Bankvrij financieren voor het MKB

Illuxtron International Holding BV

Zeeuws familiebedrijf in de maakindustrie zoekt werkkapitaal voor transitie- en ambitieus groeiplan

Illuxtron International Holding BV
Delen
100% Gefinancierd! Met dank aan 268 investeerders!

Illuxtron International B.V. ontwerpt, ontwikkelt, fabriceert en verkoopt LED verlichting. Het bedrijf is in staat om 11.000 verschillende productvariaties binnen 10 dagen te versturen naar zo’n 250 klanten over heel Europa. Haar klanten zijn met name adviseurs die lichtadvies geven aan eindklanten. Een gedeelte van de producten wordt onder de naam van de klant in de markt gezet. Vader Quinten Sr. is nog nauw betrokken en zoekt dagelijks naar nieuwe klanten en maakt reisschema’s voor de verkoopmensen. Met Illuxtron International B.V. heeft Quinten van de Vrie jr. vanaf 2009 een nieuw hoofdstuk aan de familietraditie toegevoegd. In de jaren 70 waren er 300 thuiswerkers en 10 verschillende sociale werkplaatsen die 50.000 spotjes per week assembleerden voor klanten over de gehele wereld. In de jaren 80 en 90 verschoof de productie geleidelijk naar China. Toen in 2009 Illuxtron International B.V. werd opgericht was het de bedoeling om een groot deel van deze arbeidsplekken weer terug naar Nederland te halen. Ondertussen wordt de volledige productie terug in Zeeland gemaakt door 100 mensen bij 3 regionale sociale werkvoorzieningen.
Na een snelle groei in de beginjaren is deze de laatste jaren gestabiliseerd door de concurrentie van de grote lampenmerken die goedkope spots uit China op de markt brachten. Om deze concurrentie het hoofd te kunnen bieden en omdat de verwachte omzetgroei is uitgebleven is een strategische koerswijziging noodzakelijk, waarbij een verschuiving plaats vindt van de standaard catalogus producten naar steeds meer custom made producten of 'specials'. Hiertoe is een gedetailleerd transitie-plan uitgewerkt waarbij geinvesteerd wordt in nieuwe product-markt combinaties (Datacenters), daadkrachtig management, effectieve (verkoop)-organisatie en automatisering om procesefficiency en een verbeterde klantervaring te realiseren. Om het transitieplan te kunnen uitvoeren is Illuxtron op zoek naar een annuitaire lening van € 200.000,- , waarvan de eerste 4 maanden aflossingsvrij. In ruil biedt ondernemer Quinten van de Vrie jr. investeerders een rentepercentage aan van 7,5% gedurende 40 maanden.

Het bedrijf
Quinten van de Vrie Sr. begon in 1975 met de ontwikkeling van de eerste E-27 spots welke binnen een aantal jaren uitgroeide tot een wekelijkse productie van 50.000 spots. Toen in het begin van de jaren ’80 de halogeenarmaturen opkwamen groeide het bedrijf nog harder en werd het over genomen door de ATAG groep (verwarmingen). Quinten Jr. was vanaf 1982 in het bedrijf gekomen en belandde al snel op de ontwikkelingsafdeling alwaar hij binnen een aantal jaren leiding gaf aan 10 medewerkers. Met de komst van de nieuwe ATAG directie ontstonden er verschillende visies over de te volgen koers en verliet de familie van de Vrie de firma.
Zonder Quinten Sr. werd het bedrijf Lighting Partner in 1989 opgericht wat uitgroeide tot een toonaangevend productiebedrijf voor andere fabrikanten. 
In 1995 ontwikkelde Quinten Jr. een reeks GU10 Hoogvolt halogeenarmaturen (geen transformator nodig maar direct op 230V aan te sluiten) waardoor de organisatie zich ontwikkelde tot een belangrijke OEM-ontwikkelpartner voor Sylvania (grote lamp- en verlichtingsfabrikant). Na succesvol actief te zijn geweest in de halogeenindustrie, ontdekten zij de mogelijkheden van LED-verlichting en daarmee werden collecties ontwikkeld voor Trilux, Eyeleds, Philips en Zumtobel.
In 2008 werd het bedrijf aan een groot Amerikaans investeringsfonds verkocht met de bedoeling om een grote Europese speler te worden. Al vrij snel werd duidelijk dat de Amerikaanse investeerder de technologie alleen gebruikte voor de Amerikaanse markt en dat er van de Europese plannen niet veel terecht kwam.
Quinten Jr. verliet het bedrijf in 2009 en richtte LedsProgress op.LedsProgress ontwikkelde een assortiment van hoogwaardige LED-producten. Deze producten zijn in de markt geïntroduceerd onder de naam ‘Illuxtron’. Al snel stond Illuxtron bekend als een kwaliteitsmerk dat hoogwaardige producten aanbiedt. In 2013 werd het merk Eyeleds teruggekocht, waardoor LedsProgress plotseling een klantengroep erbij kreeg die bereid was meer voor kwaliteit te betalen. Door de jaren heen is LedsProgress gegroeid van een klein familiebedrijf naar een internationaal bedrijf dat met een team van 34 mensen actief is in meer dan 40 landen. In juli 2015 werd besloten de bedrijfsnaam te veranderen van LedsProgress naar Illuxtron International om op deze manier de kwaliteit die Illuxtron representeert meer tot uiting te laten komen. Vandaag de dag draagt Illuxtron International de merken ‘Illuxtron’ en ‘Eyeleds’.

Illuxtron International is een vooraanstaand partner voor verlichtingsadviesbureaus. Het grootste marktaandeel is in de Benelux. Maar ook in andere delen van Europa is Illuxtron actief. "We ontwikkelen en produceren de producten grotendeels onder eigen vlag en het salesteam bedient de markt in binnen- en buitenland. Het merk onderscheidt zich door zijn productkwaliteit en de 7 jaar garantie die gegeven wordt op de producten waarmee wij ons onderscheiden van de concurrentie."

Organisatie
Vanuit Vlissingen zijn 34 medewerkers dagelijks bezig om de firma uit te bouwen tot een toonaangevend bedrijf binnen de verlichtingsmarkt. Op dit moment heeft Quinten van de Vrie 61,28% van de aandelen en hij is statutair directeur (bestuurder) van de besloten vennootschap Illuxtron International B.V. De rest van de aandelen is in bezit van 2 investeringsfondsen, waaronder het Zeeuws Investeringsfonds. Het is de droom om deze in de toekomst op eigen kracht uit te kopen zodat deze aandelen vrij komen voor overige key werknemers.

Omzet en Groei

Het grootste gedeelte van de omzet haalt Illuxtron nu uit de Benelux maar er wordt hard aan de weg getimmerd in Duitsland en Engeland. Na de snelle groei in de beginjaren is de omzetgroei gestagneerd en bedraagt de omzet de laatste jaren circa € 7,5 miljoen. De afgelopen jaren was het bedrijf te veel intern gericht. "Strategie staat nu als een huis en we zijn klaar om een 2e groeifase in te gaan.Illuxtron bevindt zich in een transitiefase om over te schakelen van standaard catalogus artikelen naar steeds meer custom made producten. (klik hier voor een video). Op dit moment bestaat 20-30% van de omzet al uit winstgevende speciale producten (brutomarge 45%-50%) en dit percentage zal komende jaren verder toenemen. Met name in de markt voor het verlichten van datacenters winnen we op dit moment snel terrein met specifiek afgestemde producten. We willen hier dan ook verder investeren om onze positie verder te versterken. Door te investeren in een kwalitatief hoogwaardige en effectieve organisatie en ook te investeren in procesautomatisering en een verbeterde klantervaring kan een winstgevende omzetgroei worden gerealiseerd."

Financieringsbehoefte:
Om de nieuwe fase in te gaan is Illuxtron nu  op zoek naar een annuitaire lening van € 200.000,- gedurende 40 maanden, waarvan de eerste 4 maanden aflossingsvrij. Dit bedrag zal gebruikt worden als werkkapitaal om te investeren in organisatie, product-markt innovaties en verdere automatisering. Illuxtron biedt investeerders in ruil een rentepercentage aan van 7,5%  

Waarom crowdfunding via Kapitaal Op Maat:
Via crowdfunding willen we naast de huidige externe aandeelhouders ook particuliere investeerders de gelegenheid geven om een mooi rendement te behalen, maar vooral bij te dragen aan de noodzakelijke transitie en vervolgens de volgende groeifase van een traditioneel Zeeuws familiebedrijf in de maakindustrie. Wij zijn er in geslaagd om de assemblage terug te halen uit China en volledig onder te brengen bij 3 sociale werkvoorzieningen in Zeeland. Wat we de afgelopen 10 jaar hebben laten zien, is doorzettingsvermogen en ondernemerschap. We hebben een mooi en in de kern een gezond bedrijf. Helpt u ons de ingezette groei verder uit te breiden en met onze mooie producten de wereld te veroveren? Uiteraard beantwoorden we graag al uw vragen.

Voor meer informatie, bekijk hier de website van Illuxtron.

Investeerder Bedrag Datum
Anonieme investeerder € 300 31 juli
Anonieme investeerder € 500 31 juli
Anonieme investeerder € 1.000 31 juli
Anonieme investeerder € 300 30 juli
Michiel Veldman € 100 30 juli
Anonieme investeerder € 1.000 30 juli
Anonieme investeerder € 1.000 29 juli
Anonieme investeerder € 500 29 juli
Anonieme investeerder € 300 28 juli
Anonieme investeerder € 500 28 juli
Anonieme investeerder € 100 27 juli
Anonieme investeerder € 1.000 27 juli
Anonieme investeerder € 500 26 juli
Anonieme investeerder € 100 26 juli
Anonieme investeerder € 500 26 juli
Anonieme investeerder € 600 26 juli
Anonieme investeerder € 5.000 25 juli
Anonieme investeerder € 200 25 juli
Anonieme investeerder € 100 22 juli
Anonieme investeerder € 100 22 juli
Anonieme investeerder € 400 21 juli
Anonieme investeerder € 500 21 juli
Anonieme investeerder € 100 19 juli
Anonieme investeerder € 500 18 juli
Anonieme investeerder € 100 18 juli
Anonieme investeerder € 300 17 juli
Anonieme investeerder € 1.000 15 juli
Anonieme investeerder € 200 15 juli
Anonieme investeerder € 100 15 juli
Anonieme investeerder € 100 15 juli
Anonieme investeerder € 500 15 juli
Anonieme investeerder € 300 15 juli
Anonieme investeerder € 200 15 juli
Anonieme investeerder € 100 14 juli
Anonieme investeerder € 3.000 14 juli
Anonieme investeerder € 1.000 14 juli
Anonieme investeerder € 500 14 juli
Anonieme investeerder € 2.000 14 juli
Anonieme investeerder € 100 14 juli
Anonieme investeerder € 10.000 13 juli
Theodoor Ruissen € 200 13 juli
Anonieme investeerder € 100 12 juli
Anonieme investeerder € 500 12 juli
Anonieme investeerder € 100 12 juli
Anonieme investeerder € 1.000 12 juli
Anonieme investeerder € 500 11 juli
Anonieme investeerder € 500 11 juli
Anonieme investeerder € 100 11 juli
Anonieme investeerder € 500 10 juli
Anonieme investeerder € 100 09 juli
Anonieme investeerder € 500 09 juli
Anonieme investeerder € 100 08 juli
Anonieme investeerder € 200 08 juli
Anonieme investeerder € 500 08 juli
m sueters € 100 08 juli
Anonieme investeerder € 100 07 juli
Anonieme investeerder € 100 07 juli
Anonieme investeerder € 100 07 juli
Anonieme investeerder € 1.000 06 juli
Anonieme investeerder € 100 06 juli
Willibrordus Martinus Adrianus Maria Herbers € 5.300 06 juli
Line Up BV € 1.500 06 juli
Anonieme investeerder € 200 06 juli
Anonieme investeerder € 100 06 juli
Anonieme investeerder € 600 06 juli
Anonieme investeerder € 100 06 juli
Joost De Groot € 600 06 juli
Anonieme investeerder € 500 06 juli
Anonieme investeerder € 200 06 juli
Anonieme investeerder € 200 06 juli
Anonieme investeerder € 2.500 05 juli
Anonieme investeerder € 100 05 juli
Anonieme investeerder € 200 05 juli
Anonieme investeerder € 300 05 juli
Anonieme investeerder € 500 05 juli
Anonieme investeerder € 100 05 juli
Anonieme investeerder € 100 04 juli
Anonieme investeerder € 100 03 juli
Anonieme investeerder € 1.000 03 juli
Anonieme investeerder € 200 02 juli
Anonieme investeerder € 200 02 juli
Anonieme investeerder € 200 01 juli
Anonieme investeerder € 100 01 juli
Anonieme investeerder € 100 01 juli
Anonieme investeerder € 2.500 30 juni
Bram Benjamin Norder € 200 30 juni
Anonieme investeerder € 100 29 juni
Anonieme investeerder € 500 29 juni
Anonieme investeerder € 500 28 juni
Anonieme investeerder € 200 28 juni
Anonieme investeerder € 500 28 juni
Anonieme investeerder € 100 28 juni
Anonieme investeerder € 100 27 juni
Barbara Elisabeth Charlotte Unrath € 100 25 juni
Anonieme investeerder € 500 25 juni
Anonieme investeerder € 2.000 24 juni
Anonieme investeerder € 100 23 juni
Anonieme investeerder € 300 22 juni
Anonieme investeerder € 200 22 juni
Anonieme investeerder € 500 22 juni
Anonieme investeerder € 400 22 juni
Anonieme investeerder € 200 22 juni
Anonieme investeerder € 100 21 juni
Anonieme investeerder € 2.000 21 juni
Anonieme investeerder € 300 21 juni
Anonieme investeerder € 200 21 juni
Anonieme investeerder € 1.000 20 juni
Anonieme investeerder € 100 20 juni
Anonieme investeerder € 200 20 juni
Anonieme investeerder € 500 20 juni
Anonieme investeerder € 500 19 juni
Anonieme investeerder € 500 19 juni
Anonieme investeerder € 500 19 juni
Anonieme investeerder € 100 18 juni
Anonieme investeerder € 1.500 18 juni
Anonieme investeerder € 3.000 17 juni
Anonieme investeerder € 400 16 juni
Anonieme investeerder € 4.000 16 juni
Reinier Cornelis Mostert € 1.000 16 juni
Anonieme investeerder € 500 15 juni
Anonieme investeerder € 1.000 15 juni
Anonieme investeerder € 2.000 14 juni
Anonieme investeerder € 100 14 juni
P.C. Schuller € 100 14 juni
Gerrit Roseboom € 300 14 juni
Anonieme investeerder € 100 13 juni
Anonieme investeerder € 100 13 juni
Anonieme investeerder € 100 13 juni
Anonieme investeerder € 1.000 12 juni
Anonieme investeerder € 100 12 juni
Anonieme investeerder € 100 11 juni
Anonieme investeerder € 100 11 juni
Anonieme investeerder € 200 11 juni
Anonieme investeerder € 300 10 juni
Jaap Crezee € 100 10 juni
Anonieme investeerder € 2.500 09 juni
Franciscus Hendrikus Adrianus Massuger € 1.000 09 juni
Anonieme investeerder € 100 08 juni
Anonieme investeerder € 200 08 juni
Anonieme investeerder € 100 07 juni
Anonieme investeerder € 100 07 juni
Anonieme investeerder € 200 07 juni
Anonieme investeerder € 200 07 juni
Anonieme investeerder € 500 06 juni
Anonieme investeerder € 100 06 juni
Monique Zwanenbeek € 100 06 juni
Anonieme investeerder € 500 06 juni
Anonieme investeerder € 100 06 juni
Anonieme investeerder € 100 05 juni
Anonieme investeerder € 100 05 juni
Anonieme investeerder € 100 05 juni
Anonieme investeerder € 100 05 juni
Anonieme investeerder € 100 04 juni
Anonieme investeerder € 100 04 juni
Ricardus Maria Van Vliet € 5.000 04 juni
Anonieme investeerder € 300 04 juni
Anonieme investeerder € 100 04 juni
Anonieme investeerder € 500 04 juni
Gerrit Vis € 500 04 juni
Lulof Anthon Heetjans € 500 04 juni
Alcanne Houtzaager € 500 03 juni
Anonieme investeerder € 500 03 juni
Anonieme investeerder € 1.000 03 juni
Anonieme investeerder € 400 02 juni
Anonieme investeerder € 1.000 02 juni
Anonieme investeerder € 200 02 juni
Anonieme investeerder € 300 02 juni
Anonieme investeerder € 100 02 juni
Rory van Krimpen € 300 02 juni
Anonieme investeerder € 100 01 juni
Anonieme investeerder € 100 01 juni
Anonieme investeerder € 1.500 01 juni
Anonieme investeerder € 400 01 juni
Anonieme investeerder € 1.000 01 juni
Anonieme investeerder € 100 01 juni
Anonieme investeerder € 100 01 juni
Anonieme investeerder € 100 01 juni
Anonieme investeerder € 300 01 juni
Anonieme investeerder € 100 01 juni
Anonieme investeerder € 100 01 juni
Anonieme investeerder € 2.000 01 juni
Anonieme investeerder € 100 01 juni
Anonieme investeerder € 500 01 juni
Anonieme investeerder € 100 01 juni
Anonieme investeerder € 300 01 juni
Anonieme investeerder € 100 01 juni
Anonieme investeerder € 200 31 mei
Anonieme investeerder € 200 31 mei
Johannes Van Duijn € 800 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 200 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 300 31 mei
Anonieme investeerder € 300 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 400 31 mei
Anonieme investeerder € 5.000 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Sake Reinder Sijtsma € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 200 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 300 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 300 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 200 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 200 31 mei
Anonieme investeerder € 200 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 700 31 mei
Anonieme investeerder € 200 31 mei
Anonieme investeerder € 2.000 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 200 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 10.000 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Jan Bernard Roosink € 300 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
jaap € 5.000 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 200 31 mei
Anonieme investeerder € 200 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Wim van Leijden € 2.000 31 mei
hans hobeert € 300 31 mei
Anonieme investeerder € 300 31 mei
Line Up BV € 2.500 31 mei
Anonieme investeerder € 200 31 mei
Anonieme investeerder € 1.000 31 mei
Anonieme investeerder € 5.000 31 mei
Ghemradj Kapoerchan € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 1.000 31 mei
Anonieme investeerder € 200 31 mei
Theodoor Ruissen € 300 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 200 31 mei
Anonieme investeerder € 1.200 31 mei
Anonieme investeerder € 1.000 31 mei
Anonieme investeerder € 300 31 mei
Anonieme investeerder € 400 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 400 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 2.000 31 mei
Anonieme investeerder € 2.000 31 mei
Joris Lodewijk Wertenbroek € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 800 31 mei
Piet Gerardus Hendriks € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 2.500 31 mei
Dries Niek D Denys € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Jurjen Tegelaar € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 200 31 mei
Wiebe Van Der Hoek € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 200 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 200 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 300 31 mei
Roderik Frederik Emmerink € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 200 31 mei
Anonieme investeerder € 300 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 300 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 1.000 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 200 31 mei
Gerrit Roseboom € 200 31 mei
Anonieme investeerder € 1.000 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 500 31 mei
Anonieme investeerder € 100 31 mei

Als u bent ingelogd kunt u de essentiële beleggersinformatie van dit project zien.

Als u bent ingelogd kunt u de zekerheden zien die aan dit project zijn verbonden.

Als u bent ingelogd kunt u een reactie plaatsen die door de ondernemer wordt beantwoord.

Als u bent ingelogd en geïnvesteerd heeft in dit project kunt u de updates over dit project inzien.

100% Gefinancierd! Met dank aan 268 investeerders!
Investeringsrisico
  • AA
  • A
  • BB
  • B
  • CC
  • C

laaghoog

Financieringsduur

46 Maanden

Rente

7,5 %

Reeds geïnvesteerd
€ 183.800 van de € 183.800
Doel van investering
Financiering werkkapitaal
Maak kennis met...
Quinten van de Vrie
Quinten van de Vrie

Verlichting is ons thuis met de paplepel ingegoten. In vakantie en vrije middagen werd een zakcentje bijverdiend in het bedrijf van vader Quinten sr.
Na het atheneum heb ik eerst nog getwijfeld om sportleraar te worden maar uiteindelijk toch gekozen voor de verlichtingsmarkt en nog geen dag spijt gehad.
De verlichtingsmarkt is een dynamische markt die eigenlijk altijd in beweging is. Ik hou ervan om technologische vernieuwingen zo snel mogelijk om te zetten naar nieuwe producten. In het verleden heb ik aan de basis gestaan van de 230V halogeenlamp en daarnaast diverse collecties ontwikkeld voor Philips en andere grote verlichtingsfabrikanten. Met Illuxtron is uiteindelijk het pad gekozen om een eigen merk op de markt te zetten. Bijna 10jr na zijn oprichting heeft Illuxtron een evenwichtige collectie en is klaar om te groeien.
In deze groeifase zijn er natuurlijk ook zaken niet goed gegaan en met name op gebied van de verkoopstrategie en hoe je een verkoopteam aanstuurt hebben we veel bijgeleerd.
De eerste jaren gingen heel voorspoedig en daarna is de aansturing van de verkoop gedaan door dure managers en ging de spirit uit de firma. Sinds eind vorig jaar is het heft weer in eigen handen gekomen en staat de klant weer op de eerste plek. Het eerste kwartaal van 2019 is qua order intake goed begonnen en we zoeken nu extra werkkapitaal om verder te bouwen aan onze droom. Die is namelijk een mooi stabiel bedrijf opzetten met goede winstgevenheid en marktleider worden op gebied van innovatieve verlichtingstoestellen voor plafonds.

Dit project wordt begeleid door een intermediair

Xeon Finance & Capital
Heb je vragen?
Wij helpen je graag! 015 760 00 19
Nieuwsbrief

Blijf up-to-date van de laatste projecten en ontwikkelingen rondom crowdfunding!