Bankvrij financieren voor het MKB

JobManiac Eindhoven

Na het succes van JobManiac Rotterdam & Goes is een vestiging in Eindhoven de volgende logische stap op weg naar landelijke dekking voor dit succesvolle uitzendbureau.

JobManiac Eindhoven
Delen
100% Gefinancierd! Met dank aan 123 investeerders!

Na drie eerdere succesvolle projecten via Kapitaal Op Maat is JobManiac terug voor een vierde project. JobManiac bemiddelt technische uitzendkrachten aan de bouw en infrastructuur en zeevaart. JobManiac streeft naar landelijke dekking en daarom is na de vestiging in Rotterdam nu een vestiging in Eindhoven de volgende logische stap. JobManiac Eindhoven B.V. wordt gestart met twee lokale partners die veel contacten hebben in de bouw & infra. Om die reden kan er snel omzet gerealiseerd worden en is er werkkapitaal nodig om deze omzet voor te kunnen financieren. JobManiac Eindhoven B.V. is daarom op zoek naar een lening van € 75.000,- en biedt de investeerders in ruil een rentepercentage aan van 7,5% gedurende 48 maanden (annuitair). 

Het Bedrijf
JobManiac B.V. is in 2012 opgericht door ondernemer Willem Faasse. JobManiac is een dynamisch technisch uitzendbureau met inmiddels 3 vestigingen. Wij bieden gecertificeerd personeel aan in met name de regio's Zeeland, Brabant en Zuid-Holland en verzorgen detachering op landelijk niveau. Wij leveren een breed scala aan vakmensen  zoals lassers, metaalbewerkers en constructiebouwers, hoveniers, stratenmakers en grondwerkers. Voor de bouw hebben wij kraan- en shovel machinisten, chauffeurs voor tractor, heftruck en vrachtwagens, timmermannen, schilders en bouwvakkers. Voor de zeevaart hebben wij matrozen, schippers en zeevarenden.

Het is de missie van JobManiac om de Nederlandse arbeidsmarkt te versterken en dit te doen door het elke dag weer enthousiasme, kwaliteit, transparantie en flexibiliteit te bieden voor zowel onze klanten als onze uitzendkrachten en medewerkers.

Deze missie en manier van werken vindt gehoor. Het gaat goed met JobManiac en we zijn de afgelopen jaren blijven groeien. Eind 2014 heeft JobManiac de stap gezet naar een 2e vestiging in Oud-Beijerland en in 2015 hebben we ook in Rotterdam een vestiging geopend. JobManiac is inmiddels uitgegroeid tot een sterke en serieuze speler op de landelijke markt van uitzenden en detacheren.

Onze werkwijze berust naast kwaliteit en ons aanstekelijk enthousiasme op een eerlijke en transparante bemiddeling. Door middel van persoonlijke gesprekken kunnen kandidaten en opdrachtgevers alle wensen bespreekbaar maken. Met deze informatie start JobManiac de zoektocht naar de geschikte kandidaat of werkgever. Een sterke basis in de regio is dan ook een must en de contacten zijn niet anoniem. We werken met vaste contactpersonen en  zijn betrokken en toegankelijk voor onze klanten en uitzendkrachten. Dit betekent dat als een project eindigt, het dienstverband niet automatisch eindigt, wij zoeken al naar een nieuw project voor de uitzendkracht.

Een eerste financieringsronde bij Kapitaal Op Maat werd binnen enkele dagen succesvol afgerond. De groei van de vestiging Goes kreeg hiermee een flinke boost.  De keuze voor de opening van een nieuwe vestiging in Rotterdam met wederom hulp van de investeerders van Kapitaal Op Maat heeft ervoor gezorgd dat wij nu echt een solide bedrijf zijn geworden. Een vierde vestiging in Eindhoven is voor ons de logische volgende stap en we kondigen nu alvast aan dat de volgende stap een vestiging in Apeldoorn wordt. 

Wij streven er naar om landelijke dekking te kunnen bieden aan onze grotere nationale en ook steeds vaker internationale opdrachtgevers. Onze manier van werken waarbij we aandacht hebben voor de persoonlijke aandacht met onze opdrachtgevers en uitzendkrachten werkt. Deze aanpak vraagt ook om een lokale focus en daarom kiezen wij er bij nieuwe vestigingen voor om samen te werken met lokale partners. Willem Faasse heeft twee Brabantse partners gevonden die , dit omdat deze partners bekend zijn in de regio en ‘het taaltje’ spreken. Ook hun jarenlange ervaring in de bouw en infra doet goede aan JobManiac. JobManiac gaat de backoffice verlenen voor deze nieuwe vestiging. 

Organisatie
JobManiac is opgericht door Willem Faasse op 25 oktober 2012 in Goes. Eind 2014 heeft JobManiac de stap gezet naar een 2e vestiging in Oud-Beijerland. Het hoofdkantoor van JobManiac is gevestigd in Goes.

JobManiac Rotterdam B.V. en JobManiac Goes B.V. zijn de twee werkmaatschappijen onder de holding JobManiac Holding B.V. Willem Faasse is 100% eigenaar van deze Holding en werkt inmiddels met een vast team van 7 medewerkers. JobManiac Eindhoven B.V. wordt de derde werkmaatschappij.  

Dit wordt een op zichzelf staande B.V. waarvan JobManiac Holding B.V. 33.33 % aandeelhouder is. Notarieel is alles goed vastgesteld en ingekleed door onze vaste notaris Ammerlaan Legal te Goes

JobManiac Rotterdam B.V. en straks ook JobManiac Eindhoven werken met een een eigen vestigingsmanager die goed bekend is in de regio. Zowel relaties als uitzendkrachten kunnen op deze manier nog beter lokaal bediend worden. De regionale omzet in JobManiac Rotterdam B.V. en JobManiac Eindhoven B.V. gaat niet ten koste van de omzet in JobManiac Goes B.V.. Het hoofdkantoor JobManiac Goes B.V. vormt de administratieve backoffice van JobManiac Rotterdam B.V. en JobManiac Eindhoven B.V. Willem wordt geadviseerd en ondersteund door JWG Administraties uit Goes.

Omzet en Groei
De markt kent een gunstige ontwikkeling en de kwaliteit die wij bieden zorgt voor tevreden klanten en vele nieuwe contacten. Jobmaniac blijft groeien en daarom is Eindhoven de volgende stap. De twee partners met wie nu samengewerkt wordt zijn bekend in de regio en spreken ‘het taaltje’. Ook hun jarenlange ervaring in de bouw en infrastructuur branche is een belangrijke factor in het verwachte succes van JobManiac Eindhoven.

JobManiac Eindhoven heeft door middel van het zeer brede netwerk van haar partners een grote afzetmarkt. Hierdoor is het mogelijk op korte termijn een hoge omzet te behalen met een relatief lage investering. De verwachting is in de eerste weken 15 vakkrachten te werk te stellen.

In 2017 gaat JobManiac zich daarnaast richten op het automatiseren van processen. JobManiac heeft een dashboard (CBBS) met hierin alle gegevens van het bemiddelde personeel. De verloning gebeurt vanuit het dashboard.  Daarnaast zijn we bezig met een eigen planningsprogramma (Flex Manage). JobManiac Rotterdam B.V. werkt hier al mee en eind februari is ook JobManiac Goes hier mee gaan werken. Hierin worden gegevens van relaties en personeel ingezet, ingepland, en is ook de mogelijkheid tot margeberekening, omzetten per relatie mogelijk. We verwachten dat dit onze manier van werken versnelt en we nog sneller kunnen bijsturen.

Financieringsbehoefte
Na een eerste succesvolle crowdfunding voor JobManiac Goes B.V en daarna nog een tweetal succesvolle projecten voor JobManiac Rotterdam B.V. volgt nu de vierde aanvraag door JobManiac B.V. 
Voor de nieuwe vestiging van JobManiac Eindhoven B.V.  zijn we op zoek naar werkkapitaal om de omzet te kunnen voorfinancieren.

We gaan uit van een verwachte omzet van € 21.000 per week met een brutomarge van 23 – 30%. Opdrachtgevers in de bouw & infra hebben over het algemeen een betalingstermijn van 45 dagen, dit zijn maar liefst negen werkweken.
JobManiac verloont volgens gebruik in de uitzendbranche haar werknemers per week. Hier zit het spanningsveld en vandaar wederom deze aanvraag via Kapitaal Op Maat.

JobManiac is op zoek naar een lening van € 75.000,- en biedt de investeerders een rente percentage van 7.5% gedurende 48 maanden. 

De ondernemer Willem Faasse is voor deze lening niet hoofdelijk aansprakelijk. Dit is een weloverwogen beslissing en deze berust op de opgebouwde goodwill met het vervroegd aflossen van de eerdere drie projecten via Kapitaal Op Maat. 

Waarom crowdfunding via Kapitaal Op Maat?
Investeerders in de voorgaande projecten van JobManiac weten al hoe wij als jong en ambitieus bedrijf werken. Graag bieden wij deze investeerders de gelegenheid om wederom te profiteren van ons succes. Voor ons is crowdfunding inmiddels een vertrouwde manier van financieren geworden. Net als met onze klanten en uitzendkrachten bouwen wij ook graag een lange termijn relatie met onze investeerders. Kapitaal Op Maat is voor ons een prettige partij om dit te realiseren. Net als wij staan ze voor goede relaties en transparantie. 

Meer weten? Bezoek onze website http://www.jobmaniac.nl/

 

Investeerder Bedrag Datum
Anonieme investeerder € 500 26 mei
Anonieme investeerder € 1.800 26 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 300 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 700 19 mei
Anonieme investeerder € 2.000 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 1.000 19 mei
Anonieme investeerder € 1.000 19 mei
Remco Schreuders € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 300 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 2.000 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
J. van Duijn € 1.000 19 mei
Jan Hoekveen € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 1.000 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 1.000 19 mei
J.H. Janssen € 1.500 19 mei
Anonieme investeerder € 300 19 mei
Anonieme investeerder € 200 19 mei
Anonieme investeerder € 1.000 19 mei
Anonieme investeerder € 2.000 19 mei
Anonieme investeerder € 300 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 1.000 19 mei
Anonieme investeerder € 400 19 mei
Anonieme investeerder € 1.500 19 mei
Anonieme investeerder € 300 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 400 19 mei
S.R. Sijtsma € 200 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 1.000 19 mei
Willy Scheper € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 1.000 19 mei
Anonieme investeerder € 400 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 3.000 19 mei
Anonieme investeerder € 1.000 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 1.000 19 mei
Boen Jozef € 1.000 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 200 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Cor van der Zwan € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 2.500 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 400 19 mei
Anonieme investeerder € 300 19 mei
Anonieme investeerder € 300 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 200 19 mei
Anonieme investeerder € 1.000 19 mei
Anonieme investeerder € 700 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 1.000 19 mei
Anonieme investeerder € 200 19 mei
Gert mulder € 200 19 mei
Anonieme investeerder € 1.000 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 200 19 mei
Anonieme investeerder € 300 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 200 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 300 19 mei
Anonieme investeerder € 2.100 19 mei
Anonieme investeerder € 1.700 19 mei
Anonieme investeerder € 1.000 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 300 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 300 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 200 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 7.500 19 mei
Anonieme investeerder € 400 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 200 19 mei
Marco van Kampen € 200 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 800 19 mei
Anonieme investeerder € 300 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 200 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 200 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 200 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 500 19 mei
Anonieme investeerder € 300 19 mei
Anonieme investeerder € 1.000 19 mei
Gert Roseboom € 200 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 200 19 mei
Anonieme investeerder € 600 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei
Anonieme investeerder € 100 19 mei

Stichting Exsyting heeft de toetsing verzorgd van JobManiac Eindhoven B.V. in opdracht van Kapitaal Op Maat B.V. De inhoud is bestemd voor (potentiële) investeerders van Kapitaal Op Maat. De informatie wordt vertrouwelijk beschikbaar gesteld en mag op geen enkele wijze worden gedeeld.

JobManiac B.V. is een technisch uitzendbureau gespecialiseerd in het leveren van gecertificeerde vakmensen zoals lassers, metaalbewerkers, constructiebouwers, hoveniers, stratenmakers en grondwerkers. JobManiac bemiddelt tevens kraan- en shovelmachinisten, chauffeurs (tractor, heftruck en vrachtwagen), timmermannen, schilders en bouwvakkers, matrozen, schippers en zeevarenden. De corebusiness van JobManiac is het leveren van personeel in de grond-, weg- en waterbouw.

JobManiac is opgericht door Willem Faasse op 25 oktober 2012. Het kantoor is gevestigd in Goes. Eind 2014 heeft JobManiac de stap gezet naar een 2e vestiging in Oud-Beijerland. JobManiac Rotterdam B.V. en JobManiac Goes B.V. zijn de twee werkmaatschappijen onder de holding JobManiac Holding B.V. Willem Faasse is 100% eigenaar van deze Holding en heeft 7 vaste medewerkers in dienst.

JobManiac onderscheidt zich van de concurrenten door kwaliteit aan te bieden. Door middel van persoonlijke gesprekken kunnen kandidaten en opdrachtgevers alle wensen bespreekbaar maken. Met deze informatie start JobManiac de zoektocht naar de geschikte kandidaat of werkgever.

De ondernemer wil een nieuwe vestiging openen in Geldrop, deze vestiging gaat JobManiac Eindhoven B.V. heten. Dit wordt een op zichzelf staande B.V. met 3 holdings als aandeelhouder (elk 33,33%). Notarieel is alles vastgesteld en ingekleed door de notaris Ammerlaan Legal te Goes. JobManiac wil met deze vestiging werken naar een landelijke dekking. De ondernemer heeft besloten om deze vestiging te runnen met 2 Brabantse partners, dit omdat deze partners bekend zijn in de regio. Ook hebben de partners jarenlange ervaring in de bouw en infra.

JobManiac Eindhoven heeft door middel van het brede netwerk van haar partners een grote afzetmarkt. Hierdoor is het mogelijk op korte termijn een hoge omzet te behalen met een relatief lage investering. De verwachting is in de eerste weken 15 vakkrachten te werk te stellen. Met een verwachte omzet van € 21.000 per week met een brutomarge van 23 – 30%. Opdrachtgevers in de bouw & infra hebben over het algemeen een betalingstermijn van 45 dagen, dit is 9 werkweken. JobManiac verloont haar werknemers per week, dit is gebruikelijk in de uitzendbranche. Dit betekent dat er een bedrag van €145.530,00 voorgeschoten moet worden gedurende deze 9 weken. JobManiac wil dit opvangen door € 75.000 te funden en het overige op een andere manier in te vullen (factoren en rekening courant met de bestaande werkmaatschappijen).

De ondernemer had reeds 3 financieringen via Kapitaal Op Maat lopen en heeft alle financieringen in maart vervroegd afgelost inclusief rente. Ondernemer behoudt het recht deze geldlening vervroegd af te lossen, met inachtneming van betaling van 2 Rente termijnen over de actuele Restschuld.

Investeerders die zijn ingelogd kunnen het volledige rapport van de toetsing raadplegen.

 

Als u bent ingelogd ziet u de aanvullende financiële informatie van dit project.

Als u bent ingelogd kunt u de zekerheden zien die aan dit project zijn verbonden.

Als u bent ingelogd kunt u een reactie plaatsen die door de ondernemer wordt beantwoord.

Als u bent ingelogd en geïnvesteerd heeft in dit project kunt u de updates over dit project inzien.

100% Gefinancierd! Met dank aan 123 investeerders!
Investeringsrisico
  • AA
  • A
  • BB
  • B
  • CC
  • C

laaghoog

Financieringsduur

48 Maanden

Rente

7,5 %

Reeds geïnvesteerd
€ 74.800 van de € 74.800
Doel van investering
Financiering werkkapitaal
Maak kennis met...
W. Faasse, J.J.G. Bosmans & J.C.A. Kuijpers

Mijn naam is Willem Faasse. Ik ben geboren op 4 juli 1993 in Goes en sinds 2012 zelfstandig ondernemer. Ondernemen is één van mijn hobby’s, het avontuur om met de middelen die je hebt waarde toe te voegen en daarmee geld te verdienen vind ik geweldig. Omdat het zo goed gaat met JobManiac wil ik nu Nederland veroveren. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met koken. Het leukste vind ik het om voor een grote groep een lekker gerecht klaar te maken.
Naast het perfectioneren van mijn kookkunsten ben ik ook een sportfanaat. Ik fitness 4x per week. Dit houdt mij scherp en fit en zorgt voor voldoende ontspanning voor de inspanning die ik op kantoor lever.

Na het succes van de JobManiac vestiging Goes, Rotterdam en Eindhoven vind ik het geweldig om te zien hoe we blijven groeien. Vandaar dit nieuwe project voor een nieuwe vestiging in Apeldoorn, deze run ik samen met Henk Schobben. Henk is gestart als uitzendkracht bij JobManiac waarna hij bij ons in dienst is gekomen. Henk runt als vestigingsmanager succesvol het kantoor in Rotterdam en nu wordt hij mede eigenaar van JobManiac Apeldoorn B.V.. Kortom, dit wordt weer een mega succes.

Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!