeerder € 5.000 10 november
Anonieme investeerder € 500 10 november
Anonieme investeerder € 800 10 november
Anonieme investeerder € 600 09 november
Anonieme investeerder € 500 09 november
Anonieme investeerder € 400 09 november
Anonieme investeerder € 1.000 09 november
Anonieme investeerder € 200 09 november
Anonieme investeerder € 400 09 november
Anonieme investeerder € 200 09 november
Anonieme investeerder € 200 09 november
Anonieme investeerder € 500 09 november
Anonieme investeerder € 500 09 november
Anonieme investeerder € 100 09 november
Anonieme investeerder € 300 09 november
Anonieme investeerder € 100 09 november
Anonieme investeerder € 200 09 november
Anonieme investeerder € 100 09 november
Anonieme investeerder € 500 09 november
Anonieme investeerder € 500 09 november
Anonieme investeerder € 100 09 november
Anonieme investeerder € 100 09 november
de rick € 1.000 09 november
Anonieme investeerder € 400 09 november
Anonieme investeerder € 300 09 november
Anonieme investeerder € 1.000 09 november
Boen Jozef € 1.000 09 november
Anonieme investeerder € 100 09 november
Anonieme investeerder € 200 09 november
Anonieme investeerder € 200 09 november
Anonieme investeerder € 100 09 november
Anonieme investeerder € 100 09 november
Anonieme investeerder € 100 09 november
Anonieme investeerder € 100 09 november
Anonieme investeerder € 1.000 09 november
Anonieme investeerder € 500 09 november
Anonieme investeerder € 500 09 november
Anonieme investeerder € 500 09 november
Anonieme investeerder € 100 09 november
Anonieme investeerder € 1.000 09 november
Anonieme investeerder € 500 09 november
Anonieme investeerder € 100 09 november
Anonieme investeerder € 500 09 november
Bart Vanwijnsberghe € 100 09 november
Anonieme investeerder € 200 09 november
Anonieme investeerder € 100 09 november
Anonieme investeerder € 500 09 november
Anonieme investeerder € 500 09 november
Anonieme investeerder € 100 09 november
Anonieme investeerder € 500 09 november
Anonieme investeerder € 100 09 november

Agium Finance & Control heeft de toetsing verzorgd van Dierservice Nederland B.V. gevestigd te Aalten. De besloten vennootschap wordt geleid door de heer Mark Rensink. Dit project is getoetst op een aanvraag van totaal € 225.000,-. Er zijn meerdere projecten van Dierservice Nederland in behandeling, maar deze zullen na elkaar, en nadat het doelbedrag is behaald, worden gepubliceerd.

Project 1 Overname groothandel (dit project) € 75.000,-
Project 2 Uitbreiding assortiment Dierservice Aalten € 50.000,-
Project 3 Uitbreiding assortiment Dierservice Lichtenvoorde € 50.000,-
Project 4 Uitbreiding Dierservice winkels door Dierservice Franchsie BV € 50.000,-

Bedrijfsinformatie
Dierservice Nederland B.V. is een logisch gevolg van de verdere ontwikkeling van de bedrijven van Mark Rensink. Eerst een 1e Dierservice winkel in Aalten, dan een 2e Dierservice winkel in Lichtenvoorde, nu de overname van de klanten van een groothandel en de voorraden en daarmee de verder uitbouw van Dierservice Nederland B.V.

Mark Rensink is 22 jaar oud en heeft ondanks zijn jonge leeftijd toch al 5 jaar ervaring in het ondernemen.

Financieel
Het bedrijfsresultaat zal zoals de prognoses aangeven voor 2015 uitkomen op € 9k winst bij een omzet van € 395k en over 2016 € 72k bij een verwachte omzet van € 965k.

Financiering
De financiering van € 225k wordt aangewend voor de verdere overname van de voorraden en inventaris van de vorige eigenaar en is ook nodig voor de uitbreiding van de winkels (ruitersport en hengelsport afdeling) voor Dierservice Franchsie BV. Mark Rensink heeft zelf al €30k geïnvesteerd. Hij zal zelf in de toekomst ook mee blijven investeren in de verdere uitbouw van zijn bedrijven.

Leenbedrag: € 225.000,-
Rente: 7,5%
Looptijd: 48 maanden

Cijfermatige uitwerking
Kapitaal Op Maat beschikt over het onderzoeksrapport van Dierservice Nederland B.V. welke is opgesteld door accountantskantoor Kubus te ’s Heerenberg waarin de prognoses 2015 en 2016 vermeld staan. Tevens is het businessplan in ons bezit van deze startende groothandel.

De uitkomsten van de Agium toetsing zijn bijgesloten bij het project en geven een positieve uitkomst. De liquiditeitsprognose en ook de uitwerking van het werkkapitaal laten voldoende ruimte om aan de aflossingen te kunnen voldoen die gerelateerd zijn aan de gewenste financiering.

De cashflowpositie is daarin voldoende om de financiële verplichtingen te kunnen voldoen.

Risico
In combinatie met de geleverde cijfers en de gehanteerde uitgangspunten stellen we vanuit Kapitaal Op Maat vast dat dit een gemiddeld risico is voor de Kapitaal Op Maat investeerders.

Agium Risico Rating
De toetsing is bijgesloten bij het project en voor investeerders inzichtelijk.

Solvabiliteit
De solvabiliteit (o.b.v. de prognose) van de onderneming is echter gemiddeld 2% en heeft een hoog risico. Dit komt voornamelijk dat Dierservice Nederland B.V. een startende groothandel is.

Rentabiliteit
De rentabiliteitsscore, gebaseerd op prognoses voor 2015 en 2016, is qua uitkomst goed.

Liquiditeit
De cashflow van Dierservice Nederland B.V. is stijgende respectievelijk € 0k in 2015 en € 30k in 2016. Het netto werkkapitaal is positief en geeft een laag risico weer.

Samenvattend:
De uitkomst van de totale beoordeling leidt in combinatie met de zekerheden tot een gemiddeld risico, rekening houdend dat Dierservice Nederland B.V. een startende onderneming is. In combinatie met de zekerheden en de hoofdelijke aansprakelijkheid is dit een te financieren plan met een mooie rente.

Als u bent ingelogd ziet u de aanvullende financiële informatie van dit project.

Als u bent ingelogd kunt u de zekerheden zien die aan dit project zijn verbonden.

Als u bent ingelogd kunt u een reactie plaatsen die door de ondernemer wordt beantwoord.

Als u bent ingelogd en geïnvesteerd heeft in dit project kunt u de updates over dit project inzien.

100% Gefinancierd! Met dank aan 133 investeerders!
Investeringsrisico
  • BBB-
  • BB
  • B+
  • B
  • B-
  • BB+
  • CC

laaghoog

Financieringsduur

48 Maanden

Rente

7,5 %

Reeds geïnvesteerd
€ 74.500 van de € 74.500
Doel van investering
Overname
Maak kennis met...
Mark Rensink
Mark Rensink

Mijn naam is Mark Rensink. Met mijn team van medewerkers onderneem ik met veel plezier en succes in de Dierenspeciaalzaak branche. Mijn ervaringen tijdens mijn studie “Vestiging manager groothandel” en het werken in de eigen winkels hebben ervoor gezorgd dat ik al sinds 2013 met mijn eigen Dierservice-concept werk. Onlangs heb ik bij Kapitaal op Maat mijn 3e deelproject kunnen afronden. Ik vind crowdfunding de beste manier om samen met de crowd open en transparant te ondernemen. Nu mijn Franchise organisatie staat wil ik ook mijn winkel in Aalten optimaliseren qua huisstijl en assortiment. Mijn grootste hobby is en blijft mijn werk, maar daarnaast ga ik graag zwemmen en doe ik aan krachtsport. In mijn vrije tijd houd ik ook erg van dieren en kweek ik vogels als hobby.

Incentive

Extra voordeel voor elke investeerder: Wij willen u als investeerder in Dierservice Nederland een extra voordeel bieden op de artikelen (consumentenprijzen) uit onze webshop. Heeft u zelf geen huisdieren, dan kunt u in onze webshop natuurlijk ook producten vinden voor de buitenvogels in uw tuin of op uw balkon. Of aankopen doen voor uw familie of kennissen?

Gold Pakket: Investeert u € 10.100,- of meer, dan ontvangt u geheel 2015 en 2016 20% korting op de consumentenprijzen op onze webshop. 
Ultra Premium Pakket: Investeert u € 5.100 tot € 10.000,- dan ontvangt u geheel 2015 en 2016 15% korting op de consumentenprijzen op onze webshop.
Super Premium Pakket: Investeert u € 2.600 tot € 5.000,- dan ontvangt u geheel 2015 en 2016 12,5% korting op de consumentenprijzen op onze webshop.
Premium Pakket: Investeert u € 1.100 tot € 2.500,- dan ontvangt u geheel 2015 en 2016 10% korting op de consumentenprijzen op onze webshop.
Super Standaard Pakket: Investeert u € 600,- tot € 1.000,- dan ontvangt u tot en met juni 2016 10% korting op de consumentenprijzen op onze webshop.
Standaard Pakket: Investeert u € 300,- tot € 500,- dan ontvangt u tot en met maart 2016 10% korting op de consumentenprijzen op onze webshop.
Basic Pakket: Investeert u € 100,- tot € 200,- dan ontvangt u op de 1e 3 bestellingen op onze webshop 10% korting op de consumentenprijzen.

Geen project van uw keuze?

Mail mij bij nieuwe projecten.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!