Bankvrij financieren voor het MKB

PassionWithoutLimits 3

PassionWithoutLimits voegt als 6e auto nu de illustere Ferrari 458 aan het wagenpark toe om zo aan de toenemende vraag te kunnen blijven voldoen.

Delen
100% Gefinancierd! Met dank aan 84 investeerders!

Het gaat goed met PassionWithoutLimits. De vraag naar de auto’s van PassionWithoutLimits blijft groeien en daarom breidt ondernemer Rob Bongers zijn wagenpark opnieuw uit. Deze keer met de exclusieve Ferrari 458. PassionWithoutLimits verhuurt snelle, stijlvolle auto's voor bijzondere momenten en maakt zo jongensdromen waar. Rob Bongers begrijpt goed wat mannen willen en hij begrijpt ook waar hij de meest exclusieve auto's het beste kan kopen. Om de Ferrari te kunnen aanschaffen is Rob op zoek naar een lening van € 50.000,- en biedt in ruil een rentepercentage aan van 7,5% gedurende 60 maanden.

Het Bedrijf
De eenmanszaak PassionWithoutLimits is in 2013 opgericht door ondernemer Rob Bongers. Rob is naast een liefhebber van exclusieve en krachtige auto's ook een expert op het gebied van fiscale wetgeving. Hierdoor lukt het hem om zijn bedrijf zo te organiseren dat hij tegen lagere prijzen kan verhuren dan zijn concurrenten. Deze combinatie zorgt ervoor dat zijn verhuurbedrijf van bijzondere auto’s sinds de oprichting in 2013 blijft groeien.

Bij PassionWithoutLimits (PWL) huurt u bijzondere auto’s voor bijzondere momenten. Een auto van PWL als trouwauto maakt de mooiste dag van uw leven nog exclusiever en daardoor helemaal onvergetelijk. Ook voor andere momenten zoals een jubileum, verjaardag of diploma worden de auto s van PWL vaak gehuurd.

Op dit moment bestaat het wagenpark uit: een oogstrelend mooie Aston Martin DBS, Maserati GranTurismo MC Stradale, Audi R8 V10 Spyder, Audi RS5 & Jaguar F-Type. Alle aangeboden auto’s zijn zwart of wit. PassionWithoutLimits heeft geen showroom en daarom is de perceptie en klantbeleving op de website ontzettend belangrijk en hier besteedt Rob Bongers veel aandacht aan.

De foto's zijn door een professionele fotograaf gemaakt en er is hard gewerkt om de beleving van de auto's vast te leggen. De communicatie gebeurt vooral online. Deelname aan het programma WeddingPlanner van rtl4 heeft bijgedragen aan de naamsbekendheid en ook via sociale media en deelname aan beurzen groeit de naamsbekendheid. PWL richt zich op aanstaande bruidegommen in Nederland, België en een deel van Duitsland (Noordrijn- Westfalen). PWL streeft naar 100% klanttevredenheid. Bekijk de reviews

Organisatie
PassionWithoutLimits is een eenmanszaak opgericht in 2013 door Rob Bongers. In 2012 was Rob al eigenaar van deze activiteit toen nog in samenwerking met zijn broer. Het bedrijf is vanwege fiscale redenen (BPM) en de lagere prijs in Duitsland van dit type auto gevestigd in Duitsland. De auto's zijn allen volledig all-risk verzekerd, ook tijdens het gebruik door de huurder. Hier zijn allerlei voorwaarden aan gekoppeld die in het bijgevoegde businessplan beschreven staan. Het realiseren van deze afspraak met een verzekeraar is bijzonder en geeft wederom blijk van de ondernemerschapskwaliteiten van Rob Bongers. Ook nieuw is de samenwerking met een ander verhuurbedrijf (SuperExperience) om de logistieke organisaties te combineren. Samen delen zij een pool van trailers en chauffeurs, met een extra standplaats in Nijmegen, waardoor de groei goed te behappen is.

PWL beschikt over het Keurmerk Trouwen van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO). PWL heeft een goede naamsbekendheid en een uitgebreid netwerk in de Trouwbranche. Er wordt samengewerkt met weddingplanners in binnen- en buitenland, fotografen en andere trouwauto verhuurbedrijven. Rob kan het tot nu toe zonder personeel aan, maar in drukkere tijden zijn er mensen beschikbaar om de auto's naar de gewenste locatie te transporteren. De gehuurde auto wordt door de eigenaar door middel van een autotransporter bij de huurder afgeleverd en de huurder rijdt de auto gedurende de huurperiode naar de diverse trouwlocaties zoals de fotoshoot en de huwelijksvoltrekking. Na de huurperiode wordt de auto door PWL weer opgehaald bij de feestlocatie zodat het aantal werkelijk gereden kilometers van de auto’s per jaar zeer beperkt blijft en de hoge waarde behouden blijft.

Omzet en Groei
Het blijft goed gaan met PassionWithoutLimits. De aanvragen blijven toenemen en men weet de website en het bedrijf goed te vinden. Na 4 jaar is er steeds meer informatie over welke auto wanneer geboekt wordt en dit helpt om beslissingen voor de toekomst te nemen en de cashflow constant te houden. Kortom, Het lukt PWL om een blijvende stroom van opdrachten te krijgen en dit zorgt voor een aanhoudende groei. Het blijven aanvullen en uitbreiden van het wagenpark speelt een belangrijke rol in de groeistrategie.

Rob Bongers: "Zoals ik in mijn business plan had toegelicht, is de economische afschrijving laag, aangezien het exclusieve auto's betreft waarmee heel weinig kilometers worden gereden (max 4-5 duizend km per jaar vanwege het transport op een trailer, waarbij mijn klanten gemiddeld 100 km rijden op hun bruiloft). De Maserati deal bewijst mijn punt; ik had de Maserati Quattroporte in 2014 gekocht voor 50.750 Euro (bruto) en kon hem 3 jaar later verkopen voor 46.000 Euro (bruto). Dit betekent een economische afschrijving van 4.000 Euro netto, terwijl ik deze auto in die periode 71x heb verhuurd tegen een gemiddelde netto huurprijs van 750 Euro. Toch bleef de Maserati Quattroporte wat achter op de rest van mijn wagenpark, waardoor ik heb besloten om deze in te ruilen voor de Maserati GranTurismo. Ook dit bleek een goede zet te zijn geweest, aangezien dit mijn populairste trouwauto is geworden met inmiddels al 27 boekingen in 3 maanden, tegen een gemiddelde netto huurprijs van 850 Euro. Ook de Audi R8 en Jaguar F-Type, die ik via Kapitaal Op Maat heb gefinancierd voor respectievelijk 75.000 Euro begin 2016 en 50.000 Euro begin 2017, doen het uitstekend en beter dan de prognose. De Audi R8 heb ik inmiddels al 72x verhuurd tegen een gemiddelde netto huurprijs van 950 Euro, en de Jaguar F-Type al 46x tegen een gemiddelde netto huurprijs van 650 Euro.”

De aanschaf van een nieuwe auto kent gemiddeld een terugverdientijd van 3 jaar waarbij gerekend wordt met zeer conservatieve boekingscijfers, gezien de voortdurende toename van unieke bezoekers op de website. PWL verzorgt vanaf volgend jaar ook PWL tours naar circuits in Duitsland (Nürburgring), België (Spa Francorchamps) en Nederland (Circuit Park Zandvoort) organiseren waarbij 5 teams onder begeleiding in alle auto 's mogen rijden, op deze manier wordt een nieuwe doelgroep bereikt en dit zal voor extra omzet zorgen. Op termijn denkt PWL ook aan affiliate marketing als een aanvullende bron van inkomsten. 

Financieringsbehoefte 
Om de financiering van de aan te schaffen Ferrari 458 mogelijk te maken is Rob Bongers nu op zoek naar een lening van € 50.000,-. Hij biedt de investeerders van Kapitaal Op Maat een rentepercentage aan van 7,5% gedurende 60 maanden. 
Rob Bongers motiveert zijn aanvraag als volgt: 'Door één extra hoogpotentiaalauto aan de bestaande vloot van vijf auto's toe te voegen, zal de operationele hefboomwerking aanzienlijk hoger worden voor de vaste kostenbasis, waardoor het algehele financiële risico verder wordt verminderd.

Ter illustratie geeft Rob het volgende voorbeeld: "Dankzij de langetermijninvesteringen in Search Engine Optimization (SEO) komen steeds meer mensen uit de hoofddoelgroep in Nederland, België en Duitsland naar de website. Een extra auto zal rechtstreeks profiteren van deze toenemende exposure, wat een aanzienlijk extra rendement op de vaste SEO-investeringen biedt. Uiteraard heeft een uniek productaanbod niet veel waarde als de doelgroep het niet kan vinden. Echter, een vaak bezochte website heeft ook niet veel waarde zonder de auto's die de doelgroep zoekt."

Waarom Crowdfunding via Kapitaal Op Maat? 
Dit is mijn derde aanvraag via Kapitaal Op Maat. Eerder heb ik al 2 financieringen via dit platform gerealiseerd. Uiteraard kies ik ook voor het derde project voor Kapitaal Op Maat. Ik ben de investeerders bijzonder dankbaar voor hun getoonde vertrouwen en laat hen met deze aanvraag graag zien hoe het gaat met mijn bedrijf en daarnaast bied ik hen graag de gelegenheid om opnieuw mee te profiteren van mijn groei.

Voor meer informatie bezoek onze webiste www.passionwithoutlimits.com en/of bekijk de foto's op Instagram

PassionWithoutLimits 3PassionWithoutLimits 3PassionWithoutLimits 3
Investeerder Bedrag Datum
Anonieme investeerder € 200 20 oktober
Anonieme investeerder € 3.000 20 oktober
Anonieme investeerder € 100 20 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 20 oktober
Anonieme investeerder € 200 20 oktober
Anonieme investeerder € 200 20 oktober
Anonieme investeerder € 300 20 oktober
Leo Theodorus Johannes Gerhardus Ter Voert € 200 20 oktober
Anonieme investeerder € 5.000 20 oktober
J.R. Kalf € 500 20 oktober
Anonieme investeerder € 200 20 oktober
Cor van der Zwan € 100 20 oktober
Anonieme investeerder € 200 20 oktober
Anonieme investeerder € 500 20 oktober
Anonieme investeerder € 200 20 oktober
Anonieme investeerder € 300 20 oktober
Anonieme investeerder € 100 20 oktober
Jacob Jan Teeuw € 500 20 oktober
Anonieme investeerder € 200 20 oktober
Gerard Meijer € 500 20 oktober
Anonieme investeerder € 500 20 oktober
Anonieme investeerder € 1.500 20 oktober
Anonieme investeerder € 200 20 oktober
Wim van Leijden € 2.000 20 oktober
Anonieme investeerder € 100 20 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 20 oktober
Anonieme investeerder € 200 20 oktober
Anonieme investeerder € 100 20 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 20 oktober
Anonieme investeerder € 200 20 oktober
Anonieme investeerder € 1.500 20 oktober
Anonieme investeerder € 100 20 oktober
Lulof Anthon Heetjans € 500 20 oktober
Anonieme investeerder € 100 20 oktober
Anonieme investeerder € 500 20 oktober
Anonieme investeerder € 500 20 oktober
Anonieme investeerder € 1.500 20 oktober
Anonieme investeerder € 400 20 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 20 oktober
Anonieme investeerder € 300 20 oktober
Anonieme investeerder € 200 20 oktober
Anonieme investeerder € 2.500 20 oktober
Anonieme investeerder € 100 20 oktober
Anonieme investeerder € 500 20 oktober
Hendrik Job Langbroek € 1.000 20 oktober
Anonieme investeerder € 100 20 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 20 oktober
Anonieme investeerder € 100 20 oktober
Jaap Crezee € 100 20 oktober
Anonieme investeerder € 100 20 oktober
Willem Arend Jan Scheper € 500 20 oktober
Anonieme investeerder € 400 20 oktober
Anonieme investeerder € 400 20 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 20 oktober
Anonieme investeerder € 100 20 oktober
Anonieme investeerder € 300 20 oktober
Anonieme investeerder € 1.600 20 oktober
Anonieme investeerder € 1.500 20 oktober
Anonieme investeerder € 100 20 oktober
Anonieme investeerder € 100 20 oktober
Anonieme investeerder € 100 20 oktober
Anonieme investeerder € 500 20 oktober
Anonieme investeerder € 5.000 20 oktober
Anonieme investeerder € 200 20 oktober
Johannes Martinus Fernig € 100 20 oktober
Anonieme investeerder € 500 20 oktober
Anonieme investeerder € 300 20 oktober
Anonieme investeerder € 500 20 oktober
Anonieme investeerder € 100 20 oktober
Anonieme investeerder € 100 20 oktober
Anonieme investeerder € 100 20 oktober
Anonieme investeerder € 100 20 oktober
Anonieme investeerder € 100 20 oktober
George Germing € 500 20 oktober
Anonieme investeerder € 200 20 oktober
Anonieme investeerder € 100 20 oktober
Anonieme investeerder € 500 20 oktober
Anonieme investeerder € 500 20 oktober
Anonieme investeerder € 300 20 oktober
Anonieme investeerder € 200 20 oktober
Anonieme investeerder € 1.000 20 oktober
Anonieme investeerder € 100 20 oktober
Anonieme investeerder € 100 20 oktober
Anonieme investeerder € 200 20 oktober
Anonieme investeerder € 100 20 oktober
Anonieme investeerder € 100 20 oktober

Als u bent ingelogd kunt u de essentiële beleggersinformatie van dit project zien.

Als u bent ingelogd kunt u de zekerheden zien die aan dit project zijn verbonden.

Als u bent ingelogd kunt u een reactie plaatsen die door de ondernemer wordt beantwoord.

Als u bent ingelogd en geïnvesteerd heeft in dit project kunt u de updates over dit project inzien.

100% Gefinancierd! Met dank aan 84 investeerders!
Investeringsrisico
  • AA
  • A
  • BB
  • B
  • CC
  • C

laaghoog

Financieringsduur

72 Maanden

Rente

7,5 %

Reeds geïnvesteerd
€ 50.000 van de € 50.000
Doel van investering
Bedrijfsmiddelen
Maak kennis met...
Rob Bongers
Rob  Bongers

Mijn naam is Rob Bongers, ik ben geboren in 1981 en heb de studie International Business aan de Universiteit van Maastricht gevolgd en deze succesvol afgerond. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest bij een Big-4 accountantskantoor en bij een investment bank. Naast mijn werk als financieel manager bij een groot international concern heb ik ook nog een post-doctorale opleiding tot Register-Controller gevolgd aan de Business Schools van Maastricht, Amsterdam, Boston en Shanghai (International Executive Master Finance & Control). Na enkele jaren met veel plezier bij dit bedrijf werkzaam te zijn geweest heb ik in 2012 ervoor gekozen om mijn passie te volgen en te starten als zelfstandig ondernemer. PassionWithoutLimits betekent voor mij een droom die werkelijkheid is geworden. Het opbouwen en zien groeien van dit bedrijf met exclusieve sportauto’s is geweldig.
De trouwbranche is een ontzettend leuke wereld om actief in te zijn. Ik lever een bijdrage aan een ontzettend belangrijke dag in het leven van mensen. Met onze dienstverlening doe ik mijn uiterste best om die dag echt onvergetelijk te laten zijn. Het contact met de altijd vrolijke bruidsparen en leuke partners in de trouwbranche maken dat ik nog heel lang wil doorgaan met Passion Without Limits!

Incentive

Voor elke € 1.000 inleg biedt PassionWithoutLimits een korting van 20% op de huurprijs van een trouwauto naar keuze (indien beschikbaar) voor een bruiloft in Nederland of België, inclusief breng- en haalservice, brandstof en 100 vrije kilometers. Met andere woorden bij een inleg van € 5.000 kan er geheel gratis gebruik worden gemaakt van één van de exclusieve modellen. Deze voucher kan uiteraard ook als cadeau worden weggegeven.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!